Joj baby, tak by som si chcela najst pracu, no akosi sa mi nedari :-( . Aj ked ma pozvali na pracovny pohovor,tak si potom vybrali ineho kandidata.
Mm vcera oznamili, ze mu nedaju dovolenku. Pritom ju ma nahlasenu uz tri mesiace a zajtra sme mali cestovat na dovolenku do Terchovej, tak som zvedava ci vobec pojdeme.
No dnes som so sebou spokojna, konecne som pochopila ako poskladat tretiu vrstvu rubikovej kocky. Takze kocka zlozena, teda kym mi ju Lukasko nerozhadze x-)
@perlaoceanu dnes hrali obe tie nove a Hanka o jednu vyhrala. dala som limit, ktora bude mat prva 5 karticiek, lebo o viac dlhsie ju to potom uz nebavi. ale stiahla si do tabletu hru Faraon ci ako ako sa to vola, alebo farar, kartova hra so sedmickovymi kartami, ze ked sa s nou nikto nebude chciet hrat tak bude hrat s tabletom :-D :-D pri hre s Anetou v pohode vyhra :-D :-D
@kaia super :-)...muz sa boji lietat ked je takato situacia a ja si vzdy spomeniem na vas, ze urcite tam ste alebo sa prave chystate :-)...ja by som tak sla,len on sa boji
Baby,vyskočila mi žila na litku aj ma bolievaju nohy.Na začiatok mi stacì krém alebo si màm kùpit aj nejaké tabletky?K dr sa mi nechce,teraz som bola lebo ma bolela hlava od krcnej chrbtice.
@disala dakujeme,no sestry, v septembri sa moja "mala sestra" vydava . Povedala by si,ze je medzi nami 10 rokov rozdiel? Presnejsie 10 rokov a 11 dni 😁
@adikad
nasla som videa na cviky pre ludi trpacich refluxom
je to v nemcine,
https://www.youtube.com/watch?v=KMKbx...
miesto, kde sa rebra spajaju, v mieste kde si pritlacis prstom, miesto je velmi citlive (toto miesto je u ludi s refluxom mimoriadne citlive) to sa da nahmatat prstom a stlacit (je to ukazane na tej kostre- skusala som a boli to fakt dost, tam treba pomalymi dlhymi pohybmi kruzit loptickou a masirovat dolava, nadol, doprava a pomaly nahor, tu hlbku lopticky ako silno s nou dotlacis na bod zalezi na tom, aku bolest znesies a citis , tam kde je to najcitlivejsie treba chvilu podrzat lopticku (opakovat 3-5x) ...
toto cvicenie je dobre robit pred spanim... na lepsie spanie, na uvolnenie...
dychanie, hlboky nadych a hlboky vydych, vydychnut vsetko co mame v plucach aj zaludku a pritom sa predklonit a este vydychnut aj nejake zbytky vzduchu ktore mame, zapchat nos aj usta, vzpriamit sa a v tomto stave sa skusit "vysavat" nosom, nachychovat aj vydychovat so zavretym nosom aj ustami, aby tam vznikol vakuum a snazit sa dychat so zavretym nosom a ustami - opakovat aj 2-3 x
tretie cvicenie je v rohu miestnosti, tam myslim nejaky preklad netreba, snad len tolko, ze ked ideme s nohou dopredu, sa nesmieme pohojdavat, vzdy pevne drzat telo, nadych a pri vydychu sa posunut dopredu, ale stale drzat telo aj ruky vo vzpriamenej polohe a vydrzat cca 2-3 min..
je to uzasne na uvolnenie...
cviky robit denne
Ahojte kocky, dlhsie som tu nebola. Mame sa dobre, Mato je neznednik velky, tak spartanska vychova :-D
Dnes mi volali z Nitry, ze mi doviezli moje auticko, tak som mierne na nervy, straaaaasne sa bojim :-D dodanie malo byt az buduci miesiac, tak som to este nepredychala :-D ale zaroven sa aj tesim . este par kondicnych jazd a budem snad v pohode. do 2 tyzdnov si idem pon, tak snad budem dobry vodic :-)
tak zavidim Vam skusenym vodickam :-)
@kaia Janka idem sa ta opytat, tusim ty si spominala, ze si dala vybrat hemoroidy, alebo? ja som to mala po porode, potom v pohode a teraz opat. slak ma ide trafit, to co? vzdy som si myslela, ze to maju len starsi ludia a teraz toto ]-( och ]-(
@anicka87, drzim palce a vela stastnych km :-). No a co sa tyka tej otazky, tak som sa objednala na ich odstranenie, ale este pred zakrokom som zistila, ze cakame Oskiho, takze som nesla... a odvtedy som nebola :-N. Mne nastastie nebolia, ale chcem s tym nieco urobit - niekedy... :-o
@anicka87 vela stastnych km prajem 😘 ja som sa zo zaciatku tiez bala,ale teraz je to v pohode.. chce to len vela jazdit. My sme mali na,zaciatku malu Fabiu (uzasne auticko), teraz mame SUVcko Kiu Sorento. A soferovala som aj Ducato 😁
Ahojte my sme sa vrátili z Chorvátska cez víkend super deti zvládli cestu veľmi sme si oddýchli už sme to potrebovali chvála Bohu že to takto vyšlo všetko ...pár foto ... 😊😊😊