@puffu dakujeme , neoslavujeme len sme si ho pripomenuli :-) :-) noo vy budete mat pekne :-) ...no podla toho co pises budu to mat tazke vy ste uz zabehnuty a herecka bude za vami aj banovat aj jej mama ...verim tomu,,,,,my sme uz dali dole tu staru budu janko ju rozobera ja rozmyslam ze sa pojdem za chvilu okupat a spravit na veceru hamandex so zeleninou ,,,,,a okolo 21 buvat :-) zajtra ma caka makacka v praci neviem ci som ti pisala ze mozno v piatok budem doma bo mam nadrobeny jeden den ak zajtra stihneme pracu aj by mi to vyhovovalo nech sa mozem ucit
@nikuska1987 jaaj tak my asi tu garaz nedostaviame ani...:/ vcera zobrali stavbara do nemocnice a ostal tam...:/ a on robil iba so synom a este jednym partakom a ze svagor je majster tiez tak skusi dobavit jeho nech sa to dokonci tak dufam ze to bude vsetko ok..a na garazi vlastne vsetko stoji lebo musime najskor vystahovat dom...take ani omietky sa teraz nedaju robit...:/ tak som zvedava kedy sa k tomu vobec dopracujeme...konecne uz iba zajtra v praci a v piatok ideme na sever a verim ze v sobotu pojdeme spat a v nedelu letime na sr...:) dufam ze aspon toto nam vyjde...:)
@puffu ved aj to pocasie vam nepraje sa ochladilo cez den maxim 20 stupnov a s prehankami,,,, :-( a co sa mu stal nejaky pracovny uraz??aj ja sa tak tesim ze uz len zajtra v praci,,,od pondelku idem na 8 hodin ten dalsi statnicovy tyzden budem cely doma a od 16 zacinam na 8 hodinovu pracovnu dobu od 6.30 do 14.30 tak bude veselo,,,ale tesim sa budem mat lepsi prijem ,....som tu len na skok idem uvarit kavu a pochystat nasim nejake veci maju prist a ucit sa a poobede zase varit ..uz som z toho taka unavena vecer k nam po 20 dosli svagrovci o 22.30 odisli tak som ani neni poriadne vyspata , ale este musim tento kolobeh dako vydrzat tie 2 tyzdne ...je toho vela praca, domacnost, ucenie :-( keby k nam aspon nikto nechodil lebo este aj to ma zdrziava ked k nam niekto pride sa nemozem ucit a ma to stve sak by mohli byt z rodiny trochu ohladuplnejsi
@nikuska1987 on ze ma problemy ked je dlho na slnku a ked robil zaklady tak hned vecer isiel na pohotovost a uz si ho tam aj nechali, ze to ma previdelne, tak neviem no. uvidime co bude ale zase sa nam za firmu 3000€ nechce davat a nesuri nam to v podstate takze uz nech to urobia hoci za mesiac, dva...to je nam uz jedno...
na jednej strane supe ze mas skoru zacinajucu pracovnu dobu, aspon skor skoncis a mas pred sebou este cely den ale na strane druhej rano skoro vstavat...bleee ale ty si zvyknuta pre janovi nie? tak to potom nie je az taky problem...no mne by tiez isli trochu hore krkom stale nejake navstevy atd a este teraz ked sa potrebujes ucit...:/
@puffu fuha tak to ma zle ze nemoze byt na slnko dlhsie ,,,,hej len domov dojdem okolo 15.00 - 15.30 este som si nepozerala ani spoje ako mi idu ,,,,vstavala som aj pri jankovy rano o 5.30 teraz o 5 vstavam a neviem si nato zvyknut ked on siel do prace sa mi driemalo spala som dalej a ked nie tak som zapla tv....ja chodim spat okolo 21 najneskor 21.30 ked vstvam tak skoro inak som rozbita cely den vcera som isla spat o 23 a uz to citim aj tazsie sa mi uci ...dala som len jednu otazku a idem zacat druhy blok ...hladam lahsie otazky nech sa mi to da naucit ....ved mne navstevy nevadia ked su z mierou ale nie kazdy den je niekto u nas a to je uz na nervy ked kazdy den je niekto u teba ...obaja sme doobeda v praci ja sa poobede ucim, alebo robim vnutry janko je vonku, ked sa k nam niekto este dotrepe tak uz duplom nemame na seba cas ...vecer ideme uz spat
@nikuska1987 tak vraj v sobotu by chceli robotnici dojst a pripravit vsetko aby sa pondelok/utorok mohlo betonvat tak dufam ze to uz konecne dokopu dokonca a ze sa bude dat betonovat a potom pockat a zacat ukladat prve tehly, vymurovane by to mali mat rychlo podla mna, mozno za 2.3dni len potom zase cakat pokial vyschne veniec atd, no kazdopadne nestihame dokoncit garaz ani do naseho odchodu tak budu musiet svokrovci sami prestahovat svoje veci do garaze..
joj, inak mi je aj trochu luto tej kamosky co si organizuje rozlucku sama, uz 9krat sa pytala ze kedy, kde akto ide,nikto jej nic neodpisoval az na 2dievcata a sestru, no a vcera jej uz dosla asi trpezlivost tak napisala ze rozlucka sa kona tuto sobotu v trebisove, ze ide ona a este jedno dievca a ze kto chce ist nech sa ozyva, takze sa tesim ze nebudeme doma a ide to mimo mna...:) ale tak tolkokrat sa pytat niekoho zeci ide na moju rozlucku?
@puffu praveze stale hlasia nepriaznive pocasie..u nas je sice zimnsie, ale neprsi no kiezby vam pocasie vyslo aby ste ju uz mohli dokoncit....inak v nedelu letite ze?? uz sa tu asi nestretneme bo ja mam v plane sa cely vikend ucit buduci tyzden taham v praci 8 tak sa potrebujem co najviac naucit... v nedelu sme pozvany na opekacku svagor ma zajtra narodky ....a chcem sa co najviac naucit preto pc nebudem ani zapinat,,,,tak vam zelam stastnu cestu, skvely pobyt v tatrach, prijemnu svadbu a nech co najvac porobite :-) :-) :-) ja b som sa tokokrat nepytala raz a htovo kto by chcel nech pride a kto nie tak nevadi ...je to take cudne, a mozno nakoniec pojdu viaceri ...to je ta slecna co ju moc nepoznas a nechcela si ist mam pravdu??
@nikuska1987 ahoj tak nakoniec neletǐe v nedelu ale az v stredu..:/ nevyslo to, skoda.. Teraz sme este na severe zk, zajtra ideme po nove auto a potom opak k nam dole do londyna aj s hereckou a v utorok opat hore a neskor ten isty den opat dole do londyna.. Vyslo to tak dnes iba lebo ma stara nejake kontroly zo socialky ohladom stareho a nechce riskovat to ze jej nedaju stareho do opatery lebo tam bude aj nasa herecka lebo socialka ho chce dat do hospicu, tak je to pochopitelne, skoda ze neprisli skor alebo neskor ale takto to vyslo ako to vyslo..:/
A ano bola to ta rozlucka na ktoru som nechcela ist, z 12 oslovenych dievcat bude nevesta s jednou babou zatial, rozlucka je niekedy zajtra a nikto iny okrem tej jednej sa neozval..
Ja ti este pred odletom napisem a zazelam vela stastia a toho 13 budem na teba mysliet..:)
@puffu ahoj tak zase mate starosti navyse stale behat hore, dole ,,,,,to je zakon schvalnosti ja to poznam ....no pekne tak ta holka musela byt aj trosku sklamana, ale mozno ju tie dievcata tiez az tak dobre nepoznali alebo nemali zaujem ist ......jeej dakujem si zlata ...ja uz 12 pojdem do blavy tam prespime u segry na intraku bo na statniciach mame byt o 7 najneskor 7.30 a ja to mam z domu nejake 2 hodinky do ba a rano byvaju najvacsie zapchy a to by sme z domu museli vyrazit najneskor o 4.30 a budik 3.30 takze to by bolo krute preto radsej prespim jednu noc tam .....ja sa dnes budem cely den ucit vecer nas volal kamos nech dojdeme k nim ti co boli v nemecku a zajtra ideme na tu oslavu svagrovych narodenin tak musim dat co najviac tento vikend...no neviem ci sa mi to podari , ale chcela by som 10-12 otazok ,,,,bo ked od pondeku som na 8 hodin domov dojdem po 15 tak neviem kolko sa stihnem naucit mozno 1 denne aj to si cih musim poupravovat bo co nam ich poslali z minulych rokov niesu az tak kvalite vypracovane :-( :-( :-(
@nikuska1987 tak nakoniec ich bolo 6 dievcat, ale 3 dievcata take ktore povodne nechceli ani pozyvat na svadbu tak sme ostali trochu prekvapeni ale tak mne to je jedno...:D ja mam ine starosti ako sa zaoberat tymto kto kde ide na rozlucku alebo svadbu ...asi sa im poodhlasovali nejaky hostia a volali ich na poslednu chvilu alebo neviem lebo este pred 2-3 mesiacmi vraveli ze ich volat nebudu...
tak urcte je lepsie prespat ako vstavat skoro rano, to ani mozog nepracuje poriadne...my dnes na maly nakup lebo sme nic doma nemali a zajtra ide babka rano na kyslik a v utorok okolo obedu ideme opat na sever UK takze opat cestovanie, no a stredu o 4rano ideme na letisko...inak keby vysiel dnesok tak by se uz boli doma...:/ skoda ze to nevyslo...
@puffu ale tak aspon je po rozlucke ty si ist nemusela :-) ....ale tak pojdete v stredu a mozno sa aj pocasie umudry dnes je sice slnecno, ale teploty okolo 20-22 no my sme si uz zvykli na 25-28 :-) :-) ja sa ucim, este si umyjem vlasy a o 15 pojdeme na tu opekacku svagrovu sa mi tam ani nechce ist ked si predstavim ze sa musim ucit...a nechce sa mi ani ucit :-( este 2 tyzdne to musim vydrzat odpocitavam kazdy den ..uz nech je po
@nikuska1987 prave aj dnes som pozerala tak teploty zatial nic moc..:/ pre istotu som dobalila aj par dlhych veci pre istotu...vcera nam opat nesiel net, cely den, jedine ran trochu...:/ na nervy s tym netom...zajtra ideme opat na sever uk, niekedy okolo 11hod by sme chceli vyrazit a dufam ze okolo 4poobede uz pojdeme sami dole, no a v stredu rano budicek o 4 rano...:/ blee...
@puffu veru vezmite si nieco teplejsie abo aj dnes je vonku zamracene a pomerene chladno ....ale ze sa ma zepsovat pocasie tak neviem :-) ja som dosla dnes o 15 domov a som spala nejaku hodku isli sme spat o polnoci este do 22.30 sme boli u kamosov a vecer a v noci som nemohla akosi spat a cil som rozbita sa mi neda ani ucit reku idem na net pozret co nove a uvarila som si kavu snad sa preberiem,,,,janko isiel ku bratovy zateplovat som sama mam cas ucit sa a neda sa mi :-( :-( nemysli mi to ....podvecer maju prist nasi tak som zvedva ci sa daco naucim a okrem toho mam nervy bo nevieme najist jankov mobil cely byt som prehladala uz 2 x a nic.....tak zelam co aj minule....stastnu cestu na sk aj spat ,,krasny vylet v tatrach , prijemnu svadbu :-) :-)
@nikuska1987 vdaka nikus...:) ja budem tiez na teba mysliet toho 13.juna a verim ze vsetko dobre dopadne...
inak ja som posledne dni tiez taka cudna, nevim ci preto ze dovolenka ale tak nic sa mi nechce...asi uz cakam na dovolenku...:D ja ti ani necudujem ze sa ti nechce alebo lepsie povedane ze sa nevladzes ucit, nic nie je horsie na rozmyslanie ako nevyspatost...a este vela sa ti treba doucit? ja mam teraz volno lebo tu ma babka masera takze vegetim, tomas siel do fitka a ja pozeram spalne lebo sme boli v ikei a Tomasovi sa zapacilo cienohnede prevedenie tak hladam nejake inspiracie ako to sladit aby to neposobilo tmavo a tak kancelarsky ale ked som mu redtym povedala ze skombinovat cierno, sivo, zltu s bielou do spalne tak kukal na mna ze on cierne rozhodne nechce...:D ja som si aj myslela ze to tak dopadne ked to uz vidi realne tak uz vie ako to vyzera...takze asi bue tak ako som mala v plane povodne...inak celkom dobre ceny v tej ikei...mam vybratu komplet spalnu okrem madracu a doplnkov a za necelych 1000€ a to mam vybrate nocne stoliky za 120€ za kus....takze som milo prekvapena...
@puffu dakujem ti velmi pekne,,,,,aspon ty si oddychni, zrelaxuj ,,,,,este sa mi treba 15 otazok doucit ...to chcem tento tyzden dokoncit a od pondelku uz len zopakovat oba bloky,,,,,ked v robote vela prace, pridem domov o 15.15 doma zase neviem co skor, ucit sa treba ked rano vstavam o 5 potrebujem ist spat o 21 aby som sa poriadne vyspala, ...ale nestresujem co sa statnic tyka ucit sa ucim kolko vladzem a bud to bude hop alebo trop .....tak uz spalnu pozerate :-) :-) super treba hladat pomalicky inspiracie + popripade uz chcete kupovat trebars s tej ikey nejaky nabytok?? :-) :-)
@nikuska1987 teraz este nie, ale ke uz budu omietky a potery tak uz pomaly zariadovat vrch lebo do dalsieho roka by sme uz chceli prespavat, dufam ze stihame, v septembri dalsi rok alebo do vianoc by sme chceli mat dom obyvatelny aspon hore, nech si tam ponosime veci atd ale mam radsej ked viem co mam hladat tak uz sme si boli popozerat nabytok aby sme vedeli priblizne doplnky atd...a ikea ma stale ten isty tovar v ponuke takze este taky polrok az rok ho budu mat urcite...:D aj teraz sa nam dalo odbehnut tak preto sme to vyuzili, ked sme boli po auto tak sme cestou spat zastavili v ikei aby sme popozerali, najma kvoli tomasovi lebo on musi vsetko skusat...a citala som celkom dobre recenzie na ikeu ze lacne a kvalitne dobre tak som rada...len skoda ze iba v ba je..:/ ale svagor ma dodavku tak to poriesime cez neho...
@puffu ja si myslim ze uz buduci rok to budte mat obyavtelne aj ked len minimalne .....ako myslim zaklad kupelnu, uz mozno aj kuchynu a spalnu ,,,vies co aj ja som pocula kladne recenzie na ikeu a maju tam pekne veci sem tam pozrem na nete a ked mate moznost od svagra pozicat dodavku tak to treba vyuzit,,,hej skoda ze je len v ba si myslim ze mohli este otvorit pobocky v BB a v KE a islo by im to ...ved aj kamoska tam boli kupit spalnu s terajsim uz manzelom a tiez chvalila aj skrine ze si povyberala podla predstav a sa jej to oplatilo viezt az z BA tych 120 km
@nikuska1987 kuchynu by sme chceli riesit ako posledne lebo sa nechcem velmi prisposobovat otvorom tak chceme najskor nakupit spotrebice a podla toho urobit kuchynu, nechcem zbytocne riskovat ze sa stane nieco so spotrebicmi a zvytocne plynie zaruka ked sa nebudu vyuzivat...tak aj preto chceme ist od vrchu, kupelne urobim tam sa nema co pokazit , len aby sme tak mohli prespavat takze holodom, dvere, podlaha, kupelne a spalna...zvysok mozno az neskor..uvidime podla financii a podla toho co sa nam bude pacit...skoro vsetko nam tiez bude robit stolar na mieru takze zacne najskor od satnikov a dveri a skonci pri kuchynskej linke...:D inak mam aj nakresy...:D som sa nudila nedavno tak som kreslila...idem ti poslat...
@nikuska1987 iba z mobili posielam tak netusim ako to bude otocene, sle vrchna kupelna, kuchyna a stena v obyvke.. Taky minimalizmus vsade..:Dnechceme toho vela
@puffu super to budete mat aj ked ako si napisala minimalizmus vsade tak mne sa to paci,,,,mne sa nepacia preplnene izby aj my mame obyvaciu stenu uplne jednoduchu niekedy ti ju odfotim a poslem ...... :-) :-) kuchynu mame plnu lebo ju mame mensiu ale v ramci moznosti :-) :-) .....aj z mobilu to dobre vidno no v reale to bude urcite paradne aj co som videla ako kombinujete farby ......no tak nasi pred chvilkou odisli a cakam kym janko pride dnu naveceriame sa a pojdeme spat.
@nikuska1987 ahoj, tak my sme sa pred chvilou vratili, dala som sprchu a teraz dobalujeme a ideme si lahnut lebo o 6hodin musime vstavat...inak slovaci uz odisli dnes rano...nerozisli sa v dobrom, starej nesadla jeho zena tak ich doslova vystvala...tak zatial pa
@puffu ahoj pravdepodobne ste uz doma na slovensku ,,,,,,ja sa zase ucim ako inak som dosla 15.15 este som upratovala a varila a chcem dat jednu otazku .....ked chodim takto neskoro domov tak sa nestiham tolko ucit, ale snad cez vikend este zajtra to nejako v praci vydrzim do 14.30 :-) :-) ty kokso a teraz isli spat na sk, alebo ostavaju v uk a budu si hladat cosi insie??
@nikuska1987 ahoj, vies co vobec netusim ako je s tymi slovakmi..dnes ideme do tych tatier a v utorok idem na operaciu, aj mam taku vnutornu nervozitu..:/ inak ak by som sa tu uz nedostala tak c piatok drzim palce, budem na teba mysliet..:)
@puffu no sak jasne ked ste teraz tu na sk ,....inak krasne pocasie je akurt vam to vyslo,,,,pravdepodobne uz ste v tatrach - tak ssi to tam uzite naplno :-) :-) :-) dakujem ti velmi pekne....ozvem sa ako som dopadla .... my sme boli na obede u svagrovcou ostalo im zo vcerajsej oslavy tak nas povolali a idem sa ucit :-) :-)
@nikuska1987 ahoj nikus tak uz. Som po zakroku, zatial vidim male pismenka rozmazanejsie ale do dialky vidim super..:) nic neboli takze parada.:) v tatrach bolo super, stretli sme aj medveda asi 25-30m od nas ale nadtastie utiekol.. Myslim v piatok na teba.. Drz da pa
@puffu ahoooj ...no super ze uz mas za tym a operacia prebehla bez bolesti a komplikacii :-) ....vsetko stihas tatry, operaciu, v sobotu svadbu a ja sa len ucim s medziprestavkami si vybavim co treba, upracem, uvarim, ozehlim ako v pohode nemam stres .....zajtra poobede uz cestujem do BA a v piatok to vypukne ...tak mysli a dakujem :-) :-) :-) inak vam pcasie vyslo ked ste tu na sk neviem ako je u vas na vychode , ale predpokladam ze tak ako u nas na zapade.... tropicky a slnecno :-) :-)
@nikuska1987 ahoj tak ako si dopadla? Som vcera na teba myslela..ja akosi nemozem spat tak som na nete, idem do sprchy a potom o 10 ku kadernicke.. A dufam ze gratulujem k titulu..:)
@puffu ahoj Lucka....tak dopadla som uspesne taka som rada ze to mam za sebou bolo to narocnejsie ako na bakalarskych lebo ku kazdej otazke ma nechali dohovorit a este sa okolo toho vypytovali ...jedna pani v komisii bola dost narocna na odpovede ale dala som to pomerne dobre s diplomovky som mala C, a z predmetov C a B tak som spokojna .......boli sme aj so segoru v auparku tak som si za odmenu kupila aj jedny nohavice nieco ako rifle ale nieje to riflovina ...tak s nich mam radost a potom janko ma prekvapil asi si videla ake prekvapko mi nachystal ... :-) dakujem ze si na mna myslela a za podporu si zlataaa :-) vy dneska svadbujete tak prijemnu svadbu :-) :-) aj s pocasim to vyzera dnes pekne ...my vecer ideme na oslavu kamos mal vcera narodky tak jeho priatelka mu chce nachystat taku mensiu party tak nas pozvali poobede k nam dojdu a on tu ostane lebo ho mame zabavit kedze o tom nevie a ja jej mozno pojdem pomoct s pripravami ak bude chciet
@nikuska1987 ahoj, tak my sme vcera dosli spat do uk, dnes sme boli po babk u mami a pred chvilou sme dosli, tomas isiel na nakup, na dome sme sa trochu pohli, garaz je po veniec hotova, strechari pridu dalsiu sobotu lebo skor nemaju cas, mame vybratu fasadu takze super a v dome je dokoncene vsetko na omietky, uz len vystahovat veci do garaze...v tatrach bolo super videli sme aj medveda iba 30m od nas, aj kamzika...:) bolo super doma a dnes sme si objednali letenky aj na september, ideme na 14dni opat, 11.09 letime takze ani nie 3 mesiace do odletu...:D
a ty inak ako? uz si zabehnuta v praci?
@puffu ahoooj tak opat v uk??? akurat vam vyslo pocasie na sk a asi ja v tatrach :-)s domcekom ste sa teda posunuli co je super :-) :-) ved to je coskoro ze v septembri to sa ani nenazdate a za chvilu je tu september .....no nam sa 14 juna narodila neter Karolina zajtra dojdu domov z porodnice aj so svagrinou,....3.jula mam statnice tak pomaly musim zajednat kadernicku a pohladat si saty a objednat ....v praci som sa uz zabehla od dnes pracujem na 8 hodin stale mam zmluvu na 4 tieto 3,5 ked neratam prestavku budem mat ako nadcasy a od 1 jula my daju zmluvu na plny uvazok ....my sme garaz zateplili este osietkovat a vytiahnut fasadu ...insie nemame nic nove :-) toto ti uz pisem druhy krat bo prvy mi padla siet