Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • no aspon do leta si tu ty 😵

• Kočky aj ja tu ešte asi chvíľu budem 😃 My síce už snažilkujeme, ale nemyslím, že by sa nám to nejak skoro malo podariť......

• marya: super, tak sme tri 😃
    inak som si na teba dnes spomenula... prisiel mi domov zajtrajsi test z uctovnictva - prednasajuci nam ho poslal ako pripravu, no nie je mily? 😃 dufam, ze da tento a nie iny, lebo som stratena

• Sponzor fóra
  • Jej Fifi, no to mate super prednasajuceho 😬 Tak drzim na zajtra palce, urcite to zvladnes 😉
    Ja sa chystam na to ucto v utorok, ale my mame ustnu, a ak bude mat zasa zlu naladu, tak zas vsetkych vyrazi 😃 😃 Budeme to mat rychlo za sebou 😃 😃

• no nas je vela, tak bude pisomna - 10 otazok, sama som prekvapena, ako to vyriesil 😃

• Fifi, tak to mate super 😉 Nas je tiez vela, a z toho je vzdy taky nervozny, ze nas musi vsetkych skusat, a potom vsetkych vyrazi....ale najlepsie je, ze on sam zvolil ustnu formu 😃 😃

• no to je ale sikula teda 😠 nech je to hlavne uz za nami, nech si mozeme uzivat aj ine radosti zivota, ze 😃

• dobry vecer zienky
    ja som este tri hodinky slamena vdova..
    iwi gratulujem ti silno k malickemu 😉 nech sa vam dari a ste stastnucki 😉
    ja sa tu budem motat ako netehulka este minimalne pol roka..

• iwi gratulujem,
    bez, no termín mám 21.3 😉
    ale ja mám taký blbý pocit, že to bude asi skôr, lebo malá sa pýta už od 24 tt, no teraz sme našťastie v 33 tt, takže si fakt začínam pripadať ako veľryba, moje rozmery silne pripomínajú válec 😃
    doteraz som, pribrala len 6kg, takže aspoň nebude problém so zhadzovaním 😉
    všetkým držím päste, ktoré sa snažia
    ozaj zuzi, daj mi vedieť, kedy je to stretko, možno sa tam dogúľam 😃

• matka tak to mas uz ozaj za par 😃 stretko je teraz v pondelok 28. o 17.00 miesto este stale netusim 😬

• caute babule
    zuzi dnes sme boli v samorine, brat so svagrinou tam robili obed, oslavu okruhlych narodenin 🙂

• teda jani a ani si sa neozvala? tsts

• no a kam som sa ti mala ozvat? 😬
    boli sme v tornyosi, tam mali aj svadbu minuly rok 🙂

• ste ma mohli prist pozriet, som tu sama opustena.. 😢 maco prileti na miesto az 4.30 nasho casu, tak cakam na sms, ci je ok

• jasne ze bude ok, snad pojdes normalne spat
    a kde tam byvate? 😉

• Sponzor fóra
  • smerom na cilistov, na kruhaci doprava, hned dolava a prvy vzssi barak 🙂
    no nic, idem trochu cvicit 😵

• my sme sa nedostali az ku kruhacu..
    pocvicene? ja bysom chcela ist zajtra na korcule 🙂

• jani sak ta zajtra odfukne.. hlasia strasny vietor..
    veru musela som si zacvicit, dnes mam hrozny den, stale ma boli hlava a teraz som mala aj take behacie problemy.. 😛

• zuzi no cim to bude? nebudu to priznaky... vies coho? kedy sa ti inak vrati muzicek? vcas na testovanie? 🤔

• jani myslim si, ze nie.. testovat budem az za 2 tyzdne..
    dnes asi na tie korcule nepojdes, co? kokso super pocko 😬

• ahoj baby, neviete mi poradiť nejakú super stránku kde by som našla čo najviac druhov prsteňou??? dajte mi prosím vedieť na IP,ak viete budem moooooooooooooooooooooc vďačná.... 😃 😃 😃

• nikia daj si do googlu "wedding rings" a mozes vyberat 😉

• bez akurat pozerám tvoj album a strašne sa mi na dakoho podobáš, len si neviem spomenúť na koho 😃 niekoho z telky...ale koho? 😕

• zuzi na zimak sa chystam 😉 ale este to fakt zvazim, mozno jedina fyzicka aktivita bude vysavanie a pod. 😃

• ja? jachin kdeze 😃 ale vlastne, ked spoznam niekoho noveho, tak mi skoro kazdy povie, ze sa na niekoho podobam.. hmm tak neviem, ci je to dobre alebo zle? 😮
    jani ja som si makla uz vcera, mam na dnes aj navarene, takze dnes len valam sunky, musim sice trochu aj pracovat, ale poobede budem urcite spat a docitam knizku 😃
    inak maco az teraz docestoval na hotel, ze im lietadlo z denveru meskalo 2 hodiny, takze v denveri cakali na letisku 9hodin 😛 cestovali 26hodin, chuda moje

• tak sa asi fakt na niekoho podobáš...ja prídem na to časom 😵

• ozaj zuzi, už frčíš na koníkovi
    ešteže ty nie si ten stres typ, ktorý každý deň nakupuje testy 😃

• matka, no ficim.. teraz sa doma nudim, tak tam vypisujem, ale cim viac tam clovek cita, tym ma vacsi strach, ci sa to podari.. kokso tolko komplikacii co moze byt 😮
    matka ale priznam sa, ze som uz chela vcera ist do lekarne kupit test.. ale pevna vola vsetko zdola a ak MS nepride so toho 10.2. tak budem testovat az potom.. 😉
    mas na MK albumcek?

• matenka ja som ta uz videla na MK, teda ti poviem, predtym si bola krasna,ale teraz si uplne nadherna ! zazracne je to tehotenstvo 😉

fiha 26 hodin no nic moc 😞

• jani nasla si matku na MK? idem popozerat 😃
    veru veru, 26hodin, ako keby cestovali do australie.. 😒 si neviem predstavit tych 9 hodin na letisku, asi by som umrela od nudy 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém