tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
no ja som vcera neurobila nic, kedze som sa spamatavala z toho zubu. takze teraz uz poctivo makam a dnes to musim dobehnut, a dokonca aj predbehnut za piatok. hoci je sviatok, roboty menej nie je. ale aby som sa nezblaznila, budem sem nakukat :-D
co planujes na sviatky?
No to este neviem. V sobotu idem k rodicom, nieco napeciem a potom sa uvidi.
Ale asi sa zamknem doma a budem konecne robit nieco s tou mojou diplomovkou.
my sme v bratislave, mozno tiez absolvujem nejake navstevy, a ostatne zavisi od pocasia.. vraj ma prsat, ale ak by nie, pojdeme snad na nejaky kopec na vylet. a tiez budem piect a taaak
fif aj tu u nas dole sneh? :-( ja som za to, aby velka noc byvala v polovici aprila, a nie marca :-(
oriesok - mne uz zvyknu volat.. pred par rokmi ked este nevolali a mala som volat sama tak to ale trvalo aj niekolko tyzdnov.
ja som este nedavala svista na letne.. nikdy nevies a predsa len official zacina JAR az zajtra takze... :-S :-D
inak tiez este tvrdnete v praci... a nemozte ist domov? ]-(