November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito zlaty! To budes mat super drzim palceky a tesim sa ze je po. Zdr. strane OK... Aj ja by som chcel Dana prihlazit nan nejaky sport ale u nas v okrese bieda a pri malej nemam na neho cas... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 my Danovi tento rok nic... Ma vsetkeho vela... Chceme ist niekam na vylet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 my sme inak Matuska nechali zo 2 tyzdne doma pred výberom mandlí..nechcela som riskovať ze pár dni pred operáciou nieco chyti v skolke..nech to neposúvajú..a bol pred 2 rokmi na vyber takto začiatkom novembra..
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, dámy :-) Ja som asi až po 1,5 roku zaregistrovala, že niečo takéto (táto skupina) existuje, už som sa vyrovnala so zánikom :-D Tak tu medzi vami "vitám" ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ywulla vitaj vitaj a napis nam, co mate nove ❤️
Odpovedať
Profilova fotka
Tak, my oslavujeme uz zajtra - zajtra ma Sebi 6 rokov ❤️ Strasne to preslo.... Oslavu sme mali uz v sobotu, lebo mamka uz v stredu odchadzado AT. Pridam par fotiek 😘
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 jasne poznam to je super vela ludi je spokojnych jasne ze aj frflu ze su tam vysoke naroky ale nevadi mi to vzdy sa najdu nespokojni ludia ... Tak sa tesim a tesim sa aj ze nasi tam budu.. A s tou riaditelkou to je fajn taketo veci by sa nemali diat .... Sa jej to uz zbieralo...
Odpovedať
Profilova fotka
@ywulla :-D :-D :-D Tak vítaj,stratená paní. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem :-) Veľmi sa teším, že som na vás naďabila ;-) Ťažko uveriť, že tí naši krpci budú mať (niektorí už aj majú) 6 rokov =-) Nového máme toho kapánek.. asi 3 týždne je tomu, čo som šťastne rozvedená.. :-) Áno, šťastne. Žiaden krik, hádky a nervozita doma, ale konečne veselá a pokojná domácnosť - spokojná matka, spokojné dieťa :-) Kubko je skvelý a inteligentný chalan. Všetko chápe, navyše sám usúdil, že takto je to pre všetkých lepšie, a vlastne on mi to celé pomáha lepšie znášať. S krachom manželstva som vysporiadaná, no časť mojej fanaticky kresťanskej rodiny ma kvôli tomu odvrhla |-| Ale to je na dlho.. Čiže sme s Kubkom celkom sami (bez akejkoľvek podpory rodiny), ale aj napriek tomu šťastní :-) Ako som písala, Kubko je perfektný chalanisko, robí mi veľkú radosť :-) Vie už písať, čítať, počítať asi do nekonečna :-D Skôr ako rozprávky ho bavia dokumentárne filmy, čiže už skôr učí on mňa ako ja jeho :-D Má takmer 6 nových zubov - spodné jednotky a dvojky, nedávno mu vypadli horné jednotky a už mu tam rastú nové, takže šušle o106 :-D Včera som ho zrovna merala a vážila, má 126,5cm a takmer 27,5kg :-) Pridám Vám pár fotiek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@ywulla vitaj!! Fuha take novinky... Ale ked to nejde, tak to nejde.... Naco byt v takom manzelstve... To s rodinou ma mrzi.. Niekedy cudzi viac pomozu ako rodina..
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
V sobotu sme krstili
Odpovedať
Profilova fotka
Bola dobrucka ako anjelik... Ani nemukla... Ale ako nahle vsetci odisli, presla ju ta dobrota 😀
Odpovedať
Profilova fotka
Baby taka som rada... Daniel chce chodit na vytvarnu... Znama skoncila VS a ze uz uci v umeleckej zoberie ho ku sebe... Tak pojdeme na skusku nech sa otuka.. Bude to narocne nosit ho a cakat 2 hod. aj s malou sa trepat, ale nejako to dam..
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Super ze chce chodit uvidis ako ho to bude bavit..a nadherni su obaja krasny pohlad na nich..a danko ako sa stara o sestricku to vidno na nom aky je hrdy brat :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janap24 dakujem ☺ velmi ju ma rad...ide uz v utorok na prvu hodinu, odnesiem ho a keby nieco zavola mi...nemusim cakat rok kym pojde do skoly a ani talentovky nemusi robit.. Da ho do predpripravky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava jej mala je ako babika a Danko naozaj starostlivy brat, perfektni su ❤️ A ta vytvarna super 👍🏻 nasho nastastie plavanie stale drzi, tak ma to tesi 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti dakujem! Kam chodite plavat? Dano je nauceny na virivku 😀 na teplu vodu neviem ci by som ho dostala do bazena...
Odpovedať
Ahojte baby, vy tu uz riesite trvale zubky? :-O Simonkovi sa este ani kyvat nezacali :-O Simi ma 6 rokov vo stvrtok, oslava v nedohladne - prerabame :-D Sa mi verit nechce, ze uz 6 rokov....neskutocne rychlo to ubehlo. Ja sa tak strasne bojim tej prvej triedy, ze mavam uz aj sny o tom. Bojim sa samej seba, ci to zvladnem. Inak u nas je to tak naopak, Simonko sa uci od Ondreja, Ondrej ho taha dopredu riadne. Simonko je este stale dost hravy, Ondrej je skor ten, ktory je uz "zrely" do skoly. :-D A konecne Simi prekrocil hranicu 115cm ..juchuuu a vahovo je to taka hlista-19kg :)
Odpovedať
Profilova fotka
@afra Olívia má spodnu jednotku vytiahnutú,vobec sa jej nekýval a už dospelacký zubok bol vonku,teraz sa jej kýve druhá jednotka.
Odpovedať
@afra Tanicke v piatok vypadla horna 1, druha horna 1tka drzi uz len na vlasku,lebo trvale 1tky uz sa prerezazavaju. Spodna 1tka sa kyve a von nechce a za nou uz ma aj trvalu 1tku vyrastenu.
Odpovedať
Profilova fotka
nasa ma uz spodne jednotky obe na polovicu vyrastene a jeden vedlajsi jej vypadol asi pred tyzdnom.
Odpovedať
Profilova fotka
My este mame zatial vsetky zuby... Objednala som z ali taku drevenu skatulku na zubky...aj pre malu aj ked je este bezzuba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My este mame zatial vsetky zuby... Objednala som z ali taku drevenu skatulku na zubky...aj pre malu aj ked je este bezzuba :-D
Odpovedať
My mame uz jednotky horne aj dolne trvace. V stredu ide na poradnu s ockom, tak uvidime co povie doktor. Mali uz vase deti v skolke despitaz?
Odpovedať
Moj ma 2 spodne uz napoly von a zadne stolicky sme dali zapecatit. @afra moj ma 117cm a 18,7kg no bieda
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka chodíme plávať na plaváreň do RS... voda je studena teda poriadne, ale vždy sa teší 😉tak aspoň niečo ho drží
Odpovedať
Profilova fotka
A my mame ešte všetky zuby, jednu stoličku dolnú pokazenú, ale zatiaľ to zubár nerieši, že len umývať poruadne
Odpovedať
Profilova fotka
My uz mame vianocne fotky :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?