ikinka SUPER uces, fakt, aj ja mam nejaku taku podobnu predstavu. a inak, to nieje v kadernictve ida?lebo ja som tam objednana :-D
a ten havik je chutnýýýýý x-) x-) x-)
danu...mne sa velmi pacia, ja ked idem na nejaky ples tak si saty poziciavam saty zo salonu erika na svatoplukovej. Aj na stuzkovej som mala saty z toho salonu
ja som po salonoch ani skust nebola, iba minuleho roku som pobehala vsetky so sesterkou, ked sa vydavala.ale v polsku som skusala v 2 salonoch mozno aj 30 siat :-D
danulienka, ano je to ida :-D :-D :-D
inak ten učes bude oveľa krajši a ešte s tym živym kvietkom na boku len na fotke to nie je take užasne, ale skušala mi učesov viac a vlasy sa mi už rozmotavali :-N
a našho havka zbožnujem najviac na svete, niekto ma nikdy nebude mať tak oddane rad ako ona :-) , ved poznaš nie?
a necese ta zuzana vrablova?lebo to taka foto ako pri jej stoliku :-D aj ja si dam zivy kvet :-) ale nemysli ze po tebe opakujem :-D ja uz som jej povedala ze aky chcem uces.
aj ja mam hrozne rada mojho hava
keterin chodim na vysku, ale uz som aj ucila, teda zastupovala, ked u nas vyhodili ucitelky :-D
tak som zvedava na tvoj uces dani, moja mamca mala zivý kvet, niekedy hitovka - gerbera- a ked prisla na fotenie tak ten kvet bol taký zdochnuty že des museli ho vodou ovlazovat, a co studujes???
ja sa musim opytat v kvetinarstve ci vydrzi orchidea alebo frezia, lebo budem mat taku kyticu:hlavne frezie, ruze, orchidey
ja som na socialnej praci, troch mimo od skolky, ale nechcelo sa mi dalsich 5 rokov ucit to iste, ale mozno skoncim v skolke, ktovie :-N
ty si kedy koncila a kto ti bol triedy?
no tak to neviem či merkovsky este uci, ale mna neucil nic, no spolu s nim a svonavom som bola strasne velka partacka, furt som s nimi v kabinete sedela ;-)