Svadobý termín apríl 2007

6. apr 201128300
  • ahoj zuzi, tak som ti poslala dve fotky, dufam ze ich dostanes 😉

• Zuzka, dakujem za odpoved 😉 som rada, ze fotka moze byt

• zuzka pockaj aj na mna 😞 prosim

• Sponzor fóra
  • neboj, fotočky treba najskvôr vyrezávať,upravovať rozmery,nájsť vhodné pozadie, rozvrhnúť......
    takže máš čas,kým sa vyhrám s tými, čo sú tu.

• uff normalne mi odlahlo. ja sa tak tesim na tu fotku, ako male decko 😃 a kde ti poslat foto?

• slovaktual-ha@stonline.sk

pozor-dobre opíš adresu, nech to neblúdi po kolegoch 😃
    ahojte, idem domkov

• všetky 28.-ky zdravím - počasíčko Vám vyšlo
    dupinka tu zadala nejaké otázky ale kým začnem písať tak zabudnem. niečo o chorvátsku. ja chodím už tretí rok na rovnaké dovolenky 1 týždeň s manželovou mamou na Veli Lošinj - úžasná pohoda, pefektné prostredie, super more ale ináč v predtermíne geriatria - ale oddychovka pre nás a potom v júl/august s mojimi rodičmi a ségrinou rodinou na Bašku - ostrov Krk. Super tešíme a keďže to vybavujú vždy iní ľudia tak mi v oboch letoviskách vybavilii novomanželské privítanie - keďže vraj je to naša svadobná cesta. Tak už teším. Ja som zase dnes prezmenu vybavila pobyt v kúpeľoch pre 6 ľudí takže sa nesmierne teším a vychádza to tak že budem každý mesiac na dovolenke vyše týždňa - to sa dá. Som spokojná s takýmto manželským životom 😃
    dupinka - myslíš peniaze svadobný dar alebo niečo iné?

• baby, s tou kolazou cakajte aj na mna!!!

• aj na mna 😬

• Ahojte, ak by som sa mohla pridať do tej koláže, rada by som, len mi prosím napíšte kam a v akom formáte mám zaslať fotku. Ďakujem

• ahojte aprilovky

my este nevieme kedy pojdeme na svadobnu cestu, ale pozerali sme si uz destinaciu - ja by som chcela ist na Bali... ale neviem ci nam to vyde, podla fotiek co som videla, je to raj na zemi 😵

a k tym peniazkom - vyzbierali sme asi polovicu nakladov na svadbu

• mzuzka - dostala si tie moje foto?

• dostala, jani.

• dobre ranko, tak uz sme vsetky pod cepcom 😃 este raz blahozelam vsetkym aprilovkam a zelam vela, vela lasky

my sa chystame na svadobnu cestu este v maji, dufam ze to stihneme ak nie tak potom zaciatkom juna. a chceme ist do egypta. uz sa tesim, len skoda ze uz mi neostalo viac dovolenky takze pojdeme asi len na 8 dni 😞
    no a my sme vyzbierali dary a peniaze v hodnote celej svadby 😃 za co vsetkym nasim hostom zo srdca dakujem

• Ahojte babenky, mozem sa pridat do kolaze?

• Sponzor fóra
  • ahojte babenky, tak aj by som sa chcela pridat do kolaze.

Zdravim, vsetky aprilovky a musim povedat, ze všetko bolo v konečnom dôsledku uplne super. Ked budem mat fotky, hned do albumu. Noooo, som štasnááááááááááááá 😃

• marcelinka s dovolenkou sme na tom rovnako, 8 dni v juli 🙂 ale uz sa tesim. Zasluzime si.

• ahojte aprílovky,
    my s tou svadobnou cestou ešte neviem lebo môj drahý by mal ísť od júna až do augusta do nemecka, čiže najskôr až potom 😃 , ale našla som v beladiciach taký oddýchový víkend sa tam dá zaplatiť tak možno aspoň tam ešte teraz niekedy v máji alebo možno vybehneme na 4 dni do chorvátska 🙂

• ahojte aprilovky
    myslim ze vsetky mozeme byt stastne ved kazda sobota v aprili bola nadherna a teraz nam ostava si vychutnavat si manzelsky zivot - je to super pocit citim ze mna a mojho manzela to este viac spojilo.
    Nam sa na svadbe podarilo vyzbierat viac ako boli naklady co je super aspon mame na kuchynu do noveho domu.Pekny den

• No my sme tiež vyzbierali peniažky - tak sme boli zajednat obývačku s jedálnou, sedačkou, tak už len čakat 🙂

• ahoooj zuzi 😉

• Ahoj mzuzka - ako som pochopila tak tebe treba posielať fotky do tej koláže - ide to tebe na mail, možeš mi ho prosím napísať? ďakujem

• slovaktual-ha@stonline.sk 

čerstvé aprílové panie, kukučte túto našu debatku pozornejšie, meilík píšem už aspoň 5ty raz 😉

• zuzi, skusim vybrat nejake fotky a poslem 🙂 som zvedava ako to bude vyzerat. Svadba bola super aj bez starejsieho, kamarati sa nam o všetky zvyky postarali. Ešte že ich máme. Ked budu fotky dám do albumu 🙂

• zuzi posielam dve fotky, daj, ktorú chceš :o)

• Ahojte mlade panie, uz aj ja sem patrim. 😃 taktiez vsetkym blahozelam. 🙂

• inak ako si teraz vychadzate so svokrami a svagrinami? zmenilo sa nieco.? u mna trochu svokra to sa da ale svagrinka nejak zacala ziarlit na mna dost ma to vytaca.

• ahoj,
    ja mam so svokrou perfektny vztah, sme ako kamaratky... a svagrina byva v bratislave, takze s tou som velmi zriedkavo...

• ahojte,
    no pre mna sa tiez nic nezmenilo a svokruska je od nas daleko. Len mladsia sestra mi robi starosti, nevim co jej sadlo na nos. Svagrinky nemam, mam len svograov a ti su v pohode, tiez daleko od nas 🙂

• dzupinka, to tvoja sestra alebo manzelova a co jej sadlo? ja mam ako tiez svokru daleko aj svagrinu ale teraz su tu a mam dost svagrina sa do vsetkeho miesa este aj za dverami pocuva co som ju nacapala a potom to hovori svokre proste vsetko toci inak ako je. potom mi sa s manzelom kvoli tomu vadime a nema to zmysel,moja mama hovorila nech to neriesim s manzelom lebo sa budeme stale hadat mam to brat jednym uchom dnu a von len to stale nejde mas obdobie kedy si zacinas vsimat detaily a potom sa ti to zhromazduje a vybuchnes. 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov