kocky, nemate nazvys barbie babiky, ktore su uz urcene na vyhodenie? sijem historicke saty na barbinach, ale nove sa financne neoplati, lebo aj tak si prerabam tvare a vlasy ako treba... tak ci nahodou nemate nejake co lezia v krabiciach... ;-) :-D
@gab Gabi, u nas by aj mohli byt, len zajtra odchadzame na tyzden prec a dnes musim este jednu dph a jedny vyplaty spravit okrem balenia. tak skus sa pripomenut zaciatkom septembra ci som ich uz vyhodila alebo su este v satniku pozriem. prideme domov v piatok 1. :-)
Ahojte, volam sa Simonka a narodila som sa 24.8. o 14:50 s mierami modelky 3630g a 53cm
Porod bol bleskovy... Kontrakcie trvali len cca 30min.a na par zatlaceni bola vonku.. mm len tak tak stihol dobehnut ani neviem kedy...
@majoslava Majka, gratulujem s celeho srdca, vcera vecer som na teba myslela, ze ci uz nahodou ??.. .. ;-)
je krasna, uzivajte si ju, vela lasky, zdravicka, tebe rychle zotavenie ♥♥♥♥ :-)
My sme boli vcera u ocneho, najskôr mm, potom ja, nakoniec junior, zlvadol to uplne uzasne, bez strachu, cital o dusu cisla, a nakoniec dostal karticku na zrakovy postreh, kde boli len cierne a biele body, ze co tam je...a maly v pohode, ze tu je hviezda a nejake zviera, asi mys, lebo to ma usi a chvost, my s mm pozerame na seba =-) :-N a pani doktorka, ano ano ma pravdu, aspon viete, co na tej karticke bolo :-p
(mm tam nevidel nic a ja obrysy niecoho co malo chvot, ale definovat som to nevedela) :-D :-D :-D
a vecer pred spanim soky, nahanal malu musku v kupelni, zrazu rev, ze mu vletela do nosa.. a on isto zomrieeeeeeeeeeee a co teraz, tak som mu strekla kvapky, potom pomocou placu a kvapiek vymrkal plnu vreckovku (smozrejme bez muchy) :-D .. a znova rev, ze on ju citi v nose... po 3 min. ju zbadal pri pracke a bol klud... :-D :-D :-D ... boze... ;-)
@disala@harper@gab@veronika1610@kaia@janap24@zuz4579@mysti@mackoxxx dakujem! Dnes nas prepustili domov... Danielko sa nevedel dockat...prezeral si ju celu 😀 ci je ozajstna... Potom ked tahala cumel zistil ze je. 😀 a jeho prva otazka? Maminka si si ista ze je to Simonka? Nevymenili ju v nemocnici?
Ahojte,zajtra ideme z roboty pozriet kolegini nový dom,kúpili sme jej darček(hrankovač,rozprávala o tom že si ho chystá kupit),aj flašu a dezert.Stáči to,kvietkov má plno,tak ten sme nekúpili.