@cencula jasné že dá,neboj sa... hlavne sa vyhni škrobom, tukom a cukrom.. ked aj zhresis nejakou zeleninou, ovocim tak sa svet nezruti, mysli na to ze je to hlavne o bielkovinách.. nezabudni vela piť a ber vitaminy (ked nebudes jest ovocie)..držim palčeky a hurááá do toho...
@bajuskaa skoré uzdravenie inak... ja len radím podľa seba, keď sa mi stane že čosi naberiem aj pol kila, demotivujema to potom zbytočne.. a to predsa nechceme nie? ;-)
dnes som si piekla tie cibulovniky myslim ze od tesoro tak som zvedava ake budu :-) uz mam taku chut na ne :-D a neviete ci maju v lidli nizkot. taveny syr? :-) dakujem
@zabka88 tak to dáš, držím palce ;-) a kolko si uz dala dole? :-) no ja som 8.den a schudla som cca 2,5kg... a este by som chcela dat dole 5 kg :-) aby som mala 55kg :-)
baby prosím vás a nemohli by ste hádzať svoj zdravovací systém, čo jete denne aj s receptami v prvej fáze? je to per mna ťažšie kým sa zorientujem, lebo z tolkých diet mám až až
@lara3 Zalezi o kolko viac. Mne sa urcite stalo, ze niekedy to boli aj tri lyzice za den a z prehreskov to je asi taky najmensi. V druhej faze, ked mam vycerpane otruby napr. v pecivku a potrebujem zjest nieco, tak sa da z tolerovanych potravin ta maizena - ako lievance alebo palacinka prip. uvarit puding. Pouzijem aj na zahustenie tekvicoveho privarku.
@cencula ahoj :) ja som momentalne v druhej fáze, v prvej fáze ktorá trvá len niekoľko dní, tak osm sa stravovala dosť biedne :) väčšinou som si dala na raňajky nejaký nizk. jogurt (bielu aktíviu), do toho som si dala lyžicu a pol otrub, možeš si to ochuťiť trochu škoricou, potom som na obed mala nejaké to mäsko uvarené na vode, alebo ryby okorenené bylinkami a pod. potom nejaké tie jogurty, alebo aj puding z nizk. mlieka bez cukru som si urobila :) a na večer už len pohár mlieka :) :)
dobre ranko dievcata....tak dnes mam 17 den II.fazy a dole su 4kilecka.....aj ked s par prehreskami....ale predomnou je stale este 11kil tak drzte palce.... :-) :-) :-) :-)