Svadobý termín apríl 2007
mzuzka ja som ti poslala fotku kde mam odrezane z noh ale takto narychlo som nestihla pozriet vsetky nase fotky este raz a dnes odlietame do Egypta takze ak mozes pouzit tu fotku co som ti poslala tak ju tam supni prosim ak nie tak po dovolenke nejaku poslem a ak sa bude dat tak ma tam doplnis. Co sa tyka pozadia mne sa najciac paci 1 a 6. Prajem krasne 2 tyzdne potom napisem ako bolo na nasej svadobnej ceste. Pa
18. máj 2007- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
caute aprilovky.no s tymi obručkami to bolo vraj tak že kedysi sa dávali už ako zásnubný prsteň a vtedy sa nosili na pravej pravej ruke a pri sobaši sa dali na ruku ľavú.my ich nosime na ľavej ruke ale myslím si že je to úplne jedno kde ich nosite
21. máj 2007hlavne že sa nosí !
ja som v nedeľu vybavovala cez telefón niečo maželovi - že príde do jednej predajne aby ho tam čakali a samozrejem som sa pekne predstavila kto som čo som ako som. a on tam prišiel a hovorí im: volala Vám taká mladá slečna B? a predavač mu na to: Nie, ale volala Vaša manželka ! Že sa skoro od hambi prepadol !!! Predavač sa potom celý čas na ňom chichúňal.21. máj 2007ahojte, viete čo mi je divné? Keď som dala prvý raz šaty do prípr. albumu, tak sa mi ozvalo zo 7 záujemkýň, ktoré ich chceli kúpiť, príp. požičať po svadbe. Teraz, keď ich chcem predať, tak sa mi ozvali dve nevesty a jedna mi ponúkla 3tisíc korún, čo nie je ani len požičovné za kopec šiat. myslíte, že suma 10 -11 tisíc je veľa za moje šaty? Vôbec nič im nie je, nie sú ani poškodené.
21. máj 2007Ahojte!
pozerala som dzupinkin album, ona ma dlhsie vlasy ako ja.... A je aj krajsia.
Nechavala som si dlhe vlasy specialne kvoli svadbe, teraz som opat kratkovlaska. Nemyslim, ze sme si podobne, ale asi sa na seba pozeram inak ako vy.
Co sa tyka ceny za saty, cenu daj podla toho, kolko teba tie saty stali.21. máj 2007dupinka o tej kráse radšej nepíšme
, lebo Tvoje fotečky sú tiež pekné a Ty si tam tiež pekná nevesta.
a co sa týka zuzi ceny šiat ešte by som počkala a robila prieskum, kto kolko je ochotný dať. (požičanie je od 7000 SK, ja som mala za 8 500 SK so všetkým, tak nie je kam sa ponahlat) do konca roka je ešte veľa sobôt
21. máj 2007ďakujem za názory, čas ma netlačí, len som sa chcela uistiť, či nie som "náročná" v cene, pretože ak by som ich mala predať za 3-4000 tak si ich radšej nechám.A čo sa týka vás dvoch, pekné ste OBIDVE, nechcela som rozprúdiť niakú zlú debatku, myslela som to v dobrom. Skvôr som sa asi mala vyjadriť, že máte podobný vkus, nie že sa podobáte vy ako osoby.
21. máj 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ja nosim obrucku na lavej a zasnubak na prostredniku pravej, ale myslim, ze vacsina ju asi nosi na pravej ruke. kazdy je prekvapeny, ze mam obrucku na lavej, ale mne to takto lepsie vyhovuje