Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@puffu jaaaaj moja ja idem dnes puknut od zlosti najprv sa mi nevydarila plnka vyhodila som a urobila novu , potom sa mi otrhli z pantov dvierka na kuchyni a padli a kusok mi poskodili pracovnu dosku - samozrejme stolarovy nie a nie sa dovolat ale uz je na ceste opravit si reklamaciu,,,,vonku nam buraju cestu pred oknami idu nam robit nove vodovodne potrubia cely den hluk a prach a este si od nas majstri 2x pozicali elektriku ....do prcic to im ma zabezpecit obec a nie aby si od sukromnych osob poziciavali elektriku ako raz nemam problem ale pozicala som im dnes zajtra dojdu zase a my nie sme slovenska elektraren :-( :-( :-( ale tak preda sa ti to urcite ja si myslim osobne ze aj vsetko :-)tak sa budete relizovat ak ti mozem poradit, len si to s rozmiestnenim eektriky dobre premyslite aby ste nedopadl Janko dojde domov az zajtra aj to ma stve ze zase neni doma ked ho clovek najviac potrebuje :-( dnes nic nestiham som este chcela varit polievku na zajtra bo ideme k babke od rana kopat zemiaky tak si musim privstat a uvarit bo vecer sa mi nebude chciet :-) aaa teraz tu bol stolar a prezradil janka, ze je na ceste domov ja som presviedcala stolara ze sak isiel do penzionu a tak mu volal a ze ide domov za nejaku necelu hodku je doma tak idem rychlo poopekat maso a urobit zeleninovy salatik :-)
Odpovedať
@nikuska1987 fuu, tak to ti nezavidim tie stresy okolo linky...:/ a opravil to? aspon ti janko prisiel domov...:) ja prave zhanam nejake necenzie na aquatek sprchove panely lebo potrebujeme vybrat ktory chceme lebo tam ide elektrika tak ci to zavadzame alebo nie lebo zase hlupost nechceme kupovat tak neviem...rozhodujem sa medzi dvoma nakoniec, medzi tym co som ti minule poslala fot a este jednym s vodopadom...tomas uprednostnuje skor ten vodopad ale dizajnovo sa mi paci ten prvy viac..skoda ze nema aj tento vodopad..ak ako tomasovi je jedno ze ktory bude ale uprednostuje aj ten vodopad kedze je to skoro v rovnakej cene...jelen som z toho...:D
Odpovedať
@puffu zobral dvierka zo sebou a opravy to ....sak janko mu volal ze ma pruser - reklamaciu :-) esteze dosiel domov bo by som uz asi neviem co hehe :-) ..ja som teraz dosla domov sme boli kupat u babky zemiaky tak idem kuknut daky recept na stehna na rozmarine a pojdem nieco pripravit na veceru :-) to uz je na vas aky sprchovy panel si date, hlavne aby ste si dobre vybrali hehe :-)
Odpovedať
@nikuska1987 svokrovci tiez kopu zemiaky...stale tak vychadza ze nikdy nie sme doma, ale dalsi rok o takomto case budeme pravdepodobne na sr kedze chceme ist na svadbu...aj dnes mam taky smutnejsi den, sa nam vydava dobra kamaratka tak mi je aj luto ze sme nesli ale tak zase aj peniaze nam treba na dom a o necely mesiac budeme doma tak ci tak...len mi je z toho tak trosku posmutnejsie...:D no a dnes cely den sedim za pc a pridavam inzeraty na eshop a konika...ble...uz4hodiny to robim...na eshope mam uz vsetko hotove a este kon mi ostava... co som pozerala stavy tak sme zatial predali 30% veci, kebyze sa nam podari este aspon 30/% predat tak by som aj bola celkom rada...este mame na eshope 2 a pol mesiaca cas tak dufam ze sa este cosi preda...
Odpovedať
@puffu my sme nastastie uz vykopali vsetky nebolo ich vela ale aspon co to ....uz som z nich robila aj zemiakovu kasu a odlozila som si na americke zemiaky :-) tak sa na ne tesim zboznujem americke zemiaky :-) :-) ved teraz ked dojdete na sr tak sa isto stretnete a ona to urcite chape, ze ste v zahranici a nemozete tak casto cestovat na sr.......mne sa vydava na rok na jesen sesternica kedze ona nam bola na svadbe tak teoreticky by sme mali aj my ist jej, lenze neviem ci bude robit velku svadbu nakolko v ten rok bude mat 36 rokov a uz predsa je to nejaky ten vek na svadbu :-) my obaja sme mali 24 tak to bola ina zurka hehe :-) :-) no nechame sa prekvapit :-) ja si myslim ze sa popreda ved teraz deti zacinaju chdit do skolky a idu aj vianoce :-) :-) a oblecenie sa vzdy zide :-) ja som si v piatok kupila koonecne po dlhom case mikinu taku podarenu so zajackom ....vsade mau len take lacne haby cinske to su ako len nejake handry a toto om kupila tu v dedine v jednom butiku tam ma dost dobre veci :-) aspon ze jeden taky butik tu je :-)
Odpovedať
@nikuska1987 len aby si nebola prekvapena...:D myslim zo sesternice...niekedy ma vie vela veci prekvapit, sa nedavno vdavala moja ucitelka nemciny, ale super zena, 39rokov, uz bola raz vydata ked mohla mat tak 23 potom sa rozviedla a teraz mala svadbu opat, v bielych satach, vo 8mesiaci tehotenstva a v takom veku...ale ona je taka pojasena, toto bolo jej prve dieta co caka, rada chodi vo, na disko atd... jasne kamaratka chape ze sa nedalo prist, oni to aj tak narychlo zbuchalli lebo sa zasnubili v juni a isli zistovat prvy volny ermin v hoteli a vraveli ze az o rok, tak to bzarezervovali a na druhy den ci o tyzden im vola majitelka hotela ze sa im zrusila svadba ci chcu termin tento rok, tak to zobrali, za necele 3 mesiace...:) no ale nemali foto, iba nejaky kamarat ich fotil lebo kazdy bol rezervovany a ani kapelu nezohnali iba dj-a...ja uz mam pre nu salky na kavu, minule sme v obchode videla 30r whisky tak im asi kupime aj to..a kyticu este ked ich pojdeme navstivit...
Odpovedať
@puffu preto som napisala heh ze sa nechame prekvapit, aby som sesternicu nepodcenila tak som zvedava :-) ale isla by som na svadbu :-) zalezi aj od povahy cloveka sesternica nieje taky typ clovek ze je pojasena ona skor je taka nechce byt stredobodom pozornosti........jaaaaj tie salky tak to je zaj velmi pekny darcek .......ved to staci ked ste ani na svadbe neboli a ony predpokladam ze vam boli ked je to dobra kamoska :-) :-) joooj dnes konecne mam oddych cely den nic nerobim ...som chcela poobede aby sme isli k nasim u nich v meste su veterani a nejak herci ani neviem k akej prileztosti, lenze janko ma dnes zly den vcera vypil burcak a neak mu nesadol tak ma zaludocne problemy tak dnes cely den doma :-(
Odpovedať
@nikuska1987 ona mi bola za svedka, a vtedy sa akurat rozisla so svojim...:D ako narocky...:D a o polroka sa dali opat dokopy..no a uz su svoji...mame s nou dobry vztah, aj ked mam narodky alebo tomas tak vzdy nam kupi cokoladu a nejaku drobnost, tak aj preto jej chceme dat normalne ako keby sme na svadbe boli, len nam je blbo dat jej do obalky 100€ tak sme kupili tie salky, kupime este nejaku flasku paradnesjiu, kvety a pozvveme ich na obed...ono aninejde o to aby sme jej nieco davali lebo aj ona nam dava ale chceme aby mala spomienku ze sme jej to dali my atd... prajem Jankovi skore uzdravenie...nemoze to byt aj nejaka viroza?...zvykne byvat ked sa meni pocasie...
Odpovedať
@puffu tak je super ze mate take kamaradske vztahy ja co mam kamosky tak jedna odisla teraz do Uk druha do Svajcu, dalsia sa vydala rok po mne a caka druhe , jedna sa odstahovala do mesta cca 40 km odomna a s dalsimi 2 sme sa nejak rozkamaratil,,,,takze viacmenej sme v kontakte s kamosmi s Jankovej strany a co mam spoluziacky teraz a byvale spoluziacky tak sem am s nejakou behneme na kavu :-) :-) fakt to co ste im pripravli ako svadobny dar ich urcite potesi :-) :-) akurat som sa zasmiala vcera sme boli na veceru u jankovej mladsej sestry a sme ich volal vecer na obed k nam ako protihodnotu a bol tam aj jankov brat aj starsia sestra s rodinou a teraz nam volal jankov brat nech prideme k nim naobed ako ma to pobavilo ...tak mladsia sestra prid k nam a strarsia k nim samorejme aj s rodinami ....dobre vedeli ze sme volali tu mladsiu na obed .......dakujeme u mu je lepsie ....keby si videla co pojedol na veceru - palacinky, fazulku s udenymi rebrami( to bola polievka) a hlavne jedlo zemiaky a maso pecene v rure zapil to burciakom a fernetom tak sa mu ani nevidim ze to traviaci system nezvladol ved to je tazke jedlo na noc a este aj ten burciak :-)
Odpovedať
@nikuska1987 fuu, tak to sa miu ani necudujem ze mu je tazko...:D pojedol toho poriadne...:D my sme prave velmi dobra partia, stratavame sa najviac s manzelovou stranou kedze sme castejsie v Tv, ale oni su fakt ze ukazkovy kamarati...cca 8-9, plus ich partnerky takze to urobi svoje ked robime nejaku gulasparty...:D no a na svadbe sme mali 38 kamaratov takze fakt ze ich bolo pozehnane...:D ja som este skrtala kedze sme mali mat este o trochu viac lenze zase nemoze clovek pozvat vsetkych...no a 4 nemohli dojst lebo su mimo sr...kebyze nemame kamarato na svadbe tak nemame ani velku svadbu, 2 dni pred svadbou mi cela mamina strana odriekla ucast co robilo 17ludi, ale teraz sa uz nastastie pomerili co ma celkom tesi...
Odpovedať
@puffu tak to ano pojedol hehe sak som mu vravela ze to nema len s burciaku ale s tej kombinacie :-) :-) tak vas bude plny dvor, ked bude gulas party :-) ked som nebola vydata som mala straaasne vela kamosiek no jak som sa vydala a odstahovala tak uz tie vztahy ochadli ....sem tam si vyjdeme, ale ja nemam ca ked idem do mesta tak ideme bud povybavovat cosi, alebo ku nasim ......aj dnes ma poobede dojist kamarat s frajerkou tiez s jankovej strany :-) fuuu my sme ani nepozval celu rodinu bo moja mama ma 1 brata, otec ma 2 surodencov...jankova mama ma 3 surodencov a otec 9-10 neviem presne :-) tak si to vies predstavit a este okrem deti uz maju aj vnucata takze inak velka familia sak ani vsetkych jeho bratrancov nepoznam :-) to e super, ze vztahy v rodine sa vam napravili lebo je zle ked sa vlastna rodina rozhada ved rodina je len rodina :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to ano, som rada ze sa mama uzmierila so sestrou a bratom ale tenraz vyskakuje ten najstarsi lebo chce cele dedicske iba pre seba a chce ten dom predat potom, co ostatni nesuhlasia, ze ked sa ma dom predat tak ze chcu 1/4 ale kebyze sa tam chcel nastahovat tak mu ho daruju, tak som zvedava ze ako sa dohodnu a ci vobec sa dohodnu... no inak dnes som prisla na to ze to my uz ideme domov o 3 tyzdne...:) ja som myslela ze az o 4...:) idem sa aj objednat ku kadernicke tak dufam ze ma teraz nezrusi ako minule..aj sa uz prestahovala do presova, takze este dalej cestovat za nou...ale tak aspon zoberem sestru na nakupy a vylet...:) idem hned na druhy den ked prideme lebo potom piatky zvykne rusit tak chcem ist vo stvrtok...
Odpovedať
@puffu to tak mas vsade hadky kvoli dedicskemu konaniu nielen u vas ......to rychlo zbehne my sme dnes dali auto do servisu a sme sa dozvedeli ze co je tam problemove keby to chceme menit tak nas to vyjde na vyse 1000 e tak sme sa rozhodli ze kolko pojde tolko pojde a nechame ho tak ziadne investicie a pritom len 11 rocne auto ty kks a mechanik vravel, ze co ma problem s tryskami to auta mavaju uz aj po 4 rokoch tak ked odide kupime druhe :-) pritom toto je strasne dobre auto mi ho je luto .....aj ja sa chystam ku kadernicke uz skoro rok a neviem sa tam nastrojit,,,,,,ja zase chcem ist so segrou v pondelok do BA na nakupy tak uvidim ci sa mi podari bo rano musim ist na UP dufam, ze ano :-) :-) zajtra idem ku babke okna umyvat na barak sa mi taaak nechce
Odpovedať
@nikuska1987 my by sme chceli menit kazdych 5r auto lebo potom sa zvyknu kazit a netreba nam zvytocne do auta investovat peniaze...ale tak samozrejme to zalezi od financii v buducnosti...kebyze menime stale oktavie tak to by bolo celkom ok, hoci sa nam obom velmi nepacia ale tak za malo penazi nemozeme cakat vela muziky...:D aj som na fb videla fotky so svadby kamaratky tak bol na svadbe aj Bruno Ciberej..:D debil v rifliach prisiel..:D on je bratranec ten nasej kamaratky...ale co som sa rozpravala s dvoma kamaratkami tak isli u o 2hod domov tak neviem preco tak skoro...:/ sice mali aj vela ludi, okolo 140-150 a sa nestihali asi vsetkym venovat alebo neviem...ale o 2rano odchadzat so svadby je velmi skoro podla mna.. ja som bola naposledy u kadernika pred rokom..sa snazim chodit 2krat rocne hoci ked ma zrusi tak potom az o polroka neskor...:D ale mam rada taky relax u kadernicky...:)
Odpovedať
@puffu nam toto auto velmi posluzilo pri stahovani :-) vlastne ho nevyuzivame ako 8 miestne ale len 5 miestne a o to mame vacsi kufor a jankovi sa zide on nosi kopu naradia ked ide niekam nieco robit :-) oktavia sa ani mne nepaci ...janko ze si kupime ale som mu to zamietla dnes ma kazdy len oktaviu .....z jeho kamaratov skoro vsetci .....fuuha hlavne ze byva v smotanke a v kadejakych relaciach a ani obliect sa nevie :-) na svadbu v riflach ved to sa absolutne nehodi :-) teraz mala jedna znama svadbu ale len take posedenie to malo byt do 20 v restike a nakoniec sa zacali bavit do 1 hodiny rana ale ich bolo len 25 ludi ......to aj ja mam rada relax aj by s mi zisli uz upravit vlasy, lebo mam konceky rozstiepene a chcela by som skratit ofinu .....pokukam nejake ucesy na nete a snad si nieco vyberiem :-)
Odpovedať
@nikuska1987 prave tomas dotelefonoval s rodicmi lebo tento tyzden by mali dojst wc-ka a mame hned ze oni v piatok poobede idu prec a vratia sa az v nedelu, ze idu do rakuska, a potom nic.. Som zvedava kedy nam chcu aspon povedat ze beru nase auto! Vrrr.. Take mam nervy na toto! Nechapem taketo spravanie a privlastnovanie si majetku! Och.. Katastrofa toto.. A ani nevieme ako sa mame k tomu postavit kedze nam pomaha dost pri dome..:/ ale tak zase nemame mu zaco byt dlzni, ved sa snazime vzdy nieco kupit a on nam ide peniaze nie my hemu tak by mohol aspon oznamit ze berie auto.. 100 certov u mne..:D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@puffu joooj moja verim ze si vytocena, fest vytocena ......co by sa im stalo keby sa vas opytali ....tak ony vam pomahaju, ale tiez nemusia vas zneuzivat ved ste sa im revanzovali zato, ze sa vam staraju a pomahaju s byvanim .......a tomas co nastvany tiez?.....aj my sme vytoceny stolar si odisiel nas do ciech na 2 tyzdne a ja som ostala bez dvierok a bez satnika....tiez ani nedal vediet ze odchadza ako chapem nieje povinny nas informovat , ale vie ze nato cakame ....uz beriem tuto realitu realitou a asi musim byt prisnejsia na ludi lebo ked si s kazdym za dobre tak to zvyknu zneuzivat vid vas priklad aj nas priklad
Odpovedať
@nikuska1987 aj tomas bol vytoceny, uvidime ako to doadne ale urcite im nieco na to povie...proste mohli aspon dat vediet ked uz sa nevedia opytat...my ani nepotrebujeme aby sa pytali ale tak chcemevediet kam chodia nasim autom takze urcite by mohli aspon oznamit... inak vcera som prvykrat chutnala susene paradajky, vies ake to je chutne...:) mnaaam, ale pripravim ci doma a sama tak som zvedava ako budu chutit, dost drahe to je v obchode sa mi zda,2libre za cca 5susenych paradajok a aj to som prehnala... aj nalozit syr si chcem niekedy...tiez sme doteraz kupovali ale skusim nalozit nieco sama a uvidime ako to bude chutit...:D
Odpovedať
@puffu ale tak slusnost kaze ked si od niekoho neco poziciavam tak sa aspon opytam este som nejedla susene paradajky ani syr v naeve jedine ak mozzarelu v slanom naleve....skus a ak sa ti to bude pacit nebudes musiet kupovat :-) ja vobec neviem zavarat ...nam zavaraninny davaju bud nasi, ale svokrovci ...aj vcera nam dali plnu tasku zavaranin a kopu zeleniny zo zahrady som to pomaly an nemala kde dat jedine do pivnice a cosi do chladnicky este sme bolu aj v kauflande na nakup tak mam plnu chladnicku uz tam nic nezmestim nakup urobeny na tyzden :-) a uz si budem chodit dokupovat len pecivo ....vcera sme boli aj v meste este pomenit pobyt aj dnes idem do mesta cosi povybavovat sa mi taak nechce :-(
Odpovedať
@nikuska1987 ja tiez zavarat neviem, toto je take jednoduche kede to vydrzi 3 tyzdne bez sterilizovania, paradajky som zasial nerobila ale syr ano, uz druhy...:D mal by odstat aspon 6-7dni ale nevydrzali sme zatial tak dlho cakat...:D ja tiez dne od rana cosi robim, najme faktury za nakupy atd...som rada ze to takto pekne ide, vcera sme predali dalsich 10veci, n a 8veci si dala vraj jedna suseda odlozit ze pride popozerat takze super...este keby sa z tych veci co mame predala aspon polovica by bolo super...no a potom neviem co s tym zvyskom ci dat do nejakeho detskeho domova alebo nechat pre nase deti ale uvidime...mozno nieco necham a nieco darujeme..
Odpovedať
@puffu jaaaj tak to je jednoduche a hlavne ked vam to chuti :-) ja som akurat dosla domov z mesta idem urobit objednavku na oriflame , poposielam emaily, popisem co mi treba povybavovat a pojdem varit polievku kym dojde janko domov :-) aj ja mam stale cosi sa vobec nenudim....este musim potriedit papiere co som bola dnes vybavovat aj podavat do obalok zajtra to zaniest na postu ....sakra som jak nejaka sekretarka :-) ....kolko ze vam este ostalo tych veci? a mozno popredate vsetko ved ked este vam bude fungovat eshop nejake tie 2-3 mesiace :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 este na nieco vyse dvoch mesiacov mame predplateny eshop, potom ho uz predlzovat nebudeme, mamae okolo 170veci este, tak nejako by som tipovala...:D takych 35-40% sa predalo, kebyze sa preda este dalsich 100veci tak budem velmi rada...a ako pises mozno sa preda skoro vsetko...to by bolo najidealnejsie... prave mi volala sestra tak uz je z nej mgr, tak sa s nou tesim, velmi som si nemyslala ze to spravi...ale tak super ze to ma za sebou, zajtra to caka svagrinu tak sme zvedavi ako dopadne ona...
Odpovedať
@puffu ved ked sa to neoplati , ale tak isto sa co to preda :-) :-) ved na modrom koniku je vela mamiciek, ktore kupuju vecicky pre svoje deturky :-)alebo si odloz ako si napisaa nieco pre vase deticky .....ved sa ani nenazdate a coskoro budete mat aj vy tak rychlo leti ten cas heh...............aj sa ti oplatil ten obchodik ci vobec nie ??......... fuuha tak super ze urobila a ma po :-) :-) aj svagrina urobi verim tomu :-)
Odpovedať
@nikuska1987 asi 30-40veci sme predali so 100%-70% ziskom, cize to tam akurat tak pokrylo vsetky vydavky spokoje na zaciatku s eshopom na rok, reklamou na koniku, registrovanie atd., no a teraz predavme veci a tolko za kolko sme ich kupili takze tam to je bez zisku ale nech sa nam aspon peniaze vratia...tolko nam staci...vyskusali sme, neslo to a neriesime viac...mal isme trosku inu predstavu ale tak co uz...stavaju sa aj horsie veci... ja som inak kedysi tiez robila s oriflame, ale najviac som objednavala sebe a mama musela platit...:D tak mi to potom zatrhla...:D
Odpovedať
@puffu tak ale aspon nech sa vam vrati to co ste do toho investovali .........skusili ste a ked to neslo tak skusite nieco ine :-) neviem ci som ti spominala, ale som s tym chcela skoncit skoncila svagrina tak ja pokracujem nech aspon jedna robi v rodine bo je dost objednavok len som nasrata lebo robim objednavku a tretinu objednanych veci ktore maju v ponuke v katalogu tak nemaju na sklade tak mozem prepisat celu objednavku a zakaznicky kontaktovat ze tovar nieje na sklade ,,,nechapem naco o tam davaju ked to nieje v ponuke ..... ]-( normalne mam chut im napisat email ze ma nebavi s nimi takato spolupraca :-)
Odpovedať
@nikuska1987 pred chvilkou bola dalsia objednavka kupila 4 veci...:) takze som poslala zalohovu fakturu a som rada no...ale najviac ide znacka gap...som aj celkom z toho prekvapena.. aj nam je vzdy tak smiesno zo svokry lebo uz sa v znackach vyzna...:D ze ale nie toto z gapu ale quiksilvery..a tak...:) jaaj n to by aj mna vytocilo kebyze nemaju veci skladom tak naco ich ponukaju...:/ potom ty vyznejes neprofesionalne lebo ponukas nieco co nemozes dodat...jaaj o 2 hodiny idem do prace...:/ inak aj alergia na mna vysla...:/ neviem z coho, najprv som myslela ze su to komare, lebo som mala na nohach asi 4-5 stipancov a aj herecka mala tak so myslala ze ma cosi dostipalo avcera a dnes uz je ich viac, aj na zadku, stehnach..:/ tak neviem ci komar ci alegria na nieco...uz som strasne dlho nemala ziadnu alegricku reakciu tak dufam ze sa to nebude opakovat...
Odpovedať
@puffu tak vidis super heh :-) a teraz vlastne tie vecicky mate tu na sk ci v uk? a kto ich expeduje? :-) nooo ved toto to je uroven zarabat by chceli ale svoju cast prace si nevedia urobit na 100 percent toto sa mi ale este nestalo za tych 7 mesiacov co to robim aby nemali 1/3 veci v ponuke :-( tak este vyuzi 2 hodiny na nete heh :-) :-) a nebudu to blsky ?? bo aj svagrina mala po nohach tiez aj po celom tele akoby spance myslela tiez ze to alergia bola s tym u obvodneho a ten ju poslal ku gynekologovy, vysledky mala dobre tak skusala dietu, neprala v prachu, nepouziavala avivaz a nakoniec si nasla v paplonoch blchu a ta ju dostipala a pritom casto meni paplony aj perie ty kokso neviem ako sa jej to tam mohlo dostat :-) idem vyvesit pradlo pracka ma volaaa :-)
Odpovedať
@nikuska1987 vsetky veci mame na SR, svokra to bali a posiela potom... no inak dnes tomas trosku zvozil mamu, lebo rano volal ohladom objednavky este a ze uz sa chystaju pomaly atd, tak tomas hned a ako vlastne idete, a ona tak nakoniec na mazde, tak tomas hned ze aspon povedat nieco mohli atd tak ze vraj este vcera bolo ze idu na dodavke ci co ale neviem...musime si sledovat tie kilometre a uvidime o rok ze kolko sa prejazdi mimo nas...lebo nas rozculuje najviac to ze oco trvdi ze na aute vobec nechodi a pritom my chodime 3krat rocne domov tak asi by sme tazko najazdili 14.tis km neviem ci su to blsky, teraz som nemala ziaden kusanec navyse tak neviem...uvidime ze co bude o par dni...ja si aj myslim ci to nebude z prasku kedze sa pokazila pracka a neprepina programi, a najprv sme rbili tak ze sme nechali normalne na pranie a potom sme prepli na zmykanie, lenze potom som prisla na to ze to neprepchuje, cize prasok sa z veci iba vyzmykal...takze teraz uz robime tak ze zapnemenechame bezat, spustime vodu, nechame pratbez prasku a potom vyzmykame..ideme o 2 tyzdne na sever uk tak musime jej mame povedat ze pracka nefunguje...
Odpovedať
@puffu jaaaj taaak som si myslela, ze asi to neposielas s Uk lebo by cesta vysla drahsie ovela :-) a mama mu co nato povedala? ale ved to je jasne ze vy to zistite, tak nechapem preco to zatlkaju ........joooj zle je bez pracky my co smee kupili novu tak si tam perieme ciste veci co su len spotene, alebo periny spodne pradlo a v tej starej periem jankovi veci do prace tam ma aj maltu a je mi luto dat tie veci do novej pracky tak periem na dvoch :-) a ked som tu staru este nemala prestahovanu tak som mu to prala rucne 1x no des ta stara nam tiez perie nastavim ju na 40 teplotu a perie akoby na 60 alebo ak nie aj vac ma pokazeny teplomer asi a uz som viac tieciek na nej pokazila tou teplotou :-) ja som bola dnes pozret uz svagrinu ako maju zariadene v novom a dobre to maju nemaju to este 100 percentne ale tak dobr aj tie kriklave steny su uz neni take vyrazne ked tam maju nabytok :-)
Odpovedať
@nikuska1987 povedala mu to ze este vcera nevedeli ze beru nase auto...ale neviem ci mame tomu verit...ved aj teraz s nim rozpravala cca 10min a nic nespomenula aj ked sa Tomas neopytal... tak to je super ze uz to maju skoro dokoncene...ja som dnes pisala kadernicke ci ma moze objednat tak dufam ze nebude nikde na skoleni...:/ som aj zvedava na jej novu pobocku, doteraz bola v ke a teraz sa prestahovala do po, asi kvoli tehotenstvu lebo vraj na materskej nechce byt tak asi aby bola blizsie pri malej lebo zije v presove ona...ale tesim sa domov...:) o tyzden nam uz pride kurier po batozinu...:)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?