Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

31. máj 202215847
  • @zuzulikkkk   granko je super, ale má v sebe cukor takže neviem či to je úplne kóšer, ale škoricu nelúbim..

• @zuzulikkkk   dievča, ja by som umrela od hladu v takomto režime... klobúk dole že si to vydržala..

• @zabka88  ale joj to zase nejdem hovoriť že neorbim prehrešky... občas sa neviem ovladnuť hlavne ked varím doma pre rodinu, sem tam si odkusnem z vyprážaného :/ a tak :/ občas sa neviem ovládať, ale to sladké obmedzujem skoro uplne

• Sponzor fóra
  • @zuzulikkkk   i tak si dobrá.. bez prehreškov to úplne nejde 😉

• @zabka88  🙂 pravdaže 🙂 ale váha napriek tomu ide dole, ja ked is porovam čo osm jedla pred tym a čo jem teraz aj s prehreškami tak to je 100 a 1 😃

• @zuzulikkkk   tak tak, si človek dáva pozer viac.. si myslím že i keď skončíme tak ešte budeme chudnúť, lebo už ti to nedá jesť všetko čo predtým..

• presne presne, ja si mylsim že mäso budem dalej pripravovať tak ako teraz, bez oleja, akurat občas určite dobrému rezňu neodmietnem 🙂 a aj tie nizkotučné veci 🙂

• akurat som zvedava ako obstanem so sladkým, po svadbe o to budem všade doma zakopávať..ale snaď to nejako ustojím 😉

• @zabka88  ideš sa vydávať? 🙂

• @zuzulikkkk   jj, 1. októbra, preto sa aj snažím čosi zhodiť, jednak do šiat jednak pre lepší poci a tiež aby drahého nezlomilo keď ma bude cez prah prenášať 😃 😃 😃

• 😃 😃 : Dsuper 🙂 všetko dobré prajem už vopred 😃 a na aku vahu chudneš ak smiem vedieť?

• @zuzulikkkk   na 55, ešte potrebujem kilko dole, ale myslím že pri týchto stresoch s finišovaním to nebude problém 🙂 skôr sa bojím aby som neschudla až moc na nesprávnych miestach 😉 ale to už asi neovplyvním 😢 a ďakujééém 😃

• @zabka88  aha 🙂 no presne toho sa aj ja obávam, že mi z niekt. partií ubudne 😃 😉

• @zuzulikkkk   no stým treba rátať, lebo však chudneme všade (ešte aj prstene sú mi volnejšie 😉) ale do šiat mi to môže trocha vadiť.. a tvoja motivácia keď sa môžem spýtať? 🙂

• 🙂 🙂 joj tak parádne .) určite je to riadne motivujúce ked sama citiš že si schudla 🙂 a tak ja chcem schudnuť na 5O kg, 🙂 a robim to sama kvoli sebe, aby osm sa dobre citila 🙂 už som to potrebovala

• Sponzor fóra
  • @zuzulikkkk   určite hej, aj keď u mňa sú to "len" 4 kg, ale dosť to na sebe cítim. držím palčeky nech dáš tú 50 🙂 koľko ti ešte chýba? verím, treba sa o seba starať , človek má hneď lepší pocit zo seba..

• cawte gratulujem všetkým čo sa idú vydávať a aj tým ktorým sa darí aj nedarí v chudnutí!!!!! 🙂 😉 😵
    a chcem sa spýtať či je ovčí syr vhoný ? a mimochodom mám 3 deň I fázy a 1,5 kg dole 😃

• @zabka88  ešte mi chýbaju nejaké 3 kg 🙂 🙂 len sa mi zda že čim dlhšie tuto dietu mam tym upúšťam viac od tých základných pravidiel :/ 🙂 dakujem 🙂 🙂

• @zuzulikkkk   hej, tomu hovorím "zaspávanie na vavrínoch" aj ja tým trpím 😒 už ti moc nezostáva, tak vydrž!! ozaj, aká si vysoká? daj si pozor na BMI nech to nepreženieš..

• @zabka88  ano presne presne tak, ked si predstavym že teraz už asi tyžden čo to trochu porušujem starcam čas, už som mohla mať aspon o KG menej 🙂 🙂 mam 16O cm, maličká som a ty?

• @zuzulikkkk   veď to.. ale zas nie sme stroje niekedy proste zlyháme... mám 168cm, a mne hlási BMI min.váhu 53 kg čo by som mala mať

• 🙂 no hej, to si mylsim že je pekná váha na takú výšku 🙂 ja chemzatial na tých 5O, uvidim ako to bdue vypadať, nemam zatial anorektické sklony, a dufam že ani nebudem mať, ale proste ked uvidim že ešte pneumatika okolo brucha je, tak ešte to kg by som dole chela dať

• @lara3   s tým syrom ti neviem poradiť , neviem koľko tuku má v sebe, pozri na obsah sušiny a tuk... blahoželám 🙂 ale vieš že teraz ide z teba len voda, keď príde na tuk bude to pomalšie prípadne sa váha na čas zastaví.. hlavne sa nenechaj odradiť!! 🙂

• @zabka88  No je mi jasné, že sa to zastaví, ale a spoň to nestúpa!!! 😬 teda dúfam 😕

• ahojte ja mám prvý den dukanky za sebou a so 100% úspešnosťou, mám doma tvaroh nízkotučný ale taký nezjem môžem ho vymixovať s bielym jogurtom? skúšal to niekto, alebo môžem aj tofu syr? tiež ho môžem vymixovať s bielym jogurtom? nechcem ísť do rizika, lebo tofu neje nikto len ja a nerada by som to vyhodila, a ozi som len v prvej fáze. držte sa píšte, feeeest dobre sa to číta a dodáva silu vydržať ste dobré

• cawo cencula ja som mala dnes tretí deň a tiež sa snažím jesť len to čo treba. kľudne si daj aj jogurt aj tvaroh a pridaj sladidlo a škoricu al. kakao. a myslím, že tofu sa može. držím palce 😉

• @cencula  Tiez miesam nizkotucny jogurt z tvarohom a pridam vanilkovu aromu a sladidlo, alebo trochu kys. citronovej a sladidlo a citronovu aromu. To mi tiez chuti ako citronovy pribinacik. To tofu krajam na hranolky a Linessa syrokrem zmiesam s kari korenim a spolu to dam do otrubovej palacinky a mam to ako taku tortilu.

• a čo ked s tym prestanete? nedostavi sa jojo efekt?

• LARA3 a lulian dakujem vám vyskúšam, držte sa ja sa vážiť budem po 5 dnoch a vy ako, KOLKO STE ZHODILI?

• @wanilla147  Za kazde schudnute kilo musis drzat tretiu fazu 10 dni a potom stvrtu fazu do konca zivota 🙂 ked by sme boli dokonale, co ale nie sme, xi,xi

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém