tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
marya: super, tak sme tri :-D
inak som si na teba dnes spomenula... prisiel mi domov zajtrajsi test z uctovnictva - prednasajuci nam ho poslal ako pripravu, no nie je mily? :-D dufam, ze da tento a nie iny, lebo som stratena
Jej Fifi, no to mate super prednasajuceho :-N Tak drzim na zajtra palce, urcite to zvladnes ;-)
Ja sa chystam na to ucto v utorok, ale my mame ustnu, a ak bude mat zasa zlu naladu, tak zas vsetkych vyrazi :-D :-D Budeme to mat rychlo za sebou :-D :-D
Fifi, tak to mate super ;-) Nas je tiez vela, a z toho je vzdy taky nervozny, ze nas musi vsetkych skusat, a potom vsetkych vyrazi....ale najlepsie je, ze on sam zvolil ustnu formu :-D :-D
dobry vecer zienky
ja som este tri hodinky slamena vdova..
iwi gratulujem ti silno k malickemu ;-) nech sa vam dari a ste stastnucki ;-)
ja sa tu budem motat ako netehulka este minimalne pol roka..
iwi gratulujem,
bez, no termín mám 21.3 ;-)
ale ja mám taký blbý pocit, že to bude asi skôr, lebo malá sa pýta už od 24 tt, no teraz sme našťastie v 33 tt, takže si fakt začínam pripadať ako veľryba, moje rozmery silne pripomínajú válec :-D
doteraz som, pribrala len 6kg, takže aspoň nebude problém so zhadzovaním ;-)
všetkým držím päste, ktoré sa snažia
ozaj zuzi, daj mi vedieť, kedy je to stretko, možno sa tam dogúľam :-D
jani sak ta zajtra odfukne.. hlasia strasny vietor..
veru musela som si zacvicit, dnes mam hrozny den, stale ma boli hlava a teraz som mala aj take behacie problemy.. :-p
ahoj baby, neviete mi poradiť nejakú super stránku kde by som našla čo najviac druhov prsteňou??? dajte mi prosím vedieť na IP,ak viete budem moooooooooooooooooooooc vďačná.... :-D :-D :-D
ja? jachin kdeze :-D ale vlastne, ked spoznam niekoho noveho, tak mi skoro kazdy povie, ze sa na niekoho podobam.. hmm tak neviem, ci je to dobre alebo zle? :-o
jani ja som si makla uz vcera, mam na dnes aj navarene, takze dnes len valam sunky, musim sice trochu aj pracovat, ale poobede budem urcite spat a docitam knizku :-D
inak maco az teraz docestoval na hotel, ze im lietadlo z denveru meskalo 2 hodiny, takze v denveri cakali na letisku 9hodin :-p cestovali 26hodin, chuda moje
matka, no ficim.. teraz sa doma nudim, tak tam vypisujem, ale cim viac tam clovek cita, tym ma vacsi strach, ci sa to podari.. kokso tolko komplikacii co moze byt :-o
matka ale priznam sa, ze som uz chela vcera ist do lekarne kupit test.. ale pevna vola vsetko zdola a ak MS nepride so toho 10.2. tak budem testovat az potom.. ;-)
mas na MK albumcek?
matenka ja som ta uz videla na MK, teda ti poviem, predtym si bola krasna,ale teraz si uplne nadherna ! zazracne je to tehotenstvo ;-)
fiha 26 hodin no nic moc :-(
jani nasla si matku na MK? idem popozerat :-D
veru veru, 26hodin, ako keby cestovali do australie.. :-S si neviem predstavit tych 9 hodin na letisku, asi by som umrela od nudy :-N