@cukrik580@gab1ka tu kavu z automatu by aj mohla ja si dam ked som v praci s kolegynou ale to len bez cukru a ked chcem sladsiu tak si dam umele sladidlo, ale len jednu za den do tyzdna to mam tak 3-4 kavy, niekedy nieje s kym tak usanujem kalorie :)
@radushkaa no ahoj,nebola som lebo som nemala cas a do konca februara tu budem velmi malo,no Gent je hodne daleko od nas,ja to skoro na druhej strane mapy :-D no keby si tam prisla nebol by problem ist po teba alebo po vas,nabuduce sa snaz aby si mohla prist a mozes tu aj prespat,inac ja som Charleroi(citaj sarloà),cvicit som zas necvicila,vobec mi to nevychadzalo no davam si pozor na jedlo,lebo do jula musim schudnut :-D :-D :-D vsak idem na svk po 10rokoch,ach jaaaj,jak dopadli skusky?
@gab1ka ahoj gabika,kava z automatu je ok,ja tiez na litre pijem kavu,no capucino pozor,tam uz je vacsinou zamiesany cukor v tom prasku na capucino,takze neviem-neviem,no co su capucino prasky z obchodu tak tam je pridany cukor,ja mam doma asi 3 druhy a v kazdom je cukor pridany a z automatu.....urcite bude
@olovo80 To neva...aspon obcas si popiseme jak sa mas a tak...skuska dopadla dufam celkom fajn - este nemame vysledky ale mam dobry pocit :-p Vazne? dufala som ci si neni aj v tom istom meste :-D Oni tam maju zmluvu na rok a pol tak hadam za ten cas si nejaky ten vylet urobim :-p Akurat vcera vecer vyrazali zo SR...Zatial mam starosti so skolou tak som nemohla ani nahodou...fuu po 10 rokoch tak to sa musis uz teraz poriadne tesit vsak...a do leta sa ti urco podari docielit to co chces...ja zacinam cvicit tento tyzden - uz ziadne reci ale ciny - potom sa budem hlasit ak budem vladat :-D PS: ako som zacala pit 2l vody denne - ako tak pravidelna navsteva wc... 8-)
Ahojte kočeny, včera som čítala v Madam Eva: "za ukladanie tuku v brušných partiách môže aj kortizol. Naše telá tento hormón produkujú, keď sú vystavené stresu, čo je: chlad, hladovanie, pôst, strata krvi, infekcia, nedostatok spánku, veľké emócie a drastické cvičenie. Čo z toho vyplýva? Všetko s mierou :-) :-) :-) U mňa žiadne veľké zmeny. Váhu držím v 3 fáze na 62 kg, ale po menzese idem pritvrdiť a dať to na vynívaných 58 kg.
@zuzika_tr ja som v nej schudla 2kg, ale do konca 3.F. sa mi to jedno vrátilo. Cez víkend som prešla do 4.F., dnes som sa vážila a jedno kg dole . Toto už ale skutočne nechápem. Žeby bolo telo v šoku ?
ahojte, tak som tu zas, prvy mesiac som uplne zlyhala a tak vaha je presne tam kde pred mesiacom. dnes začínam znova, mam za sebou prvy den na bielkovinách rano bola váha 67, uvidíme čo bude zajtra...hlavne nech vydržím to neporušit, bo cez tyzden to je v pohode ale víkendy sú pre mna vražda, vtedy sa neviem ovládať!!!!
@radushkaa vazne si ok s vodou?Ty kokso,to je super,ja som tiez zacala pit tu mineralku no pol litra mozno o nieco viac,akurat teraz som sa pozrela na flasu liter a pol,ze to zajtra vypijem,a normalne sa mi do toho nechce,no neviem ci to zvladnem,mne to pripada strasne vela :-D :-D :-D ,inac ja som zacala jest strasne vela zeleniny,a nebudem to robit podla dukan,ale skorej podla atkins,cize zelenina ku vsetkemu,ale nizkotucne light veci,takze to bude miesanina dukan a atkins,no uvidime,inac aj ja sa chystam zajtra na kardio,a samozrejme otruby musia byt kazdy den,tak uvidim jak to cele bude fungovat,no potom daj vediet co jak skusky ked budes mat vysledky,inac co uz nejem sladkosti sa mi vycistila tvar,nemam vobec akne
@pinetka26 je to zaujimave o tych tukoch na bembeli :-D ,no je to zamyslenie,ja spim cez tyzden 4 maximalne 5 hodin,a na vikend mam spankovy deficit,no ani vtedy sa nevyspim uplne,max 7hodin spanku,ze by kvoli tomu moje brucho take krasne :-D :-D :-D
@olovo80 poviem ti ze sa musim riadne premahat s vodou...ale vraj je dobre pit do 7 rano, lebo vtedy pracuje hrube crevo - tak sa snazim aspon v niecom. Skus zazvorovy caj ma sa pit s medom ale ja ho pijem cisty je lepsi ako voda a navyse je aj zdravy...Co sa tyka DD takisto ju nedodrziavam na 100% ale stale sa drzim na tom istom. Aj ked uz citim ze musim cosi robit lebo mam akesi plne brucho :-| inak moze to byt tym...ja tiez ked som uplne nejedla dlhy cas sladkosti som mala xichtik uplne v pohode :-D Priebezne podavaj hlasenie co robi vaha ked to neni uplna DD - som zvedava, aj ked myslim ze to bude fungovat :-)
@11xena11 Skor som myslela, ze Dr. Dukan pise o tom, ze v 2. faze sa mas dostat na svoju "vysnivanu" vahu a v 3. a 4. faze uz nemas mat ciel chudnut. Ako sa telo sprava ... to ja netusim. Ale hlavne CIEL by nemal byt, ze v 3. faze schudnem este 3kg a v 4. schudnem dalsich 5 ... lebo to uz potom nie je dukanova dieta. ale predpokladam, ze urcite sa bude telo s tymi kialmi nejako burit a bojovat v 3. a 4. faze, aby sa vyrovnalo... ale ja to mam este daleko :-|
@radushkaa ahojky,aj ja si myslim ze by to malo fungovat,vsak je to normalna strava k tomu este aj zdrava zelenina,ok,aj ked ovocie nejem,no predtym tiez vela ovocia som nejedla,dnes zatial mam v sebe 1 kavu a teraz pijem ladovu kavu taku velku jak americania :-D :-D :-D ,chystam sa byciklovat prave teraz,no dajak sa mi nechce,ale trebalo by uz,a ty co?Si v robote?
@olovo80 cavko, ani mne by sa nechcelo :-D ja tiez pijem kavicku akurat, teda uz od 6,30 stale tu istu...som v praci...zajtra chcem zacat cvicit...ale neviem ci sa dat na tu kala alebo ci hladat cosi ine...myslis ze aj steper je ucinny? zatial mi sluzi ako nemy sluha :-|
@cukrik580 a jak to jde teď? hůř než poprvé? Držíš se? @nissinka každý hubne různě rychle. a Tobě to jde trošku pomaleji, ale to proto, že jdeš z nízké váhy. Tak myslím, že můžeš být určitě spokojená! Jen tak dále a za chvíli si v cíli!!
@adinka24@teticka54 já jsem taky dělávala paličinky s tvarohem, jsou super, ale vyzkoušela jsem i jen s mlíkem a paráda-jsem na nich závislá :-D Dám jeden pudingový prášek, 125ml mléka a dvě vajíčka, trošku osladím ;-) Vypadá to strašně řídce, ale vznikne z toho super palačinka :-)
@zuzika_tr já myslím, že naše stará dukanka @pinetka26 dost dobře ví, jaké má DD fáze a co znamenají. Jde spíš o to, že pokud už váha dlouho stojí, tělo je už je unavené, tak je lepší z druhé fáze přejít do třetí a pak se třeba do druhé vrátit. Tak si myslím, že pinetka si chce zas hodit pár dní, týdnů druhou fázi a shodit zbytek. Nebo jí třeba výsledek, váha , na kterou zhubla už přestala stačit a dává si nový cíl ;-) (já jsem se zamýšlela nad tím, jak se mění vnímání vlastního těla. Nedávno jsem byla spokojená a cítila jsem se krásná :-D s 69 kg a můj vysněný cíl byl 65kg, no a teď je pro mě 65kg maximum, které, když vidím na váze, tak vím, že se musím víc hlídat :-D :-D)
@radushkaa co studuješ? Já mám ještě 2 zkoušky teď v pátek a už nemůžu.. Těším se, že si pár dní spočnu, konečně se vyspím a půjdu do postele dřív než ve 2, ve 3 :-D @olovo80 jakto, že spíš tak málo? Já teď při zkouškovém tak málo spím, k tomu ještě co 2-3h. kojím malou a chodím spát denně se zimnicí, jak jsem vyčerpaná.. To si dobrá, jestli Ti tak málo spánku stačí.. Já bych spala, jéj, už se těším na víkend :-D
@evicka333 ahoj,ver mi ze nestaci tolko spanku ani mne,a ked to uz je prehnane a som unavena tak pride aj psychicka vycerpanost a vtedy zakazdym bud vybuchnem alebo zacnem plakat,a ked sa vyspim tak je to ok :-D
@radushkaa no neviem jak s tym steperom,no kamaratka mala tiez,a viem ze radsej kupila bycikel,lenze ona si sadne na bycikel na 5-10minut a potom si da tabulu cokolady,takze ti neporadim,neviem ci steper je na vine alebo ona :-D :-D :-D ,ja som to nikdy neskusala,no podla mna je to jak chodza a ti formuje aj nohy,ci?
@evicka333 studujem manazment a chapem ta :-p ja som mala minuly tyzden poslednu skusku - teraz uz "len" statnice...zatial z nej este neviem vysledok tak neviem ci sa mam tesit ci nie...ten pocit po skuskach je super vsak? ty co studujes a v kt. si rocniku? ja nastastie uz v 5... :-p
@olovo80 tazko povedat...ved to na nom necitim ziadnu svalovku...ale myslim ze u nej je na vine ta cokolada :-D aj ked to tiez chapem...ja som straaasne zatazena na sladke. Tak si rozhodla kaslem na steper - skusim kala. aj ked teraz je to uz tazsie ked viem co ma caka :-S
@cukrik580 aku cokoladu mozem pri tejto diete? o ziadnej sa nepise, ale mam chut si dat, lebo uz som velmi unavena ... :( chyba mi asi cukor...alebo co..
@evicka333 ide ide...uz mam dolu 7,2kg...a to som mala 5 dni prestavocku ako som bola chora a jedla som vseeelico :D a nabrala som cca 2kg...pozajtra je mesiac co drzim (aj s tymi 5dnami)
@radushkaa inac som este zabudla ti napisat ze....si davam kazdy den citronovu stavu z polovicky citrona do pohar mineralky,pri atkins je to dovolene aj ked ovocie nie,a este som nasla aj dobry clanok o tom a aj tebe by ti to pomohlo s oblickami dam to sem....
CITRÓNOVÁ ŠŤAVA
Citróny majú množstvo organickej kyseliny citrónovej, a napriek tomu, že chutia kyslo, majú v tele silný alkalický účinok. Obsahujú skoro 90% vody. Citrónová šťava odstraňuje usadené soli z organizmu, pomáha pri dne a iných kĺbových ochoreniach, obsahuje éterické oleje, ktoré pomáhajú rozpúšťať žlčové kamene, majú antibakteriálne účinky a znižujú teplotu, prečisťujú pečeň a ľadviny. Citrónová šťava v organizme pôsobí zásadito a neutralizuje nadmernú produkciu kyseliny soľnej v žalúdku. Tým pádom je aj účinným pomocníkom pri pálení záhy a celkovom prekyslení organizmu. Ďalej citrónová šťava zlepšuje trávenie, stimuluje produkciu žlči, reguluje telesnú váhu, znižuje vysoký krvný tlak, zlepšuje krvný obeh a pôsobí proti trombóze. Citróny zoštíhľujú. Chutia síce kyslo, dokážu však navodiť aj dobrú náladu.
@olovo80 a pracuješ nebo Ti nejde spát, že spíš tak málo? A věřím, že se dostaví vyčerpání, jestli ten spánek chybí douho. Já vždy nechápu a obdivuju ty, kterým tak málo stačí. Já bych mohla spát i 12h :-D (ale to už 17 měsíců neznám, ale neva :-))
@radushkaa já jsem též v 5. ročníku, studuju psychologii. V letním semestru mi chybí pak jen jeden zápočet a zkouška, zbytek jsem si předdělala dopředu. No ale diplomku máme mít odevzdanou do konce března (marce) a to teda nevím nevím. Mám na konci februara praxi v psyhiatrické léčebně, kde potřebuji i zapraovat na výzkumné části práce. Ale nevím jestli to stihnu napsat. No, přinejhorším si dám státnice v 2. termín, tj. v januári. Bakalářku jsem napsala za měsíc (cca130 stran), spala jsem denně tak 4 h, ale to už jsem malého nekojila. Nevím, jestli stejný záběr zvládnu i teď, když už jsem tak vyčerpaná po všech těch zkouškách.. No uvidím.. Říkám si, že mi na té mateřské nic neuteče, když to posunu, ale zároveň bych už to chtěla mít hotové.. Asi mě chápeš.. A jak jsi na tom ty s diplomkou? píšeš už? a do kdy máte odevzdávat? v letním semestru máš ještě nějaké zkoušky? nebo máš už uzavřené celé studium?
a jak se s olovo bavíte o sladkém..no, já jsem hrozně závislá, tak mám co dělat, abych odolala. To mi při DD nejvíc chybí ( a přiznám se, že někdy zhřeším :-N )
@zuzika_tr v tretej faze tusim je dovolena horka cokolada no kvalitna aspon 75-80% obsah kakaa,s tym nic nepokazis,sice neviem v ktorej faze si ale si myslim ze by to bolo ok dat si kusok :-p
@evicka333 chodim spat velmi neskoro,niekedy je to az 2 hod v noci,nadranom sa zobudi mala ze jej vypadol cumlik,je to okolo tej 5hod,a potom uz len kukam na budik kedy odbije 7hod,lebo vtedy vstavam,hroza,keby som isla spat napr o 10hod alebo o 11-tej vecer tak o dva hodinky sa zobudim ze som vyspata,mozno su to poruchy dajake,no co uz...
Ahojte, tak konečne aj ja pokračuje/začínam v dukanke. :D Mala som dlhé 2 mesiace pauzu, pribrala som tak 2-3 kilá za ten mesiac a pól, ale teraz na konci mi to rýchlo vyskočilo a razom som mala o 5 kíl viac. ]-( Tak neviem, jak si budem udržiavať váhu po diéte. /: No od soboty som už s Vami a zatiaľ - 2,2 kg. :-N