Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?
- Sponzor fóra
iwi gratulujem,
bez, no termín mám 21.3
ale ja mám taký blbý pocit, že to bude asi skôr, lebo malá sa pýta už od 24 tt, no teraz sme našťastie v 33 tt, takže si fakt začínam pripadať ako veľryba, moje rozmery silne pripomínajú válec
doteraz som, pribrala len 6kg, takže aspoň nebude problém so zhadzovaním
všetkým držím päste, ktoré sa snažia
ozaj zuzi, daj mi vedieť, kedy je to stretko, možno sa tam dogúľam26. jan 2008- Sponzor fóra
ja? jachin kdeze
ale vlastne, ked spoznam niekoho noveho, tak mi skoro kazdy povie, ze sa na niekoho podobam.. hmm tak neviem, ci je to dobre alebo zle?
jani ja som si makla uz vcera, mam na dnes aj navarene, takze dnes len valam sunky, musim sice trochu aj pracovat, ale poobede budem urcite spat a docitam knizku
inak maco az teraz docestoval na hotel, ze im lietadlo z denveru meskalo 2 hodiny, takze v denveri cakali na letisku 9hodincestovali 26hodin, chuda moje
27. jan 2008matka, no ficim.. teraz sa doma nudim, tak tam vypisujem, ale cim viac tam clovek cita, tym ma vacsi strach, ci sa to podari.. kokso tolko komplikacii co moze byt
matka ale priznam sa, ze som uz chela vcera ist do lekarne kupit test.. ale pevna vola vsetko zdola a ak MS nepride so toho 10.2. tak budem testovat az potom..
mas na MK albumcek?27. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no aspon do leta si tu ty