90 dňová diéta. Máte s ňou skúsenosti?
- Sponzor fóra
Ahojte bábiky .Michelle22 somozrejme že jem ale dávam si malé porcie neával som si toho moc .Dnes som mal cestoviny a zeleninový šalát .Teraz mám trocha hlad ale je to v pohode ,najhoršie bude asi zajtra ovocie. Hviezda35 teraz mám 99kg mal som zdravotné problémy a pri tej liečbe my to šlo hodne hore.Ale dúfam že teraz to pôjde zase všetko dole tak vám všetkým držím palce ahojte
24. feb 2010vetka ja to nedodrzujem.A ani nedodrzujem ovocie ake pisu.Vzdy si kupim co je pekne v obchode a to potom papam na ranajky.A vlastne ja to mam tak ranajky banan,slivka.Obed napr: jabko,mandarinka.A az ked pridem domov o 4tej tak si robim tu veceru co pisu v knihe.Som v praci takze si to nemam kde varit.A jem to iba raz,nie 2 krat ako pisu.Akurat cez vikend ked som doma tak si to robim,ako pisu.
Vetka z akej vahy ides zacat?A aky je tvoj ciel?Michelle a ty?Rena tiez?25. feb 2010Ahoj holky, tak ja se k vam pridavam. Drzte mi palecky. Zkusim zacit v sobotu, protoze si musim nakoupit surovinky. Uz jsem ji jednou drzela. Ale poctive jsem ji vydrzela jen jeden mesic. Vysledek byl cca 10 kg. Ted to mam nazpet, ale jen kvuli vlastni blbosti. Pracuju odpoledne a vracim se domu pozde vecer a vetsinou se odmenim nejakou sladkustkou. No takze za rok to mam vse nazpet. Tak chci opet zacit
Takze se tu budeme vidat
25. feb 2010- Sponzor fóra
banninka- ja mam dnes 19. den, UH- den, takze sa zas neviem dockat vecere
pomeram a odvazim sa v pondelok po zelenine, ale vaha mi nejak radikalne neklesa....takze to zas nebude nejake zavratne cislo
zato mi ale vsetky nohavice na zadku a stehnach letia dole
baby- ten vodny den- ja si myslim ze radsej ako vam ma byt zle tak si dajte aspon nejake ovocie alebo zaleninu, ved na prvom mieste je zdravie nie?ked mi vyjde vodny tak to tiez tak urobim, aj minule som to tak robila. kebyze sedim doma na zadku tak by som to asi vydrzala, ale ked treba ist do skoly, behat hore- dole tak na tej vode clovek tazko vydrzi...
27. feb 2010no tiez som toho nazoru - nebudem riskovat, ze niekde v mhd odpadnem... a pondelky mavam strasne narocne, tak si do tasky pribalim nejake to ovocie... inac ja som sa dnes rano odvazila - nejak som nevydrzala do pondelka a mam dalsie kilo dole, spolu uz sest. No zda sa mi, ze mi to ide nejako moc rychlo... A to pritom nehladujem, minule som si dala masko zo zeleninou o deviatej vecer
27. feb 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
hviezda35 to ti šlo dole nádherne gratulujem