chcela som vam vsetkym odporucit zlatnictvo linda v presove. momentalne tam maju akciu -20percent pri platbe v hotovosti +gravir zdarma do 10dni. my sme tam kupili dnes obrucky a usetrili sme 100eur, fakt super
ahoj tinka 1211 , ja ti tiež odporučam najpr vybaviť sálu a až potom kostol u nas napr. stači ísť do kostola až 3 mesiace pred svadbou, nikde je to 6 mesiacov
tinka, ja som si salu zarezervovala asi rok dopredu a v kostole som sa sice bola informovat asi pred mesiacom, ale pvedali mi, ze mam prist v januari, ze az vtedy mi daju termin
Takze to asi fakt treba zhanat salu az rok dopredu. No hadam sa nieco najde:) A kde v kostole si sa bola pytat, ak smiem vediet? To vazne staci prist do kostola len par mesiacov pred? Ale to ti uz stanovia len cas v dany den co chces ty, predpokladam. No aspon sa skocime spytat, ze co nam treba a kedy sa prist oficialne nahlasit:)
tinka1211: a kedy budes mat svadbu?
bola som sa pytat v kostole na Solivare. No to dufam, ze mi stanovia cas v den, ktory si vyberiem :-D !!!
vraveli mi, ze uz mali aj par, ktory zil v australii a prisiel dva tyzdne pred svadbou... :-)
Mile nevesty, ktoré máte rezervované termíny v Šariš gastre na Sekčove mám pre Vás dobrú správu...na základe internetovej stránky už majú problém nájomnej zmluvy vyriešený, takže svadby na rok 2010 sú isté :-))...dúfam, že som Vás niektoré potešila
Ahojte:) Mate niekto skusenosti s DJ-om Lubom Špičkom? Ako ste s nim boli spokojni? A akeho kameramana by ste mi vedeli odporucit? Viete mi poradit aj nejakeho dobreho fotografa na umelecke foto? Dakujem:)
tinka1003:svadbu by sme chceli mat 18.9.2010 a ty?
ahojte dievcata, co keby sme urobili nejaky zoznam firiemm ktore zabezpecuju peknu vyzdobu v Presove a kazda by pridala komentar a aj ceny a aku vyzdobu obsahuje ta cena.Aspon takto tu vo fore... lebo chcem sa odpichnut a nepoznam vela firiem co robia vyzdobu..a zase tiez nemam cas ich osobne navstivit. co vy nato_ň?