Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • iwi - dnes je to tu same cvicenie, uz ma ruky bolia 😃

• Uz nech som doma. Sa tesim, trochu pocvicim 😃 😃 😃
    Ozaj to potrebujem, lebo by som inac zomrela na bolest chrbta.

• Aj ja by som mala niečo so sebou robiť 😠 . Levik, to Ti verím, že Ťa ruky bolia 😬

• Sponzor fóra
  • Aj mna bolia. Robim pracu do skoly a stiham aj vas 😃

• Ja som uz doma a idem umyvat okna 😃

• iwi nezahovaraj.. videla som ta v inych temach 😃
    jani musime najst nieco dobre v samorine..

• sisula - v takej zime?

• Bez 😃 😃 😃 , ale koľko príspevkov? Asi dva a teraz som stihla ešte nakuknúť aj mimo 😃 , tak ma neštvi 😃

• Tak ja idem domkov, papa 😉

• iwiii papa 😃
    silvi co si pipi? ved budes chora? 😮

• Ja som umyvala minuly vikend. A ked si das teplu vodu, tak sa to da. Len bude za chvilu tma a neuvidic smuhy 😬

• u nas je pekne, bezvetrie, slniecko a asi -1 🙂 A mam tie okna, ako v skole 😃 A kuchynske uz mam za sebou 😃

• sisi: tvoj recept na rezen je skvely,olizovala som sa az za usami 😛 😛 😛 som zvedava, co povi manzel 😃
    je tu tma ako v pivnici, a to je len pol piatej 😞 okna by sa zisli aj mne umyt, pockam, kym prejde choroba, do vianoc to stihnem 😃 😃
    na margo "prilis vynikavych neviest" - ked sa mi nepacia albumy, alebo su az prilis proti mojmu gustu - nekomentujem... pokiall to niekto poklada za svoj krasny svadobny album a nasiel sa v podobnych fotkach, tak mu predstavu brat nebudem, sto ludi sto chuti 😎

• fifi, som rada,ze chutil..ja som prave dojedla cestoviny a uz sa mi nic nechce.. 😒

• najskor som rozmyslala, ze si zapeciem nejake masko alebo tiez cestoviny, ale kedze bol este nejaky ten kusok bravcovinky v mraznicke, tak som vyuzila, ze nemusim ist do obchodu,kedze ostatne suroviny boli doma 😃 okna si umyla?

• Sponzor fóra
  • Le to najhlavnejsie, v kuchyni..rozdelila som msi to na kazdy den1.. 😉 A idem na kavu s kamoskou, lebo moja polovicka chce pobalit darceky..tak aspon ten cas nejak vyuzijem 😃

• jej, to uz ma nakupene na vianoce??? 😛 😛 super...my si tento rok kupime lyziarsku vystroj, v januari sa ideme lyzovat a so starou to uz riskovat nebudeme 🙂 takze vieme sice uz dopredu, co to bude - nakoniec sme sa tak dohodli, ale verim tomu, ze si najdeme aj nejake malickosti pod stromcekom 😃

• baby ktory bol ten slavny recept, to je ten s paradajkovou omackou?

• levik: to bol sisin budapestiansky rezen 😛 😛 naozaj skvely, mam ti poslat do IP, alebo si ho tu uz nasla?

• tak posli ked mas po ruke, musela by som hladat
    inak prave pijem fifibananovy koktejl
    so skoricou
     😛

• levik: 😃 ze fifibananovy 😃 😃 😃 je to mnamka no... idem ti ten recept natukat do IP 😃

• plne brucho ho mam, mnam 😛
    za receptik dik

• ja som robila verziu s lecom 😛 😛 a piekla som ho 30 minut, a je fantasticky 😛

• no po tych vsetkych referenciach sa neda nevyskusat
    ale bravcove masko sme mali tento vikend, takze az o dva tri tyzdne sa na to dam 🙂

• my sme mali v nedelu tiez rezne Jani 😃 ale nedalo mi to neskusit, ked sa tu baby zalizovali 😛

• my sme mali tu cinu a vikend predtym knedlo-vepro-zelo, tak bravcove ozaj par tyzdnov nemusim 😃 pekne az po rybke, hydine a hovadzom 😃

• babyyyyyy aj ja nejake super receptiky, prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim do IP, prip poslem mail 😉
    som taka hladna ze to ani citat nemozem, lebo mam potom mokru klavesnicu! 😒

• jani ako praca, dobehla si, co bolo treba? a preco sa nenajes, ked si hladna? 🤔

• vobec nestiham, drahy ma uz caka dole tak bezime sa niekam napap;at lebo mam obrovsku chut na pizzu
    potom sa ozvem papa pekny vecer zatial 🙂

• dobru chut, papaaa ty co ides papaaat 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém