@puffu to je m.mojasvadba.sk ale tiež chodím cez pôvodnú verziu. Ked som strazila deti, zistila som ze by som ešte nechcela vlastne ema je uz veľká ta pozera rozprávky, ani nevieme, ze je u nás a kamil ten je menší a ked poobede nespí je zly, ked nepocuva ma vyhrozim mu, ze idem po varechu a hneď posluchne, heh a s ním sa treba stale hrat...nechcu od vas svokrovci odkupit auto, poprípade sa s nimi dohodnúť nech vám platia polovicu poistky aj servisných nákladov.veď ked auto je vaše a oni Ho viac využívajú pre seba aspoň tak by to bolo fér podľa mna. Idem uz koonecne variť, lebo som najprv upratovala a potom tu bol jankov kamoš. Poobede chceme ísť ku svokrom.
@nikuska1987 ved prave, mohol dat svokro aspon nieco, ved zo taciatku sme vzdy nechavali plnu nadrz a 2krat sa stalo ze ked sme dosli domov tak bola nadrz prazdna...no hruza...raz som si tam nechala cigi, lebo v uk nefajcime, cely balik, a potom tam uz neboli, a minule pytal 10€ za umyvanie, to som mala take nervy, tak on chodi polroka na aute a my mame platit umyvarku a ani auto nepouzivame..., a pritom vzdy ked odchadzame tak davame auto umyt takze nechavame ho ciste...no sami nevieme co mame robit, auto stalo 17tis takze ani nemaju zaco ho od nas odkupit...sami nevieme ako sa rozhodnut, auto nam ked sme doma treba, a co sme pozerali kolko by nas vysla pozicovna aut tak to bolo dost vela, bez klimi, 1.2 fabia stara za 35€ na den a ked urobis viac km ako 150 denne tak doplacas za km navyse...takze toto sa nam tiez velmi neolati...aj sme autom chceli prist do uk, ale tak benzin a poplatky nas vyjdu okolo 650€, ked by sme isli my dvaja a teraz zacalo lietat aj do KE tak sme za 3hodky doma a nemusime cestovat autom 26hodin...ale ked auto budu vyuzivat aj na jazdy do rakuska tak sa preda, nebudeme predsa platit nieco co vyuzivaju druhy a budeme prinajhorsom poziciavat z pozicovne...este ked sme boli doma tak svokor ze jemu ato netreba lebo je to iba nenavratna investicia, auto treba zivit a platit poistky..vrr...ale na cudzom sa vyvaza rad...ale zase nemozeme velmi vyskakovat lebo nam dost pomaha okolo stavby...ale zase kupili sme mu drahy gril, zaplatili sme im dovolenku, este pred 4rokmi sme mali doma peniaze, bolo to iba 2tis tak sme ich dali tomasovej mame nech ich odlozi, po prichode domov sme zistili ze ona ich pozicala svokrovi na auto, nie vsetky ale 1200€, ani sa neopytal ani nic...! a samzrejme ich doteraz ani nevratil a ani ziadne spravedlnenie alebo aspon spomenutie ze kedy ich vrati...a ked si vezmes tak je to dost penazi...nechapem ako si nietko moze take nieco dovolit...a tiez nechapem ako mu mohla dat mama nase peniaze bez toho aby sa nas/tomasa opytala...
@puffu a nejako nenapadne sa im to nedá naznačiť? Niečo na ten štýl, ze chcete predať auto, lebo doňho investujete a malo Ho využívate. Nechápem ako niekto môže povedať ze auto je zbytočná investícia. My auto berieme ako nevyhnutnosť a neviem si predstaviť, ze by sme auto nemali. Dnes boli naši u nás doniesli mi od babky rozmarin v kvetinaci tak sa z neho vytesujem a doniesli nám aj ovocie, tak cosi zjeme a cosi zamrazime na zimu.
@nikuska1987 uz mi konecne funguje stranka cez mobil.. Neviem kde bola chyba.. Ale napriklad aj na koniku ked mi niekto napise do shopu tak mi neukaze upozornenie..:/ neviem preco ale ide mu to na nervy..:D
Rozmarin je super vec..:) zemiaky s rozmarinom.. Mnam..:)
My dnes cakame navstevu z australie lebo jej neter co sa vydavala tak prisla na svadobnu cestu do uk, o par dni uz odchadzaju a maju dnes dojst na navstevu tak cakame kedy pridu..
Inak dnes tomas povedal rodicom ze ich bordel v starom dome treba zredukovat lebo je tam plno veci co nie su vobec funkcne len ich skladuju neviem komu.. Alebo nocniky este po tomasovi..:D bicykel, kolisku atd.. No kto to bude pouzivat..:D
@puffu tak aj mne často blbne mobil, zle sa píšu správy, preskakuje mi klavesnica. A teraz rusite ten eshop ci si Ho ešte ponechate. Ako Robis tie zemiaky s rozmarinom? Ja si musím pohľadať dáke recepty, aj dnes ide varit nový recept tak som zvedava ako to dopadne heh......tak to by ozaj mohli pretriedit tie staré veci .....ja ešte aj teraz ked sme presťahovaní preberam veci a chcem aj zo satnika si povyhadzovat čo nenosim uz sme vyhodili 4 tesco tašky a ešte tam mame nejaké na vyhodenie, treba mi obnoviť šatník bo som si dlho nič nekupovala, lebo všetko išlo do bytu, dnes som si kúpila jeansy a svetrik do školy. Tak si uzite návštevu to budú u vás aj viac dní ci len na 2-3 hod.dojdu? :-)
@nikuska1987 nakoniec nedosli a asi ani nedojdu...ako mne to takto vyhovuje, nemusim okolo nich skakat, ale mi je luto ten nasej babky, pride jej tu neter z takej dialky, uz su tu 3 a pol tyzdna a o par dni odchadzaju, su od nej mozno 50km ubytovani, pochodili vsetky rodiny, ukazali maleho a k nej jedinej asi nedojdu, vraj maly je zly a nekludny lebo mu idu zuby...:D ako v pohode ale tak neprist k tete ked som s nou nebola tak dlho? a este k tomu ma po svadbe atd...no proste o tu nasu herecku nikto nezakopne...ja zboznujem ako jej mama hovori ze jej mame vymysliet nejaky program, vylet...a co som ja? iba opatrovatel a ziadne vylety jej ja organizovat nebudem, ked niekde chce ist nech povie sama...
zemiaky obvarim tak do polomakka, scedim ich, pridam oliv.olej, c.papriku, sol, c.korenie, 2strucky cesnaku len tak rozpucene nozom aj so supkou, pridam rozmarim, niekedy v celku a niekedy iba tie listy/ihlicie ci co to je a dam na panvicu a restujem ich pokial pekne nezchrumkaveju...alebo ich iba hodim do zapekacej misky a dam na 20-30min do rury...
@puffu chuda babka ozaj ju uz len z ľútosti mohli dojist kuknut .....sa aj často nudí veď o domácnosť ma postarané aspoň ked jej dojde návšteva tak jej rýchlejšie prejde čas. Sak ked chce ísť niekam nech si povie, ešte aby si jej aj program vynyslala, veď to máte ako keby ste sa starali o dieťa usudzujem podľa toho čo o babke pises. To len tak sa jedia bez mäsa samostatne, len pripravené tak ako si napísala? Ešte som ani nepočula o takom recepte....dnes som.robila kuracie prsia, s bazalkou, mozzarelou a cherry paradajkami k.tomu ryža, hranolky a výborne to chutilo heh
@nikuska1987 nie nie, tie zemiaky su iba ako priloha, k tomu uz musis urobit nejake maso...vacsinou sa tieto zemiaky robia iba s rozmarinom, bez tej papriky,cesnaku ale takto ich robim ja...velmi nam takto chutia...bez masa by boli tietozemiaky velmi divne...normalne nejaky steak, alebo nejake maso v rure k tomu atd...
tak to hej, babka je ako male dieta...aj sa s nou tak musime bavit...ale nevie preco je taka divne v tomto lebo ostatny ludia co maju sklerozu nie su taky...ma aj slabu demenciu tak asi to bude tou demenciou alebo neviem...lebo ona akokeby zastala v 5.-6.roku zivota...
my sme dnes mali rizoto a zajtra netusim co bude...najhorsie sa mi vari v sobotu lebo v nedelu chodime na nakup a v sobotu toho uz vela v chladnicke nie je...:D
@puffu ahaaa no niekedy ich skúsim pripraviť na rozmarinovy štýl + masko k tomu......ja neviem čo by som mala trpezlivosť s tou vašou babkou a ešte ked je tak mentálne zaostala a po fyzickej stránke je zdravá? Kolko ma vlastne rokov? Ale aspoň ze ste na ňu 2 je vám ľahšie , sice to aj tak musí byt niekedy hlavne psychicky náročné. My rizoto moc nemusíme preto Ho nerobievam. Veď ty si sikulka niečo vymyslis na zajtrajší obed. Ja idem zajtra babku pozret janko môj ide na rusky tak nevarim a na nedeľu nám ostane z dneška. :-)
@nikuska1987 je uplne mobilna, mozno tak 4-5krat do roka ma take stavy ze sa o nu bojim ci bude ok ale inak nic vazne.. Jedine v com jej pomaham je obliekanie , v sprche jej umyjem chrbat a vlasy.. A obcas ked je velmi leniva ju nakrmim..a este jej cesem vlasy..ma 56r takze relativne mlada..
Ale tesime sa kedy odtialto pojdeme prec.. Ani nie tak pre pracu, robila by som take aj na sr v pohode ale ta dialka od rodiny a ze nemame ziadne volno..
@puffu aj tak máš toho pomerne dosť aj ked je mobilna.ja by som to s ňou asi psychicky nezvládla a možno by som si zvykla.to je mladá ked ma toľko rokov ja som myslela, ze je staršia, ze uz ma ale cez 65. Ja nemám trpezlivosť ani s deťmi ani zo starými ľuďmi, ktorí sa správajú ako deti. Takze obdivujem ľudí, ktorí sa o starších a chorých starajú s láskou a trpezlivosťou. Verím, ze vám chýba rodina, známy a vidieť ich 2-3 krát ročne je veľmi malo. Ale aspoň ste v kontakte cez skype a mobil.
@nikuska1987 je to o zvyku, ja k nej nemam asi ziaden cit/vztah...neviem, niekedy mi jeje luto ze takto dopadla ale za vela veci si moze sama lebo je taka aka je...proste vypocitava a ludia to vedia a preto sa s nou nebavia...no...nie je stara...si vezmy ze od 30tky uz potrebuje opateru, alebo lepsie povedane ma opateru...ale za tych 5r co sme tu sa jej stav zhorsil iba trosku, aspon co sa tyka pohybovosti...berieme to cisto ako pracu, nic viac nic menej...ona to berie tak ze ked nieco chce tak sme jej najvacsi kamarati a potom ma dni ked mi inak ako zdravotny asistent nepovie...:D, ja jej stale ked je nieco poviem ze prepac ale ja som iba tvoj zdravotny asistent...
@puffu si si musela robit aj opatrovatelsky kurz ci nie? neviem ao to je s tymi opatrovatelskymi kurzmi ci je to povinne uz alebo nie :-) no mne by jej asi bolo luto ja som moc empaticka voci inym osobam ale nemam nato trpezlivost sa poznam :-)chuda babka aj my jej je trosku luto .....mozno ma to spravanie kvoli tomu ze je mentalne zaostala a tak sa aj sprava k ludom tazko povedat........ inak to mas svadobnu profilovu fotku?? velmi pekna foto :-)
@nikuska1987 ano ano, svadobna foto...:D dakujem...:) kurz sme nerobili ziaden kedze sme tu isli iba sukromne, vraj od januara pojdeme cez agenturu a kedze tu robime cez 5rokov tak by sme mali dostat certifikat okamzite kedze to mame ako prax ci co, no aspon tak nejako nam to bolo vysvelene, ale bolo by dobre kebyze mame aj certifikat lebo predsa clovek nikdy nevie co bude v buducnosti a urcite take veci nie su naskodu...
my sme inak v sobotu obehavali obchody s tomasom a som natrafila na roletku v kuchyni, neviem ci vies o com rozpravat, taka ako keby policka s roletkou a za nou su spotrebice...no a tomas si to samozrejme nevedel predstavit a zhodou okolnosti mali tu rolutku aplikovanu na kychynskej linke tak sa mu to pacilo tak som rada, cize opat musim trosku pomenit elektriku...:D Tomas sa mi do kuchyne nemontuje tak musim robit sama...:D
presne o mesiac uz cestujeme domov tak sa tesim...:) a tuto sobotu co bude sme mali svadbovat...:/,inak neviem ci som ti spominala sme dostali v jeden den 2 pozvania na svadby...ale tie nam uplne vyhovuju...:) jedna v juni a druha v septembri...sice ten september bude trosku zlozitejsi vybavit ale mame dostatok casu na informovanie takze super...
@puffu tak to je super a si myslim ze ten certiikat sa vam moze zist aj v buducnosti ci uz na sk, alebo v zahranici :-) vobec i to neviem predstavit ak by si nasla nejaku taku foto s tou roletkou poslala by si mi? :-) cize zariadenie budete mat z uk? :-) alebo si pohladam take fotky ako nejaku predstavu mam, ale neviem ci sa zhoduje s relitou hehe :-) preto tu fotku by som chcela vidiet ....spominala si viem, ze si sa pytala aj bab na nazor na saty, len som sa k tomu moc nedostala bo som chodila na net cez mobil a to chodim cez wifi a strasne mi pada signal :-( uz teraz ked pojdete domov zoberiete si aj veci, ktore mate kupene do domceka alebo to budete stahovat naraz ..teraz myslm tie drobnosti ako napr. vybavu do kuchyne :-) my sme boli vcera vybavovat papiere a poobede tu boli nasi a my vecer u svagrovcou ...nedelu sme mali tiez rozbehanu tak som ani nebola na nete :-(
@nikuska1987 zarial do domu neberieme nic kedze este niesu hotove potery, ked budu hotove potery tak potom budeme pomalicky stahovat..
Asi iba postel kupime z uk a mozno ani tu nie, inak vsetko ostatne normalne na sr a este tie hrnce a vybavu do kuchyne kupujem v uk kedze u nas tie hrnce este nie su...
Tu je foto tej roletky, je pootvorene a normalbe sa to zvyka az hore a tiahnes dole, chcem tam mat kuchynske roboty atd.. Dole zastrcka a hned zapojis a robis... Taka blbost ale sa mi to velmi paci..:) a vam uz umyvacka doslavieste stale cakate?
@puffu som si myslela, ze po troske budete stahvat a odlozite si to k svokrovcom zatial kym sa vam aspon potery dokoncia :-) ako ta roletka je super na sr som to este nikomu zatial nevidela............paci sa mi ked ma niekto v byte, alebo dome nieco, co iny nemaju :-) :-) takze super :-) :-) paci sa mi to aj sa mi to zda prakticke :-) :-) no my sme zatial umyvacku neobjednavali - nemame momentalne peniazky :-) ale hadam bduci mesiac nasetrime cosi a objedname :-)
@nikuska1987 jaaj.. Ja som si myslela ze cakate na donasku kedy dojde.. Ved vez umyvacky sa svet nezruti, ked nasporite kupite..:) veci mame radsej tu lebo u svokrovcov nie je miesto, uz tam mame aj tak tie veci co sme kupivali ked sme mali ist do podnajmu a maju vsetko zapratane.. Svojra je este z tych co odkladaju vsetko ved sa to zijde..:D potom jz budeme davat rovno do domu..
Mne sa na tej roketke paci to ze to dobre zamaskuje roboty a ze su dole zastrcky takze nezavadzaju v kuchyni..
My inak tiez zkresavame z veci ktore sme povodne chceli.. Napr ako to posuvne okno v obyvke a aj nebudeme mat samostojacu vanu, nevedela som je klasicke vane co obmurujes su take lacne oproti samostojacim, takze ked mozeme na takej volovibe ako je vana usetrit skoro 1000€ tak ideme radsej za tou lacnejsou alternativou..ja som si vzdy myslela ze obyc vane stoja okolo 600-800, a vcera som pozerala na tie co velmi odporucanu a su uz od 100€ a samostojace su od 1200€, sice som nasla za 990€ ale ta sa mi vobec nepacila.. Aj som zvazovala zeby sme kupili vanu v uk, okolo £450 cca 600€, lenze plus postovne okolo 150€ a neviem ci sa mi chce riskovat ze pukne pri prevoze alebo sa znici nejako atd.. Ale aj tych 700€ za vanu pri kupe v uk je tiez dost ked na sr mozem kupit vanu s 30rocnou zarukou uz od 100€, ta co sa mi pacila stala 250€ a ked sa kupeme iba mozno 3-4 krat do roka tak asi aj taka staci.. Viac vyuzivame sprchu ako vanu.. Asi ako kazdy.. No moj oco sa stale kupe, nikdy sa nesprchuhe.. Mne by sa nechcelo..
@puffu sme ju cceli kvoli tym moim rukam bo jar mi strasne ale strasne vysusuje pokozku a ta mi praskaa a ma to boli :-( ale tak este mesiac a hadam to uz bude ta mycka miesto pre nu je pripravene :-) to stoja strasne vela penazi tie samostojace vane a ked sa kupete len tak malicko a ked budete mat babo to bude stacit klasicka murovana vana ...aj mys sme kopu veci skresali a sme sa rozhodli ze nebudeme kupovat ani drahu sedacku, bo ked budu deti tak sa to ponici este tu nebyvame ani mesiac a uz mame pokreslenu stenu co nam sem deti chodia, ale predtym ako sa kupi sedacka este raz budeme malovat ......ach tie deti ......jedna svagrina ma 3 rocnu dceru a minuly rok malovali 2 co mli znicene steny a druha svagrina zase prerabali 2 krt v pribehu 4 rokov kvoli detom a dalsia svagrina tiez maju novo porobene a maju 7-8 mesacneho a ten uz pomaly zacina chodit s chodtkom tak ten tiez im pootlka steny ....a ked to vidim kolko bordeu nechaju po sebe ked odidu domov vobec sa neoplati nejak draho robt kym su deti male :-(
@nikuska1987 tak to hej, pri malych detoch sa vela veci ponici...my im chceme ked budu male urobit bud v dolnej izbe hrackarnu alebo jednu z hornych izby, pokial budu male tak budu este spolu v jednej izbe az potom pojdu kazdy do vlastnej...a hrackaren dole sa nam celkom pozdava...:D
ale uz sa nevieme dockat cesty domov, presne o mesiac nam uz pridu okna a dvere...:) konecne budu aj kluce od domu...:) a celkom sa tesim aj na to buranie kedze knecne to bude vyzerat trosku inak, uvidime dom v celej parade konecne aj z predu...
akurat nam vcera svokra vravela ze jej sesternici dcera, cize taka vzdialena rodina...ze jej muz je 2 tyzdne v base, ze vykradol nejaku banku ci co, ze ma dlhy 39tis a este ona ani o tom nevedela, a este mali uver 70tis, takze teraz jeho zatvorili, ona sa ma do mesiaca vystahovat, neviem kolko maju deti ale mam taky pocit ze 2deti a vobec nevedela ze on ma dlhy 39tis ze ani nevie kde tie peniaze mohol davat...ale my si myslime ze bud kral automaty alebo chodil za prostitutkami lebo inak neviem...a taky cudak uplny...:D aky tlusty, ani sa nijako neobliekal nic...nikdy by som o nom nepovedala ze dokaze vykradnut banku...
@puffu tieto male deti sa hraju vsade u nich doma po celom dome a u nas v byte su v obyvacke .....dole mas lepsie lebo ked budu chdit hore dole po schodoch sa mozu akurat polamat ...aj my budeme mat ten problem ze izba je na poschodi :-) .....urcite to zase vsetko bude inak vyzerat ked bud okna, dvere tak to fajin do zimy vsetko stihate aj zastresit ste stihli aj okna dvere podavat :-) :-) ty kks ze hlava rodiny a rodinu namocl do peknych problemov a co ma teraz ona chuda s 2 detmi robit? nechapem ako toto moze niekto urobit......ale vseliaky sme ludia .....ja mam dneska fajront Janko isiel do Modrej j s kolegami robit dom na 2-3 dni tak som sama doma nevarim, neupratujem a dnes som cely den na nete ,,,len som dosla teraz z posty a tesca ...idem si upratat nakup ( inak mam od 1.9. tento mesiac maniu za olko sa prestravujeme zbieram blociky z nakupov a cca kolko nas vyjde mesacne strava :-) som zvedava ci mi to vydrzi cely mesiac :-)
@nikuska1987 my to mame na tyzden rozpocitane, ale co miname na stravu my tak nepocitame ale tak 20-30 tyzdenne..kedy ako...ale strasne drahe vsetko, dnes bol tomas kupit vajicka, 4zemle, sunku a platil 7.50...skoro 10€...nehorazne isli potraviny hore...
dnes aj ideme objednat geberity na wc tak postupne kupujeme nech je vsetko doma pripravene, uz aj elektriku pomaly chceme spocitat aby sme objednali kable..v maj/jun by sme chceli robit pripojky ak nam vyjdu peniaze tak som zvedava...
@puffu ja ratam cca pre oboch na mesiac 150-200 e tak som zvedava heh :-) :-)jeeemine tak to ozaj zaplatil za nakup .....ja som dnes urobila nakup skoro za 20 e :-) co su geberity?....ak dovtedy zase nieoc nasetrite ved aj v zime chcete nieco robit v dome, alebo date tomu pause zacnete az z jari?? :-) aj ratate si kolko vas co vyslo a zapisujete si sumy jedntlivych poloziek? my sme sem investovali uz cca 20 000 eur co sme ratali, ale nezapisujeme sii to :-) pre istotu :-)
@nikuska1987 zapisujeme, tie prve polozky velmi nemame, kolko stalo povolenie,budiky na elektriiku atd ale uz vsetko zapisujeme, hruba stavba a okna+ dvere zatial 50tis...kebyze nezapisujeme ani neverim...predpoladali sme trosku menej..geberity su podomietkovy systemy na wc, ze nemas wc na zemy ale zavesene ako keby vo vzduchu, tu nadobku kde sa plny voda mas vmurovanu v stene, chceme to najme z toho dovodu ze sa to neprasi a wc lepsie umyjem ked nebude nic na zemi..aj sme zvazovali ci nedat jedno take wc a jedno obycajne lebo tie zavesne systemy stoja okolo 170€+ este sada na instalaciu 30€+ splachovac najlacnejsi 40€ a zavesne wc okolo 150€ a ked vsetko nam treba dvakrat tak to urobi svoje...:D ale chceme radsej toto, ved nerobime dom na 5rokov ale asi na cely zivot...
teraz robime tu elektriku, izolaciu strechy iba zvonku, buranie, odpady, izolacne pasky na okna a okna...v aprili by sme chceli aby sa zacala staviat garaz, urobili sa omietky, kurenie, izolacie podlahy, potery a ak zvysi tak aj pripojky to by sme chceli vlastne stihnut do juna/jula..ak nebudu peniaze tak sa pripojky urobia az v septembri...
@puffu fuuuha tak to je ina suma ..........hej viem uz ake to je wc aj svagrovci ho maju len som nevedela jak sa to vola :-) ano lepsie je to umyvatelne ako klasicka toaleta :-) och booze estee roboty a roboty mate veru .....ale potom ten pocit, ze byvate vo vlastnom a nieste viazany hypotekou :-) a zariadenie do domu budete mat v akom style? mate uz aj vybrate? na modrej streche su same zaujimave styli ...ako nabytok myslim ci modernejsie, alebo ako maju anglicania? :-)
@nikuska1987 my mame radi minimaliznus, zatial nemame nic povyberane len chceme svetle farby a maximalne take neutralne, zemite...kamen do interieru a tieto stolicky strasne chcem do kuchyne, kuchynu asi vielu s hnedym drevom ako je na stolickach...a dlazbu davame imitaciu dreva...aspon takto to zatial mame vyhliadnute..aj sprchovy panel mame vybraty..:D ale zvysok nie..no a este aj postel mame vybratu pravdepodobne...ale budeme ist od kupelni postupne dalej...kupelne by sme chceli bat do konca dalsieho roka hotove tak dufam ze sa podari...:D
@puffu mate dobre ze mate domcek navrhnuty podla predstav :-) my si musime davat vsetko na mieru, lebo tento byt ma mensie izby a tiez chceme len minimum veci ani sa nam sem vela nezmesti a nepacia sa mi preplnene izby dnes je ta vyhoda, ze vsetko sa da prisposobit na mieru .....tym padom my ani nemame tolko moznosti :-) :-) aj do kuchyne sa nam nezmesti klasicky stol, chceme si dat robit rozkladaci a k tomu 6 barovych stoliciek, su mensie ako tie klasicke kuchynske :-) :-).............. predsa domcek je len domcek ...je super, ze uz mate povyberane a mate predstavu ako by to malo vyzerat :-) :-) minule som nasla v letaku americku chladnicku z 700 e hned som si spomenula na teba heh
@nikuska1987 tak to ano ale tak snad sa aj vam podari mat jedneho dna domcek, nic nie je nerealne..:) inak sme uz objednali tie geberity a hned aj splachovace a zavesne wc, aj do hornej a dolnej kupelne..:) takze prva vec do domu kupena na vyuzivanie..;) uz sa nebiem dockat kedy budem moct objednat spotrebice do kuchyne...:D ale to si este pockam lebo to budeme riesit az ako posledne aby zbytocne neplynula zaruka..
My sme uvazovalici staci 6 stoliciek alebo kupit 8 a vyriesilasom to tak ze bude 6 rovnakych v kuchyni a potom bude 2 rovnakeho typu len trosku robusnejsie, tie stolicky chcem ku kniznici a do spalne ku kozmetickemu stoliku a ked bude treba tak sa prinesu do kuchyne, stol tiez chceme roztahovaci lebo je taky najunicerzalnejsi..
Inak stale neverim ze je uz september.. Fuu.. O par dni vianoce a koniec roka..veci v obchode sa celkom predavaju..:) kazdy den aspon 2 objednavky, zatial to mame na koniku iba 10 dni a uz sa predali veci za vyse 200€ a veci su povacsine za 5€ takze som celkom rada ze sa to predava..:) sice este stale aspon polovicu treba predat ale ozyvaju sa stale co ma tesi..:) uz nech je s tym pokoj a nech sa to preda..:)
@puffu tak urcite by sme chceli nejaky jednopodlazny, kde by bola obyvacko - kuchyna, spalna a 1,2 izby a satnik samostatny a nic viac ...jednoduchy, financne nenarocny a lahko udrziavany :-) :-) postupne sa bdete zariadovat a ani sa nenazdas a budete kupovat aj spotrebice :-) ja akurat robim kolac oblizprst a nepodarila sa mi plnka tak som ju vyhodila a idem od znova porazi ma :-) zobrala som si notebook do kuchyne a popritom som skypovala so segrou a medzi recou som uvarila riedy puding a som si to ani neuvedomila a tym padom plnka riedka :-( tych 6 stolicik j myslim idelnych :-) strasne rychlo to leti ten cas a za 4 mesiace vianoce fuuuha :-) :-) tak je super ze sa to predava :-) :-) :-) a ked vypedate tak koncite? pochopila som to spravne? aj ja som chcela skoncit s oriflamom, len svagrina teraz s tym skoncila tak ze bude odoberat odomna kozmetiku tak zatial sa budem tomu nadalej venovat ......uvidim ako to pojde dalej :-)
@nikuska1987 ano, uz iba toto vypredame a koncime, internetovy eshop mame predplateny este na necele 3 mesiace a uz to nebudeme predlzovat tak dufam ze sa to dovtedy skoro vsetko preda, kebyze sa preda aspon 70% tak budem celkom rada, nebude to aspon zavadziat...
inak uz sme konecne rozpisali kable ake nam treba takze to chceme mat uz pripravene aby sme mohli toto urobit ked budeme doma, este musime zajst ohladom alarmu a kamier ze kde maju byt rozmiestnene atd aby uz bola urobena predpriprava...
ale aj tak sa naviac tesime na to buranie ze to konecne bude vyzerat trochu inak ako to vyzera teraz...
a ty inak ako? este stale si sama doma ci sa uz janko vratil?