Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?
- Sponzor fóra
Jej, to tu tusim vzdy po troch mesiacoch pribudne nejake babo
teraz porodila Iwuska, v novembri bude Bez, vo februari ja a potom v maji Ty....
Veru, mne uz zacina brusko vykukat, skoro ziadne nohavice uz nezapnem, a hlavne za posledne dni sa nejak rapidne zvacsiloa malinke uz pekne kopka a mrvi sa, je to uuuzasne
Teraz sa hlavne setri, a vela oddychuj a papkaj4. sep 2008a este predtym porodila jeana
tak som zvedava, kto bude dalsi
ja neviem, co zapnem a co nie, lebo teraz tak ci tak nosim vzdusne letne vecitak ma potom mozno bude cakat sok, ked sa niekedy buduci tyzden ochladi
takze pojdes nakupovat teho veci?
setrit sa, oddychovat a zdravo papat mam presne na plane, uz som s tym aj zacala. inak, potrebujem ist ku kadernicke, a som bezradna ze co si mam nechat spravit. nieco musim, lebo mi davala svetly melir na vsetky vlasy a ja mam celkom tmavohnede, ale nechcem uz nic agresivne..4. sep 2008ahojte hviezdy..
tak to je uuuuuuuzasne ze sa takto rozrastame..
a vraj demograficky vyvoj je v poklese
nechce sa vam nahodou zorganizovat este nejake letne stretko na terase? My by sme velmi radi prisli s Lili...
casto chodievame na Strkovec, do stareho mesta, do sadu JK atd... takze taka kavicka alebo pizza niekde by bola super hocikedy4. sep 2008jeeej janiii, nemala som dnes cas a tu take vyznamne spravy sa zverejnuju
straaaaaasne gratuluje k americkemu baby
a stretko jasne, uz som nad nim rozmyslala, kedze znova parkujem pod starym mostom
takze napiste mi IP, ake dni vam vyhovuju a ci chcete primi alebo v poslednom case oblubeny mytny domcek, pripadne inu alternativu4. sep 2008- Sponzor fóra
babulky velmi sa s vami tesime. inak hlavne sa nestresujte a oddychujte. nasa Lili je uz asi 2 tyzdne herecka, ze spinka od 10 do 4 cca a potom do pol 10. Takze my sa celkom vyspinkame doruzova.
skor my da zabrat ze ked je hore tak musim stale rozpravat a to je vycerpavajuce. a do toho dokola tie iste melodie hracich macikov a zajacikov4. sep 2008jani veru hej, na druhy, lebo na prvy bol v spravnom case peto na nsepravnom mieste, teda v USA
jani druha, no v primi mali urobit bezbarierovy vstup pre kociky, asi vysleme siciliu nech to tam ide omrknut
ozaj a pisala mi aj janka, nevesta25, ze ak bude stretko, tak by rada prisla.. jancia asi s takym malinkym babom este nikam nepojde4. sep 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
marya dakujeeem
a ty kedy cakas?