tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Ahojte :-)
Jeej, Oski bude mat meninky, tak ho pozdrav Bez aj odo mna :-N :-D Bez, a preco to nechces vediet ? Mne ako strasne zvedavej osobe to nejde do hlavy =-) :-N Ja to urcite chcem vediet x-) x-)
ahojte, nahodou som nadabila nto,ze septembrovky si otvorili svoju temu a ja som chybala..no to asi preto,ze uz teraz chodim na konika,pretoze manzel ako na svadbe vyhlasil,tak splnil a to ze do roka a do dna bude bao..a mozno mu to tak vyjde..dzfam,ze si vsetky uzivate manzelskeho zivota :-D
questions tak gratuluje a vitaj.
Jani ako bolo v USA?
Scarlette menis pracu? Teraz je to nejako v kurze ;-)
Mary ako sa mate? Teraz si das v skole nejake prerusenie studia, alebo?
babule super bolo x-) tam by bolo co robit ovela dlhsie.. aj tak sme toho stihli tolko, ze sa mi zda, ze sme boli dva mesiace
no ale uz od vcera som v pracovnej realite :-D
jani super, aj pridas link na nejake fotky, ze kade ste labzovali?
my za nejaku pol hodku vyrazame do prahy, len sme zistili, ze nemame zradlo pre skrecka, tak este musim vybehnut kupit 8-(
Ahojte :-)
Bez, uz se asi na ceste, ale aj tak prajem krasnu dovolenku, uzite si to tam, Praha je uuuzasna x-) x-)
Levik, jej, uz ste aj naspat :-) Tak vitaj v praci ;-) a aj som tiez zvedava na fotky :-N
Jani, rozmyslala som ze si dam prerusit, kedze termin mi vychadza presne na zaciatok skuskoveho :-D , takze to by ozaj bola sranda :-D :-D ale zas neviem, ja mam zmysel pre riziko :-D :-D Este som sa nerozhodla, normalne mi uz ta skola chyba, takze odkladat sa mi moc nechce...
Jani neuveris, ale uz aj take napady padli... :-D :-D :-D To by tatovi problem urcite nerobilo :-D :-D
Neviem, ci ho prinesiem do skoly, este by som pohorsila uja Takacsa :-D