Ročník 1987. Pridajte sa!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
...tak ak sa tu takéto nevesty nájdu tak šup sem písať :-)
Odpovedať
to je strasneeee, sa nam to tu rozutekalo do 88micky :-(
Odpovedať
neboj, budeme chodiť aj sem aj tam ;-) ja určite!
Odpovedať
Profilova fotka
ja som 87 cize budem tu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja sem stale budem chodit, to je iste :-D Tak nadhodte dalsiu temu, a mozeme porozoberat. Znamenia, deti, skola? Dovolenky? Alebo svadobne saty? 8-)
Odpovedať
ahojte :-) tak aj vas som prisla pozdravit :-) temu? a co tak domace prace? :-D co rady robite, co nie, co za vas robi priatel ak teda uz spolu byvate...? :-) co sa mna tyka tak nenavidim umyvat podlahy a hned za tym utieranie prachu :-p Navarim, napeciem, pozehlim, vyperiem, poskladam, porobim poriadky vo veciach ale umyvat zem a utierat prach to vazne nemusim :-p :-p :-p riady umyjem ale zem len ked to nema kto iny spravit :-p
Odpovedať
ja som prišla na to, že doma upratujem celkom rada, sama od seba sa schytím a idem upratovať. u svokrovcov, tam si ešte stále neviem tak celkom zvyknúť tak tam toho robím pomenej, ale aj tam umyjem riad, povysávam našu izbu, utrem v nej prach, vyperem sem tam, ale to väčšinou svokra. venčím psa keď je treba.
Odpovedať
ahojte. no ja som prisla akurat zo skoly.. a idem pisat dalsie prace :-| domace prace? no ked treba urobim :-N ale tak umyvanie riadu, upratovanie a tak mi problem nerobi. ale neznaaaasam vysavanie. aj ked to vzdy musim spravit ja, lebo ked vysava niekto iny, tak s vysledkom nie som nikdy spokojna. proste si to musim spravit sama :-D a rada varim a peciem. a potrpim si, aby to jedlo aj nejako vyzeralo. aby sa najedli aj oci. mam strasne rada tie krasne detaily, super prestieranie a tak :-) a ja psa nevencim. ten sa venci sam :-) a popritom aj mna, ked ho stale musim pustat von. on je totizto pes domaci. ma svoj kosik a je v predsieni.. takze tak. a ked sa mu chce ist von, tak sa postavi k dveram a zaknuci alebo suchne labkou o dvere. :-D inak akurat som si spomenula, ze toto som vam nespominala. ja mam spoluziacku zo strednej, ktora je uz vydata a ma dvojicky, ktore uz maju rok :-) takze sa to urcite vsetko da. jooj, aj ja by som uz chcela. strasne po tom tuzim, aj ked viem, ze este nie je ta prava chvila.. a uz som pomaly uchylna, lebo vzdy ked idem po nejakom obchodnom centre, tak spehujem detske veci, kociky, cumle, flasky a tak :-D no proste ma to chyta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Adi, normalka :) A to mam uz roky, hroza :) Ja neviem, ci rada upratujem, vacsinou upratujeme v sobotu, umyjem kupelnu a potom varim (strasne rada varim :-D ) a kym ja varim, Tomo povysava, ale on tak dokladne, je to pedant :) Obcas sa ujde nejaka robota aj bratovi, ale to je skor vynimka :-D A ine domace prace, neviem, nejako samozrejme to beriem, ked treba, urobim. Ale ze by som sa zobudila v stredu v noci, ze nemam vyvesene pradlo, to asi ani nie :-D A ked uz mam pocit, ze nemozem zjest, co ma padlo na zem, tak umyjem dlazku 8-) My mame psa v zahrade (rovnakeho ako Ada, ze? :) ) takze strazi a venci sa sam... obcas vybehneme na prechadzku. Ach, zajtra do skoly, do prace, fuuuj.
Odpovedať
ja zvyknem chytať také záchvaty upratovania. :-D zobudím sa a chce sa mi upratovať. no čo už...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja som 87 :-D :-D a uz mam aj dcerku x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ste sa vsetky prestahovali k 88? Nevadi, budem liezt aj tam :P Ahoj Pipi, vitaj. Ja hovorim Momo mojej mame :-D To je parada, ja zavidim cim dalej tym viac, svadby, deti...mate vsetko, co ja chcem :-D ale mne to este potrva. Skola je este taaak dlho :( A mne sa tam chce chodit cim dalej tym menej. Pipi a uz mas vsetko pochystane? To bude parada, ked mala bude akurat chvilu chodit, ked bude svadba :) a kde bude?
Odpovedať
ahoj charlize :-) pod k naaaaam, tam sme az tri :-D (teda len momentalne)
Odpovedať
Ahoj Pipi :-) tak ta tu vitam. a tie tvoje pripravy na svadbu vyzeraju skvele :) Babule, akurat moj drahy seka do dveri, pretoze som sa zabuchla v spalni a pokazil sa zamok. tak ma musel vytahovat cez okno :-D no a teraz sa na nich chudacik morduje.... uz asi hodinu, a nejdu mu otvorit... :-N ja som dnes v skole nebola.. mali sme len prednasky a sa mi nejak nechcelo. inak uz rozmyslate, ze co budete robit cez prazdniny? ja by som sla niekam do zahranicia, ale neviem cez koho. a agenturam neverim...
Odpovedať
princess, he, tak to sa aj nam stalo ze nas tato vysekaval z izby :-D akurat ze my sme tu museli cakat lebo obyvackove okno je na moj vkus moc daleko a vysoko tak sme to ani len neskusali :-p :-D a cez prazdniny idem do australie :-) su tam svetove dni mladeze tak spojim prijemne s uzitocnym :-) straaaaaaaaaasne moc sa tam tesim :):):)
Odpovedať
Bea nebuď nedočkavá, aj na teba raz príde rad. :-) ja rozmýšlam, že by som si mala na júl, august nájsť brigádu ale tu v kn asi ťažko, tak neviem či mám skúsiť v ba. musím sa dohodnúť s drahým čo a ako. :-| treba peniažky.
Odpovedať
veronice: do australie? a to co su za dni? vyzera to zaujimavo, len ta letenka musela byt inak mastna, nie? ked je to tak daleko.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Caute babeny, tak co na vikend, co chystate? Moj Tommo bude v praci, maju dane :( ale len v sobotu. Tak aspon navarim, napeciem, uvarim. Ja sa do zahranicia nedostanem, ale budem v LM skoro mesiac, ked budete mat cestu okolo :-D a dost vazne rozmyslam, ze po Bc by som si spravila rok anglinu a potom magisterske v anglictine, tot moj najnovsi plan 8-)
Odpovedať
mi ideme ochutnavat vinko :-D
Odpovedať
No Bea, ty sa nezdas :-D Ja si chcem spravit normalne magistra z toho, co studujem. Ked som tu uz zacala, tak to snad aj dokoncim.. A potom asi pravo, ale externe. Inak som chcela cestovny ruch, ale kedze tam je matika, tak 0 bodov... Matika mi nikdy nesla a asi sa to uz ani nezmeni :-) UZ som s tym zmierena..
Odpovedať
Profilova fotka
Adi, aj skolu, a este aj pravo? To ja sa taaak tesim, ked budem po skole, potom trosken do prace, aby sa nepovedalo, trosku zarobit a na matersku, cim skor, tym lepsie :) ja som matiku prezila, a to jej mame mrte, ale dalo sa. a to mi tiez nejde, a ani nepojde :) ja by som najradsej mala po skole uz :-D som si peknu sobotu uzila dneska, babka dosla, kolac som upiekla, a beham si po nete a pozeram obrazky :)
Odpovedať
a tomo je kde? :-) ci ten len ticho trpi, ked ty surfujes po nete? ;-) ja som dnes bola na chvilu soferovat.. pomaly sa musim dostat do toho. Bea ty soferujes? A jasne, ze aj ja chcem mat uz po skole.. Ale externe ma to asi nezabije.. A pracovat hadam budem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tomo bol v praci dnes, maju dane... ja soferujem, rada, my sme taka motorova rodina :) ale v podstate jazdim malo, lebo mi netreba, pracu mam v centre, pri skole sa mi neda parkovat, do mesta mam 10 minut peso... ale tak ked bude casom treba do prace a tak, tak v pohode :) a ty preco jazdis malo?
Odpovedať
Bea neviem či som sa už pýtala, ale čo pracuješ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, uz som pisala, ale v pohode, robim backoffice v jednej mensej firme, vlastne skoro vsetko papierove zazemie, podklady pre manazerov plus nejake vecicky navyse. Ale tento mesiac uz koncim, som tam vyse roka, treba mi ist dalej:) ale tak, zarabala som dobre, snad to bude zase lepsie, ved uz budem tretiacka, snad to ocenia 8-) uz sa mas lepsie? inak keby si potrebovala, tahakyeu.netrix.sk , myslim, ze poznas, ale pre istotu :-D a co nove, kocky?
Odpovedať
cauky... no ja mam teraz frmol. neviem, kde mi hlava stoji. same prace, prezentacie, prax.. otrasne nieco. asponze tu si popozeram fotecky a hned mi je lepsie. Bea a kde chces ist teraz robit? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Adi, pytali ma do IBM, ale nie som si tym moc ista, asi by toho bolo trochu moc, popri bakalarkach, statniciach. Uvidime, kolko toho bude v skole, ako vyjde rozvrh a potom sa uvidi, nebudem skor nic hladat, mozno len na chvilku, nejaku vypomoc, alebo deti strazit cez prazdniny. Trochu som usetrila, tak snad vyzijem...Tomo si ma bude vydrziavat :)
Odpovedať
Dievcata...umieram.....od siestej tu sedim a robim :-p idem buvat a hodne dlho bo zajtra idem az na druhu hodinu (nastastie). Ak tu este niektora ste, zelam vam krasny vecer a pekny zajtrajsok :-) Princess, pozeram ze sme na tom podobne, tak aj tebe drzim palce nech to zvladnes :-) charlize, hmmm, robotka v IBM, hned by som brala keby som na to mala :-D ale mam taky pocit ze sa do takej firmy proste nehodim :-D bolo by super keby ti to vyslo, drzim palce :-) no idem uz teda...tak bruuuuuuuuuuuu a dlhuuuuuuuuuuu nockuuuuuuuuuuuuuuuu x-) x-) x-)
Odpovedať
Bea, trocha lepšie. aspoň teplotu nemám, musím ísť dnes do školy. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky babenky.no ja som ročnik 89 xi a mam svadbu 11.10.2008 xixi takže neviem na čo čakať si myslim že ked najde babenka toho praveho nie je na čo čakať
Odpovedať
ahoj betuska :) tak gratulujem k buducej svadbe. a pekny album :-) kolko si so svojim drahym?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?