Svadba 4.7.2020

6. máj 202070

Ahojte. Mame naplánovanú svadbu na 4.7.2020, čo poviete presunúť ci nechať???

• Ahoj my sme mali mat 1.8.2020 a presúvame ju na budúci rok. Nechceme tam byť v rúškach a ohrozovať starších ľudí, máme tam hostí aj zo zahraničia. Plno veci ešte nemáme vybavených a kúpených a keďže je všetko zavreté tak sa nevieme pohnúť. Celkovo aj atmosféra bude lepšia na budúci rok. Tiež nechceme finančne zaťažovať ľudí, keďže vieme že niekto nepracuje a niekto dokonca aj prišiel o prácu. 🙂

• presunula by som asi, dovtedy uz asi prisnejsie opatrenia nebudu alebo ani miernejsie

• Tiež mame dátum 4.7.,zatial čakáme, v máji-začiatkom júna sa rozhodneme ci bude svadba o 2 svedkoch alebo tak ako sme plánovali.

• Sponzor fóra
  • My mame 27.juna, a som nestastna z tejto neistoty. Neviem ci cakat, ci nechat na august-september, alebo az o rok... Hrozna situcia, svadbu s ruskami nechcem v ziadnom pripade

• Ja som presunula z 4.7. na 3.10. ... verim, ze nepride druha vlna. Nikto nebude mat stres z kontaktu s inymi ludmi na oslave, nehrozia rusky, nebudu sa topit zakusky ani my a bude krasne babie leto, ktore milujem viac ako 35st horucavy na oslavach 🙂 ano, tiez sa mi do toho nechcelo. Tento termin bol pre nas osobny.
    Ale zdravie mame len jedno a predstava, ze by pri mne nemohli by moji najblizsi ma netesi.
    Premier nasadil tvrde pravidla (ja som za) takze neocakavam, ze by o 8tyzd. boli uplne normalne spolocenske akcie....

• My sme mali mat 4.7 tento rok a presuvame na 17.9.2021. Mame blizku rodinu zo zahranicia a urcite by bolo nepohodlne ak by museli prist 2 tyzdne pred a byt v karantene. Vlstne to by ani neprisli 😂 Detto ak mame byt v ruskach tak to ani svadbu nechcem - stale na mna posobia depresivne. Keby sa mam este aj na fotkach pozerat...oooch

• Moj tatino ma mat velku oslavu 50tky (nieco ako svadba so 40 ludmi) 13.6. stale este cakame co sa bude diat a co nam povie hotel. Zatial sme nic nezrusili, tak uvidime.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Ponúkame organizovanie svadobných a iných spoločenských udalostí
    Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov