Ahojte dievčatá,ozývam sa po dlhšej dobe..najmladší uz oslávil rok, najbláznivejší rok mojho zivota :-D bavíte sa o zubkoch,tak nas Matus ma uz spodné jednotky "dospelacke".. pred letom sa začali kyvat,ale uz boli riadne rozkývane,ked som videla ze uz mu začínajú ísť trvale pod nimi,vytiahli sme doma,išlo to úplne ľahučko :-) trvale sú uz velke vyrastene..
Školskú tašku inak plánujeme kupovať na Vianoce, ale este som nerobila prieskum ze akú..
A @anicka87 my sme dávali vyberať mandle v 4 rokoch,mal 3 stupeň, odvtedy 100% lepší priebeh chorôb..nechrapal,ani na ušiach to nemal..len nemohol dýchať poriadne akonáhle bol zahlieneny..
@veronika1610 ako vtip dobre :-D ale teda naozaj stačilo, zvlášť teraz zacina super obdobicko ze Ivanko uz lieta a prejavuje sa,tak sú fakt s Ondrejom ako dvojičky...
Ale mam dobru foto z ivankovych narodiek kde je aj sestrina mala, tak sa smejem ze to je príklad akoby to vyzeralo s tym našim "štvrtym dievčatkom", ktoré nám každý tak praje ;-)
@anicka87 nam vyber mandli tiez pomohol, nebyva vobec upchaty,sople nemava,skor mu choroba prejde do kasla,ale takeho mierneho - priedusky/pluca este nemal chytene.
Myslim, ze do roka budem riesit vyber s mladsim.
Kocky dakujem za rady. Asi to poriesim aj ja s tym vyberom. To nie je mozne aby stala kaslal, soplil a chrapal. Teraz opat drhne zo spanku.
Prosim Vas ako to prebieha pred operaciou co sa tyka vysetreni? Ako dlho pred opkou musi byt zdravy? To fakt netusim ako zariadit ]-(
@anicka87 Olívia bola dva týždne pred výberom doma,a potom tiež dva týždne doma.Klasicky pred operačné treba vybavit.Boli sme na jednodnovej chirurgii.
@anicka87, Artura sme v karantene nedrzali. Chodil normalne do skolky ;-). Par dni pred zakrokom mu urobili predoperacne vysetrenia a pohovor s anesteziologom 😊. Doobeda ho operovali a poobede sme isli domov 👍🍀
Caute, dlhsie som tu nebola, tak sa pochvalim, co noveho u nas.
Vcera sme oslavovali Lukaskove meniny, takze zase plac u Veroniky, preco on dostal darceky a ona nie. Neviem, kedy si to da vysvetlit. No a vcera mi volali, ze od 1.novembra nastupujem do prace v banke. Tak zacnu krusne casy, kym sa zosuladime. No musim si kupit nejake vhodne bluzky a nohavice. Baby tie co nosite velkost 36, kde kupujete? Potrebujem nieco cenovo dostupne a hlavne aby mi to nebolo velke.
@veronika1610 dodatocne vsetko najlepsie k narodeninkam
@perlaoceanu ja mam rada Terannova, Caliope - to je taka pekna talianska moda,
H&M , C&a, Camaïeu , Lindex
a z tych drahsich Esprit, St.Oliver
ale naj sa nakupuje v sekacoch, tam maju super kusky za par €y, niektore veci maju este aj pôvodne cenovky co vôbec neboli nosene.. ;-)
Ahojte mamule, po strašne ale naozaj strašne dlhej dobe som Vás prišla pozrieť, ste úžasná skupina ktorá funguje už koľko 7 rokov a asi aj viac nie? Veľký klobúk dole, že ste sa tu takto našli a fungujete toľké roky. Ja mávam výpadky občas, ale vždy sa sem rada vrátim, prečítam si ako sa máte, ako vám decká rastú, pripadne sa rodiny rozrastajú. Fakt super, že tu ste a že môžem medzi vás patriť. Idem prelistovať zopár stránok, pozriem foto...
Ja si žijem s mojou rodinkou fajn, žiadne extra zmeny u nás, žiadne nové deti, zato kolotoč práca, škola, škôlka, krúžky a tréningy... no proste klasický život si žijem.
Ahojte baby, tak naše deturence už budú oslavovať 6.narodeniny 🎂 bože ako vyrástli.... my už mame oslavu budúcu sobotu 28.10., Sebi je narodený 31.10., no moja mamka 1.11. odchádza do AT tak sme to dali na tuto sobotu, nech sme cela rodinka pokope.
Aj Sebi dostane Lego City (hasiči, však ako inak), ale sa teším, že ho to baví a že my mame o darček postarané.
Mamka akurát cestuje domov z AT, o šiestej volala z BA a ešte stále nie je doma,... je opatrovateľka a po tej nehode mame strašný strach.... zo sme teda mali aj predtým, ale teraz sa to pochopiteľne vystupnovalo 😔. Už nech je doma a bude lepsie.
Inak chalani sa drzia, keď sú spolu sa väčšinou len vadia, bijú a hádajú, je nám veselo-preveselo 😂 ale sú zdraví sem tam sopke a kaslik, nič strašne našťastie.
Ahojteee .. x-) tak my tiez skolkujeme tobi to zvladol paradne urcite mu pomaha aj to ze idu vsetci traja rano spolu... Boli sme s alexkom na magnetickej s tou hlavou mimochodom.zvladol to lepsie ako niektori dospeli...nema tam nic co sa tej epilepsie tyka nejake ryhy co zanechava ci co ze tam nema ma nejaku cystu ale to vraj vrodenu tak malo by to byt ok vitaminy berie eeg rovnako zle ale prejavy nema tak sa zatial tesime ze je vporiadku dali sme ho na atletiku aby spevnel a velmi mu to za tie dva mesiace pomohlo ma ovela vacsiu vydrz aj celkovo ma vacsiu silu ... Tobiasko to je klasik ako ja hovorim stale si na neho zvykam ale je to poklad ako je zivy a priecny tak je aj mily a nezny... Biju sa o dusu ale tak ine to asi nebude vsetci hovoria.. Alexko sa tesi na narodky to je jasne uz sa nevie dockat ale este cely mesiac a potom vianoce ... Po vianociach idem robit ja som.robila v obchode dvanastky, vikendy... som sa len modlila az najdem nieco kde pracovny cas bude kompatibilny s mojimi detmi nie toto ze tri dni ich neuvidim tak idem.do skolky ako pomocna sila do kuchyne ale som rada od siedmej do tretej super cas a je to skola a skolka cirkevna kde chceme dat deti o rok tak som rada ak nastupim do skoly od septembra 2018 riaditelka.ma z kuchyne vezme do skolky tak premyslam bol to moj pre mne nesplnitelny sen ze ucitelka v skolke ... A ked to prislo neviem ci by som to dala aj tu skolu aj tie.deti ale uvidim zacnem takto budem.robit hocco len nech mam robotu a som s chlapcami ... Tak take nase novinky... A deti ocakavaju babku zo sydney tak to naznacila ze mozno na vianoce ale uvidime oni nam to nepovedia len sa objavia... A tu su nasi velkaci rovnaka vaha len 3,5 roka rozdiel ale sily ma alex za troch :-D v tych oblekoch je jasne kto je sef :-N
@lumito jeeej Magdi, ides do Dobreho pastiera? aj sesternica tam dava maleho aj bratranec deti, isto poznas, olejkarovci, velmi su spokojni. kamoska mi tam zas robi ucitelku a tiez si velmi chvali :) super, ze si nasla nieco ine ako ten obchod, kratky/dlhy tyzden som si ani ja nevedela predstavit, ozaj katastrofa. tesim sa s tebou :)
Inak kocky, neviem ci si pamatate. Minuly rok som mala problem s riaditelkou, staznosti som pisala snad na vsetky institucie na nu, co mi tajila ze pol roka mato spi sam v skolke. Neviem ci po tomto mojom vystupe, alebo z akeho dovodu, ale dala vypoved. Od septembra mame novu riaditelku a ta je uzasna. Take aktivity vymysla detom, co predtym neexistovalo. Velmi sa im venuje, aj zvysi hlas, ale aspon maju deti respekt. Vazia si ju, Matko spokojny a rodicia tiez. tak som stastna ze to takto dobre nakoniec dopadlo :)
@anicka87 Vidíš Ani, takze to nebolo márne! Ja vždy tvrdím, že všetky učiteľky v škôlke majú môj obdiv a poviem, že taká zena musí mat prácu s deťmi v krvi. A zase aj deti vycítia, kto ich má rad a venuje sa im a kto nie.... mám to odskúšané na Sebikovi. Teraz má veľmi dobre učiteľky (ešte tie zo “starej” školy), je spokojný (klepem si), aj ranný plač dávno prestal. 😉