Ako často ste spolu?
- Sponzor fóra
tak sa pridavam medzi depkou "postihnutych"... dnes som si robila velke upratovanie a konecne som vytriedila mikiho veci (hlavne jeho knihy a zosity, co mi pozical ked som sa ucila), dala som to do jednej krabice a uz mi ostava mu ich len dat, ked pride v septembri na slovensko... normalne sa toho bojim... asi by som chcela, aby to dopadlo ako v nejakej telenovele... mlady muz pride a zisti ze som laskou jeho zivota a budeme stastni, az kym nepomrieme.... skoda len, ze v realnom zivote sa take veci nedeju...
15. aug 2009Mari,mam depku z toho,ze konci leto,ze som ho neuzila tak,ako som chcela,ze som si vobec neoddychla tak,ako som potrebovala a teraz do realneho zivota...
takze tak...strasne som sa tesila na to obdobie po statniciach a uz je fuc a ani neviem ako
Hafkovi sa venujem,ale niekedy je zlobivec zlobivy a hryze jak pirana
Kati,neboj zvladnes to...a mozno to ozaj skonci ako v telenovele...podla mna sa stale lubite navzajom...ale zalezi na vas16. aug 2009adeli, ja sa zase tesim, ze septembrom sa zacina nova etapa mojho zivota.. uz bolo dost tohto nicnerobenia.. nudim sa.. chodim neskoro spavat, som stale unavena.. ked nabehnem na rezim, verim, ze sa to zlepsi
aj ked nastupom do prace sa pre mna zacne novy problem (netyka sa skoly ani ziakov..)
ale ja verim, ze pokial sme zdravi - tak je vsetko superneboj, naskocime na ten kolotoc a zvykneme si
este musim cez tyzden potvrdenie od lekara vybavit, ze som schopna-zdravotne-vykonavat ucitelske povolanievypis z registra(cisty
) uz mam..
tesim sa na ten rezim.. prestanem ponocovat a kedze budem mat plnu hlavu priprav a skoly.. nebudem mysliet na "hluposti"a neboj, hned v oktobri nas cakaju prazdniny
a zimne hned potom..
takze to bude super-aspon podla mna
kati, moja.. telenovely nie su zalozene na pravde..ale aj ja som sa v nich niekedy videla
nic neocakavaj od toho stretnutia s mikim.. aspon potom nebudes sklamana..
a ja verim, ze nateba caka niekto, kto zije na SK a sialene sa do teba zamiluje, poziada ta o ruku a.....
16. aug 2009bys lubim ho velmi... o nic menej ako pred dvoma mesiacmi.. dokonca mam niekedy pocit, ze ho lubim viac.. aj ked cele je to sialenstvo.. aj keby sme sa dali dokopy, tak on bude v nemecku este rok, takze by to bolo o tom istom... a moznost, ze by som sla za nim neexistuje, nieze by som ja nemohla, ale on sa necitil na to, aby sme spolu byvali... som z toho jelen...
adeli bodaj by si mala pravdu a konecne sa to vyriesilo...16. aug 2009bys ak si niekoho nasiel, tak nech mi to povie
nie ze ja tu cakam ako taka kofola na zazrak... ale tvrdil mi, ze v nemecku si ziadnu babu nechce najst kvoli tomu, ze sa chce vratit naspat na slovensko...
mari vrati sa... len niekedy premyslam nad tym, ake dievca si on vobec hlada... no uz by som to mala prestat riesit... zechvilu idem k vode)
16. aug 2009- Sponzor fóra
dobre raaanko
ja som vcera prisla domov neskoro, tak uz sa mi sem nechcelo pisat... ale mala som super vecer, hned po praci som sa stretla s kamoskou, tak sme sa vykecavali a potom som zbehla este k jednej kamoske..tak som vyrozpravana az az.. dnes drzim bobrika mlcanlivosti asi
)
adeli drzim palce - ja sa musim tiez objednat k zubarke, ale mam fantasticku - vobec sa nebojim.. aj ked drahe to tam je poriadne..
mari a co nam prinesies z prahyyyy)))))
bys kkde sa tulame?18. aug 2009Kati,ze?
na pripravy som sa vyprdla,venujem sa nasej pirani
Bys,aj ja mam kompletny chrup,zatial,ale mam take hlboke kazy,ze by som tam asi skolabbovala...a navyse,jeden zub mi robi aj vyse hodinu,tak to sa mi nechce trpiet...
Tak som navarila, aj s Fidom zahryznuteho do papuce, a idem oddychovat pri serialoch...18. aug 2009ahojteeee
tak sme doma
neuveritelne rychlo to ubehlo,
v nedelu sme vyrazili az o 20h., bo kamosku nedosla zastupit kolegyna-vykaslala sa na nu a pritom vedela, ze mame pred sebou daleku cestu..tak sme posedeli u kamosky, co cert nechcel, sadla som si na pokazenu stolicku, takze na gatach mi zostal od lepu flak
behli sme s drahym vedla do obchodu a kupili nove gate
na dilanici NR-BA bola zapchaa na dialnici Brno-Praha havaria, takze sme okolo polnoci trcali na dialnici v dlhociznej zapche
do Prahy sme dorazili okolo 1.30drahy mal nastastie so sebou dva energetaky
my s kamoskou sme driemali..
v pondelok sme pobehali pamiatkyVysehrad, Karlov most, Orloj..
a vcera sme behali po nakupoch, boli sme na Vaclavaku, kde sme si ja a drahy kupili botasky, potom sme boli v OC Paladium-tak si zase kamosky nakupili..
jedine, co sa mi tam nepacilo, ze sa tam strasne rychlo zije.. treba sa ponahlat na tramvaj, na metro.. stale sme boli v pokluseale inak ej tam krasne-bol to fakt super vylet
19. aug 2009
ahojte
veci su uz suche, takze pozehlim a hajde s nimi do ruksaku-viac mi nedovolili, ziadne batozina, veci na 2dni sa musia zmestit do ruksaku
no ale ako sa poznam, tak budem mat este pat igelitiek k tomu
pojdeme vecer kuk na bratovu akciu-opekacku

bracho od rana upratuje, vyhadzuje stare veci, ved z anglie si dost novych doniesol..
ja sa vytesujem z noveho prstena..
zacina ma chytat cestovna horucka
ak mi dnes bude OK
ako budete vikendovat vy?