Zelám Vám krásne prázdniny. Ani neviem kedy zbehla ich polka. Moja Stanka sa rozhodla ist koncom roka do Brna na skusky z JAPONCINY!! Takze ju kazdy den vozim na univerzitu na hodiny aby sa stihla pripravit. Cele dni mam preto tak trosku rozhadzane. Inac pohodicka, tato vecne v praci a ja sa snazim vyplnat detom program. Kupila som si aj beton aby som aj ja nieco tvorila a pre svokru som vyrobila crepnik a list. Velmi sa jej pacilo. Ale ten prach a bordel fuuuj. Stanka dostala za uspechy v skole aj mimi nej od nac novy PC tak ma o zabavu postarane. No a Ondrejko je taka vesela kopa. Vecne kecá, behá, ten sa v zivote nestrati. Hlavne je, ze sme zdraví.
Uzivajte si dovolenky a oddychujte. Ja nemam rada cestovanie (hlavne moj zaludok) takze tento rok len Sk.
Ahojte :-) pracujete prazdninujete... Napíšte par viet každá nejakú fotecku ako vám rastu rodinky...
My máme ocka ešte dva týždne doma tak prazdninujeme tobiasko nastupuje od septembra čím je to bližšie tým mi ho je viac ľúto bude mať dva a pol keď nastúpi je šikovný všetko ale aj tak... Inak je to chlap nosí alexkovi tričká a vyzerá v nich lepšie ako Alex 😁😁😁 Alexko je zlatý momentálne pred ním dedko zahresil svokor a nejak neviem čo myslela som že zabudne ale dnes to našim hovoril že ale vie škaredé slovo že do pi.e 🙄😏 tak neviem povedala som mu že je to škaredé a tak ..tak uvidíme inak sa teší že bude predskolak... Napísal to alexko teraz sa tak zaujíma o písmenká ale tobi sa jasné že musel odfotiť ... Inak bitky stále mám pocit že je to lepšie alebo som to po dosiahnutí tobiaskovej nejakej vyššej váhy a stabilite prestala riešiť ... Ja mám takú chuť mať ešte bábätko 🙄🙄🙄🙄 len Stanko moc nie teda úplne že nie.... Ale možno keď budú väčší a nebudú sa biť ... Lebo to ho najviac odrádza .. uvidíme 😁😁😁
Ahojte kocky. My sa mame fajn, Matko je betar velky,ale je to moje zlaticko, tak ma vie podporit a podrzat ked to potrebujem, ze niekedy rozmyslam, kde sa tolko mudrosti berie v takom malom cloveku :-)
Sestra caka babatko, tak sa tesime na prirastok cela rodina, uz len mesiac a budeme zas o clena naviac :-)
A dnes som prekonala sama seba, sla som si pre auto a dala som trasu Piestany - Zilina. Jazdenie je moj najvacsi stres momentalne, ale prekonala som sama seba. Verim ze kazdou jazdou to bude uz len lepsie :-) Velmi sa tesim, no zaroven obrovsky respekt, ale hadam to spolu zvladneme :-)
Ahojte, my sme boli dva tyzdne u nasich na Liptove, nastastie sme chytili krasne pocasie, tak mame aj peknu farbu s vysokohorskou prirazkou :-p , nasli par kuriatok, dieta sa vyblaznilo v zahrade, boli sme v cirkuse, detska nadsene ani nedychali, mm precital 4 hrube knihy a ja som lenosila .. :-D :-p
kamoskin syn je po narocnej 12 hod operacii, kustik nadoru mu tam zostal, este stale lezi pod hadickami a pristrojmi, ale verim, ze to vsetko v pohode zvladnu..
mm hrava tenis, nase dieta chce tiez, tak obcas chodime na tenisove ihrisko a David vydrzi 2 hodiny hrat a ja musim s nim :-D .. tak premyslame, ci ho neprihlasime do tenisovej skoly, lebo ma naozaj vydrz a bavi ho to.. zatial.. pokial je to ako hra..tak uvidime
vcera sme boli u znamych, ze len na "skok" bol z toho cely den,(maju v zahrade urobene prirodne jazero) unaveni, ale spokojni :-) :-)
David s jeho velkou laskou Albou, spava s jej fotkou..
Ahojte, my sme boli s mamou v chorvatsku, uz som aj zabudla, ale este sa chystame v auguste niekam. Saska sa naucila ako tak plavat, parkrat sme sa videli na plavku s Carlou @kaia , ale vzdy prisla po nu babka, odkazala ti carla pozdrav jani?
Ahojte dievčatá, veru aj ja uz chodím pomenej, stale nieco sa u nas deje, nedávno som oslavovala tretie desaťročie a všetci, ze co si zelam.. Joj aspon 12 hodín spánku :-D cirkus humberto s našimi krpcami, inak sú zlatí, ľúbia sa, prehrajú sa celkom spolu všetci 3, nemôžem povedat, len je toho veľa, sú na mna v prevahe :-D uz bývame konečne v domčeku, tak riešime stale exteriér, kompletne sa vybalime az za 3 roky mam pocit.. :-p teraz nas akurat prehovorili svagrovci na tyzden v Chorvátsku, tak ideme o pár dni..inak som sa zaprisahavala ze uz sa nikde nebalim po sťahovaní,ved sme boli este v máji na Kréte.. ale tak kvôli chalanom nech sa tešia.. takze tak u nas :-) pekne leto vam zelam 🙂
@lumito zlatí sú :) počkaj s akým slovnikom začne chodiť domov zo školky :) Danielko stale s niečim pride domov... raz sa ma opýtal či aj ja som stara koza lebo že Peťko v školke povedal že jeho maminka je stara koza... :-D :-D :-D no čo mu na to povedať... už si to ani nevšimam... teraz tu na ulici je jeden chlapec na prazdninach on je talian a už mi prišiel domov že idiot je po taliansky idiote a vyblakuje to...no čo už... vyrastie z toho :D
Tak pridam aj ja par fotiek ako travime leto... Vacsinou len doma sem tam kupko ja vela moznosti nemam.. Danielko sa takto o mna stara :-)
Menili sme strechu tak tam je nasa dovolenka :-D. Ale uz bolo treba... Setrila som na nu dlho a som vdacna partii co nam ju prisli spravit ze sa nam prisposobovali a stihli sme to do porodu :-) este musim upratat, okna,...
Ahojte,moje deti su u našich.Boli sme v tábore,tam sa im velmi páčilo.Olívii sa tlači v zadu stolička,a v predu sa jej tlači dolna jednotka,mliečny zub sa jej trochu kýve.Ja som mala týžden dovolenku,dobre bolo,ani sa mi nechcelo naspat do práce.
@gab To je aký super bazén.tamsa určite super kúpalo.
@veronika1610 Nova balkónova moda?Ináč aj Olívia dookola oblieka rukavice a čiapky. :-D
@lerenard Chlapci su fešáci. x-) x-)
@anicka87 Krásne autíčko,vela štastných kiometrov.ja vždy hovorím ,že lepši nápad ako vodičák som ani nemala.nemusím čakat na muža idem si z detmi.
@lumito Šikovný su velmi. x-) x-)
@majoslava Už sa ti to kráti,sestra je v 38 týždni,takže čakáme kedy to už bude.Máte už meno vybraté?
@disala ano uz to mam len za par... Vo stvrtok mam 38 tt.. Moj Dr. ma dovolenku tak ani ma nikto nevysetruje... V nemocnici iba CTG a sono... Danielko si vybral ze chce Simonku... Muz Veroniku.. Ale asi Simonka
@majoslava Velmi pekné meno ste vybrali.Sestra ešte nevie čo to bude,dali su napìsat do karty že to nechcu vediet.Tak sme všetci velmi zvedavý.Dievča bude Mila,a ak chlapec tak asi Konstantìn,ale velmi dúfam,že si to chlapčenské ešte rozmyslì. 8-(
@majoslava co maju vsetci muzi s Veronikou? Aj my,ked sme cakali Tobiho bola volba ze Veronika...teda muz chcel....akoze nie ze by to nebolo pekne meno,ale uprimne si neviem predstavit mat dceru Veroniku
@mysti mne sa nepaci preto, lebo na strednej mi bola spoluziacka veronika taka trafena bola...nemala v hlave vsetko OK. Ale zo slusnosti som sa opytala na jeho nazor aj tak rozhodnem ja :-D :-D
@mysti ak nejake najdem dam vediet... Kopu sme ich mali a skatule si nimi oblepil... Nekupovala som album lebo som vedela ze nenazbiera... Zobral si tu archeologicku sadu, kde bol v sadre zaliaty tyranosaurus rex :-D
@majoslava juj ako rychlo to zbehlo, to uz bude raz dva, a mozno to pôjde rychlo, ja som bola rano na kontrole a nic sa nedialo, dr ze isto este 10 dni a v noci sme uz aj masirovali do pôrodnice, zachvilu budes mat princeznu pri sebe... :-) ♥
@mysti@majoslava Veronika je pekne meno, ked ju volaju Vera alebo Nika,
ja som mala averziu na Marianna, ono to meno za to nemohlo, ale dievcina co ho nosila bola v kuse zavsivavena a smrdela na 100 honov, och... ale to uz bolo pred 40 rokmi a dodnes mi beha mraz po chrbte.... :-p :-D ked si na to spomeniem
@disala@lerenard nadherne veru, cistucka voda, ziadna chemia (rastliny co su nasadene su cistiace) , aj vtaciky pristali a isli na napit, aj vcielky boli dookola, aj zaby... no nase dieta si to uzivalo (aj my s nim, priznavam :-p ) ma to v priemere cca 15 m a do hlbky 2,20m, take nieco mat v zahrade...oooo... :-)
@gab ked ja ani neviem na com som... Moj Dr. ma dovolenku v nemocnici som dnes cakala aj s Danielkom 4 hod. a poradna? 2 min. pozrel na sone a dovidenia...ani moc ani tlak ani od spodu... Nic..