Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@nikuska1987 planovali, ona uz posledne 3 roky nola dost nedoskava ak nie viacej.. Netajila sa tym ze hned po svadbe lebo uz nema nervy na cakanie..:D Nam prave svokor posielal fotky z garaze tak uz aj voda, elektrika je natahana, uz iba urobit poter, to by sa malo niekedy tento tyzden, stredu nahodit krytinu a uz iba pockat pokial vyzreje veniec a nahodia sa okna a brana a konecne hotovo..:) Vies co tuje tento rok nedavame ani travnik, tuje vysadime na jar asi ked budu pripojky hotove az na jeden tak to skor ani nejde lebo pripojky pojdu popri plote a travnik nesadime teraz vobec, to az ked budu chodniky hotove tak uz potom, travu posejeme az na uplnom konci, to uz mozno aj na sr budeme lebo skor sa nam neoplati, treba sa aj o to starat, polievat a svokrovci tam chodia raz za tyzden
Odpovedať
@puffu tak sa im zelanie splnilo inak sranda ked sa zadari hned na prvy sup :-) :-) tiez pravda s tym travnikom treba zalievat , ale som myslela ze svokrovci su uz vas kazdy den pripadne kazdy druhy ke byvaju tak blizko ...inak som kukla MK a ten obed co s dnes pridala foto mnam,,,ak budes mat cas mozes mi poslt aj postup ..normalne si mi narobila chute - som hladna ako som videla tu foto, ale cakam kym janko dojde domov a potom ohrejem pre oboch ...a chutovo to bolo dobre??
Odpovedať
@nikuska1987 ano, bolo to super, uz som pridala recept na kona len ma babka trochu otravovala..:D no a kuracie osolis, okorenis, zprudka ozmazis a poukladas do zapekacej misy, na kazde maso das 2platky avokada a mozzarely a das zapiect do rury na 30min, fakt chutne a stavnate.. Mnam..:) este mam jedno prso v rure na veceru.. Nam zacalo strasne prsat, prsi uz mozno 2-3hodiny.. Tak teraz co sadia zeleninu tak chodia 2x do tyzdna ale inak iba raz, svokra nesoferuje a svokor je dost zaneprazdneny, sice je kazdy den na stavbe a nieco robi tak by sme ho neobtazovali este s polievanim travnika..
Odpovedať
@puffu dakujem idem si ho obkopirovat a vlozit do priecinku a asi urobim v stredu , zajtra chcem piect pstruha so zemiakmi :-) :-) alebo to urobim zajtra este uvidim ci zozeniem v meste avokado snad ano :-) nam prsalo v sobotu tak prudko a priotm vobec nehlasili dazd...akurat sme mali rzkopany dvor co janko kopal kanal na eektriku musime dat od skrinky ku garazi moj oco nam to bude robit a ja som umyvala okna a zrazu lejak....a zase na zajtra hasia dazd ale zase 33 stupnov .....myslim ze este aj s tym polievanim by bol ochotny vam pomoct, ale tak vy viete :-) :-) jooo tak sa mi drieme a t este nieje ani 20.00 dnes zase pojdem spat o 21 :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 len dj pozor aby avokado bolo dozrete, ma byt takej tmavsej farby lupka nie svetlo zelena a zelena ok? Prinajhorsom ti dozreje doma ale urcite nerob z nedozretym avokadom.. Ano viem zeby polieval ale nechceme ho ustvat, ma svoje roky, fajci a uz teraz sa bojime ked robi stale cosi sam aby nedostal infarkt atd.. A dvor nas az tak netrapi.. No dnes sme volali s plynarmi a pripojky sa budu robit v septembri tiez.. Este taky mily panko ze on urobi radsej v septembri( chceli sme az v oktobri kvoli financiam) a splatnost fakturi da do konca oktobra..:) takze super, tesime sa.. Ja len dufam ze nam bude vsetko financne vychadzat a ze to dobojujeme nejako, strasne by som chcela mat uz tie mokre procesy hotove tento rok ale malo by to vychadzat, sice o chlp, rezervu mame iba cca 1500€ ale ceny za omietky, fasadu a potery fixne takze by nemalo velmi co vyskocit, garaz hotova takze tam tiez nic , jedine ten plyn a vsetky pripojky mozu vyskocit, zatial sme dali cenu 2000€ a nemyslim zeby sa to predrazilo o 1.500€ takze dufam ze budem v oktobri spokojna a napisem ti ze sa vsetko stihlo..:) My mame opat take klasicke uprsane anglicke pocasie..:/
Odpovedať
@puffu ok dakujem ti za radu :-) :-) snazim sa vzdy vybrat take zrelsie,,,dnes som cez prestavku nestihala kupit avokado, ale kupila som si tricko :-) tak myslim si ze tento rok stihnete vsetko co mate v plane,,,uz teraz ste dost postihali a ozaj mozete byt maximalne spokojny :-) :-) a s dvorom mate cas ved aj tak tam este nebyvate radsej ako si napisala tie pripojky aby ste aj v zime mohli robit vnutri .... u nas je akurat burka a lejak ,,,, a ja zase sama doma tak idem este trochu upratat a najest sa :-) :-) inak dnes bola ta pani nas pozret co je pn, je velmi pochudnuta, ale ze sa citi lepsie a vraj od 1 augusta nastupi do prace sme sa jej pytali tak ak nastupi do prace ja si zacnem hladat cosi insie, aby som potom zas neostala na urade
Odpovedať
@nikuska1987 a to je nejako vazne chora ked je tak dlho na marodke a ked tak pochudla? aj nas majster je opat v nemocnici, v sovotu ma prist tak som zvedava, ked je dlho na slnku tak mupride zle alebo nieco take..svokrovci dnes skoro rano isli do rakuska za svagrinou na 3 dni ju pozriet takze aj tak sa neda teraz nic na dome robit ale vcera co nam posielal fotky z garaze tak sa nam velmi pacila a sme spokojni...
Odpovedať
@puffu ked kolegovia maju nato rozne nazory- jedny tvrdia ze ma psychicke problemy, iny ze je hypochonder a choroby si namysla, iny ze sa jej paci byt doma, potom zase som pocula ze jej zistili neuropatiu - nejaka porucha neurologicka- problemy s nohami ,,,,no ja ked som ju videla tak som zhodnotila ze musi byt nejako chora aspon na prvy pohlad vyzera hrozne vychudnuta. dopichana z infuziek z nemocnice....co mam kolegu brigadnika tomu sa zase javi ako psychicky chora tak sama nedovoim si hodnotit jej zdravotny stav...,ja len potrebujem vediet ci pride, alebo ne aby som sa a ja vedela podla toho zariadit ...tak vas majster by mal asi zmenit povolanie, ked ma take zdravotne problemy :-) tak hlavne ze sa vam garaz paci, ste spokojny a zmestite tam vsetko co treba :-) :-) ja som pred pol hodkou dosla domov pozeram nakupne maniacky :-) a pojdem varit dnes rychlovka - vyprazane kuracie prsia, ryza a uhorkovy salat
Odpovedať
@nikuska1987 u nas dnes varil tomas, hovadzie s paradajkovou omackou a zemiakmi.. Ja som pozerala tour de france a inak nic.. Zajtra by som chcela pocvicit len sa mi nechce este..:D stale sa citim trochu nesvoja, boli ma hlava uz tyzden.. Asi z toho prechladenia, ale aj tomas je trkchu nachladeny tak to bude asi z toho ze rano otvara na polhodinu okno tak asi sme prechladli, teraz uz 2 dni neotvara tak uvidime.. Inak nudny den, babka trochu rozvulovala ale uz o chvilu koncim takze super..
Odpovedať
@puffu ahoj tak mas super ze sa tomas realizoval ....kiezby som sa aj ja dozila od janka nejakeho obedu, večere čo u neho nehrozí. Ja som v práci, došla som z prestávky a idem opäť makať...už to pojdee teraz rýchlo po prestávke a o 14.30 hor sa domov...inak tiez nemame nič nové od včera. aj sa mi niečo marí, že som ti chcela niečo písať, ale neviem si spomenuť teraz :-) :-) z prechladnutia ta može bolieť. lebo aj ja ked mam nadchu tiež ma bolieva hlava z toho, ale to ti prejde keby si to skusila vyležať.
Odpovedať
@nikuska1987 tak my sme sa vcera dozvedeli super spravy, lepsie povedane presne sme vypocitali kolko m2 mame na omietky, presne kolko izolacie nam treba atd a zmylili sme sa o skoro 2tis takze omietky ideme davat uzteraz a nie v septembri takze sa tesim ze to tak vyslo a ze uvidim omietky uz teraz a fasada je dojednana na 8.9 ze pridu a zacnu rozkladat lesenie takze super tak to ti uz teraz rychlo zbehne v praci...ja cakam dnes alebo zajtra nejake zasielky, som objednala saty, aj tomasovi vapku a este si aj nejake proteiny objednaval a skusili sme kupit aj kuraice prsia z farmy, prinesu az domov, trosku lacnejsie ako v supermarkete tak uvidime ak obudu chutit ale dufam ze ked z miestnej farmy tak nebudu moc umele, myslim ze umelsie ako v supermarkete byt nemozu...:D
Odpovedať
@puffu no tak to parada , ozaj super spravy sa tesim stebou..... vidis ja som ti pisala ze urcite vam to vyjde podla planu :-) :-) :-) takze omietky zacnete robit uz teraz v july ci v auguste?? uz idem spat bo vela hodin a zajtra chvalabohu piatok ,,,dnes som sa dostala na net az teraz aj to ti len odpisujem a idem spat...ake saty si si objednala?? myslim si ze budu lepsie tie prsia z farmy ako z hypermarketov, ani ja uz nekupujem v hypermarkete, ale v klasickom masiartve a dovoz zo slovenska ..podporujem slovensky trh :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 saty na bezne nosenie, dnes nedosli az zajtra asi..dnes ma opat bolela strasne hlava, ani tabletky nezaberali a to som ich zobrala az 3.. A nic, az na vracanie mi z toho bolo.. Nechapem normalne.. Aj teraz ma boli ake nie az tak ako cez den.. Aj s tou hrckou na hrtane asi pojdem skor, pockam asi este tyzden ci nezmyzne a ak nie tak sa objednam k doktorovi lebo clovek nikdy nevie, nemusi to byt nic a aj moze byt nieco vaznejsie.. Omietky niekedy v auguste..takze super, tesim sa
Odpovedať
@puffu a dnes uz dosli??? byt tebou asi behnem k lekarovy cim skor ...radsej skor ako neskoro,,,,ale je zaujimave ze co to mozes mat , alebo z coho...zeby z tej nadchy?? ja som dnes taka unavena z prace...dnes bol blbec den najprv sme nevedeli najist papiere, lebo maju v archive bordel a po druhe novy scanar, kopirka v jednom ku koncu zacali blbnut pocas tlacenia robi na boku pasik,,,,tak sa tesim na vikend sice nebudem oddychovat ale aspon sa vyspim ....to uz ked dojdete domov v septembri tak omietky budete mat hotove zase to bude inak vyzerat :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ano, uplne to bude vyzerat inak ked uz budu omietky, do konca mediaca kupujeme aj izolaciu do podlah, dali nam o 200€ lacnejsiu ponuku oproti inym eshopom ale iba do konca jula takze to zoberieme lebo predsa tych 200€ je pekna suma na usetrenie.. Dnes ma uz boli hrdlo, tak som aspon rada ze sa to prejavilo..:D vcera a dnes som cely cas ked som mala volno lezala, nasadila som si paracetamol a chcem aspon tyzden byt v takom kludovom rezime a uvidim ci to prejde ale mam taky pocit ze ta uzlina na krku ustupuje a je mensia tak to moze byt z toho prevhladnutia, este aj ten herpes atd takze asi jedno z druhym suvisi.. A co mate na plane cez vikend? Nieco na dvore?
Odpovedať
@puffu kazde euro je super ked sa usetri :-) :-) cize do konca tohoto mesiaca ak som to spravne pochopila,,,tak vidis este budete aj v predstihu a si sa bala ze nestihnete to co mate v plane :-) :-) len to neprehanaj s tym paracetamolom, lebo tam sa moze uzit len nejaka davka vo velkom mnozstve skodi peceni ....ale tak je dobre ze ti to ustupuje to je dobre znamenie ....no ja budem zajtra doma upratovat a janko zajtra bude makat a v nedelu chce ist na burzu predat nejake holuby tak pojdem s nim, ale nic specialne nemame v plane ...na dvore nebudeme robit vobec nic nieje co zatial a pocasie tiez nejako nepraje.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikuska1987 nam by mali dojst zajtra strechari a majster robit potom tak som zvedava, dnes svokrovci dosli z au tak im bude tomas volat, ano do konca mediace objedname izolaciu, tak vychadza to teraz vsetko pekne...:) my sme sa najviac bali ze nam nebude vychadzat financne lebo fasada vyjde drahsie ako sme predpokladali ale dali sme si nacenit este jednu variantu tak uvidime podla ceny pre co sa rozhodneme nakoniec ale keby bol cenovy rozdiel 3€ na m2 tak asi pojdeme do tejto alternativy.. Nie neprehanam s tabletkami, nie som vobec tabletkovy typ takze sa im snazim skor vyhybat a beriem ich az ked to je nevyhnutne..
Odpovedať
@puffu tak pekne postupne sa vam to risuje, snad vam pocasie vyjde u nas dnes boli slabe prehanky cize nemusi zajtra prsat na vychode ...nieco ta vyjde drahsie, nieco lacnejsie tak sa to tak vyrovna :-) :-) aj tak velmi dobre vam to ide s tou stavbou :-) :-) :-) ja tiez som taka ista ked nemusim tabletky nejem ich nechcem si znicit zaludok a pecen,,,dokonca mi jedna lekarnicka vravela ze niektori ludia uzivaju napr panadol kvoli spanku, aby mohli spat ako nechapem krmit sa takym svinstvom ,,,,vy co mate v plane cez vikend?? ja by som si mala vymysliet na zajtra program ked budem cely den sama doma okrem domacich prac, mozno skocim do dediny pozret do obchodov co maju doobeda :-)
Odpovedať
@nikuska1987 asi nic nemame v plane, viac menej sme vsetko poriesili dnes, strechari nepridu zajtra lebo mali reklamaciu na krytinu a tym padom tento tyzden stali tak ze musia ist dokoncit najprv ten dom v ktorom aj byvaju ze pridu o tyzden, nam to nesuri v podstate , do 22.7 mame cas a dovtedy musi byt strecha nahodene, vlastne ani nie lebo krov uz je a motor na branu upevnuju na krov takze super.. Ja inak tiez nechapem takych ludi co ci sa bolavy vlas davaju tabletky, my sme mali takeho spoluziaka a jeho mama bola dokonca este lekarnicka a vkuce nejake vitaminy plach do seba a ja nie som ani za take veci ak su prehanane, on bral aj 10roznych pocas vyucovanie..
Odpovedať
@puffu tak mozete oddychovat ja uz by som konecne uvitala keby sme s jankom isli cez vikend niekam bud na vylet, alebo nakupy do Nitry, alebo nieco aby sme vymysleli ,,,,,a tak hlasia na zajtra aj dazd tak mozno by aj tak nepracovali a este ked s tym nesurite ...ja tieto umele vitaminy neuznavam podla mna je to len farmaceuticky biznis ...niet nad svieze ovocie a zeleninu a taku bio - doma pestovane :-) :-) inak aj ja co mam kolegynu tak ma cez 50- 55 rokov slobodna, bezdetna tiez sa stale napchava nejakymi vitaminmy ako nechapem, ale nevadi - neriesim :-) :-) ja ked tak uzivam maximalne zelezo, lebo mavam anemiu tak na doplnenie, ale tiez teraz neuzivam nic :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ja pouzivam rybi olej a v lete betakaroten...tak naakoniec neprisli ani majstri urobit poter lebo lialo ale svokro uz urobil komplet elektriku v garazi, takze vsetko pripravene aj pre fasadnikov, voda je v dome dokoncena tiez este sa musi vyviest kabel vonku na videovratnika a osvetlenie a mohlo by sa uz omietkovat lenze stale tie veci su v dome tak musime cakat...ale dufam ze do konca mesiaca to uz bude prestahovane vsetko, no a sa stavim ze potom nebude moc omietkar...:D
Odpovedať
@puffu ale aj tak ste na tom super a vyzera ze tento tyzden bude aj pekne pocasie, aspon podla predpovede....ja makam nejako nemam cas chodit na net ani vcera som nestihala ani dnes doma asi nestihnem ...my nemame nic nove, len take bezne veci :-) ten videovratnik budete mat super :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 no zato my mame velke veci...:D vies ta tomasova sesternica co sa mala vydavat,potom ze on nechcel, potom sa vyklulo ze je tehotna atd, tak ze sa rozisli, vraj odisla k rodicom lebo to je jeho podnajom takze vraj ju vyhodil ale tomu moc neverim, no a ze si teraz zariaduje izbu doma pri rodicoch kedze jej rodicia zdedili rodicovsky dom tak su tam 2 volne izby kde byvali pred tym stary rodicia...no a vraj tomas bude krstny, zatial sa s nami o tom nikto nebavil aj ma udivuje ako nabrali veci rychly spad kedze este minulu stredu sme s nou volali ze ako sa ma, lebo bola na velkom ultrazvuku tak ze bude dievca a ze sa Marek tesi, no a vidis teraz...tak uvidime ci nam nenarusi nasu financnu situaciu to ze tomas bude krstny, no a u nich v rodine sa berie tak ze sa dava chlap a zene rozdielny, nie manzelia atd a automaticky som aj ja krstna hoci nie papierovo ale oni to tak maju zauzivane, neviem ci aj u vas to je tak ale u nas nie...:D tak mala by sa mala narodit den pred mojimi narodeninami...:D tak uvidime, neviem ci ja mam magnet v sebe na pritahovanie alebo co...synovec je den po mne a by bola sranda kebyze nase krtna den predo mnou...:D takze do novembra uvidime co sa bude diat a ako to dopadne ci budeme musiet brat opat extra dovolenku na sr na par dni co by islo do penazi a samozrejme aj tie krstiny...
Odpovedať
@puffu fuuha tak to ozaj nabral rychli spad zivot Tomasovej sesternice, aj to ze budete krstny ...ved uz by vam tto mohla minimalne oznamit, aby ste sa aj vy vedeli zariadit ako si napisala ci uz vybrat dovolenku, alebo financne... :-) no u nas je to tak ze nase krsnata sme obe krstili my ako manzelia,,,este som nepocula ten sposob ako to mate zauzivane vy, ale ako sa vravi iny kraj iny mrav :-) :-) to by bolo mile keby sa narodilo babo den pred tebou, alebo dokonca den v tvojich narodenin :-) :-) ja som ti v praci len rychlo odpisovala pocas pracovej doby bo cez prestavku som si bola pozret nejake tricko no nic som si nekupila :-) aspon som usetrila...ja som dnes taka unavena nevyspata cez vikend som malo spala a dost som makala celu sobotu tak to citim,,,,az mi oci zatvara od unavy , a dnes nerobim vobec nic len riad umyjem a idem si kupit nieco sladke - neskutocnu chut mam na sladke :-) :-) :-) inak dnes som dosla nato, ze vlastne si uz piseme skoro 4 roky ved uz 3 budu co sme mali svadby a sme si zacali pisat nejakych 8 mesiacov pred svadbou nie?? :-) :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ani u nas to nie je zvykom, ze automaticky som aj ja krstna hoci nebudem..:D a este maju taky zvyk ze potom by mali byt oni nam.. Akokeby vracias, ale to som tomasovej mame hned povedala ze ja sa nebudem drzat toho ci som niekomu krstna alebo nie ale podla toho koho budeme chciet dat.. Vtedy sa to riesilo ked svagrina bola tehotna a uvazovali aj nad tomasom ako krstnym tak ze potom bude ona krstna aby sme vratili..:D take cudne niektore zvyky..tak sme sami zvedavi, myslim ze ona este sama nevie co bude a ani jej to nezavidim, myslim ze je na rizikovom lebo uz raz krvacala, uz by mala byt niekde v polovici 6.mesiaca ked ma termin v novembri.. Aj nam dnes boli robi tie potery v garazi konecne takze super.. Mne sa akosi tiez nic nechce, unavena som ale ani spat sa mi nechce..:D Ja som sa zaregistrovala v januari 2011 takze ano..:) budu to skoro 4 roky.. Waaw..
Odpovedať
@puffu @puffu to je aj u nas tak ....ako prvych by sme museli volat jankovu mladsiu sestru a potom toho kamrata co sme im boli teraz krstit...tiez sa to tak vracia ,,,,aj teraz v sobotu 19 ideme na krstiny ako hostia....vecer o 18 je omsa a potom to maju v bowlingu tu v dedine ....veru tie zvyky tiez ma niektore vytacaju, ale neporadim si ....absolutne nezavidim jej situaciu je na rzikovom a este ked sa s nou partner rozisiel ona sama s dietatom ani vlastne byvanie nema ...a ten jej partner musi byt iny pripad ked ju opustil akurat pocas rizikoveho tehotenstva ....aj pocasie vam prijalo na pracu v garazi :-) :-) a uz ti presla ta hrcka?? uz sa citis lepsie?? ...ja tiez tuim som s registrovala v january 2011 musim to kuknut :-) ano kukla som a v january ako som napisala....my sme dobre herecky spolu sme riesili svadbu, spolu sme riesili byvanie :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 zeby sme aj deti este spolu neriesili..:D ano hrckami prechadza, uz je o polovicu mensia, vdaka za opytanie..:) S tou tomasovou sesternicou sa to asi dalo cakat, ona zalubena az po usi, on ju mal na haku, vzdy jej vsetci hovorili nech ho necha ze on o nu nestoji.. Neviem ci sa bala ineho vztahu alebo sa bala ze si uz nikoho nenajde, ze roky idu a chce rodinu a vidis to.. Tak ma aspon dieta ktore chcela ale nebude to mas urcite lahke.. Ona nie je velmi spolocenska, ani sa o seba nejako nestara, v oktobri bude mat 31r, zasila sa teraz k rodicom na dedinu tak nema ruzovu buducnost co sa vztahu tyka..nemyslim tym ze je stara ale tym ze ona je taka strasne dobra, kazdemu chce pomoct a nenarodila sa do dobrej doby.. Neviem ci vies ako myslim..ale je mi jej luto.. My v rodine nemame take zvyky ze vraciat krtnych..:D mne to pride take cudne..:D
Odpovedať
@puffu no ved toto heh :-) :-) som rada ze uz ti je lepsie a nemusis navstivit lekara :-) ...mozno ze som pochopila co tym myslis, aj mne je jej luto chuda sesternica ozaj to bude mat tazke , ale snad si este najde nejakeho partnera ktory prijme aj jej dieta, alebo mozno ten jej expartner sa nejako uvedomi ,,,,strasna nezodpovednost urobit dieta a potom odkopnut aj matku aj to dieta,,,ved to male za to nemoze ..uprimne nechcela by som takto dopadnut,,,viem o com to je mam jednu kamosku teda byvalu kamosku ostala tehotna v 19 , partner ju opustil bo neveril ze chlapec je jeho ...teraz stale zije s rodicmi, tusim ma aj nejakeho partnera a ma aj pracu, ale neviem o nej nic viac niesme v konatakte ....a je to tazke ked zena vychovava sama dieta ....aspon si mozete sami vybrat krstnych tak to mate dobre...my uz musime mat tych co si vybrali nas takze sa vracaju krstny ....ale nejako mi to neprekaza :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 mi neukazalo ze si mi pisala, divne.. Tak vraj on jej povedal ze sa nechce viazat a mat zavazky.. Tak ze sa zbalila a odisla, vraj az teraz si uvedomila ako sa k nej sprava atd.. Tak mozno sa on zmeni po narodeni dietata a mozno to spolu skusia opat.. Ale ja by som do takeho vztahu opat nesla.. Sama som zvedava ako sa to vykristalizuje kedze uz jeden rozhod mali a potom sa dali opat dokopy.. Ja som teraz v praci tomas isiel na letisko pomoct sesterniconej dcere s nastupom ba spravny bus lebo je prvykrat v cudzine, ide tu brigadovat tak sa oni rodicia bali tak isiel tomas aspon tam ju pockat a da ju na spravny bus..:)
Odpovedať
@puffu to sa aj mne stava ze neukaze ....ja by som tiez uz nesla do vztahu ked uz raz bol rozchod....mam aj taku skusenost aj tak sa ten clovek nezmeni , stale je to dokola to iste a mat vztah v ktorom sa dvaja stale rozchadzaju a opat k sebe vracaju je podla mna strata casu, ale tak mozno toto je iny pripad, lebo predsa tam uz je dieta :-) :-) ja makam vcera mi nevydalo ist na net, bola u nas burka, elektriku sme nemali....tak sesternicina dcera bude brigadovat v uk, niekde blizko vas?? aspon niekoho blizkeho tam bude mat :-) inak v piatok mam volno - mam vela nadcasov tak si ich vyberiem a doma upracem kedze v sobotu ideme na tie krstiny vecer o 18 je omsa tak nech sa nenahanm cely den este aj s upratovanim a po omsi je oslava v bowlingu
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?