November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx @disala @stakat Dakujem krásne dievčatá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala som si myslela, lebo aj tu v AT pokial je vsetko ok, do 24 hod môze odist z pôrodnice
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, nemate nazvys barbie babiky, ktore su uz urcene na vyhodenie? sijem historicke saty na barbinach, ale nove sa financne neoplati, lebo aj tak si prerabam tvare a vlasy ako treba... tak ci nahodou nemate nejake co lezia v krabiciach... ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Gabi, u nas by aj mohli byt, len zajtra odchadzame na tyzden prec a dnes musim este jednu dph a jedny vyplaty spravit okrem balenia. tak skus sa pripomenut zaciatkom septembra ci som ich uz vyhodila alebo su este v satniku pozriem. prideme domov v piatok 1. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper joj to by bolo super, a kludne aj potom, ked budes mat cas, mozno by som dobehla na caj k vam... ;-) a kuk co mate nove v Malackach
Odpovedať
Profilova fotka
@gab krasne!
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab krasne gabika, my barbiny nemame, lebo saska vsetkym ostrihala vlasy, ibaze by sa ti hodili aj plesate :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 dakujem, aj plesate by sa hodili, ja im nadrobim vlasy :-) ono je fakt problem kupit z druhej ruky, aj bazar som pozerala, a nic
Odpovedať
Profilova fotka
@gab preberiem to zajtra s majiteľkou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, volam sa Simonka a narodila som sa 24.8. o 14:50 s mierami modelky 3630g a 53cm Porod bol bleskovy... Kontrakcie trvali len cca 30min.a na par zatlaceni bola vonku.. mm len tak tak stihol dobehnut ani neviem kedy...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Gratulujem ,kràsna princezna. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava blahozelam a vela zdravicka zelam x-) a co na to velky brat?
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka, gratulujem s celeho srdca, vcera vecer som na teba myslela, ze ci uz nahodou ??.. .. ;-) je krasna, uzivajte si ju, vela lasky, zdravicka, tebe rychle zotavenie ♥♥♥♥ :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli vcera u ocneho, najskôr mm, potom ja, nakoniec junior, zlvadol to uplne uzasne, bez strachu, cital o dusu cisla, a nakoniec dostal karticku na zrakovy postreh, kde boli len cierne a biele body, ze co tam je...a maly v pohode, ze tu je hviezda a nejake zviera, asi mys, lebo to ma usi a chvost, my s mm pozerame na seba =-) :-N a pani doktorka, ano ano ma pravdu, aspon viete, co na tej karticke bolo :-p (mm tam nevidel nic a ja obrysy niecoho co malo chvot, ale definovat som to nevedela) :-D :-D :-D a vecer pred spanim soky, nahanal malu musku v kupelni, zrazu rev, ze mu vletela do nosa.. a on isto zomrieeeeeeeeeeee a co teraz, tak som mu strekla kvapky, potom pomocou placu a kvapiek vymrkal plnu vreckovku (smozrejme bez muchy) :-D .. a znova rev, ze on ju citi v nose... po 3 min. ju zbadal pri pracke a bol klud... :-D :-D :-D ... boze... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab gabi, vraj aj plešaté zatiaľ potrebujeme :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@majoslava gratulujem, krásne je maličká, taká bucka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava, krasna Babika x-). Majka rychle zotavenie a obom veľa zdravicka a skory navrat domov za chalanmi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 chapem... :-) .. nas David si spomenie na take hracky, co boli pred 3rokmi a uz davno vyhodene, nefunkcne a rev ze kde su... :-.
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava srdecne gratulujem Majka ..tesim sa s vami ze je vsetko v poriadku..malinka je nadherna posielam pusinky x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab uzasne Gabi :) si talent ;-)
Odpovedať
@majoslava srdecne blahozelam, nech je Simonka zdrava a rastie vam na radost;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava jeeeej babulka mala krasna, gratulujem,nech ste zdravuckeeee 😘😘😘
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Gratulujeme a skoré zotavenie prajeme.:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala @harper @gab @veronika1610 @kaia @janap24 @zuz4579 @mysti @mackoxxx dakujem! Dnes nas prepustili domov... Danielko sa nevedel dockat...prezeral si ju celu 😀 ci je ozajstna... Potom ked tahala cumel zistil ze je. 😀 a jeho prva otazka? Maminka si si ista ze je to Simonka? Nevymenili ju v nemocnici?
Odpovedať
@majoslava veeeeelka gratulacia,vela zdravia......kraaaaasne babatko
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava a Danko co hovori na sestricku?
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka gratulujem k princeznicke :-) nech ste hlavne zdrave :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,zajtra ideme z roboty pozriet kolegini nový dom,kúpili sme jej darček(hrankovač,rozprávala o tom že si ho chystá kupit),aj flašu a dezert.Stáči to,kvietkov má plno,tak ten sme nekúpili.
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard @jedinecna dakujem! 😘
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?