90 dňová diéta. Máte s ňou skúsenosti?
michelle 22 - uplne souhlasim, jenom obcas jsou diety, kde rychle zhubnes, ale opet priberes. Ja se tesim na kolo a moc se neprejidam, ale prave rada kombinuji bilkoviny a UH...Tak uvidime
JJ, 7 Kg slo rychle, jednou jsem porusila, ale jinak jsem byla na sebe opravdu hodne tvrda. Prvni dva tydny byly nejhorsi...Ale ted uz to docela jdeAle taky zacinam na vyssi nadvaze
1. mar 2010- Sponzor fóra
toho vodneho dna sa ja tiez bojim...
ale je to dobre aj na precistenie organizmu... a na bielkovinovy den.. co tak si spravit syrovo-olivovy a zeleninovy tanier, teda ak mas rada syry. nakrajas viacero druhov syrov a buded degustovat... ja som si tak minule spravila. pripadne omeletu z bielkov?1. mar 2010hmm syry, to by slo.. mam ich velmi rada... a co sa tyka omelety - zltka sa nemozu? som nevedela.. no vidim to na tie syry alebo este mi napadlo, ze si spravim leco s vajickom - alebo teda len s bielkom ak sa zltok nemoze...
a vodneho dna som sa aj ja veelmi bala, hlavne preto, ze pondelky mam narocne a nevedela som, ci mi nebude zle.. no idem si zaliat cajik, mineralka s citronom mi lezie hore krkom1. mar 2010- Sponzor fóra
ahojte
tak lajt vás čítam, píšem na MK do témy 9O dnová dieta, som na 8dni dnes.. ale dietu som už držala... len chcem napísat, že vajíčko sa môže celé, aj žltko... tak v poho praženica, omeleta... len by sa nemalo kombinovat, vajičko, syr, maso... ale raz za čas aj omeleta s vajičkom a šunkou nikoho nezabije...
tak nech sa darí1. mar 2010bambulena- vdaka za spresnenie
ja mam dnes skroby- tak som si vymyslela receptik- mozno niekoho inspirujem-predvarila som brokolicu- rozobranu na ruzicky v osolenej vode, potom som ju nakrajala na mensie kusky. pripravila som si klasicky ryzu- len som k nej do vody pridala zelenin. bujon. potom som tu ryzu a brok. zmiesala v miske, osolila podla chuti. vysypala som to na vymasteny a struhankou vysypany pekacik a dala zapiect do rury asi na 220 stupnov, pol hodinky.
a ta struhanka- je povoleny krajcek chleba- tak to je namiesto toho
mne to chutilo, tak dufam ze bude aj vam2. mar 2010banninka: jsem sice mezi vámi nováček, ale myslím, že chléb se má jíst vždy na oběd v bílkovinovém a škrobovém dni.
Já mám dnes 3. den "diety", zatím jsem ji neporušila a co mě teda udivuje, že jsem dortík na večeři ani nedojedla a vůbec nemám hlad
michelle22: bezva recept, určitě vyzkouším, zní to dobře2. mar 2010Uz sem to nasla. Tady
Konzumovanie jedal
V bielkovinovom dni nech je prestavka medzi obedom a vecerou 4hodinova. Po 20 hodine nejedzte uz nic. Ak ste neskoro obedovali, a zda sa vam, ze ste syti, vsetko jedlo, zjedzte na veceru len celkom malo(polovicnu davku) Pri ostatnych dvoch dnoch si medzi obedom a vecerou urobte 3 hodinovu prestavku
Prvy a druhy den je dovolene pri obede jest chlieb, samozrejme celozrnny. Výber je velky, vyskusajte, ale len jeden krajec.
No tak ja nevim2. mar 2010
linne- moja skusenost je taka ze sa mi spat vratili 3 kg (minuly rok som zo 78 kg schudla vdaka tejto diete na 71 kg- april 2009, ale v januari 2010 som mala 74 kg) poviem pravdu, ze som sa ale za ten rok neobmedzovala vobec a vela urobili vianoce ked som fakt jedla vela kolacov, sladkosti a blbosti! a vsetkeho co sa len dalo
to by na svete uz asi nebolo tucnych ludi!
ked ma niekto navyk prepchavat sa a k tomu ziaden pohyb, nemoze sa spoliehat ze ho zachrani nejaka jednorazova dieta...
ved nemame 15
tot moj nazor
neexistuje dieta po ktorej ked zacnes zase "zrat" a prejedat sa tak nepriberies! to by bolo proti vsetkym moznym zakonom fyziky a chemie
proste po diete nesmies zaspat na vavrinoch a spoliehat sa na to, ze od teraz az do... mozem jest co chcem, kolko chcem a kedy chcem, nehybat sa a vobec nepriberiem!
treba sa to pozriet aj trosku skeptickym a nenaivnym kukom