ahojte
uz asi otrepana tema ale predsa. potrebovala by som zhodit takych 10kg ale ide to moc tazko. uz len preto ze pracujem v zahranici v McDonalde takze vsetko zakazane mam stale podnosom a free. kamoska mi poradila 90dnovu rozlisovaciu dietu. ze s nou zchudla viac ako 10kg. no neviem ci ozaj tak zchudla bo sme sa uz 2roky nevideli a len si piseme. ma s nou daktora z vas skusenosti. viete poratit dake typi ohladom tejto diety? vraj sa tam moze aj sladke.
jo a poznate aj dake dobre cviky na brusko?
som cerstvo zasnubena. este presne nemama termin svadby ale cas bezi rychlo a ja chcem byt krasna v ten den ako kazda jedna. a okrem toho je tu zas leto
diky moc
super maryennn drzime palce ja mam za sebou 5 dni,ale furt si nemozem zvyknut na to ovocie na ranajky asi to zmenim, mne je z toho jednoducho zle a prvy ovocny den som isla zosaliet,tiez to asi dako pozmenim...a cvicit cvicim a mimochodom Gratulujem k ukonceniu studia :-)
Ahoj, tak ja tuto dietku zacinam uz po 3ti. Po 2xte jsem to nevydrela dyl jak mesic, ale vzdycky jsem zhubla cca 8 kg. Tak jde se na to :) Holky drzim vam vsem pesticky :-D
Ahojky, tak já také držím již podruhé. Poprvé jsem držela loni před svatbou pouze měsíc a shodila 8 kg. Teď se mi na konci května narodilo mimi, takže držím znovu. Zrovna dnes mám 29. den a zítra se zvážím a přeměřím, tak uvidíme... :-)
Ahoj holky,
byla by jste některá tak hodná a poslala mi odkaz na tuto dietu a recepty?
Příští rok na jaře se mám vdávat,takže motivaci mám velikou.Snad mi i vydrží :-)
Mockrát děkuji a budu se těšit na začátek týdne.
Jinak Vám ostatním moc držím pěstičky,aby ty strašné kila šly hodně rychle dolů.
Ahoj holky, já bych Vás taky moc moc moc poprosila o dietku a receptíky, chtěla bych zhubnout do svatby, takže mám ještě 10 měsíců čas, kdyby to napoprvé nevyšlo :-D :-D
Děkuji mockrát :-)
Ahojky, také bych prosila o co nejvíce informací a nějaké ty receptíky :-) Trošku jsem brouzdala i na netu, ale od vás to bude lepší :-) Kdyžtak prosím do IP :-)
Tak jsem zdárně přežila pondělní vodní den a naměřené hodnoty jsou neuvěřitelné. po 29 dnech diety mám 6,5 kg dole, v pase o 11 cm!!!!!! méně, boky o 5 cm a stehna 4,5 cm. Prostě bomba. Zatím pokračuju dál, uvidíme, jak dlouho ještě vydržím, ale už to nebudu lámat přes koleno. Když jsem držela loni jen měsíc, tak jsem za 3/4 roku z 8 kg přibrala zpátky pouze 2, takže pohoda.
Jinak holky, já mám přímo knížku, na netu nevím, jestli ta dieta je někde k mání, každopádně nemohu kopírovat, na to ani nemám čas s mimčem. Ale knížka stála necelé tři stovky, to není tak hrozné a určitě stojí za to si jí pořídit. ;-)
verisku, ale nedoporučuji, jestli už máš zamluvené šaty, příliš hubnout. Já si nejprve zamluvila šaty a pak začla s dietou, jenže výsledky jsou opravdu hodně viditelné. Nakonec mi paní na druhé zkoušce řekla, ať už nehubnu, páč už šaty nejdou více zúžit... :-D
No jenže já to nejsem schopna sníst :-D asi si budu muset postavit svůj jídelníček a o tenhle se jen opírat, sníst dvě jablka na snídani by pro mě byl nadlidský úkol :-N
ja som ju drzala v lete ale len necele 2 mesiace, podarilo sa mi schudnut 6 kg. potom som sa vyflakla na to, a prestala si robit jedlo do prace a pojedat cokoladky, nabrala som nazad 3kg. ale prave dnes zacinam znova a tentokrat som odhodlana drzat ju poctivo 3 mesiace a na silvestra vidiet vysledok. ono to ani dieta nie je lebo clovek je stale, je to vlastne o pravidelnom stravovani a to mne obcas chyba. prvy ovocny den bol pre mna horor ale asi po dvoch tyzdoch to nejako nabehlo same...osobne pre mna ze zjest 2 jablka na ranajky je vela a vyvar za jedlom to uz vobec nemusim. Ale pamatam si ze prvy mesiac tie kila isli velmi rychlo dolu, potom prisla dovolenka a nejako som polavila...
Ahojky holky...moc bych potřebovala zhubnout do svatebních šatů a taky ze zdravotních důvodů, protože chceme miminko...tak jsem narazila tady na tuhle dietu a ráda bych ji zkusila... :-) Mohla bych ji taky poprosit na mail.... :-) ?
Holky,
ppotřebuji poradit.Jsem nějaká zmatená:-)
Koupila jsem si knížku a na každý den jsou v ní uvedené recepty.A teď nějak nechápu,jestli ten recept je rozpočítaný jako porce na oběd a nebo i na večeři.Doufám,že mě chápete jak to myslím:-)))
Děkuji za odpověď
Dyslisek,
neviem, ci mame tu istu knihu, ale v mojej je recept na obed a veceru s tym, ze k obedu si das krajec celozrneho chleba a kuraci vyvar v salke a na veceru uz nie...
PS: ja som schudla do siat perfektne, tak Vam dievcata drzim palce.. ;-)
dydlisek: ahoj, pokud máš tu knihu, co já, tak 2/3 porce jsou k obedu a 1/3 k veceri, s tim, ze k obedu se ma snist krajic chleba a v bilkovinovy den jeste vyvar...v ovocny den tam byva extra rozpis na veceri a obed
Ahoj holky.. tak jsem zakoupila knihu a trošku mě vyděsilo, že k snídani je jenom ovoce - jak to vydržíte do oběda, když není žádná svačina? A vážně je nutné k večeři jíst dort, koláč a jednu tabulku čokolády?
Mě to přijde nějaké divné.. všude píšou, jak je důležité snídat a mít svačiny... tohle je skoro naopak, ne?
Ten dort,kolac, ci cokoladu, tak to len po kusocku a iba kazdy stvrty den... ;-) A hned potom LEN OVOCNY den, takze to urcite nezskodi... To ovocie rano je uplne v pohode, len si ho treba obmienat a pekne na krajat na kusky... perfektne to rozbehne travenie... ;-)
Marinan: první týden jsem byla po snídani hladová /byla jsem zvyklá na jogurt a černé pečivo/, ale je to o zvyk, dietu už nedržím, ale ty snídaně ovocné jsem si zachovala dlouho. Pozor na pojem "tabulka čokolády" - rozumí se 1 čtvereček - respektive cca 10 gramů. Jíst dort není nutné, já jsem si v ty dny dala třeba grahamový rohlík s medem, marmeládou nebo třeba ovesnou kaši