November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nasa tiez toho vela poje ale len to co jej chuti, v nedelu naobed pravidelne byva plac, ze nechce polievku. vzdy niecim pohrozim a vsetko zje. Tuto nedelu to bolo bez placu co samozrejme aj nalezite skomentovala. minule uz o siedmej ked sme vstavali po zazvoneni budiku muz dosiel za mnou ked isiel pozriet ci este spia ze co sa stalo malej, ze uz ma upratanu postel (vankus v zasuvke a na plachte natiahnutu deku) ze je uz prezlecena do skolky a ze si cese vlasy. potom sa isla naranajkovat a ked som prisla dolu tak akurat zacala vykladat umyvacku. potom som jej isla urobit cop a ona sa ma pyta, ci viem preco je taka hodna, tak po mojej odpovedi, ze neviem mi oznamila, ze preto aby som pre nu prisla na obed domov :-D :-D :-D vcera vecer zase upratovala kuchynu - vykladala umyvacku dokonca si aj stolicku dala k linke a ukladala taniere do hornej skrinky a potom aj obyvacku ukladala. tak som sa s malou dusickou pytala, ze preco je zase taka hodna tak tentoraz to bolo, ze sak budem mat narodeniny :-D :-D :-D tak tolko z nasho suzitia s 5,5 rocnou osobkou :-) a k letnej dovolenke. vo februari som platila zalohu na ubytovanie v chorvatsku ale zase sa zacinaju netom sirit spravy, ako ti pitomci nezabudli na balkan a chcu odplacat pad rima a ja neviem co este tak uvidime, ci nakoniec vobec niekam pojdeme. :-| :-( :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@harper To máš velmi šikovnu,Olívia poprace ked sa jej chce,ináč je to boj.Dookola hovorím ako pokazený gramofón. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@disala neboj, nasa tiez len vtedy ked sa jej chce :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper my sme dostali teraz ponuku stankova kolegyňa nám dala na päť dní ubytko zadarmo čo je total super alexko pôjde konečne k moru veľmi chce odkedy sme boli v Austrálii takže super sa nám zadarilo tiež som čítala no verím že to bude ok ... Ideme na ostrov vír... Snáď to zvládneme aj v aute a teda snad nebude útok mňa to tiež desí ale stančo hovorí že nemám stresovať že sa nám môže hocikde niečo stať ... Chodievate cez Maďarsko?
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito hej chodime cez madarsko pod Budapestou a po dialnici takmer stale. a dialnicnu kupujem a platim kartou este doma, takze sa na prvej pumpe v madarsku nemusime zdrziavat a na chorvatske dialnice sme si minuly rok kupili ENC skrinku tak ani tam sa nebudeme zdrziavat zapchami, len to musim cez bankovy ucet asi zaciatkom prazdnin dobit aby to bolo kym pojdeme v poriadku a tym padom nebudeme takmer vobec stat na jednotlivych mytach len pribrzdime pred rampou aby sa to spojilo a otvorila sa zavora a frcime dalej a este to je aj lacnejsie :-) ved ja tiez hovorim ze to co je nam sudene nas neminie aj ked budem doma sediet ale aj tak budem stresovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito @harper dievcata, minuly tyzden nasiel sused hned vedla nasich panelakov, na okraji pola igelitovu tasku s dvoma nozmi a ostrou nabitou pistolou... a deturence sa tam hraju denne, bezne , aj my s Davidkom sa tam hrame futbal.. nastastie to nasiel zodpovedny dospely, ktory zaalarmoval policiu a nie dajake dieta... scenar tohoto typu si radsej nepredstavujem... a to sme doma, v podstate v "bezpeci"...
Odpovedať
Profilova fotka
@gab, fuha :-. ... hrozna predstava... esteze happyend ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nas Daniel je krpec... Ma 109 cm a 20kg... Na dovolenku nechodime nemame na to... Teraz som ledva nasetrila na strechu... Tento rok musime vymenti, skridle nam padaju... A potom mozem odkladat na auto.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Baby poradte mi co mam robit aby sa mala otocila... Je zadockom dole.. Podla Dr. ako druhorodicka mozem tak rodit...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava neviem Maji ci je na to nejaka rada ze sa da otočiť. kamoška ked mala druhe dieta tiez zadockom a tiez porodila tak nasa Boruša ma 16 kg =-) inak su baby dozvracané, dosr...té, KLára kašel a to v pondelok odlietame na dovču 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava a tak mozno sa este sama dobrovolne otoci. ci uz nie? ved jej trochu dohovor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Ešte štastie že to našiel dospelý.Ludia sú nezodpovedný.
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava koľkáty si týždeň? však niekedy sa deti až v 37mom otočia
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 30tt....stale ma hlavicku v pravo a iba telicko je bud hore alebo dole... Uz sa bojim aj toho aby nebola zamotana do pupocnikovej snury.. @liat ja mam z toho strach... Radsej by som potom sekciu chcela..
Odpovedať
@majoslava mne sa Veronika otocila az v 36tt
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Mates sa otocil tusim az nejak v 37 tyzdni som myslela ze mi brucho roztrhne ked sa tam preguloval 4kilovy slon 😄😄😄ale tiez sme mu aj baterkou svietili aj sa mu prihovarali mm chcel dokonca aby som isla urobit stojku do bazena 😂😂😂somar ja ako velryba a stojky robit
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@majoslava Ja som ani nevedela kedy sa moje deti otočili.Ved sa otoči ked príde jej čas. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes som sa dozvedela od Olívie že,,Mesiac je chlapec ,a mesiačik dievča.ˇˇ :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@disala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@perlaoceanu @milek @disala dakujem baby dufam ze sa otoci.... Nerada by som isla cisarskym.. O tej baterke som uz pocula.. Musim vyskusat
Odpovedať
Profilova fotka
Prave mi volali ze nam schvalili odber pupocnika... Tak som rada... Len sa obavam toho ze ked je KP a nastanu komplikacie aby sa dalo odobrat... Hovorila mi ze aj z placenty sa odobera
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes sme bolu u zubarky a Daniel uz ma vonku zadne 8 ze trvacne... Sa cudovala ze tak skoro mu vysli.. O mesiac ideme dat zapecatit...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava maji, nie 8, to bude rád, keď ich bude mať v 30-tich, šestky myslíš. Mojej najstaršej narástli, keď mala 4,5
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 zubarka hovorila 8 tiez mi to bolo divne... Lebo jeden pan cakal v cakarni ze mu idu vytrhnut 8... Tak sa musela pomylit...
Odpovedať
Pozdravujeme po dlhej dobe..dnes sme uz jednej p.ucitelke niesli kvietok
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme boli dnes mojej sestre na promocii v narodnom divadle v Kosiciach 😁 Stravili sme super den, som na nu hrda ❤️ Mali sme den bez deti a musim povedat, ze nam to prospelo 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti Gratulujem sestre,krásne ste baby. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti Ja som sama do 22:00,do vtedy robí muž ,deti su u našich na prázdninách,je mi tak trocha smutno. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme dnes s babami a babkou vyrazili trochu minat, tak sme nakupili vo vypredajoch nejake tricka, plavky, dve vzdelavacie hracky od albi tie v tej kocke a boli sme si aj na kavicke 😊 tie mobily v rukach to sme len fotili 😉
Odpovedať
Profilova fotka
dnes sme kupili jednu pre Hanku https://eshop.albi.sk/v-kocke-abeceda... a jednu pre Anetku https://eshop.albi.sk/v-kocke-svet-sk/ a uz doma mame Moje prve obrazky a Zvierata. Kazda ma otvorenu hru, ktora je pre nu vekovo urcena, vyberie karticku, priblizne 10 sekund (kym sa presypacie hodiny nepresypu) si prezera prednu stranu (v Anetinom pripade aj cita) a potom hodi kostkou a ja precitam otazku. ak vie tak si karticku necha a ak nie da ju nazad do krabice. vyhrava ta co ma viac karticiek :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?