Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@puffu aj to chcete nejak riesit to auto nakolko na nom nejazdite len donho investujete?....este im tam treba vela veci, ale tiez maju popoziciavane inak by to nezariadili ......aj budes menit farbu ci len strih? :-) ja este predtym ako nastupim do skoly by som chcela ist na obocko, ku kadernicke aj na nechty ......zase budete na sk ziadany :-) :-) mate aj nejaky program ci len na dome a s kamaratmi a rodinou?inak v pondelok idem so segrou do BA sa bude stahovat na intrak tak jej pojdem pomoct a chceme ist pozret aj do obchodov a chcem si kupit dake veci na seba lebo tu co mame blizko 2 velke mesta nic tam poriadne nemaju ...by som privitala keby nam tu potavili Mlyny aleb Max ....najblizsie mame take nieco v NR a od NR byvame nejakych 40 km lenze Janka nebavi chodit po obchodoch :-(
Odpovedať
@nikuska1987 my tuez niesme velmi obchodovy.. Iba ked je nutnost alebo take rychle ze snu a von.. Nedokazem byt v jednom obchode dlho..:D pozriem, nic nevidim a idem..neznasam sa prehrabovat vo veciach.. Nevieme sami co bude s autom, uvidime ako to bude dalej prebiehat, prinajhorsom predame.. Este neviem ci budem menit farbu aaj velmi strihat.. Uvidim co povie kadernicka.. Na sr by sme chceli ist do debrecinu, uvidime ako nam vyjde casovo a financne ale inak iba doma a na stavbe.. Este by som chcela po cintorinoch pochodit lebo nebudeme doma cez vianoce a raz rocne sa patri ist na hrob.. Takze inak nic specialne ale mameroboty viac ako dost.. Dufam ze vsetko postihame
Odpovedať
@puffu ja mam rada nakup, ale v obchodoch v ktorych si viem vybrat aj nieco na seba nie v takych kde nic nemaju :-) sak vy viete najlepsie co s autom ......a co v debrecine ci len tak pozriet? ved ja viem ze mate roboty a este k tomu vsetko postihat sa nebudete nudit hehe :-) :-) len aby bolo pekne pocasie lebo vcera bolo hnusne aj dnes je zamracene take jesenne a nemam rada taketo pocasie :-( j idem si potriedit saty na letne a zimne lebo cakame ze mozno buduci alebo ten dalsi tyzden by nam mal doniest satnik tak pomaly to idem potriedit nepotrebne vyhodit, a letne poprat posusit a schovat do satnika teraz mame saty len po zemi podavane tak nech mam v tom prehlad :-)
Odpovedať
@nikuska1987 Do debrecinu ideme do aquticum, take velmi suuper termalne kupalisko, masaze, mas tam normalne umele vlny, palmy atd...este sme tam neboli ale zberame sa uz asi 3roky...:D je tam hned aj hotel tk neviem ci ostaneme aj na noc ci pojdeme iba tam a spat... na pocasi nam az tak velmi nezalezi lebo vascinu robime vo vnutri a s buranim hadam za 14dni nebude vkuse prsat takze malo by to byt ok, ak nie tak sa zbura ked pojdeme do uk...aj tak to robi firma takze svokor nebude mat nic na starosti...este vraveli v pocasi ze by malo byt babie leto zaciatkom oktobra tak som zvedava..:D vcera som sa pobalila na sr lebo dojde kurier ale tak nabalila som si take nie velmi teple oblecenie, tak uvidime..:D inak v piatok svagrina neurobila jednu skusku tak ma opravne v decembri...skoda no, ale tak asi keby bola pripravena viac tak sa to nestane si myslim...sa ani sestre ani svagrine ucit nechcelo a sestra mala viac stastia ako svagrina...inak dnes maju dojst svokrovci z rakuska tak som zvedava co budu hovorit..
Odpovedať
@puffu hej??? no super som ani nevedela ze tam nieco take je ...my chodievame v zime do vyrivky :-) je tam aj taka horuca voda cca 35-38 stupnov aj bazen vonku a tiez je v nm horuca voda a je zazitok ked sa kupes v horucom bazene vonku a vsade okolo teba sneh :-) tiez su to vlastne termalne kupele a mame to bliizko :-) no dufam aj ja e leto este neskoncilo alebo minimalne pekna jesen :-) tak i to zopakuje v decebr to uz hadam urobi :-) ja uz om si potriedila veci na oblecenie letne, zimne, a oprate :-) este mi treba druhu izbu kusok upratat ale sa mi taaak nechce, nemam to ani kde dat kedze nemame nabytok ...postele mame momentalne v obyvacke aby ked niekto k nam pride si mal kde sadnut, ale ked nam donesie satnik tak si postele vynesieme hore a tam uz budeme spavat a zatial nam ostane prazdna obyvacka :-)
Odpovedať
@nikuska1987 my sme boli asi 2krat v aquacity poprad, celko ok ale neviem preco ale v madarsku sa nam pacia ci uz kupaliska alebo tie termalne viac ako na sr...nerada podporujem zahranicny trh ak mozem podporit nas ale nemam rada ten pristup na sr ze sa k tebe spravaju nie ako ku zakaznikovi ale ako k niekomu kto ich otravuje...:/ tak vam toho tiez este dost chyba...ale tak pomalicky vsetko zvladnete... my sme si dali este jednu vec na hlavu teraz ked budeme doma...:D chceli by sme urobit taky murik okolo domu z kamena alebo tvarnic a neskor sa oblozia kamenom, uvidime ake budu dodacie lehoty a co to bude stat ale Tomas by to chcel dat teraz iba preto ze mame ten stary valkovy dom a hlinu odtial mozeme pouzit do tych pasov kedze sme to chceli robit neskor tak by sme si zeminu museli odniekial zhanat tak chce vyuzit teraz to buranie aby sme nemuseli hlinu vyvazat zbytocne a mohli cosi zasypat tam tak som zvedava ze ako toto dopadne...:D
Odpovedať
@puffu ahoj, tak uz konecne som sa dostala k netu mala som toho vela riesili sme vela veci a este som aj bola chora mala som nadchu a bolelo ma hrdlo tak som lezala v posteli :-( tak vcera vecer bol u nas stolar a vravel ze satnik je uz hotovy len ide do ciech na 14 dni tak nam ho dojde zmontovat ked sa vrati takze celkom dobra sprava :-) urcite ste sa pohli odkedy som nebola na nete aj s domcekom a mate vela novych veci :-) ja som tu len na skok lebo som u nasich Janko robia cinziak 5 minut pesi od nasich tak ma doviezol autom ..... idem sa naranajkovat , urobim si kavu a idem do mesta...este si musim poriesit veci do skoly v piatok idem do TN na zapis :-) aj skolne si musim ist vyplatit , fotku nahrat atd... :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj, tak trosku sme sa pohli, uz dosli tie wc-ka a geberity, svokor tiez ieco robil na dome, dokladal nejake tehly do stitov ci co, v pondelok uz dosli okna a montaz bude toho 3.10, takze super...uz aj vcera dosla batozina do tv takze vsetko ako ma byt...:) prave sme doupratovali lebo utorky alebo stredy mame velke upratovanie, este ideme umyt auto a potom varit obed takze opat zbehne rychlo den...no a dalsiu stredu uz budeme na sr..:) strasne rychlo zbehli tie tri mesiace od poslednej dovolenky... ak veci sa predavaju co je super, este nam treba cca 50% predat takze taka polovica sa uz predala takze som rada, za mesiac sme mali "trzbu" cca 500€ a pri tych cenach co mame je to super...:) aspon to nebude zavadziat... na esho mame uz iba necele dva mesiace tak dufam ze sa aspon polovica z tej polovice preda...
Odpovedať
@puffu jeeej vidno ze som tu uz davno nebola :-) super tesim sa s tebou :-) mate dost noviniek ja som bola rozlietana jeden den v BA dalsi den sme mali jarmok v dedine. potom som bola na kontrolu na endokrinologi - stitna zlaza a stale cosi, ale uz sa to ukludnuje :-) nevedela som ci uz ste na sk alebo v uk kedze som tu dlho nebola......tak to ste mali super, ale myslim si ze sa vam este popredaju nejake tie vecicky ked budes pravidelne aktualizovat reklamu :-) :-) tak mate tiez dost roboty :-) ja uz som dosla ku nasim a cakam kym Janko pojde domov z prace ma zoberie a pojdeme spolu ...veci do skoly som si uz dorobila tak som spokojna a zase o par starosti menej :-) a ty ako s tou skolou??
Odpovedať
@nikuska1987 zial neda sa chodit individualne..:/ tak neviem ci este skusim napisat aj do ba alebo nie lebo som chcela ist najma do po pre obor ktory je iba v presove.. Tak som teraz na vazkach ci ist alebo nie, ci sa mi vobec oplati na ukor ineho oboru len aby som isla cim skor na vs alebo pockat a ist na to co ma laka najviac.. Inak dnes mam taky divny den akosi..:/ asi to bude tym jedennym pocasim alebo co..:/
Odpovedať
@puffu myslim ze by si mala studovat to co ta bavi a ked ten odbor j v Po tak pockaj kym dojdete na sk natrvalo ....mas studovat nieco co ta nebavi ja neviem je to a tebe to je len moj nazor :-) ja uz ldva cakam ked sa definitivn skonci skola, lebo ma to nebvi a teraz ma caka taky ro diplomovka, statnice ......aj ja mam take dni zlu naladu a unavena som nic sa mi nechce, ale doktorka mi zistila chudokrvnost tak to aj z toho to mam :-( :-( aj to pocasie a jedno z druhym
Odpovedať
@nikuska1987 je to skoro to iste, v ba mozem studovat iba primarnu pedagogiku alebo iba primarnu pedagogiku pre socialne skupiny, psychicky narusene deti( to je osobitneskoly, tyrane deti, socialne slabsie skupiny atd) , no a v presove maju vlastne aj prve aj druhe alebo mozem ist studovat obe naraz a to je ten obor na ktory by som chcela ist, dama mi to viac moznosti a popravde viac by ma lakalo ist ucit socialne slabsiedeti..:D ale ako zadne dvierka by som chcela mat aj tu prinarnu pedagogiku.. Tak preto vaham, ci ist iba na primarnu alebo pockam a pojdem natie oba obori lebo to sa mi tak najviac pozdava a inponuje mi to..tiez som tak na 70% za to nechas vs az ked budeme doma hoci ma laka aj to zeby som zacala cim skor..:D som divna..:D
Odpovedať
@puffu ahaaaa ...niee nie si divna radsej este pockaj a mozes v klude studovat oboje a v PO....ta obdivujem lebo deti zo socialne slabsich rodin su narocnejsie na vychovu si myslim a disciplinu ja cekovo nemam s detmi trpezlivost preto si neviem predstavit tu pracu s nimi , ale ked teba to bavi tak treba ist studovat tento odbor :-) stale si neviem predstavit mat vlastne deti a zatial ani nechceme ,,,,,minule sme sa zhodli ze pri nasich vztahoch k detom ostaneme len z jedinacikom heh :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tomas zacal posledny cca mesiac nejako intenzivne rozpravat o detoch, teby uz aj chcel atd, ze chce cim skor dokoncit dom a plodit...:D ale tak sam vie ze si ich teraz este nemozeme dovolit.. Ze uz ani cestovat nechce..:D ze chce ist v marci na kubu, potom este raz do spanielska a koniec..:D ze budeme cestovat ked deti odidu od nas..on chce 2 deti a ja tak 2-3 ale neviem preco ale tak vzdy som nejako citim zebudeme mat 3 deti..tak som zvedava ako vobec dopadneme s tym bytom co sme chceli kupit.. Mne to je v podstate jedno ale tiez ma laka mat deti a potom niekedy nie..inak uz ingridka porodila, ma sebastiana..
Odpovedať
@puffu ved kolko ma tomas rokov? to uz je na vas heh ze kedy budete mat deticky ...my sme si isty ze zatial nie a vobec sa na tuto temu nebavime len sem tam zavtipkujeme ze si adoptujeme cernoska :-) :-) ked som bola mala chcela som mat tri , ked som bola starsia tak dve lebo sa mi strasne zdli byt dei zlate a teraz ked c mame tolko v rodine a kolkokrat ich musim strazit a obskakovat tak si myslim ze ako je nam dobre bez starosti,,,,a aj ma prechadza chut mat deti :-) cim som starsia tym ma deti bavia menej a menej ako je to hnusne ako som to napisala ale je to tak ......niekedy s zamyslam nad tym ze deti nechcem vobec a este ked na konikovy sem tam citam co baby pisu o porodoch tak maam dost ... a mam z toho panicky strach ...asi som divna :-) ano citala som ze porodila miska uz ma teraz aj inge :-)
Odpovedať
@nikuska1987 pred troma mesiacmi mal 29, ja budem mat o 2 mesiace 26..ani u nas deti nehrozia pokial nebudeme mat byvanie, uver nechceme takze ideme si za svojim a s detmi cakame, ale tak asspon raz rocne na dovolenku chcem eist ale nebudu to mozno 1000€ dovolenky na osobu ale iba tak 500-600€ na osobu..cize skor europa ako thajsko, miami atd...ale no uvidime...:D zase sa nepustime do robenia deti iba preto ze ich chceme, az ked na to budeme financne mat tak az potom, uz len to ze dom by sme chceli mat bez uveru je velke plus ked budeme na sr, ak nebudu peniaze na nove auto tak aj mazda posluzi, predsa je to rok vyrobia iba 2012 takze este na niekolko rokov urcite bude bezporuchove len ten svokor nas trosku rozculuje s autom...:D ale ked nebudu peniaze tak sa nepreda a nekupi novsie...ja by som bola rada kebyze do 30tky mam jedno dieta a druhe tesne po, najradsej by som do 30tky mala odrodene...:D prve v 28 a dvojcata v 29tke...:D to by bol uplny ideal...inak porodu sa obavam aj ja...:/ ani neviem ci by som radsej cisarak alebo radsej obycajne...:D obe bolia...:D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@puffu ale ved ste ete mlady a dnes je bezne ze zeny rodia v 30 a pokial mozte si uzite aj ja ratam ze na rok pojdeme na dovcu sami a poriadne si to uzijeme nakolko sme este na svadobke neboli len v tatrach na vikend to som ti tusim uz aj pisala :-) :-) odkedy som zobraty vsetky nase financie isli do rekontrukcie bytu ....a do vianoc nam slubil stolar z nam urobi obyvacku aj skrinky v kupelni a sedacku chceme na splatky..tak hadam to vyda aj na dovcu :-) :-) tak radsej asi cisarak keby si mam vybrat ja mam z toho doslova panicky strach a aj pre nas by boli idealne dvojcata spolu by vyrastali, hrali by sa, jeden porod a hotovoo tiez sme nad tym zvazovali ale skoda ze sa to neda ovplyvnit :-) :-) :-) to som ti chcela napisat ze toma u ma 29 a uz mysli na deti moj ma 26 a je sam dieta :-) :-) takze este ma na deti cas hehe :-)
Odpovedať
@nikuska1987 .. viem ze sme este mladi, a popravde si neviem este minimalne rok predstavit zeby som bola matkou, je to strasne velky zavazok a este mame cas hoci tuzba je ale vieme ze este nie je ten spravny cas, po narodeni deti sa vsetko od zakladu zmeni, aj penazi na zaciatok treba viacej takze radsej chceme byz viac pripraveni... inak jedna moja znama ma 23r, jej manzel 28-29r, svadbu mali pred mesiacom, byt kupili nedavno na uver, teraz su v podnajme a ze tak polroka by chceli prerabat, ved to musia platit 2 najmy, uver, do toh dieta, ona ani poriadnu pracu nema..no cudujem sa im ze chcu dieta...ale tak je to v podstate kazdeho osobna vec a nech robi kazdy ako uzna za vhodne...ale potom su iba zbytocne v manzelstve hadky lebo chybaju peniaze a je napatie...
Odpovedať
@puffu tak super sme na jednej mentalnej urovni - rozmyslame tak isto :-) :-) ves co mi mame tiez taky pripad v rodine ale neriesim to kazdy mame dost svojich starosti ako si clovek zariadi zivot taky ho ma ...ako pomoct pomozeme , ale nemame radi ked to nikto zneuziva vo svoj prospech ......v dnesnej dobe j to tazko hlavne mladym rodinam s malymi detmi kopu mladych ma uver na krku .....u nas je to tak ze dlhujeme peniaze rodine nemame uver a ja nemam robotu, ale mam skolu ....potrebujeme sa dozariadovat posplacat, dokoncit skolu a potom dieta uzit si este zivot....aj tak mame teraz est dost vybavovacie starosti zajtra nam ma prist technik na digi medzi 3-15 ja idem do Tn o 15.30 mam zapis a Janko mus ist skor z roboty a neviem si predstavit ze by sme mali este aj decko na krku
Odpovedať
@nikuska1987 tak urcite je lepsie mat pozicane od rodicov bez uroky, hoci to chces splatit cim skor ale ked nevychadza tak ta nikto neplasi.... ako pises v dnesnej dobe bez uveru a s vlastnym byvanim je skor velmi ojedinele tkze super z to zvladate bez toho...hoci pomalsie ale tak lepsie ako rychlo a s vysokym uverom na krku.. my mame tiez znamych co kupili dom na hypo, vzali uver na rekonstrukciu a beru dalsi uver na svadbu no a hned chcu deti, uz teraz im nevychadza a co to bude potom este s jednym uverom na krku viac a malym dietatom...ale tak drzim im palce nech sa im dari...este k tomu maju stary nezatepleny dom, uz teraz byvaju, cize som zvedava co budu hovorit po zime kedze to je najvacsia polozka na domacnost vykurovanie... inak mi nakoniec davame tepelne cerpadlo...plyn nedavame vobec, no a cerpadlo to zem voda, sme si davali robit aj vypocty a pri nasich stratach domu + naklady na elektrinu by nemali byt vyssie ako 400€ rocne!!! aj keby to bolo 500€ rocne tak aj tak je to super, este nam tam aj dali to ze kebyze mame dom nezatepleny, postavany standartne ako sa kedysi stavialo tak by boli rocne naklady na vykurovanie a elektriku 2000€ takze super, inak aj jedna pani co nam to pocitala ktorej sme platili tak mala rovnake cisla ako nam dali ti robotnici z firmy na tepelne cerpadla takze si myslim zeby sa nemali velmi mylit v sumach, a aj keby im tych 100€ uslo aj tak je to super...to by znamenalo iba 50€ mesacne, nasi v byte platia viac za elektriku co my budeme platit v 3krat vacsom dome...
Odpovedať
@puffu no ved toto a vratit im to mozeme postupne a keby mas stale prefinancovavat uvery, tak to by ma nebavilo :-) tak super je to u vas s tymi nakladmi my platime 50 e plyn, 30 energiu a robia nam nove vodovoden potrubia ....predtym vodu spravovala obec teraz prechadzame pod vodarne takze sme si dali mesacnu tarifu cca 20 e .....takze naklady na byt celkovo 110 / mesacne eur aj s digi :-) aj tak tie vae naklady ked porovnam s nasimi su super nas vychadza energia rocne 360 na 3 izbovy byt + pivnicu a plyn 600 eur rocne uvidime na rok ci pridu preplatky, alebo nedoplatky,,,,,, :-) dufam, ze len preplatky aj ked len minimalne :-) inak za cely september sme na stravu minuly 250 e a sme 2 som si zapisovala kazdy nakup :-) :-) :-) a tym padom sa mi podarilo vyratat komplet mesacne vydavky na nasu domacnost :-) :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 my ked robime tiez predbezne kolko vydavkov nam treba na sr tak sme tiez pocitali pre nas dvoch 250€ to je tak si myslim akurat, ani sa velmi clovek nerozhadzuje a ani velmi nesetri na jedle...my neviem ci vobec na zaciatok budeme davat digi, teraz chceme natahat kabel na tv a mame na zaciatok 10programov zadarmo, uvidime potom neskor, aj do izieb davame iba ten kolexionalny kabel na tv...a popravde ani nic ine okrem joj a markizy nepozerame, a na sr bude este menej casu na pozeranie tv... ale predpoladame ze benzinn, strava, pausaly, nakldy na domacnost by nemali presiahnut 500€ co je super, ja ked si zoberiem iba nasich co platia za byt iba 200€, elektrika 50€, plyn neviem kolko, internet, pevna, pausaly, digi...teraz este strava a ine veci... takze sa aj celkom tesim ze budeme mat celkom nizke naklady a energie idu stale hore takze navratnost bude skor ako mame vypocitanu teraz kedze pocitaju aktualne ceny...
Odpovedať
@puffu podla mna na jedle sa neoplati setrit a isto nekupujeme najlacnejsie potraviny ja radsej uznavam drahsie a kvalitnejsie aj ked to nie vzdy je tak :-) ,y uz mame digi tak mam z toho radost uz len cakat na satnik a pomaly pokukovat po sedacke ...my kukame markizu, jojku a domu ....a janko aj spektrum , discovery , animal planet.....nase celkove mesacne naklady su 550 e v tom je uz strava, oblecene, drogeria, poistky, digi, net, pausaly, nafta, voda, energia, plyn :-)
Odpovedať
@nikuska1987 to fakt? Tak to mate dobre..napriklad neviem ako je u vas ale nasi su vlastnikmi bytu a nusia stale platit najom bytovemu druzstvu, necelych 200€ tomasovi rodicia platia 215€ no a plus energie a to ostatne..aj preto by chceli tomasovi rodicia radsej kupit stary dom a hoci tolko platit pozicku lenze tazko im je nieco najst lebo velmi stare nechcu co sa ani necudujem a strop maju do 45-50tis € a domy su zvacsa 70tis a tolko za stary dom nechcu dat, no a v dedinach po okoli by aj za 50tis kupili ale na dedinu ist nechcu..takze asi ostanu v byte.. Vy neplatite ziaden najom?
Odpovedať
@puffu my sme vlastnici bytu a byt mame v osobnom vlastnictve ....tieto byty boli kedysi obecne a obec ich casom rozpredala do osobneho vlastnictva takze ziaden najom, ani nic navyse neplatime okrem toho co som ti napisala :-) vlastne v tejto bytovke su 4 majiteia jeden tu nebyva byt je v exekucii a kedysi mali fond, ale to sa uz zrusilo a z toho sa financovali opravy, ale kedze tu tiez nikto nebyval a ostali tu 2 rodiny a 2 byty volne tak sa fond zrusil :-) dost platia aj vasi aj tomasovi rodicia za byty...my tiez verime, ze raz sa nam podari nieco postavit ....zariadime, posplacame a zacneme zvazovat ako dalej a co dalej :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ani nasi su vlastnici bytu a aj tomasovi odkupovali byt ale najom u nasich klesol asi o 300sk vtedy a tomasovi odkupovali ked uz noli eura a dokonca po odkupeni platili o 2-3€ viac..:D tak to mate potom super ze nemusite platit nic ine..
Odpovedať
@puffu to je ale zaujimave ze byt mau v osobnom vlastnictve a stale ho splacaju ....asi musia splatit celu hodnotu bytu a ked ju splatia tak sa im najom zrusi nieje to tak?neviem ako to potom maju je to cudne ved ked je byt ich tak preco este aj najom musia platit......chvalabou neplatime nic :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 nie, nie je.. Byt maju normalne splateny cely.. V tom je zahrnute spravcovstvo, administrativa, fond oprav,vyvoz odpadu.. Ale zrusit si to nemozes ani nic.. Stale to musis platit..co je dost.. V podstate byvas vo svojom ale musis platit lebo vznika pozom dlh, pred par rokmi bola aj v tv tato afera lebo naco si mozes odkupit byt ked stale musia ludia platit najom, jedine vtedy je to vyhodnejsie ked mas napriklad dlh na byte tak si byt mozes predat a dlh vyrovnat ak je vladtnikom bytove druzstvo tak pri nedoplatku mozu vyhodit ludi von ako neplaticov..ale je to aj tak divne
Odpovedať
@puffu ahaaa tak to je ine ked su tam zahrnute tie faktory ....nevedela som ze to funguje na takom pricipe ,,,,ved komunalny odpad platime samostatne raz rocne 18 e na osobu ...... sme rozmyslali aj ze by sme tu znovu obnovili fond, ale Janko by bol za nech som spravkynou bytovky ja a ja mam toho dost aj bez dalsich povinnosti ......byt spravcom je narocna praca lebo ludia su rozny a v dnesnej dobe je tazko sa dohodnut s niektorymi ludmi tak som ho hned zrusila, ze to ostane po staro ako to je :-)
Odpovedať
@nikuska1987 aj svojra teraz chceli v bytovke za domovnika lebo ten stary dostal porazku ale on odmietol lebo ma aj bez toho dost prace.. Inak som vcera volala kadernicke ci termin plati tak plati..:) som zvedava ako to nakoniec dopadne..:) a vidies, pozeras farmu alebo vyhulenych? Ja pozeram oboje.. Marcel a ogor su super.. Vo farme akosi nemam nijakeho favorita.. Ale ta veronika sa mi paci ze nahlas povie ze to je hra a treba sa zbavit najsilnejsich..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?