Svadobý termín apríl 2007
neuveríš ale včera sme to preberali tiež. mala som výhrady že minulý rok som ho nemala a vydala som sa. jednoznačne to ale zrušil vraj on mi postavil dom (čo je teda pravda), ale aby som vraj nebola škodná kúpil mi nejaký exotický stromček kt. je cca 1 m vysoký a má len hore taký nejaký chumáčik. tak mu tam dnes hodím nejakú stužku.
30. apr 2007- Sponzor fóra
u mňa je to tak, keď sa niakému obch.partnerovi, alebo už zákazníkovi predstavím novým priezviskom, tak sa pýta, KTO? .... a musím vysvetľovať a počúvať gratulácie a tak a ubehne 10min.kým sa dostaneme kvôli čomu volám. Tak ak ma niekto pozná pod starým priezviskom, predstavim sa starým a novým zase novým
30. apr 2007- Sponzor fóra
mne sa stal v piatok super fór s menom. riešili sme cez mail nejakú záležitosť a automaticky sa mi to tam podpisuje novým menom T. potom mi ten klient volá a pýta s to isté lebo vraj pani T mu písala to a to a on chudáčik teraz nevie tak si to ešte raz overuje. A na moju odpoveď že to som mu písala ja mi povedal že ale to bola nejaké pani T. Tak som sa aj ja zasekla a prepla ho na moju svokru. Tá zase späť na mňa že ona ani nevie kto je to. Tak som sa ho spýtala na meno krstné kto mu čo písal a potom som mu povedala že to som ja. No nevedel to pochopiť - asi si myslí že trpím schyzofréniou.
30. apr 2007Ahoj babulky! Pre mňa nové priezvisko bolo poriadnou zmenou (a ako som už raz písala, na Slovensku používam dievčenské, vo FR manželove).
Tak mi napadlo, prečo sa nepredstavujete dočasne obomi? Mala som vyučujúcu, ktorá sa asi rok podpisovala obidvomi priezviskami (resp. pri naozaj oficiálnych záležitostiach iba zákonným - manželovým), ale keďže veľa publikovala a potrebovala, aby ju vedeli identifikovať, dočasne používala obe.30. apr 2007panie!
ak sa smiem spýtať: koľko peniažkov sa vám na svadbe vyzbieralo? Nechcem vedieť sumu, skôr pomerne, nap. 2x toľko, než boli naše (mladých) výdavky a pod..
Plánujete svadobnú cestu? Ak áno, kam a prečo?
My sme sa rozhodli pre južné Chorvátsko, ešte sme tam neboli a láka nás prostredie, keďže chceme aj niečo pozireť, nie len vylihovať celé dni na pláži..2. máj 2007ahojte vsetky aprilove panie. Aj ja len dodsavasm ze moja svsadba bolo nieco uzasne a nezabudnutelne. Pockajte prosim s tou kolazou na mna na buduci tyzden by som uz mala mat nejake fotky tak potom nejaku poslem ved aj ja k vam aprilovym patrim.
Ja zatial pouzivam svoje rodne priezvisko a este ho aj cely mesiac pouzivat budem kedze sa v juni stahujeme do noveho domceka a navyse o 2 tyzdne odchadzame na svadobnu cestu na ktoru sa nesmierne tesim. Som nesmierne stastna ze vsetko v sobotu dopadlo tak ako malo a dokonca aj lepsie.
je to super pocit byt mladou pani.2. máj 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
ahoj,
ešte neviem, ale ja som si od mojej drahej polovičky vyžiadala ešte prvý máj nech mi postaví, pretože minulý rok zabudol, tak ešte jeden mi je dlžný