November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti tesi sa velmi... Pomaha a stara sa o nu
Odpovedať
Profilova fotka
@disala jasne ze staci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Dakujem.:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava gratulujem ..veľa zdravicka a rodinnej pohody :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liat vsetko najlepsie k narodeninam
Odpovedať
Profilova fotka
@liat vsetko najlepsie k narodeninam :-)
Odpovedať
Ahojte mamulky, som sem nahodne zabludila, som tu sto rokov nebola,ze ci tu este fungujete :). Pozeram,ze niektore deticky by som uz nespoznala a tiez gratulujeeeem k novym babatkam a vela zdravicka zelam. My sa mame celkom fajn, prazdniny ubehli,chodili sme po vyletoch a decka sa vyblaznili :). Nechce sa mi veru do toho skolkarskeho rezimu spat,ale tak nastastie este nejdeme do skoly :D. Anetka (ta mladsia) je velmi narocny vzdorovity oriesok tak snou denne riesim rozne amokove situacie a velakrat uz neviem co stym...ale inak ok. Par foto na pripomenutie z tohto leta :). Uz su rovnako vysoke, mladsia Nelku zachvilu prerastie...
Odpovedať
Profilova fotka
@luci66 su krasne babule 😘
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak mne sa v sobotu vydavala moja mala sestra ❤️😘 bola kraaaasna nevesta a svadba super na jednotku. sme sa zabavili, aj deti vydrzali celkom super.
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti krasne saty, z pozicovne? ci site? myslim nevesta, aj ty si bola fesanda, teraz tato mint farba leti .. :-)
Odpovedať
Ahojte, tak my uz mame dvoch skolkarov. Je vyhoda mat starsiu sestru v skolke, aspon sme sa tesili a zvladli bez placu. Lukasko sa ma ani drzat za ruku nechcel, ze uz je velky chlap. No co uz, rastie, uz to nie je male miminko.
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti krasna nevesta! Aj ty si mala krasne saty a pekne ste boli zladeni 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem preco som si vzdy myslela ze babatka papaju a spinkaju.... Nasa len papa a vrieska... Je taka vytrvala ze vydrzi aj 2-3 hod. nespat.. A staci jej pol hodka a je vyspata...
Odpovedať
Profilova fotka
Velky brat... Strasne ju ma rad..
Odpovedať
Profilova fotka
@gab site na mieru, ona je strasne chuda a prsia jednotky, nic jej nesedelo...toto boli jej vysnivane a bola naozaj krasna 💗 @majoslava dakujeme,snazili sme sa 😁
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mysti nadherni ste vsetci x-) @majoslava jaj aki su krasni a velky bracek sa nezaprie ako sa stara o sestricku zlaticka x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava su spolu krasni juj mala je na spapanie 😘
Odpovedať
@majoslava Aj moja Veronika nechcela spavat a vydrzala 3 hodky byt hore, zato Lukasko ten spal aj pocas jedla. Kazde dieta je ine.
Odpovedať
Profilova fotka
@gab @harper kočky dakujem pekne @majoslava najviac sa tesim s vami, uzasna sprava, drzte sa rodinka
Odpovedať
Profilova fotka
@luci66, cela maminka x-) @majoslava, spacie dieta som nezazila a to sme skusili 3x :-D. Zlati su s Danielkom ;-) @mysti, nadherne ste obidve, velmi pekne zladena rodinka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Idem si po radu... Uz vyse tyzdna ma strasne boli chrbat nad koncnikom... Ako keby som tam mala cvaknuty nerv... Neviem sediet... Ked si sadnem neviem sa postavit.. Bolest strasna... V posteli sa nemozem otacat... Celkovo na dotyk ma to boli... Neviem co s tym...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava choď k dr. môžeš mať vykĺbenú kostrč po pôrode
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy109 krasne narodeniny
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 nemam kedy sama som s detmi.. Ani Dano do skolky nechodi... LTT som vcera odskoferovala s malou som musela ist na sono a do poradni.. Zomieram kazdy den...este som si aj rebra narazila a puklo mi tam nieco...ani spat neviem... Uz nie len kvoli malej ale aj chrbtu a rebeam :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojtebaby, mam k vam strasne velku prosbu- baby z BA, ste tu niektora taka, co mate dom, teda byvate v dome,alebo niekde, kde by sa dalo parkovat auto? Sestra so svagrom idu od 16.-23. na dovolenku a nemaju kde nechat auto...teda ano, na letisku za 30€ za noc. Horsie na tom je to, ze uz tak auto nechali a mali ho poskriababe cez cele dvere....tak skusaju inak. Bola by som vdacna aj za radu....
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti skus kuk sem https://www.parkvia.com/sk-SK/parkova... lebo bratranec ked leteli do Egypta tiez nechali auto na parkovisku, a boli velmi spokojni, ze to tam bolo strazene ale neviem ti presne povedat, ze ktore to bolo a kde presne, ale platili nejakych 35 € za tyzden. ale mozno sa ot zmenilo
Odpovedať
Profilova fotka
@gab to maju ako moznost este, len ked oni leteli do egypta, nebolo vobec miesto na parkovanie a museli ist na tie drahe miesta....
Odpovedať
Profilova fotka
tak ze uz nieco nasli tak dakujem 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Baby mala mi ochorela od Danielka... Zajtra ma mesiac a uz sople, kasel. Sama som s detmi a neviem co s nou.. Bojim sa aby teplotu nemalammm
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?