Ahojte mamulky, som sem nahodne zabludila, som tu sto rokov nebola,ze ci tu este fungujete :). Pozeram,ze niektore deticky by som uz nespoznala a tiez gratulujeeeem k novym babatkam a vela zdravicka zelam.
My sa mame celkom fajn, prazdniny ubehli,chodili sme po vyletoch a decka sa vyblaznili :). Nechce sa mi veru do toho skolkarskeho rezimu spat,ale tak nastastie este nejdeme do skoly :D. Anetka (ta mladsia) je velmi narocny vzdorovity oriesok tak snou denne riesim rozne amokove situacie a velakrat uz neviem co stym...ale inak ok.
Par foto na pripomenutie z tohto leta :). Uz su rovnako vysoke, mladsia Nelku zachvilu prerastie...
Ahojte, tak mne sa v sobotu vydavala moja mala sestra ❤️😘 bola kraaaasna nevesta a svadba super na jednotku. sme sa zabavili, aj deti vydrzali celkom super.
Ahojte, tak my uz mame dvoch skolkarov. Je vyhoda mat starsiu sestru v skolke, aspon sme sa tesili a zvladli bez placu. Lukasko sa ma ani drzat za ruku nechcel, ze uz je velky chlap. No co uz, rastie, uz to nie je male miminko.
Neviem preco som si vzdy myslela ze babatka papaju a spinkaju.... Nasa len papa a vrieska... Je taka vytrvala ze vydrzi aj 2-3 hod. nespat.. A staci jej pol hodka a je vyspata...
@gab site na mieru, ona je strasne chuda a prsia jednotky, nic jej nesedelo...toto boli jej vysnivane a bola naozaj krasna 💗
@majoslava dakujeme,snazili sme sa 😁
@luci66, cela maminka x-)
@majoslava, spacie dieta som nezazila a to sme skusili 3x :-D. Zlati su s Danielkom ;-)
@mysti, nadherne ste obidve, velmi pekne zladena rodinka :-)
Idem si po radu... Uz vyse tyzdna ma strasne boli chrbat nad koncnikom... Ako keby som tam mala cvaknuty nerv... Neviem sediet... Ked si sadnem neviem sa postavit.. Bolest strasna... V posteli sa nemozem otacat... Celkovo na dotyk ma to boli... Neviem co s tym...
@veronika1610 nemam kedy sama som s detmi..
Ani Dano do skolky nechodi... LTT som vcera odskoferovala s malou som musela ist na sono a do poradni.. Zomieram kazdy den...este som si aj rebra narazila a puklo mi tam nieco...ani spat neviem... Uz nie len kvoli malej ale aj chrbtu a rebeam :-(
Ahojtebaby, mam k vam strasne velku prosbu- baby z BA, ste tu niektora taka, co mate dom, teda byvate v dome,alebo niekde, kde by sa dalo parkovat auto? Sestra so svagrom idu od 16.-23. na dovolenku a nemaju kde nechat auto...teda ano, na letisku za 30€ za noc. Horsie na tom je to, ze uz tak auto nechali a mali ho poskriababe cez cele dvere....tak skusaju inak. Bola by som vdacna aj za radu....
@mysti skus kuk sem
https://www.parkvia.com/sk-SK/parkova...
lebo bratranec ked leteli do Egypta tiez nechali auto na parkovisku, a boli velmi spokojni, ze to tam bolo strazene
ale neviem ti presne povedat, ze ktore to bolo a kde presne, ale platili nejakych 35 € za tyzden. ale mozno sa ot zmenilo