Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Ahojte, hlasim sa po necelych 5 mesiacoch. Dietu som striktne doddrziavala asi mesiac, potom som jedla aj veci co nie su az tak ok. Ale 4 mesiace som sa nedotkla bieleho chleba, knedli, kolacov a velmi malo som jedla vyrobky obsahujuce psenicu. Vaha mi isla neustale dole. Schudla som cca 8 kg a vaha sa mi uz zastavila a drzi sa. Moje okolie sa nestaci cudovat a dietou som "nainfikovala " nielen manzela ale aj kamosky a vsetkym sa paci a su uspesni. Citim sa vyborne, je uzasne obliekat si rifle, tricka a saty o ktorych som si myslela ze sa do nich uz nikdy nedostanem. Budem sa aj nadalej snazit uvedomovat si co a kolko jem a nerada by som sa dostala do stavu v akom som uz bola, ze mi pretekalo brucho z rifli a v satach som vyzerala ako v 4 mesiaci tehotenstva.
Vsetkym vam drzim palce! Tato dieta je naozaj super.4. okt 2011- Sponzor fóra
@veronkaj Preco pises ze nemozes ovsene otruby dat do ust? V akej forme? Len tak nasypane ich tu neje nikto
4. okt 2011@lulu73 Jéééj, ty si tu bola s nami na zaciatku. Super, ze si schudla. Myslela som, ze si to vzdala. Tiez som schudla cca tolko co ty a teraz uz dlhsie stojim.
4. okt 2011Ahojte kočky! Ja dnes začínam siedmy týždeň dukanovej diéty a zatiaľ -9kg dole. A to teda nedodržiavam striktne, prvú fázu som vydržala ale od druhej fázy držím len bielkovinovo-zeleninové dni, nakoľko čisto bielkovinové mi nerobili dobre na žalúdok. A ešte papám aj ovocie, lebo bez toho by som nevydržala. Drží to so mnou aj manžel, ten má už -11kg a to si sem-tam aj hodí do úst čokoládku. Myslím, že základ tejto diéty je veľa-veľa zeleniny, bez múky a príloh, samozrejme nemôžu chýbať otruby a dobroty z nich. Držím všetkým palce nech vydržia a nech to nevzdávajú aj pri malých prehreškoch. Teda u nás ide váha dole aj s nimi
4. okt 2011@malaberuska no ja špenát papám, keď mám zeleninovo-bielkovinový deň....
4. okt 2011@blublu ideš dobre, držím palce
4. okt 2011@zuzulikkkk
ahoj, nevadí
ja som dnes na ranajky ovocny jogurt z lidla (ten znacky linessa, pisu tam tuk myslim ze 0,1% tak to hadam mozem
) s otrubovymi piskotami, na obed som mala aj ja rybu
a na veceru si dam otrubove pecivo. ale vobec neviem ze co si dam zajtra na obed
a vážila si sa? ja naposledy v nedelu a mala som 58,5kg
tak sa drž papaa
4. okt 2011@cencula Mozno ti zachutia otrubove zemle. Robim ich v silikonovych muffinovych formickach - dve platy na 12 zemli.
3 zltka zmiesame s 1/2 tvarohu
4 PL psenicnych otrub
8 PL ovsenych otrub
1/2 KL prasku do peciva
stipka soli
stipka rasce
a nakoniec sneh zo 6tich bielkov
Pecieme pri 190 st 20 min
Dobre narastu, co sa mi pri chlebe nie vzdy podarilo a nie su vnutri mokre. K tomu salatik z krabich tyciniek a varenych vajicok a je to.4. okt 2011Ahojte, ako som tak začala čítať vašu konverzáciu, chcela by som aj ja od zajtra byť "dukankou"
. Otruby som si už bola dneska kúpiť. Dúfam že nevadí, že sa zaregistrovala sem na mojasvadba.sk, lebo ja ešte svadbu nechystám. Budem mať len 19
. Veľmi ma pozitívne prekvapilo to ako sa tu jedna druhú motivujete a povzbudzujete. Chcela by som sa pridať k vám
4. okt 2011- Sponzor fóra
@luciaskorec ahoj, tak veľa šťastia teda
a aky mas ciel? koko by si chcela schudnut?
4. okt 2011@luciaskorec Pod do toho! Kto mal kedy svatbu tu nikto neriesi. Ja napr. v r. 1987, ale vahu mam po dukane ako som mala vtedy 58,5
4. okt 2011Hej no takže začínam od zajtra 5 dní bielkovynových....čiže dúfam že tých 10 a možno aj viac KG dám dole
...snáď sa mi to podarí. Len si zajtra musím ísť ešte kúpiť baterky do váhy
, lebo už sú tam neni riadne dlho a asi je načase ju opäť spojazdniť. No ja som 58,5 vážila možno keď som bola na základnej na prvom stupni. Momentálne vážim niečo okolo 70kg + - 2kg. A meriam len 158 cm - tvrdí doktorka ale ja tvrdím že 160
...takže mám miernu nadváhu. Teda dúfam že len miernu.
4. okt 2011@luciaskorec písala si že budeš mať 19... takže máš 18?
4. okt 2011lulian vdaka vyskúšam potom sa môže zjesť 1denne? ja som zatial ovsené otruby nezohnala
škoda, ale dúfam, že ich zoženiem v dohladnej dobe baby držte sa a daj te vedieť ako vám to ide, je to dobré na motiváciu a lahšie sa to drží, fakt to pomáha ked si môžem prečítať ako vám to ide alebo napr. nové recepty pozrieť, alebo jedálne lístky , alebo ako bojujete proti sladkému atd.
4. okt 2011@veronkaj tak ked sme naraz zacali tak by sme mohli aj skončiť, neboj nič,zhodíš aj viac
ja zase mávam normu 65 kg, ale nejako je mi velmi dobre v poslednom case
tiež som 5 dni v 1. fáze, čiže od soboty aj zeleninka
4. okt 2011@lulian
@lulian skúšala som aj musli aj cereálie no nie letelo to zo mňa von, neviem prečo to nemôžem a ani v jogurte ani v mlieku, no rastie mi to v puse, neprehltnem to. tak to zvládam bez toho. čo už
dnes začínam 3 deň prvej fáze a zvládam až na to že ma mierne preháňa a mám pálenie záhy asi tým, že nejem pečivo ale zajtra si asi dám grahamový rožok5. okt 2011@veronkaj ahoj, a skúšala si si s tých otrúb aj niečo upiecť? ja neviem nejaké placky, alebo žemličky? mne napríklad otruby v jogurte doslova chutia, mi to pripomína také tie krupicové kaše z detstva, ale niekto má radšej "serióznu" prílohu, skús si čosi upiecť ti môže zlepšiť trávenie..
5. okt 2011@cencula Z tych zemli mozes dve denne, cast si mozes zamrazit a vecer vzdy dve vybrat. V zaciatku diety podla mna ani prekrocenie otrub napr o 1 lyzicu az tak neva, ked nejes muku, mastne a sladkosti. Ked potom schudnes tuk, tak viac otrub alebo skrobu alebo napr. syr alebo zakusok zastavi chudnutie aj na tyzden. Ja ked to teraz chcem pohnut smerom dole o pol kila, tak to trva dva bezprehreskove tyzdne.
5. okt 2011@luciaskorec Si este mladucka a drzanie tejto diety je dost narocne na varenie aj pecenie si podla jej zasad. Nahovor aj maminu a budes to mat jednoduchsie
Podla mojej skusenost sa to neda vydrzat na acidku, tvarohu a konzervach tuniaka vo vl. stave bez prehreskov. Ja ked by som si pravidelne na vikend nenapiekla tvarohovo-zelatinovu tortu na otrubovom korpuse, tak by som tlacila nejake sladkosti - moja slabost
5. okt 2011Baby v ktorej faze ste najrychlejsie chudli ? Ja som teraz v tretom dni v prvej faze,mam dole kilo a pol
Od zajtra idem na zeleninovo-bielkovinovu fazu,myslite ze by som tie dve mohla spojit dokopy ? ze proste budem jest napriklad zeleninovy salat s kuracim masom,alebo je lepsie to rozdelovat ...
5. okt 2011@bajuskaa
no takže sa možem pochvaliť dalšieho pol kg je dole
sice som trošku s dietou popustila, no VAHA IšLA DOLE A toto ma znova povzbudilo a idem dalej, a už zase na plno
ja si dnes dám na obed ( už o chvilku) kuracie prsia s Grilvoacím korením a zeleninkou UPEčENE V RURE
DRž SA
DOBRú CHUť
5. okt 2011@zet7 no ja sa na zeleninku veľmi teším
inak možno hlúpa otázka ale ako ste na tom s vyprázdňovaním?? mňa preháňa5. okt 2011@veronkaj tak to mas super,lebo vacsinou baby maju opacny problem...ja som skoro 2 tyzdne uzivala prehanadla.na to su dobre tie otruby,ja ich zial nejem pretoze v GB ich maju v podobe vyyybornych keksikov ale je v nich tolko cukru ze koniec
5. okt 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte, robila som cez vikend kuracie prsia na sposob ciny ( s takou mrazenou cinskou zeleninou) urobte si ako mate radi a k tomu ,,karfiolovu - ryzu". Bolo to ako normalne jedlo. Karfiol tak 5 ruziciek dajte do robota do misy so sekacim nozom a posekajte na ,,ryzu", potom uvarit vo vode s vegetou, cesnakom, cibulou a korenim do mäka, scedit a dat ako prilohu ku cine.