Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

31. máj 202215847
  • @cencula   jasné že dá,neboj sa... hlavne sa vyhni škrobom, tukom a cukrom.. ked aj zhresis nejakou zeleninou, ovocim tak sa svet nezruti, mysli na to ze je to hlavne o bielkovinách.. nezabudni vela piť a ber vitaminy (ked nebudes jest ovocie)..držim palčeky a hurááá do toho...

• @zabka88  uz mam po kupeli... 🙂 .... ja viem ze sa nemusim tak casto vazit ale kazde rano som zvedava o kolko som lahsia tak mi to neda 😃

• @bajuskaa   skoré uzdravenie inak... ja len radím podľa seba, keď sa mi stane že čosi naberiem aj pol kila, demotivujema to potom zbytočne.. a to predsa nechceme nie? 😉

• Sponzor fóra
  • dnes som si piekla tie cibulovniky myslim ze od tesoro tak som zvedava ake budu 🙂 uz mam taku chut na ne 😃 a neviete ci maju v lidli nizkot. taveny syr? 🙂 dakujem

• @zabka88  ďakujem 🙂 no to teda nechceme 🙂 ale ked tam vidim menej ako minule tak ma to zas nakopne 🙂 a ty si v ktorej faze?

• @bajuskaa   ešte kilo potrebujem dať dole..za dva týždne do svadby 😉

• @zabka88   a ty máš aký ciel?

• @bajuskaa   a ty máš aký ciel?

• @zabka88  tak to dáš, držím palce 😉 a kolko si uz dala dole? 🙂 no ja som 8.den a schudla som cca 2,5kg... a este by som chcela dat dole 5 kg 🙂 aby som mala 55kg 🙂

• @bajuskaa   šikulka, ide ti to... ja zatím 4 kg dole,ale ja to moc striktne nedržím... to máme rovnaký ciel.

• @bajuskaa  Aktivia biela? Samozrejme nie sladká...že???

• no tak to budeš určite prvá v cieli 😉

• @lara3  ovsené otruby v II.fáze dve lyžičky denne.

• @umsons  ako? 😃 toto som kusok nepochopila, asi je už na mna vela hodin 😃

• Dievčatá čo papáte na raňajky? Lebo s tým mám stále problémy.

• Sponzor fóra
  • ja som dnes mala lievance a zajtra si dam tvarohovy kolac 😉

• baby prosím vás a nemohli by ste hádzať svoj zdravovací systém, čo jete denne aj s receptami v prvej fáze? je to per mna ťažšie kým sa zorientujem, lebo z tolkých diet mám až až

• @cencula  chod uplne na zaciatok tejto temi a tam su rozpisane viacere dni...

• Dobré ránko.Neviete mi poradiť kde nájdem recept na chlebík z krabích tyčiniek ?

• @kanna  strana 92 myslim, uz to tu niekto pisal...

• Ďakujem 🙂

• baby špenát sa moze?

• @malaberuska  jasne, vsetka zelenina....len mrkva a cvikla menej, su moc sladke

• Ahoj kočky, nemáte super recept na baklazan?

• čo sa stane ak si dám viac otrúb?

• @janee07   a čo by si chcela, z baklazanu urobiš všeličo, od placiek, až po pizzu 🙂

• @lara3  Zalezi o kolko viac. Mne sa urcite stalo, ze niekedy to boli aj tri lyzice za den a z prehreskov to je asi taky najmensi. V druhej faze, ked mam vycerpane otruby napr. v pecivku a potrebujem zjest nieco, tak sa da z tolerovanych potravin ta maizena - ako lievance alebo palacinka prip. uvarit puding. Pouzijem aj na zahustenie tekvicoveho privarku.

• @zabka88  🙂 jaj no granko som ešte nedávala, ale parkrat som si už dala kocku malu čokolady, ked a chytila hrozna chuť 😞

• @cencula  ahoj 🙂 ja som momentalne v druhej fáze, v prvej fáze ktorá trvá len niekoľko dní, tak osm sa stravovala dosť biedne 🙂 väčšinou som si dala na raňajky nejaký nizk. jogurt (bielu aktíviu), do toho som si dala lyžicu a pol otrub, možeš si to ochuťiť trochu škoricou, potom som na obed mala nejaké to mäsko uvarené na vode, alebo ryby okorenené bylinkami a pod. potom nejaké tie jogurty, alebo aj puding z nizk. mlieka bez cukru som si urobila 🙂 a na večer už len pohár mlieka 🙂 🙂

• dobre ranko dievcata....tak dnes mam 17 den II.fazy a dole su 4kilecka.....aj ked s par prehreskami....ale predomnou je stale este 11kil tak drzte palce.... 🙂 🙂 🙂 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém