ahojte, danka to zdobenie by som ti odporucala robit pre nechtami, clovek nikdy nevie co sa moze stat, nedajboze zlomis.... a s gelovymi sa horsie robi lebo nemas taký cit v prstíkoch
mirka si na mna asi zabudla s tou ip ;-)
keterin, este uvidim, ale nechavam to na piatok, cez tyzden budem amt toho dost+ skolka
tinka, ja sa mam v pohode az na hnisavu anginu :-S dufam ze to coskoro prejde
ahojte, tak je to fak uz za necelych 10 dni, ale ja to nejak nepocitujem :-N najhorsie je ze sme vsetci na antibiotikach, kazdy s niecim inym..uz aj oco...ako naschval,
uz mame obrucky, zajtra ich budem mat doma x-)
a este zhanam spoluziacku, chcela som ju mat na svadbe, ale nemozem sa k nej dopatrat....mam na nu 3 cisla, 1 zvoni, ale nikto nedviha a nikto o nej nevie... :-S :-|
moja sesterka mala pocas svadby nadchu. Chuda presmrkala cely obrad v kostole, fotenie a vsade pobehovala s vreckovkou. A to bol jun!
Danu, kedy budes zdobit salu?
ja od septembra zacnem brat paralen aby som nenachladla :-D dnes som si kupila cervene nove baticky aj kabelecku na rozlucku zo slobodou ich vyuzijem :-p
uz zhanam kade tade...ale nic... :-|
ja uz ani nepamatam ked som bola v lete tak chora, mozno 10rokov dozadu...aspon ze nemam teploty, ako chudak tato 39.5 :-o
salu budem zdobit pravdepodobne v piatok