Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?
jeeej anita ty si aj tu ??
ahojte kocky... ja mam momentalne doma to iste ako keby som bola sama
drahy cely den v praci cca do 7 a potom sa tu potichu hrajka s grafikmi a neviem cim lebo zacal obchodovat na svetovych burzach..
takze cakam keby budem namyslena pani Trumpova ...
pri tolkom case uz ma hadam zarobenych aj zopar nejakych melonikov10. jún 2008- Sponzor fóra
anita.. to mas pravdu, lebo na MK som ta dlho predtym nevidela
juuuj tie meloniky si teda uzijeme, len sa musim zastavit na trhu a nejake odtial doniest
ach jaj, teraz som si sama sebe taku chut navodila...
malinkej sa dari super.. stale sa vrti ako take motovidielko, ale straaasne sa na tu tesime..
Marya uzi si zopar dni bez nehoporandi si.. ale len s babami a on tu bude coby dup (netusim ako sa to pise
)
10. jún 2008Jeana, jasne, uz som si zacala uzivat, vecer nemusim ani prstom pohnut, len sa vyvalim a oddychujem
a tiez idem randit, ako si mi odporucila
Kamosky som uz dlho nevidela, takze sa na ne hrozne tesim
Joj, to verim, ze sa na malinku tesite, uz aby tu bola
Bez, jeden ma grafy, druhy majstrovstva, treti hydraulicke valce a momentalne ukrajinufoto dam nejake, len musim nejaku vhodnu najst
10. jún 2008- Sponzor fóra
jeana: to zvladnes, si sikulka predsa, nie?
hlavne nech mala poslucha, drzite sa?
ja este musim zvladnut 2 skusky, ak som neurobila tuto sobotu, tak 3bolo to dost hrozne... v BA nechala vyletiet zo 180 studentov 170 kusov, takze sila....
ideme na tyzden do Chorvatska, take rychle rozhodnutie, ostrov Pag10. jún 2008nooo.. hadam to nejak vydrzime..
inak prave mi volal drahy a asi ho zbijem hned medzi dverami..
dobre vie ako neznasam sama jest... preto som da sa povedat cele dni na vlockach a mlieku a podobnych rychlych obcerstveniach a cakam co pride vecer aby sme sa normalne najedli spolu..
a on mi teraz do telefonu zahlasi.. ze on bol s kolegom na meetingu, tak sa tam aj najedli..
no dakujem peknetak si varim sama pre seba
10. jún 2008
Anit, tak to mas za par
Tesim sa s Tebou

Ved hej, uz som si dohodla 'rande' s kamoskami dnes aj zajtra, takze snad to rychlo ubehne