@mysti Dobre to skomolila,ja nemám rada ked Oliverovi povedia Oli.Stále mu hovorím že v rodnoml iste nemáš Oli ale Oliver. :-D Ale to asi neovplivním. :-p
Baby taka som chora a tyzden pred terminom :-( zahlienena, hrdlo zapalene nos upchaty... Bojim sa ked zacnem rodit ci to dam v tomto stave..co ak bude nutna sekcia? Mozu ma uspat ked som chora? @veronika1610
@harper stresujem... Tazko sa mi dycha... Od rana sa naparujem nad harmancekom, nalievam cajom... Kalciovy sirup si davam aspon ze kasel mam vlhky a hlieny idu von... Zaha do toho ma pali neskutocne... Od rana som len dva rozky zjedla... :-(
dnes sme boli na tenise, mm hral zapas a my s Davidkom sme boli hrat o stenu, prisiel tam chlapcek, blondak o hlavu vyssi od nasho a mm hovori, tak tito dvaja sa narodili sa v ten isty den, hned vo vedlajsej miestnosti, pamätas... no ... nepamätam... :-D :-p .. v ten den by som si nepamätala tvare ani houby, ako mi bolo .. ale ake nahody, dvaja chalani narodeni v tej istej nemocnici, v ten isty den.. sa po rokoch stretnu na tenisovom kurte... a pritom nas okres aky je velky.. ;-)
@majoslava skóre uzdravenie ja som alexka rodila chorá a presne najhoršie to dýchanie ja som si na sálu zobrala kvapky do nosa a asi dva krát mi Stanko kvapol pomohlo to
@majoslava ak to bude akútne, tak musia, však ti nebudú robiť sekciu zaživa. Ale samozrejme so zvýšeným rizikom. Ja som bola hrozne chorá pred prvým pôrodom, ešte som mala nervy, ako budem dýchať so zapchatým nosom, ako mi odtiekla plodová voda všetko zázračne odišlo :-D
Babyyy pomoooc, poradte mi- potrebujem mojim chalanom na svadbu set: traky a motylik vo farbe mentolovej (mintovej). Nasla som na nete ale neviem ci som divna, ale za takyto set ze 17€..... a ja to potrebujem x2 a este mm taku kravatu
Ahojte,dnes sa sestre narodila dcéra Mila 3540g a 53cm,išli do pôrodnice okolo 1:00 v noci a o tretej sa už narodila. :-D Nestihla ani epidural. :-D A poobede ich už pustili domov.
Dúfam, že si užívate prázdniny tak, ako sa patrí :D. My tento rok sme bez, priateľ robí nonstop od rána do neskorej noci, nemá za seba náhradu a chýbajú mu ľudia, tak preto tak dlho pracuje. Ja som síce mala 2 týždne voľna, ale prvý týždeň ja chorá a druhý zase malý so silnou angínou a teplotami 39,6. Takže super dovolenka.