Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@penelope111 podla mna by si vajcia clekovo ratať nemala, je to len kvoli cholesterolu, čo je tiež diskutabilne
a keby osm si ratala každe vajce oč zjem, tak by som umrela od hladu
ja ich do tyždna zjem možno aj 7
4. apr 2012@atlantida @penelope111 ja si dávam každý deň asi dve
4. apr 2012- Sponzor fóra
@penelope111 dakujem
) od 19.3 držím DD takže 17 dní a som spokojná uvidíme ako to pojde dalej potrebujem dat dole 26kg takže ešte 22 a budem štastná aj keby 20 tak som happy
4. apr 2012@atlantida wikinka90 Ako dobre akurát som si spravila praženičku zo šunkou
Ja nejem vajcia každý den tak sa mi to nejako vyrovná aby to nebolo veľa
Cholesterol mám vysoký lebo mám problémy zo žlčníkom ale odkedy dietujem ani neviem že mam žlčník. On by sa zas asi ozval keby bolo tých vajec veľa
A ďakujem za odpoveď
4. apr 2012@wikinka90
@penelope111
ano, ja tiež a ked si aj pozrieš do každeho kolača, alebo pečiva ide jedno vajíčko minimalne, čiže keby jedla len dva tyždenne, tak neviem čo by som potom ine jedla4. apr 2012@penelope111 a ty kolko potrebuješ asi nie vela
4. apr 2012@ninimini Pekne ti to ide dole. Ja by som chcela 20 kg dať dole ale aj 10 kg bude dobrých
Hlavne nech je to aspoň trochu vidieť
4. apr 2012@atlantida @wikinka90 Však to, že to ide aj do toho pečenia. Tak budem rátať tie dve za deň
4. apr 2012@penelope111 toho názoru som aj ja začínala som na 86,4 takže budem rada za každé kg čo odíde a už sa nevrááááti
4. apr 2012@wikinka90 keby som mala tolko nechudnem
)
4. apr 2012@ninimini Ja z 85 kg
Presne ako hovoríš každé kilo dole bude dobré
4. apr 2012@ninimini Ešte ma napadlo tých 100 si myslela hrudník?
4. apr 2012@ninimini no ved ani ja
sa tesim a skacem po strop jak blcha kebyze mam tolko
4. apr 2012- Sponzor fóra
@ninimini @wikinka90 Ja by som tiež nechudla keby som toľko mala to by mi úplne stačilo
4. apr 2012@penelope111 hej ja som začínala na 112
linka záchrany
)
@wikinka90 ved to ale čo už každá z nás chce čo najmenej4. apr 2012@ninimini áno aj to je pravda a kazdá postava je iná
len ziarlim na tie kilá
4. apr 2012@ninimini A nechceš mi kúsok poslať?
Ja tam nič nemám
Ja mám všetko v bruchu, v bokoch a v stehnách
4. apr 2012@wikinka90 @ninimini Ja tomu hovorím, že tíško tým babám závidím tu ich váhu
4. apr 2012@wikinka90 aj ja ked si predstavím že som k oltáru išla so 64kg tak žiarlim sama na seba
))ale ja som mala širšie boky tak som až tak chudo nevyzerala
)) chcela by som vediet či by aj chlapi po 2 tehu tak pribrali a nešlo im to tak lahko dole
@penelope111 ja by som ti dala všetko keby som mohla mne by úplne stačil košík A alebo B) stehná a boky bola aj moja partia no čo nerozlúčni kámoši no dúfam že po tejto diéte už kamoši nebudemei ked ja občas zhreším
4. apr 2012@wikinka90 jaká si ti čačaná
) vidím nové foto
4. apr 2012@ninimini neviem pre ktoru fotku sa rozhodnut
a dakujem
4. apr 2012@ninimini Keby sa to dalo hneď si to od teba zoberiem
Ty máš aspoň deti ale ja nemám žiadne a katastrofa tie kilá ako išli hore. Pred 7 rokmi som mala 54 kg. To už si ani neviem predstaviť
4. apr 2012@wikinka90 jj kočka si
4. apr 2012@wikinka90 Súhlasím s babami, že si kočka
4. apr 2012@ninimini a ja tiez ziarlim na seba co som mala 60 kíl, na dovolenke ma furt balili chalani
to mi velmi nechýba ale tá postava veeeelmi... pribrala som ale rapídne kvoli antikoncepciám a tak mi to pobúralo hormóny za som len priberala, tak som musela vymenit ale uz bolo neskoro... tieto co berem teraz, troska som schudla a nevyzeram jak bublina ale hrozne sa chcem cítit dobre ked sa pozriem do zrkadla
4. apr 2012@atlantida @penelope111 dakujeeeem zlate ste
4. apr 2012@wikinka90 neboj cez leto opat budeme kočky
) teda ja až v septembri
@penelope111 prines nožík)
4. apr 2012@ninimini ja na americkej ci akej stránke som mala vypocítané ze do 1. augusta má trvat moja 2. fáza... a 29. júna dovolenka takže som zvedavá čo a ako bude
4. apr 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@penelope111 dva za deň ale keď máš problémy s cholesterolom tak 2 za týždeň