@majoslava môzes, velmi tenucko môzes, a daj na inhalovanie cibulu do izby, aby jej to uvolnilo a neviem ci kojis, ale mozno zvysit kusok prijem tekutin, nech sa jej zriedia hlieny, teraz je taky skaredy cas, vela ludi je chorych
my sme sa vcera vratili z Korfu do zimy tu.... auuaau.. tak kurime o100 6 tam bolo tak krasne teplucko
paradne bolo, plytke more, David stravil v nom snad cely den, sam isiel do vody, nebal sa, parada... len realita je znova tvrda.. :-D :-p
@gab dakujem, kojime sa ale velmi nechce naucila sa na flasu... Davam jej vodicku a na noc cibulu lebo aj Daniel je chory... A ktoru cast tela jej mozem natriet? Dala som jej do nosa morsku sol a poriadne odsala tak pekne dycha zatial... Aj sa napapala
Jejj ako vam bolo fajne! Aj my kurime nonstop... Zima je..
@gab dakujem, uz som zufala.. Sama s detmi... Muz sa nema ako dostat z talianska domov... Zajtra snou zbehnem ku Dr. Joj uz aj ja som na prasky vsetko ma boli...
Majka a Tebe je ako s tym chrbtom? uz je lepsie? tak malicka nech je rychlo fit aj Danielko samozrejme 😊
My ideme zajtra s mojimi rodicmi na vylet do Bachledky na ten novy chodnik v korunach stromov. Tesime sa, snad bude dobre 😉
@mysti dakujem, boli stale ale musim sa premahat... Ked sedim stale mam problem sa postavit.. Joj aj my sa chystame ale az o rok ked bude Simi vacsia.. Prajem pekne pocasie!
@gab prosim ta ten sirup z piva proti kaslu mozem ako dlho skladovat v chladnicke?
@veronika1610 svagrovi sa upchala cieva, vies mi prosim poradit co by mal preventivne brat, aby sa to uz nezopakovalo?
@perlaoceanu neviem, lebo neviem, aka cieva, ake ma dalsie ochorenia, ci je fajciar, kolko ma rokov...atd. urcite mu nieco na zrazanlivost dali, v prevencii len take vseobecne - schudnut, ak je obezny, nefajcit a pri dlhsich cestach zase preventivne fraxiparine
Ahojte dievčatá,ako sa máte?Tak už máme doma preškolákov.Olívia v školke maju novú riaditelku,tak sa tam pomenili nejaké veci,dali všetky velke deti do jednej triedy.Predtým boli zmiešané.Olívii sa páči,tak som spokojná aj ja. x-) x-) x-)
@disala ved tak by to malo byt ze deti v rovnakom veku by mali byt v jednej triede, ved tieto nase uz sa pomaly pripravuju na skolu a tak uz tam s tym zacinaju. Hanka minule priniesla papier ako v jednom riadku pisala rovne ciarky co budu aj v skole robit, ucitelka hovorila, ze oni ich uz zacnu toto ucit ale nebudu ich nutit dokoncit riadok a tak.
@perlaoceanu kym ti nechyti pliesen, tam je vsetko co konzervuje, Davidkovi ho davam take 3-4 dni, potom to zaberie a uz netreba davat a potom ked je nutne navarim novy, lebo tento sirup fakt rychlo zabera
@harper Ja viem,je to malá školka.Bolo aj po starom dobre.Olívia má rada všetkých zo školky,aj tetu Agi(upratovačka)Často ju češe,a robí jej frizuri podla Olivinho prania. :-D A majú za sebou narodeniny.
Ahojte kocky, chcela by som vas poprosit o radu. matko ma nonstop zapal hornych dychacich ciest, stale riesim sopel, kasel, chrapanie. Boli sme aj na ORL ma mandlu mierne zvacsenu, tusim 2 dtupen zo 4, sa mi mari, nemam kartu pri sebe. Odporucila nam vyber nosnej mandle, vraj potom tieto nase problemy ustupia. Mate s tym prosim skusenost? @veronika1610 prosim ta co ty na to? ja sa neviem rozhodnut. pretoze citam aj dobre aj zle skusenosti, a som nerozhodna z toho :( od septembra je tyzden doma a tyzden v skolke, zajtra opat asi ideme k dr, lebo chrape a kasel zas, ach jaj
@anicka87 uz je dost velky, mala by sa mu uz postupne mandla zmensovat. Ak je moc zahuhnany, moze sa mu zle vyvijat podnebie a to moze mat vplyv na rec. Tiez byva v noci pri chrapani nizsi obsah kyslika v krvi. Napriek tomu velakrat vybratie mandle nepomoze a po vybrati sa infekty presunu na priedusky. Skus nejaku alternativnu liecbu, to skor vyguglis, ja s tym vela skusenosti nemam. Alebo skus napisat anke @anulicek intenzivne na tom so saskou pracovala, ale skor na fb jej napis, sem uz vobec nechodi
@anicka87, Arturovi vyber nosnej mandle pomohol. Jemu zvacsena nosna mandla posobila na znizeny sluch =-). Robia to na jednodnovej chirurgii, za nas odporucam ;-)
@liat my sme ako krstny rodicia kupivali... Objednavala som z netu.. Svagrina chcela aktovku ale ja Danielkovi rozhodne batoh... Inac je to dost draha zalezitost...
@liat nam posluzila aj obycka z tesca, hlavne sme mali dve na striedanie, ked sa jedna prala (a prali sa casto), tak som neinvestovala do drahych. Aj tak o dva roky bude potrebovat inu.
@liat nie je to este skoro? ved kym pojde do skoly co ak sa zmeni jej idol alebo rozpravka a uz sa jej taska pacit nebude? :-) my sme tiez na zaciatku kupili lacnejsiu pretoze sa kazdy rok menila a teraz ma uz dva alebo tri roky Bagmaster https://www.bagmaster.sk/ a zatial vyzera v pohode :-)
@liat nas uz ma vysnivanu, chce ju bud k narodeninam alebo od jeziska... tak uvidime, aka bude, cena, kvalita a pod.. a mozno ho nahovorim na lego a misia taska bude odlozena na leto :-D
@liat nestraš :-)Ja si chcem ešte užiť škôlku a bezstarostný čas :-)
@gab Lego to istí :-)
@kaia Tomi má zatiaľ všetky,jemu neskoro rástli prvé,tak počítam,že ešte to potrvá..kým ju to nebolí,alebo nevidíš,že sa jej tlačí novy niekde mimo,nechaj tak podľa mňa ...