tani, trebalo by im na policiu nejakeho profesionalneho fotografa, :-D
mirka moj muzik je rybar, rybiek mame habadeeej :-p tiez mam velmi rada...ale dnes vyprazany syr a zeleninova polievka .a v skolke mam buchty na pare ;-)
keterin hih nie nie mam ho na pamiatku mam tam aj poznamocky a uz je rezervovany na pozicanie o rok na svadbu ;-) ved si ho objednaj cez net nieje drahy...
mirka a je v nom nieco ci len bludy? ja som si ho uz chcela objednat skorv ale sa bojim ze z neho budem sklamana, ale mas pravdu 6€ som videlala aj uvidim. idem ho objednat
no my sa ku nej nemozme dopracovat, nikde sa neda objednat , cakame dokym budev juventuse...a o tom novom vzdel. programe ani nehovorim 8-( boli ma z neho hlava...mame sice len 6 deti, ale robit vsetko musime ako v najvacsej mestskej skolke :-|
mna este dnes caka rodicko, uf...
mirka si si mala zobrat tyzden pred volno a tyzden po :-p
ved si ju pozicajte v kniznici a prekopirujjte. my sme tu knihu mali uz minuly rok a to este nikto ani len netusil ze bude treba daco take. takze si ju pazicaj a okopiruj a mas po nahanani
Ahoj Mirka, no ja som si dnes na teba spomenula ;-) nervozita stupa? ja som tyzden pred svadbou nemohla ani jest, ale den pred svadbou som uz bola v pohode.... tak vela stastia, ziadne stresy a prijemnu zabavu vam prajem..... :-)
no, stresy robia svoje...... ja som pred svadbou schudla cez 5 kil za tyzden... teraz nechapem, co som tak stresovala..... vlastne chapem, kazdy hučal do vsetkeho, takze ma vlastne stresovali iní..... hlavne ze to vsetko dobre dopadlo a ja som vydata zena :-D v kazdom pripade, hrozne rychlo to zbehne...... takze: no stress.... ;-)
ahojte, :-)
mirka myslim na teba.a micha ma pravdu, nestresuj, je to zbytocne, ja ked som bola u kozmeticky, mi hovorila ze kludnejsiu nevestu nemala :-D :-D :-D
aaaa kedy zdobis salu?skocim kuk ;-)