Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@puffu inak Lucka aby som nezabudla ak sa sem uz dnes nedostanem tak Tomasovy zelame vsetko najlepsie k narodeninam :-) :-) a krasne oslavte :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj nikus a dakujem pekne za blahozelanie pre tomasa..:), my sme mali tiez teraz grill party u nas na dvore, prisla aj tomasova sestra z rakuska tak sme pogrilovali, zboznujem tie take rodinne chvile a pohodu.. Vcera som tu nebola lebo nam nesiel net opat.. Vrrr.. Ale nastastie dnes uz ide tak som rada..:) Ja z pzeranim sportu nemam problem, vobec ma to nenudi, inak vcera na markize isiel super film, prebudim sa vcera, nepozerala si to nahodou? Davno ma nazaujal film tak ako tento..
Odpovedať
@puffu nik tak ste aspoň trošku oslávili...Tomasova sestra je u Vás v Uk? Aj ja mám rada takuto rodinnú pohodu. Aj teraz sme u našich na obede sme dosli do mesta na omšu a potom ku našim. Vieš čo nepozerala som včera nič, lebo janko ťahal fasádu na garáž a som mu pomáhala a doma som robila celý deň a dovnútra sme došli okolo 21.30 a to sme sa išli kúpať a spať. Nevieš ako sa ten film volal a o koľkej to dávali?
Odpovedať
@nikuska1987 nie, ja som myslela teraz ked sme boli doma ze sme grilovali u nas na zahrade.. Film sa volal prebudim sa vcera.. Velmi dobry film.. Mne dnes opat nejde velmi net.. U nas strechari nakoniec neboli, ze pridu dalsi tyzden a urobia strechu nakomplet, teraz mali robit krov a dalsi txzden krytinu ale ze dalsi tyzden to urobia naraz tak nam to je jedno, uz len nechat veniec zriet 28 dni a potom sa mozu zakladat okna a brana a konecne hotovo..:)
Odpovedať
@puffu jaaaaj taaak no my sme uz doma este sme boli pozret po obchodoch deichmann, takko som si kupila nohavice nieco ako rifle ale nohavice tak sa tesim :-) :-) akurat je u nas stolar vcera na nas zabudol tak dosiel dnes ....co si davame robit kupelnu skrinky tak ma potesil nacenil nam to na nejakych 50 e plus - minus, material ma ...mu ostal z obyvacky tak som rada ze to nebude az taka velka polozka ......takze aj vy ste sa dost pohli co sa tyka garaze v septebri ked dojdete tak uz ju budete mat nakomlet hotovu ,,,,inak ten film som zacala aj ja pozerat , ale som ho nevidela cely bo som isla spat :-) :-) aj mne ide dnes strasne zle net , otrasne som si chcela pozret ci niesu pokyny k promociam bo vo stvrtok ideme do BA na promocie
Odpovedať
@nikuska1987 ano, nastastie sa to pohlo, konecne..dufam ze taka posledna vec narocnejsia...uz nam svokor aj obmuroval vanu aj nejake odpadove rury do trebalo zamaskovat a dalsia faza v dome bude izolacie a kurenie, potery a nakoniec omietky...museli sme to trochu pomenit lebo nam nevychdzalo velmi financne a omietky chceme robit tak ci onak ked nebudeme doma takze sa budu robit az koncom septembra...ale tesim sa lebo nam takto vsetko pekne financne vychadza a este dokoncime aj vsetky pripojky takze ani zdaleka na zaciatku tohoto roka sme si nemysleli ze toho tolko spravime...:) tak to je super cena, my sme sa prave vcera o tom bavili ci dame spravit do kupelne skrinky/dosky alebo obmurujeme, hore chceme urcite skrinky a dole zvazujeme bud tie dosky alebo urobime zeleznu konstrukciu a obmurujeme to, neviem uvidime ale skor to nechame na stolara nech to urobi...
Odpovedať
@puffu dost ste tento rok spravili a za tych par mesiacov co este ostava do konca roka isto nieco este usetrite uvidis ....aj my po skonceni svadieb, krstin prechadzame na novy system setrenia......ja budem odkladat peniazky bez toho aby janko o nich vedel lebo ako nahle vie ze mame peniaze uz by minal :-) :-) uz aby sme mali tie skrinky hotove a uz aj kupelna by bola tym padom na komplet dokoncena ...ako miesto dosiel a polic zeleznu murovanu konstrukciu???
Odpovedať
@nikuska1987 ano, osadit do stien zeleznu konstrukciu a poukladat na to tvarnice a oblozit to obkladom potom..lebo nechcem aby bolo vidiet nohy po bokoch, chcem to mat ako dosku iba na umyvadlo tak preto ta zelezna konstrukcia by sa zabudovala do steny, ale uvidime, mne to je jedno aka varianta bude a ked sa chce tomasovi s tym babrat tak nech sa babre...:D ja len dufam ze sa nam podari do dalsieho roka v dome spat...:) chceli sme povodne na vianoce ale radi by sme uz v septembri/oktobri...myslim ze nam to aj realne vychadza kedze ked budu omietky a potery toho roku tak podavame iolaciu strechy v marci, potom zavolame sadrokartonistov nech pridu urobit sadrokarton na strop a sikminy a mi prideme v juni a bude sa malovat, pridu obkladaci a tym padom by sme teoreticky stihali dat aj podlahu/plavacka nie je ziadna veda...:D/ takze vrch by mohol byt teoreticky hotovy a dvere na prespanie nemusim mat...no kazdopadne som zvedava ci sa to stane aj skutocnostou...:D
Odpovedať
@puffu no myslim ze to stihnete dokoncit v priebehu buduceho roka, ved aj tento rok vam to ide pomerne rychlo do konca roka za tych 6 mesiacov este nieco urobite :-) :-) my mame do vianoc na plane kupit sedacku ak vyda a na jar buduceho roka zacat robit pristresok tak som zvedava ako dopadneme a co stihneme :-) inak tie receptiky co si dnes pridala vyzeraju lakavo :-) :-) aj tie zemiaky zaujimavo musim to niekedy odskusat to je ako priloha k rybe?? mam v mrazaku pstruha niekedy chcem pripravit peceneho k tomu by som mohla pouzit tu zemiakovu prilohu ze?? inak pazitka mi vysycha aj ju pravidelne polievam nechapem co sa s nou deje asi vykape tak miesto nej nasadim bud matu alebo rozmarin ....nemas nahodou zasadenu pazitku v kvetinaci ze by si m poradila?? co pozeram cast pouzivas svieze bylinky preto sa teba opytam :-)
Odpovedať
@nikuska1987 inak na streche som nasla minule lin na slovenske sedacky, ceny su dobre, tovar donesu zadara domov, mozno budete mat aj vy nejaku predajnu poblizku, sedacky beta sa to vola...my ak nenajdeme nic ine tak budeme brat od nich... ja nie som dobra v pestovani byliniek, kupujem v kvetinaci, spotrebujem a vyhodim, jedine meta co som pred rokom sadila tak mi ostala, to je ako burina takze sa to rychlo rozsiry, no a aj rozmarin som mala a ten tiez kvitol ale iba jesene, tento rok uz nevysiel ale meta ano...takze v tomto ti neporadim... inak tie zemiaky vyskusaj, su strasne osviezujuce, super v letne dni, ku grilovacke alebo rybe...urcite sa budu hodit k pstruhovi...dnes nam mali prist robit majstri poter v garazi ale prsi...vrrr...vy mate ake pocasie? hm?
Odpovedať
@puffu aale no musim hodit do googla,,,,,a dakujem za typ budeme riesit hned len co nasporime,,,inak pred chvilou nam volala svagrina ze nas pozyvaju na 19 jula na krstiny tak keby sa jej nepytam este pred porodom tak as by ma vystrelo ako 2 tyzdne pred krstinami ti co nevedia ich moze aj sahnut ved nato sa treba aj financne pripravit ....urcite vyskusam len neviem kedy budem robit toho pstruha asi v piatok k veceri ....ale najprv musim zohnat rozmarin :-) :-) sak om ti spomanala ze mi vykapal co som dostala od babky .....nooo vcera prsalo u nas a dnes sa to presunulo ku vam na vychod dnes mame slnecno , pekne, ale teploty mozno okolo 23 nie nejak horuco , ale co som pozerala pocasie aj kvoli promociam co si obliect tak hlasia pekne :-)
Odpovedať
@nikuska1987 asi vsade je iny zvyk v tomto, u nas sa krtniny naprilad nijako neoznamuju, krstni rodicia vedia ze su krstnymi a inak tyzden po narodeni su krstiny, ale to si uz asi dopredu kazdy odklada nejake peniaze.. ja som zvedava ci pridu strechari tento vikend alebo nie...uz nech je to hovtove a o 2 tyzdne by mhla prist brana a konecne hotovo... tak to je super ze sa ma oteplit, my mame v uk relativne pekne, dnes je 25stupnov co je na ich pomery velmi slusne..:)
Odpovedať
@puffu no asi sa zmylili v predpovedi lebo prsi len co janko vytiahol farbu na garazi taka som vytocena ze sa muselo rozprsat slak aby trafil toto pocasie ]-( tak snad aspon vam to vyda a pocasie vam bude nakloneneaby vam mohli na komplet dokoncit garaz :-) sa bojim aby nam nezmilo tu farbu, ale co som bola pozret zatial drzi ...no zase zacina liat :-( :-( a najhorsie na tom je ze uz nam t farba dosla aj keby to chcel opravit musel by zvolt inu farbu ......som zvedava ake pocasie budeme mat zajtra ked mame tie promocie
Odpovedať
@nikuska1987 tak dufam ze vam to aspon oschlo trochu a nezmyje to...my tu v uk mame pekne,neviem ako u nas na v&chode dnes kedze sme este netelefonovali domov, ja idem o necelu hodinu do prace...inak som za zapojila tu na ms do sutaze ...:D prva cena fotak, druha rocne predplatne byvanie a moj dom je tretia cena...ak ma tie predplatne casakov viac lakaju ako fotak...:D tak som zvedava... no a inak mam strasne nudny den, nic sa mi nechce...ble ano, vidis, ja som ti chcela az zajtra napisat k promociam a to uz zajtra tam budes, tak ti zelam nech mas pekne pocasie...:)) idete ak niekam oslavit na obed atd? ci? idu aj vasi?
Odpovedať
@puffu co som bola pred chvilou pozret tak v pohode som sa pytala janka a vravel ze neoprsi ....myslim ze to pride aj ku vam lebo co som pozerala predpoved aj na noc hlasia na viacerych miestach dazd ..este musim pozret ako hlasia zajtra....do akej sutaze,??? vobec som nezachytila ze tu nejaka sutaz bezi :-) :-) popri netu som varila a upratujem trochu ....ani mne sa nic nechce ani v praci s mi nechcelo a roboty bolo stale cosi ...kolegovia nosili papiere .....dakujem pekne, :-) ,,,sama som zvedava ako to bude prebiehat o 13 to zacina a o 12 mame nacvik cize odtialto vyrazime o nejakej 10,10.30 najneskor,,,idu nasi , segra a my dvaja ...ideme na nasom aute bo nasi maju prasknuty vyfuk tak daju auto do servisu ,,,,a pojdeme po promocii na obed niekam do restiky ,,,,,tak snad bude zajtra zaujimavy den :-)
Odpovedať
tu je link, iba dnes sa to zacalo...:D tak zo randy som dala aj ja nasu foto...:D http://www.mojasvadba.sk/forum/mojasv... tsak kazdopadne bude iny den ako ostatne, trosku pooslavujete a rozhodne sa nudit nebudete...:) ja pozeram skorocely den tenis lebo net mi ide tak na hojdacke, raz ide, raz nie, raz vypadne atdd..na nervy...a teraz uz cakam kedy idem do prace, tomas isiel s babkou do mesta tak ich ocakavam kazdu chvilu...len som dala ako keby poslednu foto, hore mas pravidla atd a pdrobnosti o tom, neviem preco mi to tak divne skopirovalo
Odpovedať
Článok sa načítava...
@puffu ahoj vobec mi nezobrazuje spravy :-( som nevedela ze si mi odpisala .......akura v ten den som to nasla aj ja ale zle mi siel net....aj ci mi nejde bohvieako dobre ale dam like nech mas zase o hlas viac :-) :-) :-) no tak vcera sme sa nenudili ....promocie sa mi pacili malo to uroven a dosli sme domov o 19 este sme boli u svokrovcou a u svagriny, nasich zaviest, na obede a den sa rychlo usiel,,,,ale ak raz pojdes studovat tak urcite si promocie nenechaj ujist - odporucam :-) :-) :-) ja idem kupit nejake nanuky lebo je pekne a potom zase trosku doma upracem obyvacku bo mame vsade same veci
Odpovedať
@nikuska1987 ja som si teraz vsimla ze som ta zabudla oznacit tak preto ti neukazalo ze ti posem.. Tak to som rada ze sa ti to pacilo a ze bolo dobre..:) tak uz to mas aj oficialne..:) Ja som pred chvilou zacala robit a inak nuda, nieco na mna lezie lebo posledne 3 dni sa necitim dobre a aj dnes mi vysiel opar na ustach, 2krat v zivote take nieco mam. Takze vyzeram ako princezna..:D
Odpovedať
@puffu tak to som si vobec nevsimla :-D uz som rada ze je tato kapitola zivota uzavreta teraz mam taku dilemu ....zmluvu mam do konca roka a uz je jul tych 5 mesiacov sa rychlo supne,,,ci s mam hladat novu robotu, alebo este pockat nejake 2-3 mesiace a ak mi nepredlzia, nenaznacia nic ze by bolo realne dalej predlzit zmluvu tak si zacnem hladat cosi insie ,,,,takto je to tazko robotu potrebujem .......aka zlata ze vyzeras ako princezna :-D :-D :-D snad ti to cim skor prejde aj na mna prislo nieco take a vola sa to lenivost ....ja sa este od kedy som dosla domov chystam upratat obyvacku a este stale som sa nenastrojila lebo sa mi nechce ved aj zajtra je den , ale musim to dat do poriadku je piatok ak by k nam nahodou dosli vecer kamarati ,,,bo uz k nam chodia neohlasene a piatky a sobotu su ich ,,,
Odpovedať
@nikuska1987 rrrr, nejako mi nejde tato stranka dnes, uz pisem po tretikrat tuto spravu tak dufam ze ju odosle ale pred odoslanim uz radsej skopirujem pre istotu aby som nemusela pisat opat nanovo...:D s hladanim by som ani velmi neponahlala na tvojom mieste, iba ked budes mat chut a cas tak mrkni ponuky a ked ta nieco zaujme tak posli zivotopis, podla mna ak budu s tebou spokojny v praci tak ti zmluvu predlzia, takze si myslim ze ani druhu pracu nebudes musiet hladat..:) inak vdaka za hlas...a keby si vedela aka afera tu bola...:D 2 zenske si zacali normalne vytvarat falosne ucty a pridavat hlasy, a aj na konovi bola afera, jedna predstierala ze ma rakovinu, 3deti, nikoho nema lebo rodina na nu kasle a muz ju nechal tak mala rozne zbiery a ona si to vsetko vymyslala tak to davaju na policiu na presetrenie
Odpovedať
@nikuska1987 jasne ze mi to odoslalo az na 4krat...:D
Odpovedať
@puffu presne toto poznam Lucka aj ja ked ti pisem uz pre istotu kopirujem .. sice na 4 krat ale odoslalo :-) :-) dakujem ti za radu ,,,ide o to ze tuto robotu robi jedna pani ktora je dhodobo pn a ku tej pani potebovali aj mna lebo firma ma kopec zakazok,,,,,lenze ta pani sa ma kazdu chvilu vratit do prace aspon to slubuje uz od februara a stale nechodi,,,momentalne je hospitalizovana a nevieme kedy pride,,,,ale aj ked pride tak si ma tam nechaju pre nu ako vypomoc a mozno ze ku koncu roka ma nebudu potrebovat neviem co zamysla vedenie, ako mienia riesit danu situaciu, ale dnes za mnou dosiel veduci a pytal sa ma ako sa mi paci v praci a ci by som vydrzala robit tu pracu , tak to ma dnes tak zneistilo ....boooze moj aky su ludia dnes bezcharakterny ,,,,ja ti to prajem nech vyhras :-) :-) a pisala mi jedna dievcina nech poslem hlas jej kamoske,ale ja som uz svoj hlas dala tebe, lebo ti prajem nech vyhras ....inak volala mi dnes jedna pani, ze by chcela nasho psika pre vnucika, ze mali v rodine nejaku tragediu tak potrebuju vnucika rozptylit psikom,,,predtym uz mali psika len im ho zabil opity sused a ten psik bol ich milacik..tak dufam, ze na tohoto daju pozor. tak mi ho je luto uz som aj par slzicok vypustila,,,predsa som si za tych par mesiacov nanho zvykla, ale beriem to tak ze sa mozno bude mat u nich lepsie ,,,,snad bude mat vacsi vybeh, bude sa hrat s chlapcekom, my uz tolko casu nanho nemame :-(
Odpovedať
@nikuska1987 aj mne chodi vela ipciek ohladom sutaze nech im poslem hlas, mne by sa ani nechcelo pisat ipcka a odosielat ich uzivatelom...:D tak to ste pomerne rychlo nasli novy domov pre psa, a su odniekial od vas alebo z daleka? myslim ze ked sa rozhodli pre taky krok tak sa mu budu venovat dostatocne.. myslim ze sa ta pytal mozno preto lebo si ta aj pomyslaju nechat a ked sa ti nepaci aby nestracali cas a ked je tamta pani casto pn tak nebudu na nu cakat donekonecna... ja mam teraz volno, idem rychlo pocvicit a o 2 mi zacina finale zenskeho wimbledonu a zajtra muzske finale takze mam aspon co pozerat...:)
Odpovedať
@puffu tak to by sa nechcelo ani mne, ale asi tie baby maju na to cas ......vies co su cca 30 km od nas niekde od Prievidze neviem presnejsie ak pridu dnes, zajtra zistim ,,,,no sme ho mali na nete necely tyzden neviem ci 3-4 dni .....tak to dufam, velmi by ma mrzelo keby sa psik dostal do zlych ruk,,,,vypytam si na nich kontakt aspon email, cislo uz mam, aby sme sa mohli niekedy s nimi kontaktovat a poinformovat ako sa psik ma :-) aj mne to prislo take divne teraz su 2 moznosti bud daju pani vypoved a nechaju tam mne, alebo tam budeme isty cas obe a potom daju vypoved mne ,,,,uvidime ak sa nedozviem nic nove do septembra zacnem hladat robotu ,,,,ved ta pani marodi uz pol roka isto .....ty sa maaas , ze mas co pozerat v tv ja som si predpripravila na varenie zemiaky som nacistila a nastruhala budem robit kasu a kuracie stehna som nasla novy recept tak odskusam a to mam za chvilu naukladane v mise,,,,a idem umyt okna v splani a detskej a len zvonku pretrem v obyvacke lebo su zaprasene a upratujem sa mi tak nechce upratovat - nebavi ma to :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ja si myslim ze skor si nechaju teba ked tamta uz tak dlho maroduje, nie je na nu spolahnutietym padom...kazdopadne kada skusenost a prax je dobra a pocita sa a zamozrejme aj nejaka ta koruna navyse...ja som dnes rano hodinu a pol pracovala, teraz zacina tour de france a potom o 2 mi zacina tenis muzske finale takze sa tesim na zapas, tomas isiel s babkou na nakup takze ani nemam co na praci, aj sa mi urobila uzlina alebo neviem co ine na krku pod hrtanom, asi z toho ze som nachladene, ale necitim sa enormne choro, iba hlava ma boli, trochu z nosa tecie, ale ten herpes a teraz aj ta uzlina ci hrcka ci co to je...musim sledovat a ked nezmizne do mesiaca/dvoch tak pojdem asi k doktorovi nech mrkne na to co to je...mohlo ma aj nieco ustipnut ale ani neboli ani nesvrbi tak asi stipanec to nebude lebo ani cervene to nie je...
Odpovedať
@puffu no uvidim co urobia .....a s hrdlom nemas problem, ked mas tu uzlinu?? vobec neviem co by to mohlo byt...aspon mas co pozerat :-) :-) ,,,,my dne nerobime nic sme boli na prechadzke janko, ja a pes.....a mozno poobede pojdeme ku svokrovcom pozret ....inak som si dnes sama zostrihla 2 cm z ofiny, este si musim umyt vlasy tak snad sa mi bude dat lepsie upravit...som zvedava tak si asi pojdem vlasy umyt a mozno vyzehlim ....inak psika si pani nezobrala ze maju kacky a ze sa boji ze by im ich pochytal sa ma pytal ci im to nepochyta ale som jej povedala ze neviem zarucit, lebo nam chytil holuba - sice sa ho chceme zbavit, ale nemala by som svedomie ju oklamat, aby im to narobilo skody lebo si myslim ze by im pochytal aj mlade aj staru .....takze psika mame stale ..... :-)
Odpovedať
@nikuska1987 nie hrdlo ma vobec neboli, uvidim ci to zmyzne alebo nie a ak nie tak s tym pojdem pre istotu k lekarovi nech na to mrkne.. a ako dopadla ta ofina? lepsie ako pred tym? ja si tiez podstrihujem sama ofinu ale mam ju nabok takze to ani nevidiet ked si ju ostriham,ja iba ziletkou skosim... tak mozno sa o psa ozve este niekto iny, myslim ze si dobreurobila ked si im povedala ze vam chytil holuba lebo by vam ho mozno aj po tyzdni vratili,ludia su rozny.. inak nam dnes svokor poslat foto garaze tak super...:) tesime sa z toho a vyzera dobre...:) nevedeli sme ci dat sedlovu strechu alebo rovnu alebo pultovu, nakoniec sme sa rozhodli pre sedlovu a som rada ze je to tak...
Odpovedať
@puffu radsej chod k lekarovy ak ti to nezmizne, aj skor ako o mesiac, dva....ani na nete si nepozerala z coho to moze byt?? ja uz by som asi googlila .. :-) ja mam tiez ofinu nabok, podla mna lepsie a este si ju aj tupirujem, ked mam cas, alebo ked mi nedrzi tak ako si to predstavujem ......vies pochyta im vsetky kacky len skodu budu mat a mne mozu psa prist vratit a este mi aj vynadat ....a zase ja si za slovom stojim a snazim sa byt voci ludom ferova a spravodliva ....tak super aj pocasie vam prialo na garaz tak uz aj vasa stoji :-) :-) uz mozete pokracovat dalej ..teraz idete riesit tie pripojky ci fasadu??....ja som dosla z prace a idem pozehlit a trochu upratat, nakup vylozit a oddychovat som sama doma tk mam free :-)
Odpovedať
@nikuska1987 pridu nam 22.jula montovat branu, potom svokor nahodi okna a mozu pomaly stahovat veci do garaze a teraz su na plane vonkajsie izolacie a fasada a podlahova izolacia a kurenie.. Ale to az za 2 mesiace pokial budeme doma, ale myslim ze to aj tak vychadza kedze do konca mesiaca by mala byt garaz uz aj s oknami a august maju svokrovci na vystahovanie veci a niekedy zaciatkom septembra pridu fasadnici..inak vies ten par co sme im boli pred troma tyzdnami na svadbe, uz je tehotna.. Aspon myslim lebo spm len nahodne nasla na konovi jej prispevok ze jej meskaju 2 dni a je objednana na gyndu na odber krvy tak sa im postastilo rychlo..
Odpovedať
@puffu tak za chvilu budete mat garaz uplne hotovu :-) :-) my ju uz tiez mame na komplet hotovu ,,,,,a vonkajsie okolie budete robi tiez tento rok?? myslim travnik, tuje sadit atd...aaale ako rychlo sa im postastilo a to planovali babo, ci len taka nahoda?? mne meskali 4 dni a,uz som sa zacala obavat ze co ked .....ale nastastie vcera prisli :-) :-) :-) :-) nezvyknu mi meskat ....ja akurat pozeram rodinne pripady su nove casti a celkom ma to bavi ,,,ved aj tak nic ine nedavaju v tv.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?