Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • nooo, asi tak, ze zavazok - v tycho dvoch tyzdnoch obehnut blavu, ist na veltrh...a brno by som najradsej absolvovala az koncom februara, ale uvidim akos a dohodnem aj s koelgynou, mozno tento piatok...

• aj ona sa chysta?

• ano, vydava sa v septembri 🙂

• Sponzor fóra
  • tak to je super..a aky ma vkus na saty?

• noo, zeby st. patric a pronovias 😃 ano, takze vyhra 😉
    ona je stihlunka, takze vyber bude mat poriadny

• takze sa budete pretekat,ktora si vyberie krajsie 😛
    ved aj ty si stihla.. 😉 takze mas tiez dobry vyber..ked mas svetlu pokozku..

• no, ona bude skor biele a na telo a ja uz teda nemam nic ani proti kruhovej spodnici 😃 lebo ja mam zas trocha vacsie brusko, takze nejak moc na telo to nemozem prehanat 😃
    joj, takze ja uz pomalu idem do hajan, zajtra mam taky dost narocny den, ale v utorok by sme mali ist skusat, takze motivacia 😃

dobru nocku 😉

• no ja uz poctivo zhadzujem..co som rada..este tak zo 5kil a budem spokojna..ale na telo nemozem..nemam zadok na to 😃
    inac..vyskusaj saty aj so spodnickou,aj bez nej..pripadne oleaje..tie su krasne..a mali by mat aj v kremovej 😉
    pekne sny..

• ahojteee 😃

• cautteee baby....po strassne dlhej odmlke sa hlasim aj ja....chybala som vam? 😛 posledny tyzden som bola na pn-ke...tak hadam bude teraz vsetko v poriadku.....nechce sa mi ani poriaden citat co vsetko ste tu popisali...to by som asi stravilo strasne dlho casu....pekny den

• Ahojte babule, tak som sa tu trosku rozcitala a chcela by som vas poprosit kedze mate poriadny prehlad, ci neviete kde by sa dali zohnat navleky na stolicky s maslou za nejaku rozumnu cenu, lebo budeme mat asi vyse 80 ludi. Dakujem a prajem pekny zbytok dnicka.

• ahojte pracujuce..aky bol pondelok?
    marceli..no vitaj..hadam si uz zdrava..prides na stretko?

• Ahoj Kati, zapíš si aj mňa na stretko. Mne zatiaľ vyhovuje každý deň... 😉

• ahoj jani..dobre..tak teda aj streda,aj stvrtok po 17.00 😉 ten cas je asi najvhodnejsi..
    aky si mala den?

• to je pravda, po 17-tej je to celkom v pohode.
    Ja som dnes mala dosť ubehaný deň, ráno lekár, potom práca na druhom konci mesta a potom zase návrat do svojej práce... takže som putovala ako mesiačik po oblohe. A čo ty? Už sa ti upravili zdravotné problémy?

• Sponzor fóra
  • a preco si bola u doktora?
    no mna caka zakrok..lebo inac sa to neupravi.. 😒

• robil mi ešte nejaké vyšetrenia, ktoré nemohol urobiť pri prechádzajúcej prehliadke a nakázal mi zase o dva mesiace prísť. Veď mám pocit, že som tam stále 😐
    A ten zákrok ti budú robiť tu na Slovensku, či v UK?

• a s cim mas problemy?
    mna teraz caka rusny pobyt na svk..obehat vsetkych doktorov a podstupit zopar vysetreni..zatial som sa nerozhodla,komu to zverim..uvidim,co na to doktorka tam..a ako dopadne vysetrenie..a kolko by trvalo vybavenie zakroku na svk..
    uprimne povade neverim ani jednym..
    nepoznas v ziline sukromneho doktora/doktorku?

• nejako som to asi premeskala...kedy ma byt vlastne to stretko?

• marcelka.. 20 alebo 21.2 😉 zrejme po 17.00...doteraz tento cas najviac vyhovoval..

• nooo...neviem, lebo vtedy akurat si beriem na tyzden dovolenku a idem k nasim na vychod......takze ja este uvidim...u mna je to tak 50 na 50

• jasne..ja budem na vychode od pondelka vecera do stredy rana..lebo chcem byt co najviac s mojim milym..a caka ma moja doktorka,cela zvedava na vysledky.lebo v pondelok rano utekam ku nej..a potom zas.. 😐

• tak to ti nezavim...ja neznasam behat po lekaroch...dufam, ze ti vsetko dobre dopadne

• no ja som teraz tak ratala,ked som ti to pisala..a vychadza mi,ze kazdy den z toho tyzdna budem u nejakeho doktora..v piatok idem totiz ku zubarke..a v stredu musim stihnut vsetkych,co mam v snine..len nesmiem zabudnut,ze jest a pit nemozem 😞

• caute 😃

• ahoj fifi..co porabas?

• Kati... dnes ledva dycham. 😞 mali sme riadnu kalamitu, v robote som bola od 4:45 do 16:00 😒
    fucal silny vietor a snezilo ako blaznive, tak sme mali kopu ludi po tme....
    teraz pisem doma zapis z porady z minuleho tyzdna, lebo zajtra je dalsia a este som ju neodovzdala riaditelke....
    uf, som rozbita

• no som pocula,ze ste mali divoke pocasie..takze riadna makacka po vikende..nezavidim..
    hadam zajtra bude lepsie..

• snad ano, idem v normalnom pracovnom case.... ale tesi ma,ze zapocet z ucta som zvladla 😉 takze mam tym padom vsetky skusky hotove 😛

• tak to blahozelam..ja mam tiez vsetky skusky 😛 aj s titulom 😛 😛 😛 😛 😛

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov