Ahojte kočeny , ja a moja mamka by sme chceli začat , mame kupenu knižku , no čim viac čitame tak menej toho vieme , nebola by niektora z Vás taka laskava a poslala nám nejaky jedalniček ako začat ? Ďakujem ;-)
Dnes som bola cely den hladna a musela som v kuse daco jest :-D , teda moj dnesny BZ jedalnicek bol takyto:
Ranajky: 2 ks otrubove zemlicky s tvarohovu natierkou a vajickom natvrdo, biely jogurt
Desiata: probioticky napoj
Obed: zapekana brokolica, acidko
Vecera: prazenica z 3 vajec na cibulke :-p :-p
@sindy411 Receptov mam dost.Ale len take pozbierane od nas alebo z fb.Mam k tomu poukladane aj foto pre lepsie orientovanie sa ;-) Prehreskov mam dost,naozaj dost.Ale aj tak chudnem.A otruby papam aj psenicne,niekedy v toastoch alebo v nejakom kolaciku.Samotne ich jem len v jogurte alebo tvarohu ale tie pridavam len nemlete.Chuti to ako ovsene vlocky :-p
Holky mohla by mi některá dobrá duše která má knihu říct co se v ní píše o seitanu?Dnes jsem ho dělala a byla jsem překvapená že je to moc dobré tak by mě zajímalo zda je to možné jíst ve velkém, klidně bych to totiž vyměnila za maso :-D
Ahojte kočky , prosím Vás poradte mi ..dnes mam 19 den a vaha mis toji už asi týžden v prvej fáze som schudla približne 3 kg a od vtedy nič ...jedálny lístok , myslim si že mam v pohode , väčeinou ranajky biely jogurt s bolerom , potom nejaka tuniakova natierka ( tuniak , nizk. tvaroh, cibulka ) s otrubovým chlebom , olovrant acidko nizkotučne a večera omeleta z 2 vajičok , pripadne tvaroh ..ked mam BZ den , tak pridavam tam zeleninku dusenu varenu .... prehrešky moc nemam ..včera som si akurat len odkusla z priatelovej žemli , ale to je asi tak všetko , pijem vyše 3 litrov a pohyb tiež mam !!! Poradte mi prosim !!!!!! A ešte som sa chcela opýtat či sa možu ovocne čaje ( aj tie som už vylučila pre istotu ) a ovocne acidka nizkotučne ????
@dudka1002 Ovocne caje sa mozu a ja pijem aj ovocne acidko nizkotucne a vaha mi ide dole. Inak neviem, co robis zle. Z nizkej vahy sa chudne pomalsie, takze neviem, kolko vazis....
@locikaaa Ahoj seitan mozes neobmedzene..ked si ho kupujes uz hotovy tak pozeraj ci nieje marinovany s olejom..ale ked si ho vyrabas doma tak neobmedzene:):) JE to cista bielkovina rastlinna :):)
@lucky3 praveže nemam nízku váhu ...meriam 174 cm a teraz mam 68 a nejde to dole ...
@lulian ovocne acidka nepijem , iba vanilkove ..alebo čiste ....a mäso moc nejedavam ..a ked tak len v malom množstve ...sem tam morčaciu / kuraciu šunku , tofu syr, krabie tyčinky, ryby ..včera som mala pečienku .
alore - seitán kúpiš v bio obchodoch, tak isto aj tempeh - aj ten je dovolený. a môžeš si ich pripraviť ako len ty chceš... ja mám dnes 14. deň a -4,5 kg. ale v tejto 2.fáze to už ide podstatne pomalšie dole. no, musíme vydržať, ak chceme byť pekne štíhle do svadobných šiat :-)
@prezidentka ahoj, ako pokracujes? Co dnes papkas? Prechadzka bola? :-D
Takze dnes vaha rovnaka ako vcera 63,6 takze som spokojna ze som nepribrala po BZdni. Dnes znova BZ dnik.
Ranajky: activia malinova plus otruby- nie vsak cela davka
Desiata: Jahody- vcera som z nich nepribrala tak dufam ze ani dnes. Inak mi vysli v tabulkach ako naj ovocie ;-)
Obed- Nechce sa mi varit polievku ,tak bude salat polny s paradajkami,paprikou,uhorkou,ladovym salatom,kozi syr (viem je zakazany,ale robim tento salat takto od zaciatku,a kila sli dole, ma 9% tuku je francuzsky),trosku balzamika, salatoveho korenia a je to velkaaa mnamka
Olovrant- kolacik -viem ze po salate budem cca o 15 hladna tak som si pre istotu upiekla vcera kolacik
Vecera- zvysok salatiku
Vcera vecer som cvicila 45 min. Dnes planujem len beziaci pas 40min- aspon 300kalorii. Odteraz 3 krat v tyzdni iba pas a 3 krat posilovanie. Obden. Nedela oddychovy den. Doteraz som cvicievala len 3 krat v tyzdni aj posilovanie aj behanie naraz. Chcem si to rozlozit na kazdy den okrem nedele.
@alore tak ja som včera prechádzaku dala, dokonca som aj zhrešila bo som si dala proscuito,ale to mastne som nezjedla a váha klesla, už vážim presne 64. heč heč zachvílu ťa doženiem :-P ( ale ty si vyššia o 13 cm takže furt som vác tučko). inak k tomu bežiacemu pásu, včera som sa dozvedela info od jedného trénera, že ženy by nemali behať na bežiacom páse,že len zadok z toho rastie, ked behať tak v prírode vtedy uplne inak používaš svaly. Dnes moja strava:
ranajky- jogurt so sladidlom a malinovou aromou
obed- šalat + plus trošičku balk. syru z lidla ( má 12%) ale bez žiadnych korenín či balsamica
po tomto budem ale tiež okolo 3tej hladná tak musím ešte vymyslíeť čo pak, asi si kupim kuracie stehno grilované a kožu dám dole. Inak už pár dní som nejedla otruby, pretože okrem toliarov z nich neviem nič upiecť, ty si si piekla ten dukanovský chleba? ako ho robíš?
@prezidentka wau paradicka 64 kg fakt zachvilku ma predbehnes, uvidis ako sa ti to rozbehne a kila pojdu dole same :) ja cvicievam s trenerom a odporucil mi behat na spalovanie tuku podla tepovej frekvencie takze mam 2 min rychlu chodzu a minutu beh a tak to striedam 30 minut poslednych 10 min si dam chodzu do kopca. Nemam pocit ze by mi zadok rastol. Robim to uz dlhsie takto a skor sa mi pekne rysuje a spevnuje,ale este to neni ono :-S
Chleba som nikdy nepiekla. Robim si pecivko v mikrovlnke. Dlho mi trvalo odhadnut spravny pomer a aby nebolo vlhke, cas pripravy. To je velmi individualne v jednej mikrovlnke ho robim 6:20 a potom otocim a este 50 sek
a v druhej 4:50 a potom otocim a este 1min. Davam 1 vajicko aj bielko aj zltko nikdy som to neoddelovala jem normal cele vajicko,nemam problem s cholesterolom, pridas 2 lyzice ovsenych otrub 2 lyzice psenicnych otrub. Polovicku malej lyzicky prasku do peciva,trosinku soli, jednu bielu activiu 0% tuku,0% cukru svidlickou vymiesam v plastovej miske o priemere asi 12cm a supnem do mikrovlnky. Zda sa mi, ze tusim mikrovlnku velmi neuznavas,tak s pecenym chlebom ti musia baby poradit. Ja som ho nerobila preto ze ide donho vela lyzic otrub a takto mam vzdy cerstve pecivko nemusim si delit chleba na viacej dni. Mozes si dat aj korenie do zemliciek. Ja nedavam.