November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab ahoj, mozem malu natriet tymianovym kremom? Strasne je zahlienena odsavam ale z nosa nej nic nejde.. Asi potrebuje nieco na uvolnenie
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava môzes, velmi tenucko môzes, a daj na inhalovanie cibulu do izby, aby jej to uvolnilo a neviem ci kojis, ale mozno zvysit kusok prijem tekutin, nech sa jej zriedia hlieny, teraz je taky skaredy cas, vela ludi je chorych
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa vcera vratili z Korfu do zimy tu.... auuaau.. tak kurime o100 6 tam bolo tak krasne teplucko paradne bolo, plytke more, David stravil v nom snad cely den, sam isiel do vody, nebal sa, parada... len realita je znova tvrda.. :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@gab dakujem, kojime sa ale velmi nechce naucila sa na flasu... Davam jej vodicku a na noc cibulu lebo aj Daniel je chory... A ktoru cast tela jej mozem natriet? Dala som jej do nosa morsku sol a poriadne odsala tak pekne dycha zatial... Aj sa napapala Jejj ako vam bolo fajne! Aj my kurime nonstop... Zima je..
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava priedusky trosicku, cielko a môzes aj prsty na nohach, tam su body na dutiny
Odpovedať
Profilova fotka
@gab dakujem, uz som zufala.. Sama s detmi... Muz sa nema ako dostat z talianska domov... Zajtra snou zbehnem ku Dr. Joj uz aj ja som na prasky vsetko ma boli...
Odpovedať
Profilova fotka
Majka a Tebe je ako s tym chrbtom? uz je lepsie? tak malicka nech je rychlo fit aj Danielko samozrejme 😊 My ideme zajtra s mojimi rodicmi na vylet do Bachledky na ten novy chodnik v korunach stromov. Tesime sa, snad bude dobre 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti dakujem, boli stale ale musim sa premahat... Ked sedim stale mam problem sa postavit.. Joj aj my sa chystame ale az o rok ked bude Simi vacsia.. Prajem pekne pocasie!
Odpovedať
@gab prosim ta ten sirup z piva proti kaslu mozem ako dlho skladovat v chladnicke? @veronika1610 svagrovi sa upchala cieva, vies mi prosim poradit co by mal preventivne brat, aby sa to uz nezopakovalo?
Odpovedať
Profilova fotka
@perlaoceanu neviem, lebo neviem, aka cieva, ake ma dalsie ochorenia, ci je fajciar, kolko ma rokov...atd. urcite mu nieco na zrazanlivost dali, v prevencii len take vseobecne - schudnut, ak je obezny, nefajcit a pri dlhsich cestach zase preventivne fraxiparine
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievčatá,ako sa máte?Tak už máme doma preškolákov.Olívia v školke maju novú riaditelku,tak sa tam pomenili nejaké veci,dali všetky velke deti do jednej triedy.Predtým boli zmiešané.Olívii sa páči,tak som spokojná aj ja. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala ved tak by to malo byt ze deti v rovnakom veku by mali byt v jednej triede, ved tieto nase uz sa pomaly pripravuju na skolu a tak uz tam s tym zacinaju. Hanka minule priniesla papier ako v jednom riadku pisala rovne ciarky co budu aj v skole robit, ucitelka hovorila, ze oni ich uz zacnu toto ucit ale nebudu ich nutit dokoncit riadok a tak.
Odpovedať
Profilova fotka
@perlaoceanu kym ti nechyti pliesen, tam je vsetko co konzervuje, Davidkovi ho davam take 3-4 dni, potom to zaberie a uz netreba davat a potom ked je nutne navarim novy, lebo tento sirup fakt rychlo zabera
Odpovedať
Profilova fotka
@harper Ja viem,je to malá školka.Bolo aj po starom dobre.Olívia má rada všetkých zo školky,aj tetu Agi(upratovačka)Často ju češe,a robí jej frizuri podla Olivinho prania. :-D A majú za sebou narodeniny.
Odpovedať
@majoslava gratulujem nadherna princezna :)
Odpovedať
Ahojte kocky, chcela by som vas poprosit o radu. matko ma nonstop zapal hornych dychacich ciest, stale riesim sopel, kasel, chrapanie. Boli sme aj na ORL ma mandlu mierne zvacsenu, tusim 2 dtupen zo 4, sa mi mari, nemam kartu pri sebe. Odporucila nam vyber nosnej mandle, vraj potom tieto nase problemy ustupia. Mate s tym prosim skusenost? @veronika1610 prosim ta co ty na to? ja sa neviem rozhodnut. pretoze citam aj dobre aj zle skusenosti, a som nerozhodna z toho :( od septembra je tyzden doma a tyzden v skolke, zajtra opat asi ideme k dr, lebo chrape a kasel zas, ach jaj
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@anicka87 uz je dost velky, mala by sa mu uz postupne mandla zmensovat. Ak je moc zahuhnany, moze sa mu zle vyvijat podnebie a to moze mat vplyv na rec. Tiez byva v noci pri chrapani nizsi obsah kyslika v krvi. Napriek tomu velakrat vybratie mandle nepomoze a po vybrati sa infekty presunu na priedusky. Skus nejaku alternativnu liecbu, to skor vyguglis, ja s tym vela skusenosti nemam. Alebo skus napisat anke @anulicek intenzivne na tom so saskou pracovala, ale skor na fb jej napis, sem uz vobec nechodi
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87, Arturovi vyber nosnej mandle pomohol. Jemu zvacsena nosna mandla posobila na znizeny sluch =-). Robia to na jednodnovej chirurgii, za nas odporucam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 Olívii tiež pomohlo,ona ho mala už v 4 stupni.nehovorím že nie je chorá ale ide to lahšie.
Odpovedať
Profilova fotka
maminky ahojte, skolske tasky uz kupujete niektora? recenzie nejake mame? mne odporucaju znacku Topgal
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 ahoj, nam vyberali a odvtedy mame pokoj... Rok sme chodili na kontrolu avamis striekali a nic... V skolke je stale...
Odpovedať
Profilova fotka
@liat my sme ako krstny rodicia kupivali... Objednavala som z netu.. Svagrina chcela aktovku ale ja Danielkovi rozhodne batoh... Inac je to dost draha zalezitost...
Odpovedať
Profilova fotka
@liat nam posluzila aj obycka z tesca, hlavne sme mali dve na striedanie, ked sa jedna prala (a prali sa casto), tak som neinvestovala do drahych. Aj tak o dva roky bude potrebovat inu.
Odpovedať
Profilova fotka
@liat nie je to este skoro? ved kym pojde do skoly co ak sa zmeni jej idol alebo rozpravka a uz sa jej taska pacit nebude? :-) my sme tiez na zaciatku kupili lacnejsiu pretoze sa kazdy rok menila a teraz ma uz dva alebo tri roky Bagmaster https://www.bagmaster.sk/ a zatial vyzera v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liat nas uz ma vysnivanu, chce ju bud k narodeninam alebo od jeziska... tak uvidime, aka bude, cena, kvalita a pod.. a mozno ho nahovorim na lego a misia taska bude odlozena na leto :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Caute mamicky, uz vasim padaju zubky? =-) ;-)... Carle sa od jari kyve horna jednotka a stale drzi... :-.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Hanka uz ma obidva predne spodne do polky nove narastene.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia nasmu sa zacala minuly tyzden kyvat predna dvojka vpravo ale este to kusok potrva :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liat nestraš :-)Ja si chcem ešte užiť škôlku a bezstarostný čas :-) @gab Lego to istí :-) @kaia Tomi má zatiaľ všetky,jemu neskoro rástli prvé,tak počítam,že ešte to potrvá..kým ju to nebolí,alebo nevidíš,že sa jej tlačí novy niekde mimo,nechaj tak podľa mňa ...
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia kukni za tu jednotku, ci uz nerastie trvaly, mliecny sa moze zasprajcovat o trvaly a sam nevypadne (vsak, kati :-D @woman04 )
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?