@nikuska1987 my sme na garazi opat nerobili nic, strasne vraj leje a fuka. dnes som aj zazrela clanok na novom case ze maju byt alebo boli vichrice, tak som zvedava kedy nam to zacne, uz nam prislo aj jedno nacenenie na plynovu pripojku tak cakame este na dalsie 2 a uvidime...
mna dnes boli strasne hlava, inak v uk mame dnes prvykrat cez 20stupnov a krasne slnecno..:) ale mne sa nejako vonku nechce ist lebo ma boli hlava...idem si asi lahnut a neskor do prace...
@puffu ahoj no dnes neskutocne vonku fuka pred hodinou som dosla domov z prace v meste ani tak nefukalo no u nas v dedine ako des som myslela ze ma odfukne uz davno nefucalo tak ako dnes.....ja som zase nevyspata, alebo s pocasia mam nizsi tlak a sa mi drieme teraz sme sa najedli a idem upratat kuchyni a mozno tiez si zdriemnem na 10 minut ale este musim poslat oriflame uz som vcera sa snazila ale neslo mi to poslat ,,,janko je dnes doma, lebo mal vcera v praci uraz ma popaleninu na ruke 2. stupna tak bol u obvodaka a na chirurgii tak dnes nerobime nic oddychujeme :-)
@nikuska1987 au, to musi boliet, tak mate aspon volno...:) my sme mali dnes tiez celkom pohodovy den, rano volno, potom som robila a babka isla o 7vecer do kostola tak sme sa isli s tomasom poprechadzat, uz isiel pred skoro hodinou po nu ale este sa nevratil ale uz ich cakam kazdu chvilu a dam babku do postele a ideme si lahnut aj my...no zitovali sme si aj ceny zamkovej dlazby alebo betonovych kobercov a tie ceny, uff, nevieme co mame vymysliet, skus sa opytat aj Janka ci nepozna nejake ine riesenie, potrebujeme pristupovu cestu ku garazi cca 200m2, my sme zatial nasli iba tieto 2 alternativy, bud betonovy koberec aleb zamkovu dlazbu, mali sme este jeden sposob, vyliatim betonu a potom robia takymi silikonovymi podlozkami ornamenty na tom a farbia to ale uz to v kosiciach nerobia...a neviem co by sme ine este mohli spravit lebo zase 8-10tis sa nam za chodnik davat nechce...ten betonovy koberec nam nacenili na skoro 8tis...:/, jedna kocka z ms si teraz davala robit zamkovu dlazbu pri nas 120m2 a vyjde ich to 5500€ a my potrebujeme skoro dvojnasobok...:/
@puffu no ja som uz doma z prace a janko ide domov z čiech, opytam sa ho na ďalšiu variantu, alebo čo by vám vedel odporučít.....je to kopec peňazí dať aj tak je to dosť peňazí ci uz ten betónový koberec, alebo zamkova dlažba. No tak mi sme dostali v utorok štátnicove otázky a v stredu nám 11 z nich pomenili ....časť uz mám vytlacenu od zajtra sa začínam učiť....dnes som mala celkom plodný deň kúpila som si šaty na štátnice , 1,svetrik a 1 tričko s dlhým rukavom. Tak sa tesim na trošku vynovený šatník. Ved aj do prace mi treba.
@nikuska1987 aj mne vcera dosli 3bluzky, nohavice a opasok...:) vsetko sedi super takze som rada...:)
ano, je to strasne vela penazi, nejako sme mysleli povodne ze sa do 4tis zmestime v pohode,teraz sme to trochu navysili ale uz nas uplny strop co chceme dat za chodniky je 6tis aj tak s tym nie sme uplne stotozneni, je to vela penazi za taku vec ale zase nechceme tam davat nieco co sa nam nepaci, sice este stale hladame nejake ine riesenie tak uvidime, zatial sme rozhodnuti asi pre ten betonovy koberec...este mame druhu variantu ze urobit iba pasy a stredom by isla taky pas kamenne+ drevo alebo beton, nieco ako na tej fotke poslednej...
@puffu som sa pýtala aj janka ze čo este pozná a ze betónové kocky a z nich vyrastá tráva, ale tento betónový koberec je veľmi pekny este som o tom nepočula a u nikoho som to zatiaľ nevidela, čo su novostavby, tak ti maju väčšinou zamkovu dlazbu no tento koberec sa mi páči viac,zamkova dlažba je taká bežná, ale zase závisí od financií my by sme si tiež nemohli dovoliť tento koberec. Ale podľa vašej predstavy to bude vyzerať súper. Ja si este z výplaty budem postupne dopĺňať šatník, alebo meniť šatník. :-)
@nikuska1987 tie travnice nechceme lebo vraj to casom dost praska a ta trava tam nerastie velmi dobre ci co..mne sa ten betonovykoberec tiez paci viac,plus je aj v tom ze zo zamkovej dlazby vyrasta rokmi trava, tu to je v celku takze trava urcite nebude a vyzera to lepsie ako zamkova...ako vravis, zamkovu ma skoro kazdy a toto je take ine...zatial mame 2firmy na betonovy koberec a 2 firmy na zamkovu, uz mame dohodnute stretnutia na zaciatok juna tak uvidime co vyberieme a aka bude cena....ale tiez sa priklaname k tomu kobercu...zatial sme to skresali tak ze pred plot pojde taka vacsia platna , potom pojde priblizne 2.20m sirok pas skoro az po baraz a potom cca 6-7m od garaze pojde opat taka sirsia platna, robila som aj vizualizaciu a celkom v pohode to bude vyzerat, takze tym sme skresali m2, povodne sme chceli dat priblizne 4m siroky pas/cestu po celej dlzke pozemku ale tak tych 8tis nemienime davat takze budeme musiet zuzit aby sme sa zmestili do naseho stropu, ja uvazujem zeby sme dali aj predne schody a platformu tiez takto ako je na tej fotke so schodami..no uvidime...naraz by sme chceli velmi vela veci...:D teraz to mame bud fasada a zateplenie alebo chodniky ale kedze chceme parkovat co najskor v garazi tak chodniky maju prednost, fasada pravdepodobne pojde asi na jar potom, kebyze sa ponahlame tak dvor neriesime ale tym ze neponahlame tak chceme urobit aj tieto veci lebo potom na sr nam uz bude tazko sporit na to...a inak uz aj babkina mama ma opatrovatelov, muz prisiel vcera a jeho priatelka pride v piatok...
@puffu aj som cestou do prace a z prace pozerala aj dnes ked sme isli do mesta ako maju ludia vstupy do garaze a bud maju klasika 2 betonove pasy na kolesa a v strede trava, alebo zamkovu dlazbu, alebo len travnik :-) neboj sa postupne porobite ved aj my pomaly kreptujeme co sa da...kolko ratate ze by vas to mohlo vyjst???ale je to ozaj pekne tiez byt vami teda podla cenovej dostupnosti by som to riesila sak uvidite, ale osobne s myslim ze si to date :-) :-) to ma pre toho jej muza ci uz aj jej tej mame budu pomahat v domacnosti s varenim a tak ze??...my nemame nic nove od zajtra sa zacinam ucit na statnice mam fest velku kopu papierov tak musim obmedzit internet aby som to stihala doobeda v praci poobede sa ucit a domacnost stihat
@nikuska1987 skresali sme tych 200m2 na priblizne 150m2 tak uvidime aku da cenovu pouku ale mali by sme sa zmestit do tych 6tis, to je nas uplny strop co chceme za chodniky dat takze budeme hladat nieco v tejto ceovej kategorii alebo zohladnovat cenove ponuky...inak som dnes aj kupila, dufam ze sa todotiahne do konca dlazbu na schody, ono to je respektiva kamen ale v celku, takze sa tesim lebo take nieco som hladala , kupime iba 3tr, lebo aj tak to budeme rezat alebo nam to mozu narezat priamo vo firme ale tak nevieme presne rozmery schodov tak to budeme rezat asi sami ale tesim sa, vybrala som jednu dlazbu ale teta mi vravela ze je leskla a smyka sa, tak mi pofoti ine ktore maju a zajtra vyberiem a v utorok by sa mal po to svokor cestou z Ba po to zastavit...tak dufam ze nam to klapne a oblzenie schodov kamenom nas vyjde na mozno 100€...:) mali sme prdtym vybrate nieco ine ale to by vyslo 500€ a oblozenie masivom az okolo 1200€ takze toto je uplne super lacne a hlavne to riesenie ktore som chcela...:)
@puffu tak dobre ste skresali a sad sa zmestite do financneho stropu....si myslim ze popripade by vam aj vo firme dali nejaku zlavu aby mali ony robotu...no my sme tuto menili uplne schody tu boli drevenne stare a sme tiez davali drevenne a nas vysli 1600 e, ale su drevenne ....zase ked mate moznost dat kamen aj to je pekne :-) na nasich sa dost smyka vcera som ich umyvala a neviem ci mam zle ponozky, alebo to ten cistiaci pripravok ale vcera dnes sa mi strasne smyka sa na nich este dolamem :-( :-( ja sa ucim na statnice , som posielala aj objednavku z oriflame bo som sa snazila od stredy poslat a neslo tak dnes som poslala aby v utorok som to mohla sla zobrat ...janko je zase v garazi tam montuje vezu a upratuje co mame na pozemku taku staru garaz tu chceme zlikvidovat tento tyzden a naradie z tade popresuvat do pivnice,,,,ma tam drahe naradie v hodnote okolo 1500-2000 e tak aby nam nezmizlo
@nikuska1987 my sme tiez zvazovali ci dat celodrevene schody alebo beton a drevene stupacky alebo kamen, ja som strasne milovnik kamena takze keby som mohla tak mam najradsej vsetky dlazby kamenne v dome ale tak tomas mi to dovolit nechce..:D takze aspon kupelne, schody, vstupna hala budu z kamenneho obkladu, my sme mali cenu na jednu stupacku z masivu tusim 120€ za kus, potom som nasla kamenny obklad travertin ale to by nebolo v celku ale by boli 2 sparovacky na kazdom schode a vcera som nasla tento nadrozmerny kamenny obklad a este za super cenu takze sa tesim, uvidim co mi ta teta pofoti a ake budu ceny ale do 20€/m2 sa urcite zmestime, nam treba cca 10m2, ten co som mala vybraty vcera stal 8€ za meter takze ako zadarmo...
a u nas garaz stale stoji...:/ svokor sice bol vcera robi trochu vodu ale na garazi sa nerobi nic, v utorok ide do Ba takze sa opat nebude robit nic, nevyzera to vobec ruzovo ze to stihneme do naseho prichodu...:/ co uz..
@puffu dajte si to co sa vam paci lebo to uz mate da sa povedat natrvalo ten domcek :-) :-) samozrejme pokial ceny dovolia ...dnes akurat janko vravel ze keby este raz prerabame, tak by sme to poriesili trosku inak mame vedla seba kupelnu a kuchynu takze by sme priecku zburali zvacsili kuchynu a pristavili kupelnu, ale je to dobre ako to je,,,naco zbytocne zase investovat do pristavby ked tu nechceme ostat na trvalo ,,,uvidime co bude dalej ....a mozno stihnete len keby pocasie viac prijalo u nas zase prsi dnes och aj s pocasim
@nikuska1987 u nas vcera tiez prsalo, aj predvcerom, tak uvidime ze ako to pojde...zatial su dodavatelia trpezlivi a nejako netlacia ze musime prist po kupeny tovar...
my by sme par veci tiez menili kebyze ideme staviat este raz, inak to vyzera na papieri a inak v reale, u nas tomas nema vobec predstavivost a 2 veci ktore som vravela nech zmenime, on nechcel lebo nevedel ako to bude vyzerat po zmene a ked to stalo tak povedal ze skoda ze sme to tak neurobili, ale tak da sa s tym zit, ja to beriem tak ze nikdy nic v zivote nie je 100%-tne..
mne sa osobne paci na schodch aj nalepovany koberec...:D ale ase to treba mozno kazdych 5rokov rerabat by som povedala, drevo som ja velmi nechcela na schody kedze si myslim ze to to zbytocne vela penazi, uz len betonove schody stali okolo 1500€, teraz kebyze dame stupacky cca 1200 a este zabradile nieco vyse 1000€tak opat taka investicia ze dovi dopo, a casom to vrzda...a ked som nasla pred rok, mozno viac tento obrazok hned som vedela ze takto to chcem...:D jedine kamen bude na stupaku a ten lem bude klasika omietka, aj kamen by so chcela podobny a farbu podlahy tiez, velmi sa mi paci kontrast tmavej podlahy so svetlymi schodami...a zabradli by som chcela chromovo drevene...madlo na zabradli by som chcela vo farbe podlahy
@puffu aj my by sme menili keby sa da vratit cas ako pises nic nieje nikdy 100 percentne :-) taketo schodiste budete mat?? :-) :-) je velmi pekne ..:-) kolko tam budete mat schodov?? my mame prvy schodik ako podestu a potom mame 15 schodov...tak sa nam po nich nechce chodit hore, dole,,,,stacilo by nam aj 5 schodov,.lebo nas dvoch tieto schody nebavia neboli sme nato zvyknuty a nevieme si na ne stale zvyknut ..... :-)preto keby v buducnosti nieco riesieme tak len jednopodlazne,,,,a co mame tychto kmotrovcou co sme boli na krstiny tak maju tiez domcek velky dole maju 1 obyvacku velku, 2 izby, kupelnu a kuchynu a hore tak isto len miesto kuchyne dalsiu izbu a tiez sa vyjadrili ze uz by taky velky dom nestavali .....cize vela ludi to nema na 100 percent podla predstav :-) :-)
@nikuska1987 chcela by som sa najviac priblizit k tym to schodom, tu je ta dlazba ktoru som vybrala ale je leskla takze mi teta pofoti ine ktore maju nadrozmerne ale nieco v tomto odtieni...ja som sa hned zamilovala do tych schodov ked som ich videla, a som rada ze som nasla foto lebo sa to paci aj tomasovi, ked som mu vravela ze chcem kontrast medzi schodami a podlahou tak ohrnal nosom a ze kamen na schodoch a kamne na stene ze to bude vsetko splyvat atd...ale ked to uvidel tak odsuhlasil ze mam ist za tymto a takto to urobit...my mame 7schodom, potom platformu a 8schodov opat a na tje strane kde je to velke okno tak my mame 2 dlhe okna, myslim ze az 1.8dlhe..
my sice zatial nebyvame ale dost casto hovorime ze sme radi ze mame vacsi dom, ked chodime po kamosoch a ked vidime tie zapratane male domy tak sme radi ze mame aj hostovsku, aj technicku, aj ulzny priestor aj botnik atd...s izbami by sme velmi nehybali len by sme dali nejako vchod dovnutra, zapusteny, teraz musime robit taku malu striesku...idem ti poslat aj navrh aby by sme to priblizne chceli...farebne to nie je uplne tak lebo cez paint sa neviem trafit do farieb na 100%
@puffu ako mne sa to paci velmi ked je taky dom so schodami, ale u druhych napr,,, u vas :-) :-) budete to mat velmi pekne si to viem zivo predstavit.. :-) :-) :-) paci sa mi ze davate prirodne farby ci uz aj do interieru aj exterieru,,,,mne sa nepacia aj fasady ked su roznej farby zlta, zelena, modra, oranzova nemam rada tie farby ja aj rada pozeram nove byvanie ako su postavene a zariadene domy, byty ....keby mam casu byt na streche tak rada pozeram aj albumy bytov, domov, len na to nemam cas...to budete mat bielu fasadu s hnedou alebo to bude smotanova??ked chodim busom v jednej dedine maju modru strechu teraz novo robenu zlty dom a okolo okien modre oramovanie ako to sa mi vobec nepaci normalne ten dom az tak svieti z dialky , ale ako pisem vec vkusu
@nikuska1987 niekey je to fakt vec vkusu ale do velkej miery aj lacnejsie riesenie, nam tiez nukali modru strechu ze ta je o polovicu lacnejsia ako napriklad hneda ale dakujem neprosim...:D
tiez niesom zastanca nejakych uletenych farieb, hoci interier chcem ozivit nejakymi farbami ale skor ako doplnky nie steny atd...no a fasadu chceme nieco medzi bielou a kremovou, taku nejaku off bielu a podbitie strechy cokoladove a sokel bud kamen alebo hneda alebo uvazujem aj nad sivohnedou, stlpy budu sirsie ako je na fotke, na tie pojde urcite kamen...sama som zvedava ze co nakoniec vyberieme...mali sme viac variant s kamenom ale kedze tam chceme dat tu striesku tak sa uz na fasadu ten kamen az tak nehodi...tak asi nebude iba ak na sokli..
@puffu toto bola zatal jedina modra strecha co som videla :-) ale tak som myslela ze chvaim ze davate steny, podlahy, kamen, prirodne farby a doplnky farebne aby to zvyraznilo :-) :-) nasi nas dnes volali nech ideme s nimi k mojim krstnym pozret tiez sa stahovali do takehoto podobneho stylom ako mame my len my to mame ako byt a ony to maju poldom ze nech ideme pozret ako maju ony zariadene, ale nesli sme ani sa nam nechcelo ist...nas volali ze nech prideme pozret ako maju porobene a na oplatku my zvolame ich pozret ako mame my,,,este u nas nebolo vela ludi pozret nevolame kym to nemame komplet zariadene :-) ozaj co dnes varis?? videla som nove receptiky ,,,,tie rezy vyzeraju zaujimavo :-) :-)
@nikuska1987 u nas na vychode je ich pomerne vela...:D este na firmach pochopim ale na rodinnych domoch? otras...
ja som prave dopiekla kolac, vynikajuci a rychly, este nebol poriadne vychladnuty takze som ho nefotila ale odfotim zajtra...piskoty, zlatyklas, malinove pyre, narchu sneh a zapiect na 10-15min...mnam..
aj som si sihla prst popalit...:D teraz pozeram x faktor a o chvilu idem do prace...ble..
@puffu hmmm si mi narobila chute mnam, mnaaam ,,,dufam ze pridas foto aj receptik :-) :-) ....ja som pred chvilou vysla zo sprchy a este som poumyvala podlahy a trochu upratovala bo ked pojdem z prace zajtra pockam v meste kamosku a pojdeme ku nam ,,,pride pozret ako a kde byvame, lebo ja uz potom nebudem mat na nu cas a ona pojde zase robit do svajciarska zaciatkom juna ...kuknem s jankom este daky film a pojdeme spat bo o 2.20 prvy budicek janko uzva na popaleninu antibiotika proti infekcii a o 5 budicek do prace pre oboch ...my pozerame markizu :-)
@nikuska1987 ja som nejako v noci nespala, boleli ma krize, som dost nachylna ked si ich velmi prehrejem a nasledne idem do studensieho prostredia, vcera ked som bola v sprche tak tomas umyval riad a isla horucejsia voda no a ked som vysla tk som si ich asi tak rychlo schladila asi a mam to vsetko stuhnute a ani chodit neviem poriadne...:D
inak vcera sme o 1rano nasli super letenky na 1.6 do kosic, za 60€ na dvoch tak sme to riskli a rezervovali si ich, dnes rano citam na fb ze ma wizzair vyroci 10rokov a maju zvyhodnene letenky a este ked kupit 2 tak platis ako keby za jednu, ked sme pozerali pred vcerom letenky tak na 1.6 boli za 180€ na dvoch, tak prinajhorsom nam prepadne tych 60€ ale myslime ze ze toho 1.6 poletime lebo naco by sme ostavali u babkinej mami ked tam ma dvoch dalsich slovakov a nema ani postele pre nas...tak dufam ze nam to vyjde...:)
@puffu joooj chuda snad ti to rychlo prejde ....ja som akurat pozerala kontrolu originality mojej prace z inymi pracami a posudky oponenta a veduceho prace takze mozem ist obhajovat pracu na statnice,,,tie mame 13. juna cize mam premieru :-) :-) :-) tak dobre nie??? ved to uz za par dni poletite...ja dnes v praci a bola tu ta kamoska ,,,,a idem sa ucit dnes musim dat 2 otazky ale tak sa mi nechce je vela hodin ja sa neviem ucit tak neskoro :-( :-( vecer tu budem online :-) :-)
@nikuska1987 tak budem na teba mysliet toho 13.juna a vychadza na piatok..:) takze to musi byt stastny vysledok..:)
Tak my dufame ze toho 1.6 poletime..:) dnes zobrali stareho do nemocnice, ze ma zapal a v piatok ma priletiet priatelka toho slovaka co tu uz je.. Dufam ze vydrzia aspon tie 2 tyzdne..:D nech mi ideme domov.. Ale bodli by tie 3 dni navyse..:) no a inak nakoniec nebude na schodoch taky svetly kamen lebo ze to vsetko je hladke a neodporucala mi to na svhody tak som nakoniec vybrala imitaciu dreva, tiez bude v celku na jednu stupacku uz len dufat ze to svokor nalozi a ze bude mat miesto v aute..:)
Jaj inak aj ja som sa zacala pomaly " ucit" v podstate si robim iba taky vycuc co treba na prijimacky aby som mala poznamky a potom ked bude trebatak sa budem ucit iba z poznamok.. Som si skoro vsetky knihy pozhanalaco matesi a nasla som na bazosi vyradene z fdedinskej kniznice a za 1.50€ za kus tak ako keby zadarmo..:)
@puffu piatok 13 sama som zvedava len ked sa budem ucit ako dnes tak to nedam,,,,ale nastastie janko od stredy bude chodit na fusky poobede po praci ku susede dlazbu robit tak budem sa moct ucit ked je doma sa mi neda stale m dava robotu len nech som s nim vonku ...chcela som prist skor na net len sme dorabali garaz este zajtra a budeme mat 3 steny osadene a zatial staci .....a vecer dosli svagrovci pozret co mame nove pred chvilou odisli a uz ideme spat bo skoro rano do prace ......pekne to ukaze ozaj ako drevo to vyzera :-) :-) :-) tak predsa si sa rozhodla pre studium super a od kedy by si chcela?? buduci akademicky rok??ci ten dalsi?? :-) :-)
@nikuska1987 az ten dalsi ak sa podari, len tym ze som 8rokov po skole tak mozog nie je nauceny na ucenie, tak preto si chcem aspon urobit poznamky a ked bude treba tak sa budem z toho ucit...
ano tenkamen vyzera super, ak ked sa z neho odstiepi tak je celofarebny nie ako keramicka dlazba, tak dufam ze svokro bude mat miesto a vezme to...ja by som dala aj do obyvky a kuchyne presne toto, je to pekne velkoformatove 60x120cm ale tomas nechce kamen lebo je studeny, ze radsej plavacku tak mne to je v podstate jedno...ale tesim sa, uz nech je aspon september a bude zase vela veci porobenych a nech sme aspon doma nech uvidim obklad a dlazbu...:), o 10dni ideme na sever uk takze to uz ide poriadne z kopca...:)
@puffu kaj ja ze uz tento rok ked sa pomaly zacinas učiť, tak fajin aspoň máš,čas a každý deň po troske a nebudeš mať problém na prijmackach. A podlahovej kúrenie nebudete dávať? My mame dlažbu v kúpeľni a v chodbe a je to studené....ja nosím 2 ponozky ked sa nekuri teda jar, jesen a v lete bosa. Dnes mam rusny den praca, oriflame som holà zobrat ideme s jankom uzavret garaz, ucit sa budem, upracem , n'a nete budem len minimalne do statnic....ale odpisem ti cez mobil.
@nikuska1987 ano mame vsade podlahovku ale tomas ked bol u jedneho kamarata ci co to bolo tak ze stal hodinu s tym na dlazbe na chodbe a ze mu bola strasne zima a podlahovku mal zapnutu, ja chodim najcastejsie v papuciach,ci uz to alebo doma..nie som zvyknuta chodit bez papuc takze mne taketo veci nevadia ale zaseked to vadi tomasovi tak nebudem do neho hustit aby sme to dali hoci viem zeby mi vyhovel v tomto ale tak nechcem aby vsetko bolo iba podla toho ako to chcem ja a odtien najdeme pekny ci uz by to bol kamen alebo to bude plavajuca...no a inak ta dlazba nam vysla...:) 12€/m2 za tretiu triedu, cena je celkom super, cakala som trosku viac, ten kamen co sme mali vybraty pred tym stal myslim ze 8€ za meter ale tak rozdiel nie je velky a hlavne ze sa nebude smykat...:) takze sa tesim..:)
@puffu my co mame podlahovku tak viac cítiť teplo na dlažbe ako na plavacke možno to závisí aj od hrubky betónu aky sa vylieva. My sme spokojný s podlahovym kurenim...inak dnes bol za mnou vedúci ze je veľa roboty ci by som nemohla robiť 8 hodín denne nejakých 4-5 mesiacov, nevedel povedať odkedy ani nic bližšie firma ma veľa zákazok a ak zákazky vyjdú tak by som robila plný úväzok..pred chvíľou som došla domov z prace a dnes sa idem ucit, variť a oriflame pôjdem zaniest svavgrine.
@nikuska1987 ahoj, vcera nam nesiel net tak som ani nebola na pc ale aspon som urobila zopar nakresov ako bude vyzerat kuchyna obyvka atd...dnes som si chcela nafarbit vlasy ale rano mi prislo tak zle, sa mi zahmlelo pred ocami keby ma nepodopieral tomas a nedal ma do postele tak asi odpadlem, nechapem...ale bolia ma krize uz niekolko dni, co ich mam prechladene tak neviem ci toho alebo co,ked sa to este zopakuje tak radsej pojdem k lekarovi lebo nechcem mat nejaky oblickovy zachvat alebo co a strasne krce som mala, nastastie to trvalo iba mozno 15min a uz mi je ok..
tak to by bolo dobre nie? my si aspon viac zarobila...:) ani neviem ci sa nam robi na garazi alebo nie lebo sme sa vcera ani svokrovcom nedovolali lebo nesiel net tak som zvedava ked bude tomas dnes volat ale dlazbu uz mam v dome co ma tesi...:) aj obklad do kupelne...