Svadobý termín apríl 2007
marcelinka - ja tiez este nemam popolnocne saty...
moj drahy si chce dat rifle, lebo on sa z oblekom moc nekamarati... a nechal y si nejaku koselu, takze ja sa nemozem k nemu vyfintit ako princezna... a ani by som si take nejake moc "pekne" saty nekupovala, nevyuzila by som ich, uz som rozmyslala ze si kupim len nejaky top a sukienku...23. mar 2007- Sponzor fóra
ja by som to s popolnocnymi satami na vasom miestne riesila nejakymi ciernymi kokteilkami, ktore sa potom daju pouzit na nejaku party, oslavu apod.. (uz len modifikujes doplnky) No a milemu nejaku koselu s rozhalenkou (aby sa chudak neskrtil cely den kravatou) a cierne nohavice. To tiez vynosi na rodinnych akciach a nieco elegantnejsie predsa clhlap mat musi...
Jankazaba: ja by som nebola velmi nadsena, ze moj chlap nema nic vhodne do spolocnosti, ked bude treba musi sa vediet vhodne obliect, ci sa mu to paci alebo nie. Asi by ani on nebol nadseny, keby mu prisli na svadbu ludia v rifliach a mikine... ( moj osobny nazor)23. mar 2007ja uz som bola aj na takej svadbe, ze po urade isli zenich nevesta a rodicia na slavnostny obed a potom sme my "ostatny" prisli sportovo obleceny - to bolo okolo 16tej, oni sa tiez prezliekli do sportoveho-okolo 18tej a bola zabava az do rana...
nebolo to najhorsie, ale ja by som taku svadbu nechcela...23. mar 2007- Sponzor fóra
no ty to mas perfektne vymyslene dupinka
)

marcellinka to spodne pradielko by malo byt uz pod svadobnymi satami...aj ked si neviem predstavit kto by sa zmohol po svadbe na nieco viac ako spadnut do postele a spat
skor si ho asi nechaj ako prekvapko na dalsiu noc...myslim si ze v skutocnosti je az ta dalsia noc svadobna