@amslniecko ale znie to dobre, plnené šampióny, to by som si dala...hm, mňam, dobrá inšpirácia, ĎAKUJEM ;-) a asi si ich naplním syrokrémom nízkotučným, ten ja milujem :-))))
@zuzana018 vyzera to tak :-))))) ale uz sa pomalicky kocky musim rozlucit, odvoz caka, hor sa nakupit a doma pripravovat dukana na dalsi den:-) som taka naabudena z neho, ze az !!!! pokracovanie zajtra :-) do zhodenia dalsich kileciek :-D
@neratka tak to o tom tuku ma tiež zaujíma čím sa meria tuk??lebo ja mám doma osobnú váhu a píšem sem tiež koľko kíl som zhodila spolu nie koľko tuku a koľko vody a koľko poprípade vzduchu čo pohltám za deň ....trochu neskoro sa zapájam do tejto tukovej diskusie ale dosť ma to zaujalo :-.
@dajana23 nevšímaj si také tukoviny.... proste sa teš z toho že si schudla :) je to super pocit aj keď schudneš 0,5kg ja sa teším aj zo 100g lebo mi to skáče hore dole :-(
baby tak idem vám napísať čo chcem jesť zajtra aby ste ma zasa mohli zd..... ť :-D ale nie !! prosím len napíšte keď tam bude niečo čo nepatrí do prvej fázy :-)
Raňajky : otrubové pečivko z tvarohom
obed : ryba z jogurt ovím dresingom
olovrant asi pohár mlieka
večera polka makreli čo mi zostala od dnes :-)
Môže byť ???
@niki1979 A keď mám 2 fázu a mám bielkovinový deň tak si nemôžem dať k masku zelení šalát ??? Alebo keď mám zeleninový deň nemôžem si dať napríklad k leču vajičko ?? toto moc nechápem :-( alebo že na obed lečo a ráno tvaroh z pečivom z otrub toto si možem takto dať ???
@niki1979 precitaj si prosim ta, ze ktorym prispevkom to zacalo a pomysli si co chces, mne uz je fuk, ci niektora z vas dala dola kilo (hocicoho) za 24 hodin alebo za hodinu, chytate tu cloveka za slovicka namiesto toho aby ste si uvedomili, ze o com je vlastne rec...ta dieta vam skor vplyva na mozog ako na postavu.....
@neratka herečka na mozog to tu vplyva jedine tak tebe... pokial viem ty si tu toto cele rozputala... neviem naco sem vobec chodis a pridavas sem komentáre.... naco si sa toho vobec chytala, mala si sa nad tym zasmiat alebo co a nepisat to sem a len to tu ludom ktory sa snazia schudnut a tesia s aj gramu zneprijemnujes.... este ti nedoslo ze sa tvojim komentarom nikto neteší??
@winzy ked ma sbielkovinovy den musis jest len bielkoviny to co jes v prvej fáze...
ked mas bielkovinovo-zeleninovy den jes bielkoviny a zeleninu... a tak to striedas jeden den ciste bielkoviny, druhy den bielkoviny aj zeleninu...
@dajana23 ja som vyjadrila svoj nazor, popriala som ti vela stastia a tuto temu som uzavrela......tak neviem preco to tu niektore nespokojne osoby zasa otvaraju....
@neratka asi preto ze sa im nepaci tvoj nazor a ze si mi ho tak strucne napisala... asi by to ostatne baby ospudzovalo od tej diety, tak chcu predisť k takemu nazoru na svoju adresu.... a som im vďačná, že si ma zastali :-)
@dajana23 mne je fuk, ci sa moj nazor niekomu paci, alebo nepaci....nenapisala som to preto, aby sa to niekomu pacilo....pre mna je hlupost pisat ze zhodila som 0,8kg za den a odvolavat sa na nejaku knihu .....napisala som aj co pre mna znamena "zhodit" a preto moje dalsie prispevky boli o tom, o com boli a preto som na tvoju spravu reagovala tak, ako som reagovala.......cize, stale budem tvrdit, ze "dat dole" 0,8kg za den nie je mozne.... a z mojej strany uzatvaram tuto debatu...