Svadobný fotograf a kameraman z Levíc.Poznáte niekoho?
rosannar
tak to si ma potešila, že naši plicajti sú takí šikovní...
chelonka
...jeeej to poznám- aj ja sa vždy vytešujem keď si kúpime niečo nové do bytíku...
my budeme mať dovolenku dva dni pred a celý týždeň po svadbe, chceli by sme skočiť na minisvadobnú cestu do Prahy (od štvrtka do soboty) potom v nedelu relax a pondelok návrat do pracovnej reality...24. sep 2009jankavladkova
no jasné že sa vztesujeme aj madlam na kuchznskej linke sme všetkz vzmenilim za nové - no krása
dobre to máte vzmzslené y minz dovolenkou.
my máme momentálne z 3 izbu totálne skladisko, je tam aj kopa veci ešte yosvadby čo treba poupratovať - to budeme robiť cey vikend a spomínať ako nám boblov sobotu 19.9. perfektne24. sep 2009- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
chelonka
no ja sa snažím si zapamätať že ako sa nám podpísať...
jankavladkova
no ten istý problém mám aj ja, tak som zvedavá, že ako to vyriešia...a ja ešte ked robím výkazy poistného do poistovní a také veci tak tiež tam mám priezvisko a doteraz som dávala staré tak nejak budem musieť tam napísať alebo niečo aby vedeli, ked niečo pošlem novým priezviskom..24. sep 2009chelonka
no väčšinou len peniazky...ale dostali sme dva sendvičovače (jeden od mamininých kolegýň, ktoré ma poznajú od malička a druhý od manželovho uja), potom ešte také super tričká, odfotím ich potom a dám do albumu (to sme dostali od mojej naj kamošky), a ešte nejaké veci do kuchyne, šálky a od mojich kolegýň sme dostali nádherný fotoalbum (taký ako sme si aj my pôvodne chceli kupiť) a ešte fotorámiky na veľkú a malú fotku...a ostatok asi peniaze....a ty si spokojná, koľko penazí ste dostali? čakala si viacej alebo menej?ak sa môžem spýtať...
24. sep 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
rosannar
čo dalšie budeš vybavovať????