@misipajka v DM drogerii,ve zdrave vyzive nebo v lekarne.Jak si to namichas,zhoustne to jako gel tak hned vypij,kdysi jsem na to zapomela a dlabala jsem to lzickou a bylo to nedobre..ja to davam nejradsi do coly zero nebo caje.
@misipajka tak potom pohoda, normalne pokracuj, vela pi a ono sa to pohne. Psylium sa da zohnat v lekarni a videla som to aj v normalnych potravinach, spolu pri dia vyrobkoch a sojovych a ryzovych napojoch.
@misipajka V tabletkach jsem nemela,ale oboje je vlaknina,tak tipuju ze v objemu nabobtnani teda zvetseni objemu.Nemyslim si,ze je to az takovy rozdil.Tabletky jsou asi pohodlnejsi na uzivani.Poradne je zapit musis taky..to je princip.
@misipajka ja jem dia . Ale len čo je s nízkym obsahom tukov. Cukry sú samozrejme žiadne. Ja si kupujem piškóty, džemy, niekedy horkú čokoládu. Bacha na tuky. Keksy som pozerala, a je tam tých tukov dosť.
@11xena11 ja som sa uz tiez naockovala nato pozeranie tukov :) a najviac ma zarazilo ze som si kupovala jogurt obe od rovnakeho vyrobcu a ochuteny mal menej tukov nez biely..
@pantaloni do dvoch týždňov sa naučím nejakú zostavu a pri tom litry šampánskeho ti ju cez kameru predvediem. :-D :-D
Len neviem či môžem takto riskovať tvoje zdravie. Mrzelo by ma keby si sa pri tom zadrhla od smiechu !!! :-( :-( :-(
@11xena11 tak to si presne vystihla :D... ja som si teraz strasne oblubila otrubnu kasu .. kazdy de n ju papam . Vlastne m i tak chuti ze by som j u jedna kazdy den od rana do vecera
@misipajka ja som na nej fičala asi 2mesiace deň čo deň. Potom ani čuchnúť. Ešte do minulého týždňa som len tak zapíjala vodou. Tento týždeň zasa kaša , ale už +1PL pudingu(striedam príchute). Predtým to bolo vždy bez pudingu. Ale zasa som prisypávala celozrnnú krupicu(asi 1PL) , nech je toho viac na veľký tanier, a fest husté, aby zasýtila. :-| :-|