Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@nikuska1987 mne vcera nesiel net tak som tu nebola, ano pocasie bolo na sr super, v tatrach tiez, ani mracik a velmi teplo, ked sme odchadzali z tatier rano o 8 9 tak bolo 24stupnov..aj som mala upal, prave predvcerom sa mi zlupala hlava ale tak ako este nikdy..:D nas poriadne osmazilo a to sme mali aj 15faktor krem ale bolo super..ja som teraz v praci, o hodinu idem varit a od 3 by som uz mala mat volno az do 9 vecer..
Odpovedať
@puffu ani ja som tu vcera nebola v praci som bola do 15 a potom som dosla domov...dosiel k nam jankov kolega, ja som isla ku kamoske s notebookom potrebovala nastavit magio a potom ona dosla ku nam a bol vecer .....a dnes som dosla domov o 15.20 tak som tu len na skok,,,,,tak to ta dobre chytilo slniecko ked az taky upal si mala ......co dobreho si varila??? ja som nevarila skoro tyzden sme mali co jest ....zajtra budem varit zase na 2-3 dni
Odpovedať
@nikuska1987 na obed bola sosovicova polievka so zemiakmi a udenym masom, potom losos a zemiaky v rure a salat k tomu a na veceru som varila kuracie sote s ryzou... inak uz mame vybratu omietku na dom tak sa tesim kedy sa to bude realizovat, a sme zvazovali ci nedat uz teraz ale nakoniec sme sa rozhodli predsa len pockat do septembra ked budeme doma lebo clovek nikdy nevie, ked to uz bude hotove nakomplet tak nemozeme nic menit a ked budeme pri tom tak nas mozno nieco oslovi ine atd...ale co je tych 80dni do odchodu...:D zbehne to rychlo..
Odpovedať
@puffu no tak ty si dnes varila ako v zavodnej jedalni ....teba sa by som tak chcela mat doma aby si nam vyvarala taketo dobrotky ;-) ;-) omietku do interieru ze??? uz odpocitavate dni do odchodu??? ja som dnes taka unavena sa mi nechce ani len rozpravat este umyjem podlahy a koncim na dnes ......aj som hodila slofika na 15-20 minut nepomohlo :-( :-(
Odpovedať
@nikuska1987 omietku uz davame teraz, dufam ze do mesiaca pride majster a urobia to...garaz by mala byt za 2 tyzdne uz dokoncena a potom uz iba svokrovci musia vypratat ich veci z domu do garaze a mozu prist omietkari, vonkajsie omietky davame az ked budeme doma cize v septembri...:) na tie sa tesim ebo konecne bude dom vyzerat ako dom...:) ja som tiez nejako unavena ale to bude tym pocasim, take nijake pocasie, jedine ubija...:/
Odpovedať
@puffu ahaaa vonkajsie cize fasadu budete robit az v septembri uz som v obraze nevedela som ci vnutri, alebo vonku ......asi tym lebo aj u nas v praci tiez sa stazovali viaceri na unavu ,,,,ale je aj piatok cely tyzden v praci po pobediach doma, alebo vybavovacky a este aj nedostatok spanku robi svoje .....inak uz super ze aj vnutri uz vam robia omietky uz sa to bude aj vnutri rysovat ....inak videla som Mishitine fotky malej na MK ta jej mala cela po otcovi :-)
Odpovedať
@nikuska1987 prave som kukla, ale ano je uplne po nom ale mohli jej dat kus lepsi strih ako taky na misku, aspon mne pride taky cudny ako miska polozena na hlave a ostrihanie dookola okolo nej... som rada ze sa nam to pomaly rozbieha lebo ta garaz bola nekonecna, vzdy nieco vyskocilo a do oktobra by sme mali mat koplet urobene omietky, fasadu, potery, kurenie, schody pred domom a aj striedku v predu a aj nad terasou takze vyzera tento rok celkom zaujimavo a dalsi rok mozeme zariadovat...:)
Odpovedať
@puffu ten strih som si vsimla aj ja a tiez sa mi to nepaci , ale tak ked sa to im paci ....ale uz ste pekne postupili .....uz buduci rok zacnete zariadovat to ta bude najviac bavit ,,,,,aj my by sme chceli na zimu kupit sedacku a dorobit kupelnu ,,,teraz sa robi ta garaz a snad sa to stihne aj zateplit do septembra ...som zvedava co sa stihne tento rok ked kolkokrat sa vyskytnu aj necakane vydavky a ja som mala zatial len jednu vyplatu aj to dost slabu kedze som robila len od polky mesiaca a na 4 hodiny .....som zvedava na dasiu vyplatu ...inak som ti raz odpisovala a padlo mi spojenie ach tento internet by som ho slahla von oknom ]-(
Odpovedať
@nikuska1987 tak to ano, vzdy necakane vydavky, nam teraz tiez vyskodila vodaren, kupili sme si kavovar lebo bol v akcii, iba pakovy nie automaticky, cakame na neho tak som zvedava, teraz operacia oci...ale sme si povedali ze tie 3 mesiace musime minat minimum aby sme mali dost penazi hlavne na omietky, fasadu, pripojky a kurenie, ked sme priblizne pocitali ceny tak by sa nam cca 1500€ malo zvysovat co je akurat na tie veci ktore vyskocia kedze sa vzdy vsetko navysuje tak dufam ze to vykryjeme financne a ze sa budeme koncom septembra tesis z toho kolko sa tento rok spravilo...:)
Odpovedať
@puffu my musime teraz menit rozvody do auta sme davali aj novy olej 45 e a novu nadrzku na olej 85 e teraz buduci mesiac krstiny tam pojdu dake peniaze na ten dalsi mesiac 2 svadby tam musime vratit peniaze ako hrozneee uz mam toho plne zuby ....este sme nerobili oslavu statnic, nase narodky sme neoslavovali a chceme este urobit den otvorenych dveri alebo inak nazvane kolaudacnu party ...a neviem kedy to vobec stihneme aj casovo aj finacne ....vy aspon investujete do domu :-) :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to hej, do takych veci ide penazi neurekom, ja som na jednej strane rada ze se prec a nechodime na vsetky svadby lebo to by nas asi zruinovalo, sice mam rada svadby ale ked si predstavim ze v roku 2014 sme ich mali absolvovat 7 tak sa mi hlava kruti...:D, som zvedava kolko svadieb dalsi rok, myslim ze tomasova sesternica bude, potom jeden kamos/aspn sa to u neho tk risuje/ a aj tomasova sestra ma vaznejsiu znamost tak uvidime ako dlho ich bude bavit chodenie a kedy sa vezmi, predsa uz ma 28r tak si nemyslim ze budu spolu chodit niekolko rokov a az potom svadba, priblizne rok su spolu a myslim ze maximum rok a pol a sa zoberu..ja sa tesim uz na dalsi rok na sedenie na terase...:)) konecne to bude aspon zvonku ako tak hotove, chcem dalsi rok trosku posadit nejake stromceky aby to uz zacalo rast..tuje by som chcela mozno este teraz na jesen, uvidim ako financne vyjde kedze chceme metrove tuje a rba nam ich cca 60ks
Odpovedať
@puffu ja dufam ze buduci rok nebudu ziadne krstiny, ziadna svadba lebo uz ma to nebavi.....uvidite ako na rok to bude u vas so svadbami a taaaak , ale podla toho co pises to tiez vyzera ze budete mat pestre :-) mozno ze by vam staciil aj 0,5 m tuje lebo ked tam chcete ist byvat o rok o 2 a zevraj tuje pokial maju vlhko a slnecno tak narastu az 0,5 m rocne ....aj nase niektore rastu rychlejsie ine pomalsie ,,,,ale hlavne je ze rastu ...my tento rok nestihneme sedenie ani pristresok urobit vonku tak na jar uz asi sak to tak rycho vsetko leti zajtra je prvy letny den nie??ci az 23??? sak ani neviem a kym by sa to postavilo aj leto skonci :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ano, dnes je prvy letny den...zbehne to strasn rychlo si myslim...ved uz sme za polovicou roka a ani nevnimam ako ten cas leti...nenazdame sa a uz budeme pripijat na stastny novy rok...:D tuje v priemere rastu cca 30-40cm za rok ale to iba tie rychlorastuce, este netusim ake dame ale asi tie rychlorastuce, slnka tam je dost tak dufam ze budu rast, zatial zavlazovaci system nebudeme robit to mozno az na dalsi rok ale iba ja urobim taky domacky, natiahneme hadice a dame ventily na stustanie vody a hotovo,zavlazovaci system bude na svete...:D inak dnes mame pekny slnecny den, ani mracik na oblohe...:)
Odpovedať
@puffu tak sa mi dobre zdalo ale u nas to ako prvy letny den nevyzera viac zamracene ako slnecno a teploty ked vykukne slnko je pomerne teplo ale ked zajde tak obliekam mikinu ....my mame tuje smaragdove a nase tuje polievame pomerne casto a niektore sa mi zda akoby zastali v raste ze nerastu ale mame ich aj husto posadene podla mna by sa pytali redsie posadit, ale kedze su male az tak im to nevadi ...ja som dovarila pred chvilou a pojdem este umyt podlahy a kupelnu a na dnes koncim tiez mam dnes kriticky den ze sa mi nechce ... :-( :-( akurat davaju daky film na dome tak si ho asi idem pozret :-) .
Odpovedať
@nikuska1987 my mame pekne aj dnes...:) vcera nam dokoncili garaz po veniec a cakame na strecharov, pridu v sobotu lebo skor nemozu a dalsiu sobotu pridu dat kritinu a potom uz konecne moze prist brana a zacne sa stahovat vsetko tam... my sme pred chvilou doobedovali, opat som varila 3 jedla lebo aj tomasovi zajtra balim jedlo lebo ide na kyslik a vzdy tam je hladny tak mozno posledny rok si bali desiatu so sebou.. inak vcera nam dosiel kavovar, celkom fajn, trochu nemotorny ale za tie prachy super, ani som viac necakala...:D dnes nam ma prist jeden chlapik pozriet satelit lebo nam nejde, asi co boli tie silne vetry tak pohlo s parabolou a nechya signal takze dufam ze dnes uz budeme mat telku konecne mozno po 2-3 mesiacoch...
Odpovedať
@puffu ahoj u nas je zase polooblacno akurat si chystam umyt vlasy a snadvyjde slnko nech sa mi vonku uschnu .....no tak same dobre spravy s tou garazou :-) :-) a co dobreho si varila???boooze ty si taka sikovna v tej kuchyni ... :-) :-) ja som nevarila noc dojeme co nam ostalo ,,,,my sme mali doobeda navstevu bola tu jankova sesternica s rodnou a teraz akurat kamaraat nam pisali nech dojdeme na kavu ku nim ony boli u nas vcera ale jankovy sa nechce tak som zvedava ci dojdu ony alebo ako sa dohodneme ....preco nemotorny??? to ste nemali 2-3 mesiace satelit?? ale ked mate net tak vam ani nechyba ...to v UK chodia takto opravovat trebars satelity aj v nedelu??
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikuska1987 to pride nejaky slovak co s venuje skylink, alebo montuje ludom satelity, robi to iba popri zamestnani a nacierno cize iba vikendy a kavomar je nemotrny preto lebo je lahky a treba ho drzat ked davam paku, aj tie tlacidla su take umele dost, ale za 40libier...:D super...:) ani sme nemali v plane kupovat ale bol v zlave zo 120 na 40 tak nekup...:D a co som varila? take fitnes kura/kuracie prsia, sampinony, paprika, susene paradajky a trochu kozieho syra/ a ryza k tomu, potom varene zemiaky a kuracie s kecupovochilli omackou a salatom a na obed bola zivanska, to su vsetko take rychlovky a za hodinu a pol som mala vsetko navarene a upratane
Odpovedať
@puffu ahaaa tak :-) nas je zase tazky a rozmyslam ze by som ho vytiahla naspat na kuchynu len mu treba najist miestecko zbytocne je v krabici zabaleny..... aj sme ho dali na bazos a bazar ale nenasiel sa ziaden zaujemca .....hmmm sikovnaaaa porad mi prosim ta co uvarit na zajtra lebo stracam fantaziu ...nieco rychle ked dojdem z prace to budeme mat uz ako k vecery ...inak uz davno si nepridala ziaden receptik aspon co sledujem
Odpovedať
@nikuska1987 ano uz som dlho nic nepridala lebo nemam ziadnu muzu momentalne...:D povacsine oprazim kuracie prsia narychlo s nejakou zeleninou a je to...my zajtra robime asi len halusky a na veceru neviem, uvidim este...ale celkom mam chut na zapekane cestoviny s kuracim masom, nejakou zeleninou, syrom a kecupom alebo nejakou podobnou kecupovou omackou..
Odpovedať
@puffu to vsetky receptiky co si davala si si vymyslala?? alebo si mala nejaku inspiraciu a si ich upravila podla seba .....asi urobim tie spagety s krevetami sme davno nemali od teba co mam receptik ....a povyberam si nejake receptiky z tvojej zbierky ..cez prestavku vybehnem nakupit a ked dojdem domov navarim :-) este je ich kopec co som neskusala .. :-) :-) aj ten lavovnik sa chystam len stale nemam formu na mafiny a neviem ci aj tak skoro budem mat buduci mesiac krstiny tam ide 300 e a ten dalsi 2 svadby tam ide 350 e :-(
Odpovedať
@nikuska1987 niektore vymyslala aniektore kombinovala, nerada varim podla receptov, najdem foto inspiraciu a podla toho varim co vidim na fotke...:D tak to ano, na svadby a krstiny ide vela penazi...uz nam ide telka tak som rada...:) kukam slovenka 2014 a prave prisla babka z kostola tak uz idem do prace...bleee
Odpovedať
@puffu hmmm sikovnaaaa mas talent na varenie aj vymyslanie receptikov :-) :-) to je usper ze mate aj slovenske programy :-) :-) ja som si dnes kupila saty na promocie tak som rada o starost menej este topanocky ku nim a mozeme ist .....my sme dnes mali neter doma svagrovci isli na kupalisko a ona sa kupat nemoze tak bola u nas aj s kamoskou tak sme mali o zabavu postarane .....a za chvilu idem spat bo rano do prace to vstavanie o 5 ma ubija ...inak dnes sa nam ozval stolar sam od seba akurat ked nemame peniaze som myslela ze ma vystre teraz nam chce zacat robit skrinky do kupelne a dokoncit kuchynu ked mame najviac vydavkov :-( :-(
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj dnes som tu skor nebola, najprv v praci a potom som pozerala cely den wimbledon, konecne ide telka tak mozem trochu aj polenosit pred nou...:) no a mame aj psa tak ho chodime vencit... tak to je zakon schvalnosti...vzdy pridu vydavky vtedy ked to cloveku najmenej vyhovuje...:/ nam sa tiez trosicku veci skomplikovali...respektive uvidime ako nam to pojde a ci vobec stihame nasporit tolko penazi kolko potrebujeme, fasadu so zateplenim a podbitim sme pocitali na max 8tis a nakoniec to bude az nieco okolo 10tis...bude nam to robit jeden poliak, a najprvnam nacenim nejaku nemecku silikonovu omietku a polsky necerfikovany polystyren, no nakoniec sme sa rozhodli pre kvalitnejsiu omietku o ktorej mame ela info a aj o certifikovanom polystyrene a cena isla vyssie, no a le oproti slovenskym firmam ktore si nacenili jedna 12 500 a druha az 14tis tak to je dobra cena...na tu istu omietku aj polystyren tej istej znacky, dost dobry rozidel co? ale aj tak kopec penazi...uff, plynovu pripojku budeme tym padom riesit niekedy zaciatkom novembra, koncom oktobra aby sme nazbierali peniaze na fasadu, kurenie, potery, omietky a izolacie...
Odpovedať
@puffu ahoj ani ja som tu vcera dlho nebola len na skok som dosla z prace, potom som varila, dosla kamoska a vecer sme boli grilovat u svagrovcou a ked sme dosli domov nasli sme roztrhaneho holuba ...pes nam ho ho roztrhal a akurat toho najdrahsieho holuba z nemecka ...janko zan dal 30 e tak idem podat inzerat ze ho darujeme .... ;-( to strasne vela penazi sa mi zda za fasadu a zateplenie ....uz len tych 10 000e a nie este 14000 ...to tak vie potesit ked sa ti narusi financny plan :-S
Odpovedať
@nikuska1987 tak to mi je luto ze mate so psom problemy a rozthal vam holuba...:/ tak skus hodit inzerat a uvidis co to spravi, ci sa niekto ozve atd... tak nas ta cena tiez trochu prekvapila lebo sme tolko necakali, je pravda ze za nemecku silikonovu fasadu nam nukal menej ale tak davame radsej overenu kvalitu, dnes sme sa pytali este 2 inych fasadnikov ohladom tej omietky tak ze to je uplne top kvalita tak ideme za tym a uz je jedno kolko to bude stat, nechceme o 10r menit fasadu, no a tu je uz cena aj so zateplenim 20cm+ fasada, v tom je uz aj cena prace a lesenie cize vsetko na klud, pride urobi, uprace a odide...ale aj tak vela prachov...aspon nam ta plynova pripojka tak nesuri a dame ju niekedy v oktobri alebo niekedy koncom jesene a tym padom mame usetrenych 2tis ktore mozeme pouzit na fasadu kedze sme pocitali max. 8tis no a prinajhorsom nedame poteri v septembri ale az v oktobri ale zase velmi neskoro by sme ich zase tiez nechceli davat tak uvidime ze ako dopadne...:D
Odpovedať
@puffu ahoj mne ide strasne zle internet :-( ....aj mne je trochu luto ze psik musi ist prec ale na moznost nieje ...aj tak mame nanho menej casu ako predtym ,,,,inak dnes mi dali zmluvu na 8 hodin tak uz to mam aj na papiery :-) ...ale tak radsej si date kvalitnejsie a mate dlhsiu trvacnost ako menej kvalitne ....neboj urcite to vsetko stihnete este tento rok a plyn aj ked vam budu robit v oktobri, novembri ved to by nevadilo a dovtedy isto nasetrite ,,,,viem ze vsetko stoji ale aj tak praca, material, lesenie sa mi to zda vela penazi neviem ...sice ja sa tym cenam az tak nerozumiem po com ide zateplenie ale viem ze svagrina maju pol domok a vyslo ich to 1000 e ale co je pravda robotu robil svagor, lesenie mali zadarmo od krstneho a nedavali este poter maju len osietkovane a oklebrovane
Odpovedať
@nikuska1987 tak to je super ze mas zmluvu, urcite je lepsie mat veci aj na papieri..tak gratulujem..:) u nas vse postarom, robim, tomas siel do fitka, v sobotu ma 30tku tak je taky posmutnejsi ze uz 30.. Babka opat otravuje ze ako budeme oslavovat..:D uz sme sa s tomom dohodli ze budem v sobotu robit dlhsie aby do neho babka nepodpichovala lebo vzdy ked ma jeden z nas narodeniny tak aspon 3-4 krat za hodinu povie kto mad dnes narodeniny? Takze to ide poriadne na nervy...:D
Odpovedať
@puffu dakujem pekne sice len na urcitu dobu do konca roka ale aj tak a casom sa uvidi co bude :-) :-) tak budete oslavovat ...ale nech si nic nerobi z 30 nieje dolezity vek ale ako sa clovek citi a ako vyzera teda ako sa o seba stara :-) ja tiez mam depku ked mam narodky ze som zase o rok starsia ale potom si poviem vek nieje dolezity ...jaaaj ze ty budes robit dlhsie aby tomas nebol s babkou?? a ked ty si v praci tomas sa nenudi??
Odpovedať
@nikuska1987 ani nie, teraz mame uz aj telku konecne, potom fitko, s ocom stale riesi nieco na dome alebo pozera nieco na nete ohladom domu atd, takze rychlo ide cas, mne teraz ide v telke wimbledon tak kukam od poobdia az do vecera tenis, skoda ze nemame velno, isla by som pozriet aj nazivo... ja tiez narodeniny dost prezivam...:D ale iba posledne 3 roky...ale tomas az teraz tu 30tku ze uff uz tolko rokov idem mat?...mne osobne viac vyhovuju jeho narodeniny, viac sa tesim ako z mojich...
Odpovedať
@puffu tak aspon ze sa nenudi a ma aj ine aktivity :-) :-) lebo janko by sa nudil keby nemame dvor a garaz .....to dobre vydrzis pozerat mna to vobec nebavi ja ked pozeram tak len panelak a burlive vino ine ani nepozeram nieje cas ....aj to len vtedy pozeram tie 2 filmy ked mam cas ...ja tiez sa tesim z jankovych narodenin moje neriesim. my aj ked oslavujeme narodky tak spolu ..tento rok sme este oslavu nerobili chceme nejaku opekacku len nemame zatial vonku sedenie pre 19 ludi z toho 14 dospelych a 5 deti aj deti potrebuju niekde sediet tak ich ratam a to sme len najblizsia rodina - rodicia a surodenci s rodinami
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?