Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?
marya.. na koľko si slamená vdova ty? my to máme s manželom tak, že na 2 týždne chodí do roboty do čiech a 2 týždne je vkuse doma.. tak tam aspoň nie je moc času na hádanie sa.. ale snažíme sa mu nájsť nejakú robotku tu u nás.. už ho to moc nebaví tam stále cestovať.. a takto by bol každý dník doma..
6. dec 2007Oriesok, ja som teraz sama len na tri dni, aspoň dúfam, že všetko stihne ako chce a nebude tam do budúceho týždňa
On síce veľa cestuje, ale snaží sa to robiť tak, aby bol vždy večer doma, len keď ide ďaleko, tak sa to nedá, no čo už, našťastie to nie je tak často...
2 týždne je celkom dlhá doba, ale zas na druhej strane tie ďalšie dva týždne si to určite poriadne vynahradítea ste si vzácnejší
, všetko má svoje pre aj proti
držím palčeky, aby si našiel prácu bližšie a mohli ste byť viac spolu6. dec 2007- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
No aj moj manzel mi volal a bol nejaky divny. A chvilu nato, ako zlozil mi pre zmenu pisal, ze co sa somnou deje, preco som taka divna. A ked som mu neodpisala do minuty, lebo som bola na WC, tak mi zasa volal, ze ci sa hnevam. Nechapem o co mu ide?
Ale slubil mi aspon, ze do desiatej bude doma.6. dec 2007Iwi - nebuď naňho taká zlá, veď on sa snaží
No u nás som skôr ja tá ješitnejšia, môj sa moc neuráža, on už keď sa nahnevá, tak poriadne a to už ozaj musí mať dôvod
... a keď ja chodím ofučaná, tak príde s tým svojím pohľadom a povie "že si moja a že sa ľúbime"
a vtedy je taký zlatý, že sa odfučím - väčšinou
6. dec 2007Mary, ale mal by sa viac
...
Mňa sa všetci pýtajú, či sa vie môj manžel aj hnevať, že on je stále taký usmiaty...keď im poviem, že sa vieme nebaviť aj tri dni, väčšinou nechcú veriť. Jeho berú ako anjelika, mňa ako tú čo hádky vyvoláva. Akoby mi chýbali
. Ešte aj naši mu chytia stránku
, to je podpora
6. dec 2007Iwi, no podľa fotiek je Tvoj manželík ozaj smejo
ale podľa toho sa nedá súdiť, na verejnosti sa správajú ľudia inak ako doma za zatvorenými dverami...
Na toho môjho, s jeho obrovskými modrými očami, by som tiež nikdy nebola povedala, ako sa vie čertiť....a predsa vie, a poriadneu nás je to tak, že ja sa ofučím a trvá mi to dlhšie, kým ma to prejde, on sa zas poriadne naštve, vybuchne, ale zachvíľu je úplne v pohode...ešte sa nám našťastie nestalo, že by sme sa nebavili, ja síce, keď som ofučaná, len tak stručne vždy odseknem, ale manžel to ticho proste neznesie a vždy sa snaží ma nejak "rozhovoriť"
, za čo som mu vďačná....
6. dec 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Bez to nezistis, ze je slane. A tie natierky smotanove niesu az tak slane. Ale mascarpone je original.