Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • navyse, tam kde som mam ovela vacsi priestor pozerat sa na veci detailnejsie 😉

• nuz.... kukni nick tu na svadbe "andrea80" 😃 pozname sa z regionalneho radia, v ktorom sme obe pracovali, dokonca aj jej manzel... teraz su obaja v BA v telke "M".

• robi aj teraz regionalne, myslim, ze som ju videla 😉

• Sponzor fóra
  • teraz robi celoplosne 😉 isto ju poznas z novin, kde robi reporterku 😉

• praveze ja pozeram spravy asi tak raz za mesiac 😃

• hehe 😃 ja teraz tiez moc nie, ked sa po veceroch musim ucit 😠

• mna to nebavi, nepozeram, aj ked nic ine nerobim, lebo tam nie su spravy, ktore by som potrebovala k zivotu a uz vonkoncom k praci 😃
    zajtra mas tu skusku?

• ano Jani, zajtra a potom este dve a huraaaaa leto 😵

• hura hura 😵
    asi sa ta pytam furt to iste, ale na pozemku uz nieco robite ci len rozmyslate, aky domcek postavit?

• zuzi uz som sa docitala na streche

• levik: 😃
    na pozemku sa musia dorobit najskor siete, potom uvidime, ako budeme na tom financne....

• no babule, ste vsetky strasne weekendovali, ze jo 😉
    my sme v sobotu boli na svadbe, bolo super, vydrzala som az do 23.00, ale vcera som bola uplna matoha, zmohla som sa len na navarenie obeda, inak som sa valala v posteli 😬

• Dobre ranko.
    No my sme oslavovali Roberta, takze asi tak. Zniceno.
    Ale s elanom do noveho tyzdna. 😉

• fiha, a co si kupila robinovi? priznaj? lebo ja vobec nemam idea co petovi na meniny.. 😛

• No co asi. Samozrejme novu udicu 😵 U nas to je tak. Dookola sa kupuju udice, navijaky, stolicky na ryby a obcas do toho oblecenie. Cize nieje o com. Ale aspon mam po starosti a vzdy viem co. Teda lepsie povedane Robo vzdy vie co 😃

• Sponzor fóra
  • jezis, to by som si netrufla.. udica.. u nas by teraz vacsiu radost spravil model, ale to som zatrhla, kedze ich uz nemame kde davat.. 😛

• No to si on objednal od niekial z internetu, ci odkial. Ja som mu to len dala 😃
    Tak Ti asi neporadim 😬

• jani ja som vymyslela parny hrniec... nech chudne 😃

• To sa isto potesi 😃 😃 😃
    Ale mna by to potesilo 😉 Potom napis, ako zareagoval 😉

• praveze ho chcel na vianoce, ale nakoniec sme napisali jeziskovi, ze chceme pekarnicku.. takze toto by ho mohlo potesit.. sice to nie je model 😵

• Mas ty ale uvedomeleho muza. z neho nechapem. Navrhnem to Robovi na narodeniny. Som zvedava, co mi povie.

• no on je uvedomely az az.. len ked pride na lamanie chleba, ako ze po 18 nejest, vydrzi mu to asi 2tyzdne a potom ked ja spim ho pocujem, ako potajme chodi do mrazaku pre nanuk 😵

• ahojte babule.. ďakujem za blahoželania.. 😉 už sa neviem dočkať, kedy sa to konečne začne.. a hlavne dokončí.. no to bývaníčko.. 🙂

• Ahojte baby 🙂
    Oriesok super, drzim palce 😉
    Bez, a preco by sa mal muzo tyrat a nejest po 18 ? 🤔 😃
    Jani, teda Ty to mas super, ziadne starosti s darcekom...a vzdy spokojnost 😬 Ale tentokrat si aj moj povedal, co chce, takze si nemusim lamat hlavu 🙂 Joj, ale teraz je na tej velkej sluzobke, uz som treti den sama a je mi smutno... 😞

• Ahojte dievčence 😉 , Oriesok pripájam sa ku gratulantom, dôverne poznám Tvoje pocity, pretože mi prerábame bytík (zdá sa mi, že celú večnosť, keďže mužíček si chce všetko "kvalitne" urobiť sám). Veľmi sa teším, keď sa to všetko dokončí a my sa nasťahujeme do novučičkého už v trojici 🙂 .

Marya ako dlho ešte budeš sama 😢 ? Ja teraz ťažko znášam, keď nemám muža v noci doma (a to zatiaľ bývame s našimi), asi to bude tým, že som v 9. tt a každú chvíľu očakávam, že už nebudeme 2v1 juuuj, 😃 .

• mary tak uz isiel na tu daleku sluzobku?
    my sa k prerabke asi nikdy nedotlacime, resp musime cakat, ze nam zateplia barak a to nevyzera, ze v blizkej buducnosti nieco bude
    jani preto nemoze po 18 jest, lebo je tlustoch tlusty 😃

• Uch také chybisko, nie v 9 tt, ale 9. mesiaci 😃 😃 😃 😃 .

• Jej Anit, ahoj 🙂 To je super, ze budete coskoro vo vlastnom 😬 A kedy mas termin ?

Peto sa vrati asi az v sobotu, mozno ak stihne, v piatok v noci...este 4 vecery a noci bez neho, normalne mi chyba uz aj jeho frflanie 😞 😃

• Hej Bez, uz od nedele rana som free as a bird 😃 😞 Vcera som si vecer pustila Harryho Pottera, aby mi nebolo smutno 😃 😬
    Ale vsak Tvoj maco neni tlustoch, ale poriadny chlap 😉

• Termín mám 08.07., ale podľa všetkého to bude skôr. Už sa neviem dočkať, pretože tento posledný mesiac v týchto teplotách je o držku. Noo, do soboty, to je ešte dosť ďaleko, ale určite Ti to zbehne a budeš si viac vážiť frflanie ... 😃 .

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém