@nikuska1987 ja by som sa tiez nevracala do takeho vztahu, hoci je tam aj dieta, neviem, onoked trpia rodicia je medzi nimi napatie tak to vnimaju aj deti si myslim a je rozumnejsie ist od seba ako by nasilu spolu iba pre deti ale tak mozno sa zmeni narodenim dietata, to by bolo mozno ine, mozno maju ok vztah, neviem...mne tento vztah neprisiel nikd ako normalny, tak sa chlap co ma rad svoju partnerku nesprava..ale on je cely divny...:D vzdy caka na koniec sveta...:D
dcera sesternici je pomerne daleko od nas, len tu priletela lebo to leti z kosic, potom ju tomas ponavigoval na autobus a isla na druhe letisko, vztialene od nas hodinu a pol autom, tam je cakala ta pani u ktorej bude pracovat a ona mala od letiska tiez hodinu a pol, takze je take 3hodiny od nas autom, je skoro pri mori...ale pisala zedosla, ze ju ta pani cakala takze super, teraz v septembri ide do 4rocnika tak ma okolo 17rokov predpokladam, ale tak kadopadne skusenost pre nu...
takze mate aspon taku mensiu udalost na oslavu..:)
@puffu tak ty to vies isto lepsie posudit lebo ho poznas,,,,tak som myslela ze by sa zmenil kvoli dietatu len v tom pripade sa vratit ja som tiez toho nazoru, ze to nema zmysel len kvoli tomu aby boli deti spokojne, alebo aby mali oboch rodicov ,,,,to taka mladucka?? ja ze ma ale po 20 ...inak dnes den blbec v obote vela prace, zabudla som si kluce kazala som jankovy nech mi ich necha v garazi ,,,,dosla som domov musela som preskakovat branicku a zistila som ze to su kluce od nasich ...tak som cakala skoro 1,5 hodiny v garazi pritom taka burka som myslela ze ide koniec sveta ,,,uz konecne dosiel domov tak sme sa najedli umyla som riad ze si idem pozret rodinne pripady v tom vola svagrina ze potrebuje deti postrazit na hodinu ,,,tak reku uvarim medzitym veceru kym budu deti u nas ,,,zistila som ze mi chyba ryza volam jankovy nech ju behne kupit do tesca, tiez nieje doma a je po 20.00 nieto svagriny, janka ryze ,,,,este som sa chcela okupat takze zase pojdem spat o polnoci wrrrrrrrr :-D :-D
@nikuska1987 ano myslela som to tak ze mozno sa zmeni po narodeni dietata, moze sa mu nieco v hlave pretocit a dostane rozum...keby uz deti mali a bol by stale taky tak by sa uz nezmenil tak aj preto vsetci cakaju co bude...ale onapovedala ze sa uz k nemu nevrati...neviem, uz to hovorila viac krat, ved na svadbu ho lanari uz 5rokov a stale ju niecim odbije...
jemine, tolko dlho cakat, preco si nesla k nejakym znamim alebo k svagrovcom? Dufam ze si aspon nezmokla ze si bola dn v garazi a nemusela cakat vonku...
tak ako to nakoniec dopadlo? bola vecera ci nebola?..:)
@puffu tazko povedat ze ci ho dieta zmeni to sa uvidi ked sa malinke narodi ....vies co nechcelo sa mi ist ku svagrovcom cez ten lejak este som mala aj nakup a garaz mame velku takze v pohode aspon sa psik tak nebal ,,,,som si pozerala letaky co sme mali v schranke, a rychlo mi to preslo :-) :-) svagrina mi aj volala nech dojdem ku nim, ale ked janko vravel ze dojde do hodky domov a potom tym ze sa burka nad nami krutila dookola sa im to predlzilo a dosli neskor domov ,a le nevadi ,,,,,vobec som nezmokla ,aspon som mala akcny den :-) :-) nakoniec dopadlo to tak ze vsetci dosli o 20.45 a este vecer som varila ryzu, potom sme sa vsetci navecerali a este o 22.30 som upratovala riady ci som len bola nastvana ze aj umyvacka je, len nieje funkčna...musime ohlasit stolara nech sa mu uz raci konecne dojist,. ale teraz zacal robit stolarcinu na zivnost tak sa bude venovat len tomu tak to pojde rychlejsie lebo je rad ze ma zakazky ....ja este 3 hodky v praci a huraaa domov ,,,sa mi tak nechce som isla neskoro spat a mne spanok neskutocne chyba .....ale uz po prestavke toide rychlo :-)
@nikuska1987 tak to ti rychlo zbehne a zajtra mas volno nie? idete na tie krstiny ak dobre pamatam...jasom doranajkovalal, dala prat, vymenila obliecka a turaz pijem caj a kukam na nete nejake veci...riesime schody pred domom tak hladame dlazbu ktoru by sme tam chceli dat a chceme urobit podla toho schody, chceli sme dat 35cm stupacku lenze previs dlazby a 36-37cm dlazbu nevieme najst tak hladame a chceme prisposobit aby sa nemuselo zbytocne rezat z dlazby potom...
my budeme volat stolara v marci na konzultacie takze som rada ze sa to blizi...:) sama nemozem tomu uverit ze uz relativne finisujeme so stavbou a ideme zariadovat...:) teraz ked uz je skoro po tak mi to pride ze to zbehlo celkom rychlo..:)
@puffu uz hodinu som doma som pozerala nakupne maniacky,,,,jo zajtra som doma :-) :-) :-) v sobotu ideme na tie krstiny tak zajtra chcem upratovat nech nemam toho v sobotu vela o 18 je omsa a potom hostina ....este sa musim okupat atd...ani neviem co si obleciem ,,,,mozno zajtra este pojdem pozret ci tu nieco v dedine nenajdem sice pochybujem, ale nevadi apon kuknem co maju ,,,..snad sa vam podari najist dlazbu podla vasich predstav...ja dnes nerobim nic len na veceru tie spagety s krevetami a janko isiel s autom k mechanikovy bo nam meni rozvody tak zatial som sama ...pockaj za chvilu bude marec a uz budete riesit stolara , toto zariadovanie bude najlepsie :-) :-)
@nikuska1987 my sme mali dnes tiez tie spagety s krevetami..:) sranda..:) inak dnes davali v novom case video z partizanskeho z bowlingu, jeden par sa tam oddaval oralnemu sexu, uff akoze poriadne nechutne a rovno pred vchodom na schodoch..
Ano a ide to rychlo lebo ked uz bude zapojeny aj stolar do toho tak ma cakacie doby a ked urobi jedno tak sa mu da robit druhe atd.. Takze uz nech to je..:)
Inak neviem ci som ti spominala ze som nakoniec kupila tomasovi vapku co chcel.. Pride teraz 22. Tak me na nu zvedavi obaja..
@puffu tak dnes fungujeme na rovnakej dlzke varenia :-) :-) :-) coze??? no tak to je ozaj vrchol sak take nieco sa moze diat len v partizanskom ....ble .....nic take som nezachytila ani som nepocula o tom a to som v pe kazdy den v praci ....ano spominam si pisala si nieco z vapkou ze by si chcela objednat,ale potom uz si viac nepisala ....ako oslavujete 8 vyrocie?? ja akurat pozeram rodnne pripady a potom pojdem uvarit tie spagety je to lahke , rychle a vyborne,,,inak dnes ma cely den boli zaludok , ako sa vystrem ked som skrcena tak v pohode .....ako keby som tam mala nieco natiahnute alebo neviem ,,,,a to len dnes, dufam ze do zajtra mi to prejde ,,, :-( :-(
@nikuska1987 mozno si iba zle spala akebo si sa nejako prudko podla a mas to citlive..neoslavujeme nijako, sporime peniaze takze ani vinko ani nic lebo musime ist teraz tieto 2 mesiace na nudzovy rezim..:D ale nevadi nam to, ku koncu roka nakupime veci do kupelni a to bude pre nas super darcek,.:) ved to poznas sama ze sa tesis zo vsetkeho co v domacnosti nove pribudne..:) chceli by sme sa aj trochu poponahlat aby sme mohli prespavat uz v juni, zatial to je take bud alebo.. Ale september to isti urcite.. Kebyze sa podari skor budeme radi a ked nie tak nie, urcite nebudeme spat v nevymalovanom alebo zaprasenom len aby sme prespsli v dome, ale uz by sme to chceli mat aby sme sa normalne vyspali kedze na gauci spat 2tyzdne je nic moc..:/
@puffu ja si tiez myslim a je pravda sak som isla spat o 23 a rano o 5 budik ...dnes to dobehnem :-) :-) uvidim ako zajtra ale snad tie cestoviny su lahke nemalo by mi to ublizit....tak oslavite nabuduce,,,,tak veci do kupelne budu pekny darcek ako si kupovat nieco menej podstatne :-) :-)poznam to :-) akurat volala som so svagrinou ze na krstiny davaju 200-250 e aj to len povedala teraz tu vyssiu sumu, tak som nahovarala janka nech nedavae 300 e ze je to strasne vela nechce ani ocut ma vytaca ,,,este ma aj brucho zacina boliet dnes mam celkovo nejake traviace problemy asi som nieco pojedla uz fakt neviem, ale sa mi zda ze som uz nieco taketo mala aj minule ....asi zajtra budem dietovat ...ja si myslim ze buduci rok v juny to uz bude realne ,,,ved postupujete rychlo a to mas skoro este rok...mozno to uz budete mat aj nakomplet dokoncene ,,,,ved vy sa budete stahovat len s papuckami do ruky :-) :-)
@puffu ahoj Lucka zase sa na teba obraciam s prosbou...nevies mi prosim poradit nejaky recept s cuketou?? mam v chladnicke a nevem co s tym a ty mas super receptiky ...dakujem :-) :-)
@nikuska1987 uf tak to je teda poriadne dost vela na krstiny, u nas sa tolko nezvykne davat...my sme mali ist dnes do londyna lenze babke sa nechce tak zrusila objednanie u lekara na inokedy...tak co uz...
no a cuketu najcastejsie robim iba ako prilohu, nakrajam na kolieska a oprazim na oleji, osolim, okorenim...ale inak raz som robila aj cukeu plnenu mletym masom a velmi nam to chutilo..
http://varecha.pravda.sk/recepty/cuke...
@puffu sak som bola fest vytocena , ale neda si povedat furt trva na 300 e ,,,,sak ja odteraz budem robit ine financne opatrenia,,,budem setrit bez toho aby o tom vedel, lebo inak sa to neda :-) :-) a dnes urobim predbezny financny plan do konca roka ...dakujem pozrem ten receptik....dnes nevarim mame este od vcera a urobim len palacinky mam tam tvaroh a treba ho minut ....ja uz som upratala uz mi ostali len podlahy umyt na dnes :-) :-) inak uz som sa poriadne vyspala a uz mi tie zaludocne bolesti presli strasne som tomu rada ....myslim si ze som to mala z unavy ....videla som to video na fb to z partizanskeho kamoska ho ta dala zdielat, ako nechapem ako moze niekto nieco taketo robit na verejnosti a este sa necha pri tom natacat sila fakt
@nikuska1987 a k tomu to je vraj 40r. zena, nejaka renata.. Aspon co si pamatam..:D ale poriadne nechutne, mne vadi aj ked sa ludia vasnivo bozkavaju napr v restike alebo parku atd.. V bare mi to nevadi lebo tam je tma a nevnimam tych ludi azd tak ale taketo veci patria do spalne nie na verejnost..
My sme sa dnes zacali obhliadat po tom obklade na svhody pred domom a budeme ich brat opat z bytce, maju rezacku takze nam narezu potrebnu dlzku co treba takze super, dnes sme objednali komplet kurenie aj izolacie takze pomalicky zbierame..:)
@puffu nevychadzam z udivu ze 40 a toto dokazuje :-) :-) hamba na 100 rokov ....v tom stebou uplne suhlasi nepatri to na verejnost .....cize budete mat plynovy kotol?? ked si riesila vtedy plynarov ....ja som isla robit palacinky cesto hotove a urobila som 3 mam taku sprostu panvicu ze sa mi lepia a nie a nie ich dopiect,,,neva zajtra urobim kysnute kolaciky z tvarohom :-) :-) a budem musie kupit novu panvicu tato nieje moc dobra dost sa na nej vsetko lepi aj oleja davam a nechapem ze preco nechce spolupracovat :-( :-( a taku hut som si robila na palacinky :-)
@puffu ahoj Lucka akurat som pozerala tvoj albumik s receptikmi a vedela by si mi poslat tento receptik?? Bravcova panenka plnena susenymi slivkami a mandlami ....chcela by som to buduci tyzden vyskusat ...dakujem :-) :-) :-)
@nikuska1987 ano, nakoniec bude v dome plyn, pridu robit pripojku v septembri, do toho tepelneho cerpadla sme sa bali ist hlavne preto ze tie profi stoja cez 10tis a jeden pan to robi v cz tak ze objedna suciastky a posklada to sam a posiela takto urobene zostavy, vyslo by to na cca 4tis ale ani zaruka ani nic tak sme radsej do takej alternativy nesli..
inak strechu uz mame komplet hotovu, takze uz iba cakame na branu a je komplet hotova, uz aj svokor natahal vodu, elektriku, omietky zaial nerobime...nie su teraz peniaze na taketo zbytocnosti a uz mozu svokrovci pomalicky stahovat takze predpokladam ze do 2-3 tyzdnov bude dom uz vypratany...:)
ta bravcova panenka je robena tak ze iba zmesas nakrajane susene slivky, s nasekanymi mandlami a majorankou, naplnis panenky, osmazis na pavcici a das do rury zapiect...tomasovi to nechuti tak sme to uz ani nerobili, viac mu chuti plnena so susenymi paradajkami ale inak k tej slivkovej odporucam dorobit aj nejaku omacku aby to nebolo suche na tanieri... napr. http://varecha.pravda.sk/recepty/brav...
@puffu ja si myslim ze plyn budete mat super ,,uz len nejaky kotol spravny vybrat ,,,,,ja som zvedava teraz koncom jula ma prist vyuctovanie na plyn dufam ze nam nepride nedoplatok bo minuly rok nam prislo
300 e doplacat a mesacnu zalohu sme platili okolo 40 e a 2 izbovy byt a teraz na 3 izbak platime 50 e mesacnu zalohu ale v podnajme sme varili na plyne, a tam bol kotol ltory mal 90-100 l zasobnik a teraz mame kotol zo 45 l zasobnikom , nevarime na plyne a v hornych izbach sme v zime nekurili tak snad nepride vela doplacat normalne mam z toho des....a tebe to chutilo?? ak aspon tebe ano tak to urobim ak ani tebe nie tak neurobim ,,,,a dakujem za recept,,,ja uz mam toho pstruha v chladnicke nechavam ho odlezat uz je naplneny zmesou a este dam piect zemiaky v supke do rury, ale najskor idem zehlit :-)
@nikuska1987 mne to chutilo ale tiez mi viac chuti so susenymi paradajkami, som to skusala lebo to kazdy ospevoval ale nemozem povedat zeby to bolo zle ale v restike by som si to neobjednala, tie susene paradajky predsa len daju lepsiu, sviezejsiu chut ako tie slivky..
Kotol zatial nekupujeme az dalsi rok niekedy ku koncu aby zbytocne nesla zaruka a nebude sa ani vyuzivat..
@puffu taze to radsej pripravim s tymi susenymi paradajkami :-) inak mas peknu profilovku :-) :-) dnes chcem len narychlo ryzu, pecene kura a salat uhorkovy sa mi nechce varit sak je strasne horuco vonku a akurat volali nasi ze poobede pridu tak idem do obchodu kupit nejaku vodu a nieco na obcerstvenie ..... :-) a dnes chcem oddychnut sak som si ani neoddychla za tieto 3 dni co som bola doma a zajtra zase do prace , ale rozmyslam ze by som si zobrala dovolenku bud ten dalsi tyzden, alebo prvy augustovy bo aj v praci ma dost ludi volno. :-)
@nikuska1987 dakujem...:) mna si inak s tou cukinou inspirovala, alebo skor mi pripomenula ze som chcela vyskusat halusky z cukiny..tak idem dnes urobit na obed, vecer ide babka do kostola tak mi s tomasom na veceru pogrilujeme...inak mi uz 3dni spime pod plachtou iba...za tych 6rokov co sme tu je to prvykrat...:D aj ze nekurime lebo vacsinou sa kuri celorocne.
mne uz pomaly pride ze je skoro koniec roka, cochvila september a o mna je koniec septembra a zaciatok oktobra ako keby uz skoro koniec roka...iba par dni a opat novy rok...uf..ale som rada ze to tak uteka...:) obaja sme uz navnadeni ze na jesen 2016 ideme z uk prec tak to dufam ze sa to teraz nespomali..:D
@puffu ako dopadli halusky??? :-) :-) pod plachtou to ako myslis v stane?? alebo nieco podobne??taky vyraz som este nepocula .....kurit celorocne?? ved aj v uk byva teraz teplo nie?? tak naco este kurit??...my mame dnes v byte 28,5 stupna taka som omracena z tejto horucavy jak keby ma ovalili .....a ja som myslela ze uz september 2015 ostane na sk,,,,myslim ze dovtedy stihnete dokoncit domcek ci?? ved to je este vyse roka,,,ozaj aj idete este tento rok niekam na dovcu?? :-)
@nikuska1987 mnam nikus, urcite vyskusaj tie cuketovw halusky.. Velmi chutne...pod plachnou/ oblieckou? My plachta volame to co davame na madrac a obliecky to co davame na perinu ale ci to je aj spravne pomenovanie netusim..:D akurat pozeram tour de france a taky lejak tam maju..:/.. V uk cez 30stupnov je velmi ojedinele,skor okolo 20tky a menej.. Boli aj take leta co iba prsalo..ale uz aj tu je leto silnejsie ale aj zima..:D kedysi tu mali iba jesen celorocne..:D
Nie, v septembri 2015 by sme chceli prespavat v dome ked budeme na sr ale zatial este nie nastalo, na sr chceme ist tesne pred porodom a zatial nic necakam..:D chceme vyuzit matersku alebo aspon vyuzit ten cas pocas tehotenstva kedze tu dokazeme pekne nasporit a robota nie je tazka takze relativne by som to mala vsetko zvladat..myslim ze dom nebude uplne dokonceny v roku 2015, bude obyvatelny ale asi este nie komplet zariadeny ale to sa da aj casom..:) ale rada by som brala tvoju predpoved ze to tak aj bude.:)
@puffu urcite skusim musim kuknut receptik, predpokladam, ze si ho pridala do albumu,,,ale az zajtra strasne zla mi ide net ,,,ked sa financne ustalime dame si zaviest klasicky tento mobilny je o nicom ,...ano ano dobre pomenovane, len mi tk nespavame tak mi to hned nedocvaklo ....ja spim len tak bez paplona :-) ja si myslim ze to stihnete ,,,,cize ked chcete ist na jesen 2016 prec to znamena ze tesne pred porodom cize v decembri buduceho roka by si uz mohla otehotniet ak dobre pocitam :-) alebo januar 2016 :-) vy budete mat este skor babo ako my to sa stavim :-) :-) lebo mi neplanujeme ani o rok ani o dva ...zajtra do prace sa mi ak nechce tak bolo v piatok dobre doma
@nikuska1987 ano, dobre pocitas...:D dali sme si termin ze ak do konca dalsieho roka sa nahodou nepritrafi tak uz budeme intenzivne skusat, uz tu pobyt nechceme zbytocne predlzovat, myslim ze zakladne veci budeme mat, nejaku usporu tiez a najvyssi cas zaclenit sa na SR, ale zase nevieme co nas pre nas buducnost prichystane tak uvidime...:D ale uz to berieme tak ze prinajhorsom zoberieme mensi uver casom, ale nam ide hlavne o to aby bol dom obyvatelny a exterier mozeme riesit aj po 5tich rokoch atd...auto mame nove takze by malo este sluzit nejaky ten cas...
inak dnes som sa dozvedela ze sa jedna rozvadza, pisala som s nou a je mi jej aj luto..:/, svadbu mala v septembri 2011, amia, urcite vies ktora lebo sme uz nieco ohladom nej davno riesili...iba 23r ma...vrj to uz dlhsie medzi nimi skripalo a byvaju v irsku aj so svokrou a ze ona ju nikdy nemala rada a huckala muza proti nej...inak som ti zabudla pred tym odpisat ze tento rok uz nejdeme nikam, mali sme ist so svokrovcami do chorvatska ale davame fasadu takze nevychadza ani casovo ani financne..a uvidime ako dalsi rok, chceli by sme ist, ale zase aj domov na dom by sme chceli ist robit a momentalne nas taha viac ist robit na dome ebo uz to je pre nas skoro take finisovanie, vyberat podlahu, malovat, stolara doriesit atd..uz sme aj nejake dovolenky na marec pozerali ale zatial to nechavame otvorene, ked by sme niekam isli tam nam treba cca 1200-1500€ a v tej sume teraz vidim radsej spalnu napriklad.. alebo sedacku...takze fakt netusim ci niekam pojdeme...urcite aspon do tatier, alebo do viedne lebo nas uz svagrovci volali vela krat tak mozno len nieco take vikendove...
@puffu sak pomaly treba zacat planovat baby podmienky na prichod dietata budete mat myslim tym dom a auto co je zaklad a keby mas matersku a tomas prijem tak na prezitie by vam to stacilo :-) :-) amia?? neviem musim kuknut nick mozno si spomeniem ,,,to im ani tri roky nevydrzalo manzelstvo - chuda dievca , ale myslim ze hlavny dovod je byvanie so svokrou ....my tiez odkedy prerabame sme na dovci neboli sak vies ,,,,,ale uz buduci rok by som chcela ist niekam na dovcu uz sa mi pyta ist niekam pri more oddychnut aspon na 2 tyzdne :-) uvidime co bude este o rok ...aj vo viedni by ste mali mini vylet a zase zmenu treba alebo aj tatry niesu zle ..keby sme teraz nemali tie krstiny a svadby tam by sa usetrilo okolo 700 e tak by sme porisili nejaky vikend na slovensku ..inak buduci tyzden si beriem dovolenku cely tyzden vela ludi z prace ma volno tak to chcem aj ja vyuzit :-)
@nikuska1987 urcite nie je jediny dovod svokra, tiez si myslim, ona aj vo vsetkom tlacila na pilu, aspon mne tk prislo, ci uz s detmi, svadbou atd...nepoznam osobne tak nemozem sudit ale z jej prispevkov som mala ten pocit...uz si zmazala vsetko z fotoblogu, viem kto ich fotil s poslem ti link na ich fotky ak ich najdem v galerii, urcite budes vediet ktora... http://www.videokocan.sk/galeria/185/... od piatej fotky su oni, nevidies ich velmi ale mozno fotky ti pripomenu...raz sme ju nieco spominali kedze riesila ci je tehotna alebo nie a utekala hned z irska na sr, nakoniec tehotna nebola...nepamatas toto?
tak na sr by sme chceli dojst nastalo niekedy pred porodom, ale nie uplne ze pred, cestovky myslim ze do 32-34tt prevazaju ale tak neskoro by som letiet nechcela, niekedy okolo 30tt co je polovica 7.mesiaca, 9mesiac je uz taky ze to moze prist v podstate kedykolvek takze nie uplne ze prist pred porodom ale najneskor ako to bude mozne...na matersku sa v uk nastupuje v 30tt takze by to mohlo takto sediet, uvidime, rok je este dlha doba ale zase nechceme odchod zbytocne natahovat a odkladat
@puffu ale tak urcite s casti prispela k tomu aj svokra tym ze im zasahovala do sukromia,,,,napriklad nasi aj svokrovci sa vobec do nas nestaraju co sa mi uplne paci :-) :-) pamatam si ze sme ju riesili aj som kukla foto, ale moc si ju nepamatam,,,ale je skoda ze 23 rocna kocka a uz rozvedena ...myslim si ze ked dokoncite domcek uz buduci rok tak aj skor odtial odidete ...teda myslim ked bude komplet zariadeny hlavne aby ste mali interier, exterier sa da postupne dokoncit uz ked budete doma v podstate si to vystihla o prispevok vyssie,,,,ja som teraz dosla domov a idem sa uz konecne najest ,,,,dnes som mala len 2 rozky a jogurt ...este som bola v dedine v tescu a v butiku chcem si kupit nejake saty na svadbu o 2 tyzdne co bude a musim zavolat janka nech ide zajtra somnou a nieco vyberieme, lebo dnes neni doma
@nikuska1987 odchod prisposobime tehotenstvu, ako sa to bude vyvijat atd, radi by sme aby nam to islo tak ze nebudeme musiet dlho cakat pokial sa podari ale tak clovek nikdy nevie a ked otehotniem napr az po polroku od intenzivnejsieho skusania tak pobyt v uk predlzime kedze sa nam neoplati plasit domov napr v 4.mesiaci..alebo ak by sa nahodou pritrafilo skor tak pojdeme domov skor, tak bolo by super kebyze dom je do konca dalsieho roka hotovy nakomplet.. Zatial budeme riesit iba kupelne, satniky, spalnu a kuchynu s obyvkou... Detske este nie lebo zo zaciatku to je zbytocn kupovat, ale postele asi kupime keby chceli prist sestri alebo nasi prespat.. Predsa 60km nie je vela ale ked je grilovacka a pod tak nemusia cestovat v noci..
Ved prave ze iba 23r a uz bude rozvedena..:/ ale aspon nemaju deti, bolo by to zlozitejsie, ani byt nemaju ani nic takze take bezujmove v tomto zmysle..vraj sa velmi snazila uz dlhsiu dobu a ze on nic, ze ju nechce v zivote tak idu od seba, zatial este byvaju spolu a v polovici augusta sa stahuje prec.. Ja som tu aj jednu registrovala co mala svadbu v aprili pred nami, no a uz je vydata opat za ineho.. Uff tak bejom 3 rokov svadba rozvod a opat svadba..inak aj ja som si kupila nove saty na svadbu..:D
@puffu ved vy dobre rozmyslate tiez by som riesila tieto veci tak ako vy :-) : :-) babatko by aj tak s vami spalo asi v spalni cize zbytocne je zariadovat detske izby ...my mame tiez prazdnu jednu izbu :-) mas prehlad o tom ako si ziju niektore nevesticky ja vobec neviem , ani si nepiem s nikym len stebou :-) :-) a minimalne sledujem fotoblogy . ale je to take zvlastne ako si mi napisala ze jedna holka rozvedena, druha uz 2 krat vydata a pritom svadbu mali v tom roku v ktorom aj my. ...saty si si objednavala z netu??ja pozrem zajtra tu v butiku alebo cez net z bonprixu. kamoska si objednavala saty z beangel a ze jej vobec nesedeli neodporucala mi objednavat z tade :-) :-)